Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Bu ara doğum ve emzirme konularından başka bi araştırmam yok , çocuk doktoru araştırmak hiç aklıma gelmemişti :) doğdugundan sonraki telaşede o olacak demek ki :)

Çanta hazırdır artık canım ben hazırladım ama hep eksik gibi umarım minnaklar tam zamanında sağlıkla gelirler:)
Amin inşAllah.
Evet hazır da bekliyor çantalar :)) benimde hep eksik birşey geliyordu aklıma , artık son eksikleride koyup kapattım sanırım :))

Amin inşAllah.
Evet hazır da bekliyor çantalar :)) benimde hep eksik birşey geliyordu aklıma , artık son eksikleride koyup kapattım sanırım :))
Hadi hayırlısı bakalım nerde yapacaktın sen doğumu. Bi de bebiş dönmüş mü ne durumda sona yaklaştıkça heyecan basıyor:)

Hadi hayırlısı bakalım nerde yapacaktın sen doğumu. Bi de bebiş dönmüş mü ne durumda sona yaklaştıkça heyecan basıyor:)
Adatıp da inşAllah . Sen nerde yapacaksın ? Normal sezeryan belli mi?
Dönmüş dönmüş :) 29 da tersti sonraki kontrolde dönmüştü bidaha değişmez heralde inşAllah :)

Adatıp da inşAllah . Sen nerde yapacaksın ? Normal sezeryan belli mi?
Dönmüş dönmüş :) 29 da tersti sonraki kontrolde dönmüştü bidaha değişmez heralde inşAllah :)
Daha belli değil nasıl olacağı canım bakalım 2 hafta önce gittim dönmemişti:) inşAllah dönmüştür.ben beyhekimde yapacağım nasipse :)

Daha belli değil nasıl olacağı canım bakalım 2 hafta önce gittim dönmemişti:) inşAllah dönmüştür.ben beyhekimde yapacağım nasipse :)
He sende benim gibi beklemedesin yani :) hayırlısı olsun hakkımızda dönmüştür inşAllah seninkide

İnşallah canım hayırlısıyla kucağımıza alırız isim buldun mu ben isim bile bulamadım kızıma:)
Yokmuydu aklında daha önceden bir isim , vakit azalmış epey artık bulsan iyi olur :))
. Ben ismi yazan kapı süsü, hastane için isimli çikolatalarını felan bile yaptırdım daha değiştiremeyizde yani baştan beri ömer diyoduk öyle kaldı hep isminle hitap ettik :))

Ben de onlardan yaptracağım bi an önce bulmam lazım yoksa isimsiz büyüyecek yavru cak :) ömer ismi çok güzel ismiyle yaşasın maşallah :)

Ben de onlardan yaptracağım bi an önce bulmam lazım yoksa isimsiz büyüyecek yavru cak :) ömer ismi çok güzel ismiyle yaşasın maşallah :)
Bul bul az kalmış yoksa "hoşgeldin bebek " yazdıracan :))
teşekkürler klasik isimleri ve anlamı olup yaşayan isimleri seviyorum ben . Hz Ömer den kaynaklı öyle istedik zaten isim bulmakda mesele bitaneyi hazır sevmişken bidaha araştırmadık :)))

Bizde ömer asaf nasipse düşünüyoruz

Eda ve bicirik ne guzel doguma yaklasmissiniz saglicakla dogurursunuz insallah
Bende drumu degistirmeya karar verdim sanki hastanede baska dr gitmek suc sinir oldum bugun adatipta 2 ayri doktora giden oldumu
Kizlar birde cinsiyetinizi tam ne zaman ogrendiniz daha onu bile bilmiyorum 18 haftaligim gecen hafta dr erkek dedi ama emin degilim cok aceleyle bakti of ya adam gibi bir doktor istiyorum.

Amin hepimiz sağlıkla alalım inşAllah. HAngi doktora gidiyorsun . Adatıpda daha önce reyhan hanıma gitmiştim doğum yaptı oda ayrıldımı izindemi bilmiyorum yok bayadır. Sonra altınovaya filiz hanıma gittim ilk haftalar. 4.ay dan beride adatıp deniz hanıma gidiyorum zaten son aya girdik orda finalleriz artık sanırım :)) doktorla elektriğin tutması içine sinmesi çok önemli ama altarnatifde fazla olmayınca seçenek çok yok . Cinsiyeti 14. Hafta civarı sanırım öğrendiydim filiz hanım erkek dediydi direk.

Parsıyla sonuçta canım istediiğne gitme hakkın var ama doktorlar burnundan kıl aldırmıyor :) ben 12 13 haftada öğrendim.

Merhaba hanımlar benim 8+5 daha çok yeni ama şimdiden doktor bakıyorum sakarya da doğum yapcağım kısmet olursa epidural ile normal düşünüyorum . Daha önce epiduralla normal yapan var mı orada? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ?

Merhaba. Saglıkla kucagınıza alın inşAllah bebeginizi ben daha doğum yapmadım maksimum 3 haftam var eger normal olabilirse yazarım deneyimlerimi :)
Diğer arkadaşlardanda doğumu gercekleşenler yazarsa yada bekleme de olanlar gercekleştiğinde yazarlarsa iyi olur , fikir olur bizlerede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…