Kendim istemedim doktorda bana bıraktıydı kararı , yaptırmadım öyle :)Tesekkurler cvp icin
Salila randevun neden ertelendi iyiki almissin ordan devlettede bir dr olmali aslinda
Eda neden testlerini yaptirmadin senmi istemedin
Sizlerin yavas yavas azaliyor en basta olan benim galiba zaman gecmek bilmiyor
Ameliyat yoğunluğu sebebiyle izne ayrılıyor hafta içi dedi bende anlamadım kiTesekkurler cvp icin
Salila randevun neden ertelendi iyiki almissin ordan devlettede bir dr olmali aslinda
Eda neden testlerini yaptirmadin senmi istemedin
Sizlerin yavas yavas azaliyor en basta olan benim galiba zaman gecmek bilmiyor
Ya doktorların yogun olması benimde kafamı kurcalıyor gercektenAmeliyat yoğunluğu sebebiyle izne ayrılıyor hafta içi dedi bende anlamadım kipek keyifli doktorlar maaşallah ya. Aynen devlete aldım iyi ki tahliller için gerekli bence ya özelde vereceğim paraları bebeğin başka ihtiyacına harcarım.
Beni aradılar bende o gün hangi saatte müsait olacağım şimdi tam belli değil ki dedim. Belli olunca ararsınız boş saate veririz diyor kadın bana bende kolay olsa keşke o kadar ben 20 gün önceden en erken 16 Sina randevu bulabilmistim zaten dedim . bundan sonra ertesi randevuyu hemen almak lazım çıkıncaYa doktorların yogun olması benimde kafamı kurcalıyor gercektenyogun baya adatıp , altarnetif de oluşturmak mantıklı.
aldıgım randevuya bile tam saatinde giremedim ben hiç illa bekliyoruz öyle olunca sanki normal doğuma değilde sezeryana mı yönlendirirler diye düşünüyor insan günü belli olsun diye yogunlukdan.
Hayırlısıyla doğumu yapıp atlatsaydık bi :))
Baya da erken aramışsın . randevuyu erken arayıp hadi ayarladık da bu yogunlukla doğum zamanı nasıl olacak memnun kalacaz mı yeterli olabilecekler mi oda var. Gercekten kadın doğum konusunda açık varBeni aradılar bende o gün hangi saatte müsait olacağım şimdi tam belli değil ki dedim. Belli olunca ararsınız boş saate veririz diyor kadın bana bende kolay olsa keşke o kadar ben 20 gün önceden en erken 16 Sina randevu bulabilmistim zaten dedim . bundan sonra ertesi randevuyu hemen almak lazım çıkınca
Heryerde var aynı dert yani :/KIZLAR gerçekten çok zor randevu almak bende 19 una aldım GÜLTEN HANIMA iptal etmişler o tarihli randevuları sekreteriyle görüştü danışmanı ertesi gün sabahtan oradan alacakmisim SIRA
Selam :)Selam kızlar konuyla alakasız ama bebek günlüğü güncesi tutan var mı varsa sakaryada nerden aldınız
Geç kaldım ama almak istıyorum
Çok özeniyorum aslında böyle bi kitaptan bilgim yokken normal günlük tutmak istemiştim ama fırsatım olmadı foto falan koyup notlar yazılıyormuş büyüyünce bebeklerini görse ne kadar mutlu olurlar.kitap yurduna ben de bakayım bol bol da kendi fotomuzu da çekelim hamileyken pek kadrajlara girmek istemiyorum ama gğzel hatıralar bunlar .:)Selam :)
Ben "gün be gün hamilelik " diye bir kitap aldıydım içinde hem bilgiler var hafta hafta , hemde kendin duygularını yazabilecegin boş alanlar , pratik bilgiler kapsamlı güzel bir hatıra. Birde sadece boşlukları doldurabileceğimiz bebeğimin günlüğü gibi bir kitap aldıydım onda doğuma kadar yazılacak çok yer yok daha çok doğduktan sonraymış çok elime almıyorum o yüzden :)
ikisinide internetten kitap yurdundan aldım adada serdivan avm de d&r de olabilir ama kitap fiyatlarında her zaman kitap yurdu daha uyguna geliyor.
Yani güzel bir hatıra hem bize hem çocuklara :) düzenli yazarsan daha da güzel , ben ilk başta hevesle biraz doldurdum sonra kenarda kaldıÇok özeniyorum aslında böyle bi kitaptan bilgim yokken normal günlük tutmak istemiştim ama fırsatım olmadı foto falan koyup notlar yazılıyormuş büyüyünce bebeklerini görse ne kadar mutlu olurlar.kitap yurduna ben de bakayım bol bol da kendi fotomuzu da çekelim hamileyken pek kadrajlara girmek istemiyorum ama gğzel hatıralar bunlar .:)
Olsun fotoğraf doldurursun kaç aylıksın canım sen kilo alımları nasıl :)Yani güzel bir hatıra hem bize hem çocuklara :) düzenli yazarsan daha da güzel , ben ilk başta hevesle biraz doldurdum sonra kenarda kaldı
Normal doğummu canımBiricik internetten bulabilirsin evet ozeniliyor cokta hos
Edaya katiliyorum benimkide bir kenarda duruyor birazi dolmus bir sekilde
Lazkizi adatipta yapacagim gibi simdilik bir aksilik olmazsa 2000 civarinda sanirim ucretler
Bende onumuzdeki hafta kontrolum var remzi beyden birde dogumevine bi dr gitcem tahlili felan yaptirirsam özgur cota aldim arastirmaya mi gitsek daha mi iyi sizler hangisine gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?