Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Olsun fotoğraf doldurursun kaç aylıksın canım sen kilo alımları nasıl :)
Yani bişekilde hatırası kalıyor :) 31. Haftaya yeni girdim +5 le gidiyoruz çok almadım ama daha alırız , son aylar hızlı alınıyor diyorlar :) senin nasıl

Kızlar ilk beta HCG degerim 70 . 2 gün sonra tekrarladım 156 cikdi 2 gün arayla tekrar tekrarladım sonuç 446 yani nerdeyse 3 katı . Endişlerim var ne dersiniz normal mi 3 kat artması ilkin 2 kat arttı
Önemli olan düzenli artması bence normal . Gün geçtikçedw netleşir hayırlısıyla sağlıkla devam eder inşAllah

KIZLAR BAZI KİŞİLER ÖZEL DE NORMAL DOĞUM YAPTIRMIYOR DİYO DOĞRU MU BU

arkadaşlar sakarya nın en iyi özel hastanesi hangisi..

Merhaba hanımlar son sayfaları biraz okudum özeldeki yoğunluktan özellikle ada tıptan bahsedilmiş ama altınovanın hastaları hep adatıpa kaydığı için şu sıralar çok yoğunlar birde kadın doğumun bir alt katında bi masa var oraya randevu yazdırabiliyosunuz ben o şekilde yapıyorum hamile değilim tedavi için gidiyorum deniz hanıma çok memnunum randevu alamasam bile sen gel araya alırım seni diyor kimseyi çevirmiyor sanırım enerjisini seviyorum :) herkese hayırlı evlatlar doğumlar nasip olsun
Salliala sen buralara mı taşındın yaa bide doktor arayışına girmişsin canım yaa hoşgeldin

AA evet ben memlekete taşındım doktoru da buldum çok şükür bilmiyordum senin Adapazarında olduğunu bak. Öznur erene gidiyorum bende. İyi gibi Evet ama gerçekten çok yoğun randevu ertelenecek kadar maalesef..

AA evet ben memlekete taşındım doktoru da buldum çok şükür bilmiyordum senin Adapazarında olduğunu bak. Öznur erene gidiyorum bende. İyi gibi Evet ama gerçekten çok yoğun randevu ertelenecek kadar maalesef..
burdayım ben de canım evet adatıp altınova kapanınca hastaları oraya geçti çok yoğunlar ama ben kadın doğumdan bi kat aşağıda bi masa var orada randevu yazdırıyosun gününe acil bi durumsa da benim doktorum alıyo araya deniz hanıma gidiyorum ben de çok memnunum biliyosun zaten

Merhabalar Bende deniz hanıma gidiyorum :) sıkıntı zaten illa randevu almak değil erken arayıp alınıyor da ordaki endişe bu kadar yogun bir servis doğum oldugunda nasıl yetişecek aynı döneme biçok hastada denk gelebilir . Araya almasına alıyorda oda işte ztn randevulu gitsekde aynı saatte giremememize bekleme sürelerinin uzamasına neden oluyor. Evet yogunluk altınovadan sonra oldu bende öncesinde gayet düzenli rahat gidiyordum Yani doktor sayısını artırabilirler talep madem fazla.
Ben reyhan hanıma gidiyordum daha önce adatıpda , oda doğum yapacaktı izni bitmedi galiba dönmedi sanırım hala.

evet canım öncesinde çok daha rahattı ama şimdi konak hastanesi açılacak sanırım bayağı da büyük ayrıca adatıpta yeniledi kendini büyüttü o da faal olacaktır yakında bence tekrar rahatlayacak biraz sabredicez en son gittiğimde deniz hanım koşarak geldi öznur hanımın odasına giriyodu ay ben napıyorum ya dedi yoğunluktan gerçekten koştur koşturlar ben çok sık gidiyorum tedavi dolayısıyla bundan önce doğumevine gittim araştırmada bi prof. a gittim ama pozitif hissettiğim deniz hanım oldu

Evet deniz hanımı bende seviyorum onlarda dediğin gibi birden yogunluğun içine girdiler İnşAllah rahatlayacak bu süreç geçici ama ben 31. Haftamdayım bana yetişirmi bilmiyorum
benimde adatıp reyhan hanıma giderken düşüğüm olduydu onun takibi, hormon testleri felan bende o ara çok sık gidip geliyordum ona ragmen bi sıkıntı olmuyordu. Hayırlısı artık hepimiz için :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim de önceki ay bi kimyasal gebeliğim oldu bu ay devam ediyoruz bakalım tedaviye inşallah güzel sağlıklı gebelik nasip olur

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim de önceki ay bi kimyasal gebeliğim oldu bu ay devam ediyoruz bakalım tedaviye inşallah güzel sağlıklı gebelik nasip olur
İnşAllah. benimde degerim yükselmediydi kanamayla kendi kendine sonlandı.
Sonrasında vücutta alışmış oluyor daha kolay olur hayırlısıyla sizinde , Allah hayırla sağlıkla nasip etsin

İnşAllah. benimde degerim yükselmediydi kanamayla kendi kendine sonlandı.
Sonrasında vücutta alışmış oluyor daha kolay olur hayırlısıyla sizinde , Allah hayırla sağlıkla nasip etsin
evet canım benim de başta yükseldi biraz sonra aynı hızda düştü ve kanama oldu bir hafta on gün kadar gebelik yaşamış oldum malesef inşallah olur canım nasip bekliyoruz

evet canım benim de başta yükseldi biraz sonra aynı hızda düştü ve kanama oldu bir hafta on gün kadar gebelik yaşamış oldum malesef inşallah olur canım nasip bekliyoruz
Aynı süreçlerden geçmişiz. Bana reyhan hanımın dediği bi kere hamile kaldın yine olur stres yapma sadece diyordu. Olur inşAllah hayırlısıyla

Aynı süreçlerden geçmişiz. Bana reyhan hanımın dediği bi kere hamile kaldın yine olur stres yapma sadece diyordu. Olur inşAllah hayırlısıyla
ne kadar süre sonra hamile kaldın canım ? benim gebeliğimde klomen kullanarak olmuştu deniz hanım da öyle dedi gebelik elde edebiliyoruz tüplerle ilgili şüphemiz yok sperm hızı da iyi demekki denemeye devam edelim dedi hemen başladık yine klomene

Ben bir adet dönemi bekledim kendi kararımla doktor illa gerekiyor demedi. Sonrasında denemeye başladık 2ay olmadı 3.ay nasip oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…