Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Biz iyiyiz çok şükür. Şeker yüklemesi yaptırıcam ben bu hafta siz nasılsınız neler yapıyorsunuz?

Canan karatay bu seker yuklemesi icin cok konustu bu doktorlarin sabit bir fikri yok kafalarimizi cok karistiriyorlar...
Benim doktorum yaptırmanı istiyorum bişey çıkarsa ona göre önlemimizi alıcaz gibi birşey dediği için yaptırıcam ben. Çünkü gereksiz gördüğü şeyler üzerinde pek durmayan bi doktor bunu gerekli görüyor ki yaptırmamı istedi diye düşündüm. İki gofret değerinde bi şeker miktarı diye de ekledi hemen. Ölmem herhalde Doktoru yaptır dediği halde yaptırmayan arkadaşlarım da yok değil.

Benim de 9 und 16. Hafta doluyor inşaallah. Adatip takı doktora randevu bulamadım bende dogumevine aldım. 16. Haftada 4 lu tarama yapılıyor mu devlette ? Siz gittiniz mi ?

Ben de yaptrma dım kızlar istemiyorum dedim çok ısrarcı olmadı doktorum sorumluluk senin dedi biraz kilo da aldım yaptrsam mı dıye düşündüm ama en son istemiyorum dıye net kararımı söyledim

Gulten beyhekimde dimi wltimda emekli hemsire var banada onu tavsiye etti cok iyi dedi yeri tets diye gidemedim

Bicirik bende emin degilim yani hepsi farkli konusuyor
Kizlar kilo kontrolunuzu nasil sagliyorsunuz dr bana 18. Haftaya kadar kilo alimi yok dedi eskiden nasil yiyorsan ole devam fazlasi yok dedi dikkat ediyorum kiloda almak istemiyorum ama ben 9.haftaninicindeyim karnim 4_5 aylik gibi oldu bole olaniniz var mi

Ben aldım 9 kilo 26 haftanın içindeyim acıkıyırum canım ya gece bıle kalsam yerım de Karnım gurulduruyor o dereceaslında dikkat etmekte fayda var da pek uymuyorum

Ben aynı yiyorum. 51- 52 arası hı kilo ile hamile kaldim. 2. Ay 49.5 a kadar düştüm. Şimdi yine 51.5. Bakalım ne olacak. Doktor henüz kilo ile ilgili birşey demedi.

bnm de ayrıntılı ulturason zamanı geldi ama kadın doğuma gidince ne zamana veriyorlar ayrıntılı ulturason için randevu tarihini??

bn de tam bunu merak ediyiyordum. çok teşekkürler bilgilendirme için :))

ben normalde 7-10 gün öncesinden alıyorum. aynı hafta gitmek istesen randevu olmuyor. bi kere lekenlenmem olmuştu aslında o hafta randevum vardı leke olunca bi gün öncesinden gitmek istedim hiç bir hekime randevu olmadığını belki hekimin sekreteriyle görüşürsem yardımcı olabileceklerini söylediler bn de onu beklemedm doğumevine gittim. o ilk randevum olacaktı tabi özelde, şimdi remzi ereninin telefonu var bi şey olunca yazıyorum watsapptan cevaplıyor

Banada 6. Ayda ancak almaya başlarsın öncesinde çocuk zaten küçük dediydi doktor .
bende 18 e kadar almadım hiç ama özel bişey yapmadım iştahsızlık vardı bende herseyden birden tiksindiydim . Ama 18 den sonrada iştah açıldı hızlı almaya başladım , 29 dayım şimdi :)
ne kadar dikkat edersek edelim iştah olursa yiyoruz mecbur yapacak bişey yok :))

Bende artık öyle alacam mecbur :) daha önceden randevu sorunu yaşamıyordum şimdi yogunlar sanki . Randevuya da aldıgım saatte giremiyorum , rötar yapıyor bekliyoruz mecbur :)

Selam kizlar kilolara dikkat etmek zor gercekten ama 10+2 oldugum icin dikkat ediyorum bol su icince acikma halini azaltiyor dengeli beslenmeye calisiyorum

Kizlar hangi vitamin ilacini kullaniyorsunuz 10+2 iyim dr bana vinalac immu. Diye bir vitamin verdi nette kullanana hic rastlamadim
Renkler guzeldir sende mi remzi erene gidiyorsun sananeler verdi

Bende aynı vitamini kullanıyorum. Benim öznur eren randevu bu hafta ertelendi.. 18. Haftaya kaldım resmen kontrolü için. Allah tan devlete aldım ayın 9 una. 16. Haftaya denli geliyor içim biraz rahatlar.

Aşşağı yukarı aynı içerikleri vitamin ilaçlarının farketmez sanırım markası o kadar .
Ben Baştan beri omega 3 ve demir kullanıyorum. Şuan omega 3 ilacımı imom a çevirdi . Onun dışında tam kan sayımı yapılıyor düzenli . Başka bişeye ihtiyaç olmadı henüz.
29 dayız yeni kontrolüm vardı daha yola dönmemişiz, makat duruyormuş :) 36. Haftaya kadar dönermiş bakalım , onun dışında aynı ilaçlara yine devam :)
2'li 3'lü testte yaptırmadım ben. Ayrıntılıda yaptırmadım yaptırsam devlette yaptırırdım ama onuda kabul ediyolar. adatıp 400- 450 lira demişti o zaman ayrıntılıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…