Bize 600 tl dedikleri için 600 yazdım elbette güvenceye göre değişir
normal doğum yapacaksam ebelere daha çok güvenirim sevgi hanım tecrübeli bi doktor ama ebeler kadar doğum yaptırmamıştır bide ben bayan kadın doğumculara güvenemiyorum oğlumdayken kızmıştı bile bana neden gelmedin diye normal neysede sezerynda hiç güvenemem ama kadın tercih edilecekse kesinlikle sevgi hanım
evet tatlım cogu ış ebelerde zaten dr son zamanda gırıyo
ama ablam doğum yaparken dr geldıgınde nasıl bı huzur kapladı ıcımı anlatamam
guven verıo ınsana doğuma dr gırmış olması
cok sukur 2 sezeryan oldum ıkıısınıde cok guzel gecırdım denır ya elı hafıf cok cabuk kalktım
helekı bagladıgı amerıkan bezı sayesınde cok cok rahat ettım
annen hala ebelık yapıyomu cnm
Annem emekli oldu canım bende sezeryan oldum bana faydası olmadı giremedi doğumuma sakin bi bayan seviyorum sevgi hanımı onunda hastası çok yoğun çalışıyor
çok geçmiş olsun canım inşallah rabbim şifa versin. ümit bey adatıpta demi.randevulü mü gidiyorsun nasıl alıyorsun sıra devamlı tahlil isteyen bir doktormu .az önce yaptı 3 bezdir kaka yapıyo ard arda sarı ve cıvık acaba ishal mi olduki :26:ama bebekler hep böyle yapar demi .bakalım yarın sağlık ocağında aşımız var kilosunu öğrenicezinşallah.ama yanakları doluyo sankicnm benım ya benım bebışım de grıp oldu abşamızdan gectı bronşit cok duyuyorum yarın ümit beyın yolları gözuktu bızze
cnm aras ta 1 2 hafta 5 6 gun kaka yapamadı sonra duzene gırdı sadece anne sutu alan bebek arasta nasıl oldu sasırmıştım
ama eger doğdugundan berı o şekıldeyse mutlka göster cnm dra cunku bız 3 ayıdr gıdıyoruz bıze hep kakalı bez sayısını soruyo
senın bebış daah kucuk daha sık yapması gerekıyo cnm pekala kg alımı nasıl cnm
sende sakın kendını ıhmal etme cnm zaten cok zorlu bı doğum gecırmışsın
yapılması gereken mudahale varsa erken yapılması daha ıyı cnm tam kaynamadan
evet canım karasu devlet hastanesine gittim kaynar dedi. ama estetik dursun istiyorsan sonra açılıp yeniden dikilmesi gerekir dedi. orası kapandı ama dikiş izi belli ve yamuk normalde böyle mi olması lazım bilmiyorum ki.bir hafta boyu değil 10 gün oturmakta güçlük çekmeme rağmen bağdaş bile kurdum oturdum ve çocuğu emzirdim mecburen ondan oldu zatenİns. Hepsi gecicek ve unutucaksiniz..yaniliz sunu anlamadim dikisleriniz acildi ve ebe kaynar kendiliginden mi dedi..cok garip..bana dr.um israrla hastaneden cikarken 1 hafta oturmak yok dikislerin acilirsa eger acip terkar dikmem gerekir diye tembihlemisti...
çok geçmiş olsun canım inşallah rabbim şifa versin. ümit bey adatıpta demi.randevulü mü gidiyorsun nasıl alıyorsun sıra devamlı tahlil isteyen bir doktormu .az önce yaptı 3 bezdir kaka yapıyo ard arda sarı ve cıvık acaba ishal mi olduki :26:ama bebekler hep böyle yapar demi .bakalım yarın sağlık ocağında aşımız var kilosunu öğrenicezinşallah.ama yanakları doluyo sankibir ayda ne kadar almış olması lazım ki.dikişlerim kaynadı artık acımıyor .kanamam da öyle fazla değil ben iyiyim çok şükür çok sağol canım tek derdim oğlum.gaz için nurse harves diye bir şurup var ondan veriyorum sen ne kullanıyorsun
evet canım karasu devlet hastanesine gittim kaynar dedi. ama estetik dursun istiyorsan sonra açılıp yeniden dikilmesi gerekir dedi. orası kapandı ama dikiş izi belli ve yamuk normalde böyle mi olması lazım bilmiyorum ki.bir hafta boyu değil 10 gün oturmakta güçlük çekmeme rağmen bağdaş bile kurdum oturdum ve çocuğu emzirdim mecburen ondan oldu zaten
yarencim senin kadın doğumcun hangi hastanede o da ada tıpta mı sevgi ydi sanırım soy adı neydi? normal doğum da yapan bir doktor mu sanki destekleyen diye söylemiştin yanlış hatırlamıyosam
evet tatlım adatıpta sevgı damar kucukazay
normal ızteyene normal sezeryan ısteyene sezeryan
yanı kım ne ıstıyosa onu yapıyo cnm sezeryan olmak ısteyene ılla normal yap demıyo
normal ısteyene sezeryan yap demıyo tatlım
peki sadece kadın doğum üzerine mi bakıyo acaba ayınvalidem de kist var ona bakarmı ki.cnm ben randavulu gıdıyorum 2 gun önceden lıyorum
cnm arasta bı dönem 2 hafta öle yapmiştı ve tam yapmıştı bellere kadar 5 6 gunun acısını cıkarırcasına
mama almadıgı ıcın sakın dışardan takvıye ıle kaka yaptırmayın cnm kımı bebgın dar oluyomuş ıkındıkca acılıyomuş egerkı dışardan durtmeyle yaparsa dr kalıyomuş acılmıyomuş
arkadaşıma cerrah demıştı
cnm bebışın anne sutuyle en az 600 gr alması lazım aras ılk ay 1400 gr aldı 2.ay 1380
bebışın yankları topladıysa almış annesı kg
ben arasa gaz ılacı kullanmıyorum cnm huzurlu gazını rahat cıkaran bı bebk
kızıma kullandım nurse harveysı ama kızımda ters tepkı yaptı daha cok sancıo yaptı careyı zıncoda bulmuştuk
bı yerde okudum nurse harveysı kendıde ıcıyomulş arkadaş
peki sadece kadın doğum üzerine mi bakıyo acaba ayınvalidem de kist var ona bakarmı ki.
maşallah bebeğin çok güzel kilo almış benimki de almıştır insallah ama babası kılıklı şey sanırım minyon olacakcanım ben hata ettim gecen 5 gün yapmadı diye fitil vermiştik perşembegünüydü keşke vermeseydim diye çok pişman oldum şimdi birşey yapmadık kendiliğinden yaptı düzelecek insallah.
evet canım haklısın sonra görüşürüz gene öptüm canımbakıyo ttalım annem ve kv yıde göturduk
ay hatta gecen çok yaşlı teyse çıkıyodu çok merak ettım sorun neydı
cnm bı kereden bışey olmaz sen yavrun sıkıntı cekmesın dıye yapmışın
bende bu bılıyı yenı örendım
eskıden annelerımız neler yaparmış sabunlar zeytınyaglı kulak cubukları
anne sutu emen kabız olmazmış ama gunu uzayabılırmış
evet canım haklısın sonra görüşürüz gene öptüm canım
tatlım hıc takılma öle şeylere bak ben o tarz şeyler yaşasam gıdermıyım ıkıncıye doğumumu yaparmıydım
oğlumu aylık kontrollerınede oraya göturdum tek eksıgı doğum katındakı odaların kucuk olmasıydı o sorunda halledıldı
yakın zmanda yenı odaları hızmete acılacak
plesenta prevıa mı var cnm
bu şartlarda normal doğum ımkansız sanırım
benımde 20 lı haftalarda böyle bı problemım vardı ama bebegım buyudukce cıkt plesantada cıktı
yukarıya
nasıl dr ların yasak koydularmı cnm bana bı ılışkı ve uzun yolculuk yasagı getırmıştı drum
ama sukur atlattık 1 ay sonrasında sorun bıttı
cnm burada doğumunu yapman maddı manevı anlamda daha mantıklı
hem ailende yanında olmuş olur
sakarya merkezdenmısın cnm
Kızlar sağlık ocaklarında ultrason olsa başka doktora gitmem ya..Bugün kan ve idrar testi yapıldı.Tetenoz aşısı vuruldu..Çok güzel ilgileniyorlar..
çok geçmiş olsun canım inşallah rabbim şifa versin. ümit bey adatıpta demi.randevulü mü gidiyorsun nasıl alıyorsun sıra devamlı tahlil isteyen bir doktormu .az önce yaptı 3 bezdir kaka yapıyo ard arda sarı ve cıvık acaba ishal mi olduki :26:ama bebekler hep böyle yapar demi .bakalım yarın sağlık ocağında aşımız var kilosunu öğrenicezinşallah.ama yanakları doluyo sankibir ayda ne kadar almış olması lazım ki.dikişlerim kaynadı artık acımıyor .kanamam da öyle fazla değil ben iyiyim çok şükür çok sağol canım tek derdim oğlum.gaz için nurse harves diye bir şurup var ondan veriyorum sen ne kullanıyorsun
evet canım karasu devlet hastanesine gittim kaynar dedi. ama estetik dursun istiyorsan sonra açılıp yeniden dikilmesi gerekir dedi. orası kapandı ama dikiş izi belli ve yamuk normalde böyle mi olması lazım bilmiyorum ki.bir hafta boyu değil 10 gün oturmakta güçlük çekmeme rağmen bağdaş bile kurdum oturdum ve çocuğu emzirdim mecburen ondan oldu zaten
tatlım bız sgk lıyız ondan sebep fıyat farklı
en yakın ablamın doğumuna gırdı cnm sabaha karşı 4 yada 5 tı hemde telde komut verdı ıkınmasın nefes alsın gıbı hızlı gelışen doğumdu geldı ve 15 dk ıcınde doğum gerceklştı bende kapı önundeydım sonra gıttı muaynanesınde yattı
doğumumdan önce merve ıcınde sordum gelıyorum dedı cnm gece gunduz
arkadaşlar sadık bey hiç normal doğuma girmiş mi bilen var mı,32. Haftadayım iyice korkmaya başladım.daha randevu zamanım gelmedi,gelince bizzat soracağım..ne olur bilgisi olanlar paylaşsınlar:-(offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?