Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Yaa çok sevinirim paylaşırsanız Hangi doktor yapacak doğumunuzu ? İnşallah kolay bir doğum gercekleşir

Yaa çok sevinirim paylaşırsanız Hangi doktor yapacak doğumunuzu ? İnşallah kolay bir doğum gercekleşir
Amin hepimizin ki kolay geçsin inş :)
Adatıp deniz şencan varlıklı doktorum.
Şimdilik normal doğuma engel bi durum yok ama yinede belli olmuyor son günler ne olacağı. bakalım nasip artık :)

Adatıp da şeker yüklemesi yaptıran var mı ne kadar tuttu acaba ücret ?

Adatıp da şeker yüklemesi yaptıran var mı ne kadar tuttu acaba ücret ?
Ben yaptırmadım artı ücretmi oluyor oda. İmza verdim kendi isteğimle yaptırmadıgıma dair ailede hiç şeker hastası yok öyle olunca gerek yok gibi düşündüydüm. Ama yaptırsamda olurmuş dedim sonradan çünkü aileden kaynaklı bi yatkınlık olmasa bile gebelik kaynaklı çıkabiliyormuş , yaptırmak lazım

Kızlar bir şey soracağım size ben depend emici kılot aldım hastane için.çok rahat diyorlar ama ayrıca hasta beZine gerek var mı bilemedim siz naptınız

Kızlar bir şey soracağım size ben depend emici kılot aldım hastane için.çok rahat diyorlar ama ayrıca hasta beZine gerek var mı bilemedim siz naptınız
Bende depend aldım. Hasta bezi ilk gün hastaneler veriyo dediler de depend zaten hasta bezi gibi yeterli olur sanırım.

Ben emin olamadım ikisini de aldım canım hastaneme sordum hiç bir şey vermiyoruz dedıler
Alala beyhekim değilmiydi senin özel hastane nasıl vermiyormuş hasta bezini bile , ilginç. Ben sormadım bende sorayım bakayım adatıpa :))

Ben Remzi beye gidiyorum gecende 2 kere akintim oldu mesaj attim hemen araya sikistirip muayene etti bu konuda memnun kaldim ama sorun ne dedigimde miymiy dediginden bise anlamiyorum zorla laf aliyorum acelesi var gibi hizlica soyleyip bitiriyor soracaklarinida unutuyorum birde gecen onun bir hastasindan duydum 6 aylik hamile riskli durumu varmis ve gece aramis acil kac kere telefonu acmamis bayan bebegini dusurmus bunlari duyunca kafam karisiyor

Salila bazi tahliller ucretsiz gecen kanda mikrop bakildi ucret alinmadi sekeri bilmiyorum hastaneyi arayip sorabilirsin fiyatta soyluyorlar

Bicirik sen herseyini bulundur bence hastanelere guven olmaz

Edacim senin muayenen nasil oluyor kac dk suruyor haftalik durumlarina gore bilgilendiriyor muydu ve kac haftada bir muayeneye cagiriyordu kilo takibini yapiyormuydu

Çok sağol cevap için yaptırdım hiçbir ücret alinmadi 2 kere idrar 4 tüp de kan verdim bugün resmen.

Bende hiç gece doğum meselesinin sormamistim bi yakinimiz sormuş oznurbhocaya o da bebeğim var gece doğuma gelmiyoruum demiş ben numarasini almadim hala o da hiç vereyim gerekli durumda ararsin demedi. Şuan için bir sıkıntı yok çok şükür ama insanın aklına kötü şeyler de gelmiyor değil.

Bi şikayetin varmı diye soruyor ilk benimde şimdiye kadar bi şikayetim olmadıydı rutin ultrason, kilo ,tansiyon kontrolü yaptı hep, kısa sürüyor ama bir sorun olursa uzuuun uzuun anlatıyor :) Kan tahlillerini sağlık ocagından yaptırıp götürdüm hep , kanım düşüktü sık sık istedi .
Ayda bir çağırıyordu 33de sanırım 3 hafta sonra gel dedi. Gittiğimde bidaha 10gün sonra gel dedi , 37 de çatı ve nst yle tanıştım şimdide bi hafta sonra gel dedi 38 bitti böylece, bu gidişimde kaç gün sonra çağırır bakalım :)

Doğuka kadar çatı olayından kurtuluruz diyordum nasıl bir muayene oluyor ? Simir testinde ki gibi örnek mi alıyorlar ? Bende şubat ayında deniz hanımla görüşmeye gideceğim bakalım neler diyecek Kesik atıyor mu illa yatakta mı doğum yaptırıyor gece doğum olursa geliyor mu bebek doğar doğmaz ten temasına izin veriyor mu bir de epiduralde anestezi uzmanları iyi mi ? Gibi sorular soracagım Umarım sıkılmadan cevaplar

Firstmon sorularunin cevaplarinida paylasir misin burdan umarim guzel ve aydinlatici cvplar alirsin bende gece gelmeme olayini anlayamiyorum dogumun ne zaman gerceklesecegi bilinemezki onca ay muayene ol sonra baska biri dogurtsun sacma geliyor bana

Kizlar neler aldiniz bebislerinize kac adet ne almak gerekli tecrubeler paylasilirsa guzel olur

Ya benim aklıma hiç böyle sorular sormak gelmedi6. Aydayim 2. Aydan beri oznur hanıma gidiyorum hiç soramadim bilmiyorum da..

Bu son haftalarda çatı muayenesinle duruma bakıyor 37 de baktı bana ilk 37+6larda , bi hafta sonraki kontrolde bakmadı sadece nst istedi :) simiri bilmiyorumda örnek felan degil çatala alıyor alttan elle kontrol yapıyor sanırım iki parmagıyla , çatının durumuna bakıyor engel bi durum varmı diye , açıklık varmı ona bakıyor :)) kısa sürüyor korkulacak bi yanı yok .
Beni yine bi hafta sonra olarak çağırdı sancı ve açıklık yoktu beklemeye devam :) doğum şeklini hiç sormadı normale bi engel olmadıktan sonra ona adapte bi şekilde gidiyor kontroller sancı bekliyoruz yani :)
ben pek soru sormuyorum aklımada gelmiyor orda , senin sorular iyiymiş cevaplayıp aydınlatır seni :)

Kıyafet olarak
1-3 ayları daha az , 3-6 ayları daha çok olmak üzere bi alışveriş yaptım ben çok çabuk küçülüyor dedikleri için 3-6ayları biraz büyük gelirkende giydirmeye başlayabilirim nasılsa ama küçülene yapacak bişey yok.
Üst badi (zıbın) ve içe giydirmek için alt ayaklı tulumları bol aldım kış bebesi olacagı için tek tulum soğuk olur düşündüm iki kat olsun bari :)
Üstüne giydirecegin tulum ,pijama tarzları kendi zevkine kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…