Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

kızlar günaydın
hamile pilates ine gidenler var mı . ben düşünüyorum önerdiğiniz bir yer var mı. çok kilo almışım ve çok hareketsizim aslında çok yemiyorum yani

Emol insallah en kisa surede kalirsin ben 1 ay klomen kullandim hic yumurtam olusmadi obur ay bir daha icmedim olmuyor diyede umursamadim hamile kalmistim darisi sana olsun ama stres hormonlari cok etkiliyor

Kizlar aranizda amniyosentez yaptiran ya da tanidigi yaptirmis var mivarsa nerde yaptirmis bilgilere ihtiyacim var

Inşallah canım sagol benim bol yumurta oluyo üçüncü deneme olacak zaten birinde kimyasal gebelik oldu sağlıklısı nasip olsun inşallah

KIZLAR DOĞUMU NERDE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ BENİM NASIPSE ARALIK AYINDA AMA HALA KARARSIZIM DEVLET MI OZEL MI BİDE HERŞEY İYİ SAĞLIKLA OLURSA NORMAL İSTİYORUM

KIZLAR DOĞUMU NERDE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ BENİM NASIPSE ARALIK AYINDA AMA HALA KARARSIZIM DEVLET MI OZEL MI BİDE HERŞEY İYİ SAĞLIKLA OLURSA NORMAL İSTİYORUM
Benim doktorum adatıp da oraya devam ediyorum doğumda orda olur nasipse. Benimde doğum kasımda inşAllah , ilk doğum henüz nasıl olacagı belli değil normal için bi engel olmadıktan sonra bende normal istiyorum ama malum özellerde bi seZeryan aşkı var inşAllah bi bahaneyle sezeryana yönlendirmezler . Nasıl olacak bilmiyorum bakalım hayırlısıyla kucagmıza alırız inşAllah :) seninde zaman azalmış kararını versen iyi olur artık :)

AMİN İNŞAALLAH BENDE BEYHEKIME GİTTİM BI KERE EĞİTİM ARAŞTIRMA DA DEVAM EDİYORUM ORAYA DA GECE RAHATSIZLANIRSAN DOĞUM EVİNE YÖNLENDIRIYORLARMIS İŞTE OZELE GİDİPTE NORMAL DOĞURMAK VARKEN DEDİĞİN GİBİ BI BAHANEYLE SEZERYANA ALMAZLAR INŞ

Evet hepsinde öyle acil durumlarda doğumevi . Artık sona yaklaştık altarnatifde yok mecburen aynı yere devam ediyoruz ,hakkımızda hayırlısı artık inşAllah sağlıklısı hangisiyse öyle alırız kucagımıza ve keşke demeyiz :)

Kızlar doğumevinde detaylı ultrason yapılıyor demi ? Bi tanıdık aracılığı ile önümüzdeki haftaya detaylı randevu aldirdim da içime şüphe düştü acaba norml randevu mu aldı diye.

Kızlar doğumevinde detaylı ultrason yapılıyor demi ? Bi tanıdık aracılığı ile önümüzdeki haftaya detaylı randevu aldirdim da içime şüphe düştü acaba norml randevu mu aldı diye.
Yapılıyor ama onun için doktordan muayene sırası alıp ordan yönlendiriyor detayliya direk randevu alındığını bilmiyorum tanıdık orada mı çalışıyor sor ona

Yapılıyor ama onun için doktordan muayene sırası alıp ordan yönlendiriyor detayliya direk randevu alındığını bilmiyorum tanıdık orada mı çalışıyor sor ona
Oh içim rahatladı çok sağol. Direk tanıdığım yok maalesef bende bi başkasından Rica ettim benim için ayarlanabilir mi bi sorar mısın diye. Nasil yaptı bilmiyorum haftaya perşembeye ayarlamış arkadaşı sağolsun. Ben çalışıyorum vakit bulamıyorum her zaman gitmeye. Doktorun adını bile bilmiyorum inan randevu dan biraz önce gidip öğreneceğim saatini ve bayan doktor olduğunu söyledi.

Rica ederim nedemek kontrolleri nerde yaptırıyorsun

Arkadaşlar merhaba, ben de sağlık ocağında test yaptırdım. Yeni öğrendim gebeliğmi.
11 ine sıra aldım adatıpta deniz hanımdan. Evime yakın olduğu için bu hastaneyi seçtim.
Sağlık ocağındaki ebe beyhekimde ertan çelik'i önerdi ama. Serdivan da adatıp yakın olduğum için orayı seçtim bakalım. Ne olcak çok merak ediyorum . Mutlulukla heycanla karışık duygulardayım

Hayırlı olsun canım ben de deniz hanıma gidiyorum henüz gebe değilim ama doktorumdan çok memnunum açıkçası ben de evime yakın diye tercih ettim bikaç doktor gezmistim ama enerjisini seviyorum deni Hanımın inşallah sen de memnun kalırsın

Teşekkürler, umarım sen de en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.Hakkımızda hayırlısı..

Gözünüz aydın hayırlısıyla sağlıkla devam eder ve hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inşALLAH

bende deniz hanıma gidiyorum da deniz hanıma gidipde doğum şeklini konuşan varmı acaba normal doğuma nasıl bakıyor biz hala doğum konularına girmedik :) bidaki kontrolde bahseder belki inş sezryana yönlendirmez.
bu kontrolde bi hafta kadar önde gidiyor kilosu kafası inş daha fazla açılmaz fark dedi ,doğum şeklini etkiliyor diyorlarya kiloluda hemen , sezeryanamı sinyal çaktı acep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…