Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

senin kaç haftalık oldu canım? inşallah istediğin gibi sağlıklı bi normal doğum yaparsın:) sen sorsana ben normal istiyorum diye o söylemeden

senin kaç haftalık oldu canım? inşallah istediğin gibi sağlıklı bi normal doğum yaparsın:) sen sorsana ben normal istiyorum diye o söylemeden
34. Haftadan gidiyoruz birdahaki kontrolde o konulara geliriz artık :) son haftalara kadarda belli olmuyor nasıl olacagı bakalım artık hayırlısı :)

Selam kizlar
Edacim konuya sen gir durumum elverdigi surece normal dogum istiyorum diye belirt bence az kalmis cunku senin insallah istedigin gibi seyreder

Senin benimgibi bende evime cok yakin doye adatipi tercih ettim simdilik memnunum bende ertan celige gelince arkadasim yeni gitti ona agzindan cok zor laf aliyorum dedi o yuzden degistirdi

Gidişata göre bakarız diyince daha erken diye düşündüydüm belli olmaz doğum şekli şuan diye , tersti bide benim onun dönmesinide bekledik 36. Haftadaki pozisyon önemli bizim için dediydi bu hafta dönmüş şükür baş aşşağı :) , bidaki kontrol 2hafta sonra artık gireriz konuya :)

Aramızda ilk sen adatıpta doğum yapacaksın sanırım gönlüne göre sağlıcakla olsun inşaallah. Bakalım memnun kalacak mısın dogum sonrası yorum yapmayı aydınlatmayı unutma bizleri de

Aramızda ilk sen adatıpta doğum yapacaksın sanırım gönlüne göre sağlıcakla olsun inşaallah. Bakalım memnun kalacak mısın dogum sonrası yorum yapmayı aydınlatmayı unutma bizleri de
Galiba :)) yazarım tabiki , inşAllah keşke demeyeceğim şekilde seyreder benim içinde sizler içinde :) hayırlısı artık :)

Burda pek cok sakaryalı toplanmıs diye düşúndümcocuk doktoru kime götürmeyi düşunuyosunuz?
Adaptipta senay dogan iyiymis ama cok yogun,hemen tükeniyo randvu.yeni acılacak konak'ta var mı ki iyi,guleryuzlu biri?

Burda pek cok sakaryalı toplanmıs diye düşúndümcocuk doktoru kime götürmeyi düşunuyosunuz?
Adaptipta senay dogan iyiymis ama cok yogun,hemen tükeniyo randvu.yeni acılacak konak'ta var mı ki iyi,guleryuzlu biri?

valla bende çok merak ediyorum. ilaç meraklısı olmayan, çocuğu mümkün olduğunca doğal şekilde büyütmeye ve hastalıkların atlatmaya yatkın dr arıyorum

valla bende çok merak ediyorum. ilaç meraklısı olmayan, çocuğu mümkün olduğunca doğal şekilde büyütmeye ve hastalıkların atlatmaya yatkın dr arıyorum
Vardı doktoru tayini cıktı gitti.yenikent devlette erbil sak tavsiye ettiler.özelde de yeni yapılan konak'ı takip edeyim bakalım kim gelcek

Edacim insallah herseyin normal doguma uygun sekilde seyreder saglikli bir sekilde bebisini alirsin kucagina tabiki tum hamislerde...

Bende senay dogan diye dusunmustum bu yogunluk gercekten kotu birsey acil durumda kaliyoruz acikta
Ilac yazmayan dr gelince bu cok nadir ailemin yuzde 80 i dr firmalarla anlasmalari oluyor genelde dikkat ederseniz pahali ilaclar yazilir yani onemli is bizlete dusuyor bilincli anne olup hemen en ufak ateste oksurukte burun akintisinda antibiyotigi dayiyanlarin ilaclarini vermiyecegiz hepimize simdiden kolay gelsin...

Ha
Haklısın canım qma işte sakarya da önerilen yok sanırım ben bi araştırayim iyi tavsiye edilen duyasam yazarım buraya

Buarada bilge hastanesinde şerafettin bey varmıs ama aradım randevu alınmıyor.gidince sıraya giriyosun.hem iyi hem kötü.gün icinde bir sürü hastaya bakabilmesi güzel,acil bi durumda gidilse en fazla yarım saate sıra gelir

Sarefettini bende duydum iyiymis tek sikinti o hastane pek iyi temiz durmuyor
Adatipta bir arkadasim yaser beyede iyi dedi cocugundaki bir rahatsizligin teshisini o koymus
Eskiden adatipta olan umit numanogluda iyi ilgiliymis ama ilac cok yazarmis
Cilt dr olarak adatipta Asli hanim var iyi bilgili bir dr
Bildiklerim bu kadar benimde ogrendikce paylasmaya devam

Adatıpta yaser bey bulamadım şuan ismail ve senay hanım var.ümit numanoglu istanbulda artık malesef

Yaser beye bende götürdüm kızımı çok ilgili bi doktor bide özel muayenehanesi olan Zeynep Öz var inci göz hastanesinin orda ondanda çok memnun kaldım tavsiye edebilirim hanımlar

VAR MI YAKINDA DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR. VE YA NE KADAR KALDI DOĞUMLARINIZA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…