- 25 Haziran 2015
- 239
- 254
- 103
- 35
Ben de iyiyim canım gitmedim henüz Remziye en son kendi doktoruma gittim 2 hafta önce.Kizlar nasilsiniz ne var ne yok herkes iyimi?
Bicirik gittin mi remziye
Benim doktorum yaptırmanı istiyorum bişey çıkarsa ona göre önlemimizi alıcaz gibi birşey dediği için yaptırıcam ben. Çünkü gereksiz gördüğü şeyler üzerinde pek durmayan bi doktor bunu gerekli görüyor ki yaptırmamı istedi diye düşündüm. İki gofret değerinde bi şeker miktarı diye de ekledi hemen. Ölmem herhaldeCanan karatay bu seker yuklemesi icin cok konustu bu doktorlarin sabit bir fikri yok kafalarimizi cok karistiriyorlar...
Ben aldım 9 kilo 26 haftanın içindeyim acıkıyırum canım ya gece bıle kalsam yerım de Karnım gurulduruyor o dereceGulten beyhekimde dimi wltimda emekli hemsire var banada onu tavsiye etti cok iyi dedi yeri tets diye gidemedim
Bicirik bende emin degilim yani hepsi farkli konusuyor
Kizlar kilo kontrolunuzu nasil sagliyorsunuz dr bana 18. Haftaya kadar kilo alimi yok dedi eskiden nasil yiyorsan ole devam fazlasi yok dedi dikkat ediyorum kiloda almak istemiyorum ama ben 9.haftaninicindeyim karnim 4_5 aylik gibi oldu bole olaniniz var mi
Ben aynı yiyorum. 51- 52 arası hı kilo ile hamile kaldim. 2. Ay 49.5 a kadar düştüm. Şimdi yine 51.5. Bakalım ne olacak. Doktor henüz kilo ile ilgili birşey demedi.Gulten beyhekimde dimi wltimda emekli hemsire var banada onu tavsiye etti cok iyi dedi yeri tets diye gidemedim
Kizlar kilo kontrolunuzu nasil sagliyorsunuz dr bana 18. Haftaya kadar kilo alimi yok dedi eskiden nasil yiyorsan ole devam fazlasi yok dedi dikkat ediyorum kiloda almak istemiyorum ama ben 9.haftaninicindeyim karnim 4_5 aylik gibi oldu bole olaniniz var mi
bnm de ayrıntılı ulturason zamanı geldi ama kadın doğuma gidince ne zamana veriyorlar ayrıntılı ulturason için randevu tarihini??Rica ederim ben doğum evinden sıra almak istedim ama ne 182 den ne internetten alınmıyordu. Randevular kapalı görünüyordu. O yüzden hastaneyi aradım gebe olduğum için ve ayrıntılının da hafta itibariyle acil yapılması gerektiği için burdan sıra vericez dedi. Benim doktorum özelde ama herşeyimi illa özelde yaptır diyen bir doktor değil tahlillerimi de hep devlette yaptırdım ona raporu götürüyorum o bakıyor. Doğum evine gittiğinde önce doktor seni görüp muayene ediyormuş o esnada ayrıntılı ultrason çektircektim deyince yönlendiriyorlarmış bi arkadaşım yaptırdı ordan biliyorum canım ben daha gitmedim perşembe gidicem nasipse tekrar yazarım sana. Kaçıncı haftandasın?
bn de tam bunu merak ediyiyordum. çok teşekkürler bilgilendirme için :))D durusin merhaba ayrıntılı ultrason için sormuştun yaptırdığımda tekrar yazarım demiştim dün gittim çektirdim sana sistemi anlatayım aklında bulunsun belki ihtiyacın olur. Benim gibi hastane hastane ordan oraya dolaşmamış olursun. Burda da yazmıştım 182 den de internetten de randevu alınamıyordu ben almaya çalıştığımda ve en son araştırmayı aramıştım sabah 8 buçukta buraya gelin burdan sıra vericez demişlerdi. 8 i geçerek ordaydık kadın doğum bölümüne geçip durumu anlattığımda ordaki personel ilgisiz şekilde hıı ben buraya isminizi yazıyım doktor gelince sorucaz kabul ederse alıcak sizi dedi kaçta doktor geliyor dedim 9 9buçukta dedi. Yanıma bir bayan oturdu sohbet esnasında kadın doğumda sabah gidince sıra veriyorlar dedi. Eşimle burda beklemektense kadın doğuma geçelim dedik orda sıra verdiler doktora çıktım doktora ayrıntılı ultrason çektirmem gerektiğini söyledim tabi bi bakalım dedi normal ultrasonla 5 - 10 saniye kontrol etti tamam dedi kağıda birşeyler yazdı yan taraftan randevu al araştırmadan sıra vericekler dedi. Saat 15:00 e sıra verdiler o saatten önce orya gittim çok yoğunluk vardı biraz gecikmeli de olsa içeri alındım aynı gün içerisinde ayrıntılı ultrasonum da çelikmiş oldu çok şükür bebeğimde herhangi bir soruna rastlanmadığı belirtildi raporunu da aldım kendi doktoruma göstericem. Araştırmaya gitsen doktorun seni alıp almayacağı belli değil ama kadın doğum hemen alıyor ve araştırmadan da aynı güne randevu veriyor sana iyi ki oraya geçmişim dedim. Devlette yaptırmak isteyen arkadaşların da aklında olsun direk kadın doğuma gidin sabah erkenden.
ben normalde 7-10 gün öncesinden alıyorum. aynı hafta gitmek istesen randevu olmuyor. bi kere lekenlenmem olmuştu aslında o hafta randevum vardı leke olunca bi gün öncesinden gitmek istedim hiç bir hekime randevu olmadığını belki hekimin sekreteriyle görüşürsem yardımcı olabileceklerini söylediler bn de onu beklemedm doğumevine gittim. o ilk randevum olacaktı tabi özelde, şimdi remzi ereninin telefonu var bi şey olunca yazıyorum watsapptan cevaplıyorAdatıp dan randevu alanlar ne kadar önceden arıyor sunuz? Her ay bi randevu krizim oluyor randevu bulamıyorum 8-10 gün sonraya ancak veriyorlar.
Normal doğum olsa acil bi durum olsa bu yogunlukla nasıl yetişecek doktorlar diye düşünüyor insan. Özel hastane , doktor açığıda tam bize vurdu :/
Banada 6. Ayda ancak almaya başlarsın öncesinde çocuk zaten küçük dediydi doktor .Gulten beyhekimde dimi wltimda emekli hemsire var banada onu tavsiye etti cok iyi dedi yeri tets diye gidemedim
Bende artık öyle alacam mecbur :) daha önceden randevu sorunu yaşamıyordum şimdi yogunlar sanki . Randevuya da aldıgım saatte giremiyorum , rötar yapıyor bekliyoruz mecbur :)ben normalde 7-10 gün öncesinden alıyorum. aynı hafta gitmek istesen randevu olmuyor. bi kere lekenlenmem olmuştu aslında o hafta randevum vardı leke olunca bi gün öncesinden gitmek istedim hiç bir hekime randevu olmadığını belki hekimin sekreteriyle görüşürsem yardımcı olabileceklerini söylediler bn de onu beklemedm doğumevine gittim. o ilk randevum olacaktı tabi özelde, şimdi remzi ereninin telefonu var bi şey olunca yazıyorum watsapptan cevaplıyor
Bende aynı vitamini kullanıyorum. Benim öznur eren randevu bu hafta ertelendi.. 18. Haftaya kaldım resmen kontrolü için. Allah tan devlete aldım ayın 9 una. 16. Haftaya denli geliyor içim biraz rahatlar.Selam kizlar kilolara dikkat etmek zor gercekten ama 10+2 oldugum icin dikkat ediyorum bol su icince acikma halini azaltiyor dengeli beslenmeye calisiyorum
Kizlar hangi vitamin ilacini kullaniyorsunuz 10+2 iyim dr bana vinalac immu. Diye bir vitamin verdi nette kullanana hic rastlamadim
Renkler guzeldir sende mi remzi erene gidiyorsun sananeler verdi
Aşşağı yukarı aynı içerikleri vitamin ilaçlarının farketmez sanırım markası o kadar .Selam kizlar kilolara dikkat etmek zor gercekten ama 10+2 oldugum icin dikkat ediyorum bol su icince acikma halini azaltiyor dengeli beslenmeye calisiyorum
Kizlar hangi vitamin ilacini kullaniyorsunuz 10+2 iyim dr bana vinalac immu. Diye bir vitamin verdi nette kullanana hic rastlamadim
Renkler guzeldir sende mi remzi erene gidiyorsun sananeler verdi
Rica ederim faydalı olabildiysem ne mutlu :)bn de tam bunu merak ediyiyordum. çok teşekkürler bilgilendirme için :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?