Çanta hazırdır artık canım ben hazırladım ama hep eksik gibi umarım minnaklar tam zamanında sağlıkla gelirler:)Doğum yapmadımda
37. Haftaya bugun girdim , son 28 gün :) inşAllah .
Amin inşAllah.Çanta hazırdır artık canım ben hazırladım ama hep eksik gibi umarım minnaklar tam zamanında sağlıkla gelirler:)
Hadi hayırlısı bakalım nerde yapacaktın sen doğumu. Bi de bebiş dönmüş mü ne durumda sona yaklaştıkça heyecan basıyor:)Amin inşAllah.
Evet hazır da bekliyor çantalar :)) benimde hep eksik birşey geliyordu aklıma , artık son eksikleride koyup kapattım sanırım :))
Adatıp da inşAllah . Sen nerde yapacaksın ? Normal sezeryan belli mi?Hadi hayırlısı bakalım nerde yapacaktın sen doğumu. Bi de bebiş dönmüş mü ne durumda sona yaklaştıkça heyecan basıyor:)
Daha belli değil nasıl olacağı canım bakalım 2 hafta önce gittim dönmemişti:) inşAllah dönmüştür.ben beyhekimde yapacağım nasipse :)Adatıp da inşAllah . Sen nerde yapacaksın ? Normal sezeryan belli mi?
Dönmüş dönmüş :) 29 da tersti sonraki kontrolde dönmüştü bidaha değişmez heralde inşAllah :)
He sende benim gibi beklemedesin yani :) hayırlısı olsun hakkımızda dönmüştür inşAllah seninkideDaha belli değil nasıl olacağı canım bakalım 2 hafta önce gittim dönmemişti:) inşAllah dönmüştür.ben beyhekimde yapacağım nasipse :)
Beyhekim de kime gidiyorsunDaha belli değil nasıl olacağı canım bakalım 2 hafta önce gittim dönmemişti:) inşAllah dönmüştür.ben beyhekimde yapacağım nasipse :)
İnşallah canım hayırlısıyla kucağımıza alırız isim buldun mu ben isim bile bulamadım kızıma:)He sende benim gibi beklemedesin yani :) hayırlısı olsun hakkımızda dönmüştür inşAllah seninkide
Ertan beye gidiyorum :)Beyhekim de kime gidiyorsun
Yokmuydu aklında daha önceden bir isim , vakit azalmış epey artık bulsan iyi olur :))İnşallah canım hayırlısıyla kucağımıza alırız isim buldun mu ben isim bile bulamadım kızıma:)
Ben de onlardan yaptracağım bi an önce bulmam lazım yoksa isimsiz büyüyecek yavru cak :) ömer ismi çok güzel ismiyle yaşasın maşallah :)Yokmuydu aklında daha önceden bir isim , vakit azalmış epey artık bulsan iyi olur :))
. Ben ismi yazan kapı süsü, hastane için isimli çikolatalarını felan bile yaptırdım daha değiştiremeyizde yanibaştan beri ömer diyoduk öyle kaldı hep isminle hitap ettik :))
Bul bul az kalmış yoksa "hoşgeldin bebek " yazdıracan :))Ben de onlardan yaptracağım bi an önce bulmam lazım yoksa isimsiz büyüyecek yavru cak :) ömer ismi çok güzel ismiyle yaşasın maşallah :)
Bizde ömer asaf nasipse düşünüyoruzBul bul az kalmış yoksa "hoşgeldin bebek " yazdıracan :))
teşekkürler klasik isimleri ve anlamı olup yaşayan isimleri seviyorum ben . Hz Ömer den kaynaklı öyle istedik zaten isim bulmakda mesele bitaneyi hazır sevmişken bidaha araştırmadık :)))
Oda güzelBizde ömer asaf nasipse düşünüyoruz
Amin hepimiz sağlıkla alalım inşAllah. HAngi doktora gidiyorsun . Adatıpda daha önce reyhan hanıma gitmiştim doğum yaptı oda ayrıldımı izindemi bilmiyorum yok bayadır. Sonra altınovaya filiz hanıma gittim ilk haftalar. 4.ay dan beride adatıp deniz hanıma gidiyorum zaten son aya girdik orda finalleriz artık sanırım :)) doktorla elektriğin tutması içine sinmesi çok önemli ama altarnatifde fazla olmayınca seçenek çok yok . Cinsiyeti 14. Hafta civarı sanırım öğrendiydim filiz hanım erkek dediydi direk.Eda ve bicirik ne guzel doguma yaklasmissiniz saglicakla dogurursunuz insallah
Bende drumu degistirmeya karar verdim sanki hastanede baska dr gitmek suc sinir oldum bugun adatipta 2 ayri doktora giden oldumu
Kizlar birde cinsiyetinizi tam ne zaman ogrendiniz daha onu bile bilmiyorum 18 haftaligim gecen hafta dr erkek dedi ama emin degilim cok aceleyle bakti of ya adam gibi bir doktor istiyorum.
Parsıyla sonuçta canım istediiğne gitme hakkın var ama doktorlar burnundan kıl aldırmıyor :) ben 12 13 haftada öğrendim.Eda ve bicirik ne guzel doguma yaklasmissiniz saglicakla dogurursunuz insallah
Bende drumu degistirmeya karar verdim sanki hastanede baska dr gitmek suc sinir oldum bugun adatipta 2 ayri doktora giden oldumu
Kizlar birde cinsiyetinizi tam ne zaman ogrendiniz daha onu bile bilmiyorum 18 haftaligim gecen hafta dr erkek dedi ama emin degilim cok aceleyle bakti of ya adam gibi bir doktor istiyorum.
Merhaba. Saglıkla kucagınıza alın inşAllah bebeginiziMerhaba hanımlar benim 8+5 daha çok yeni ama şimdiden doktor bakıyorum sakarya da doğum yapcağım kısmet olursa epidural ile normal düşünüyorum . Daha önce epiduralla normal yapan var mı orada? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?