- 14 Şubat 2016
- 62
- 31
- 18
- 33
Doğuma ne kadar kaldı ?F Firstmoon01 Yani mantıklı zaten kafada soru işaretlerinle girmemek en güzeli hepsini öğrenip ona göre seçim yapman. İnşAllah hamileliğinin bundan sonrasıda , doğumunda gönlünce geçer
ben sona gelince gelsinde artık nasıl gelirse gelsin psikolojisine büründüm biraz , biçok kişide oluyormuş banada ugradı o ruh hali :))
Yarın 39+0 son haftaya giriyoruz , daha bekliyoruz bi atak yok :) heyecandan ziyade inşAllah kendi sancım gelirde suni ye felan gerek kalmaz diye endişeli bi bekleyişle , sürekli kendimi dinleyerek geçiyor günler bu ara :)Doğuma ne kadar kaldı ?Heyecan var mı heyecan
Çok az kalmış canım sağlıkla al kucağına inşallah :) ben de çok yeni öğrendim inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olurYarın 39+0 son haftaya giriyoruz , daha bekliyoruz bi atak yok :) heyecandan ziyade inşAllah kendi sancım gelirde suni ye felan gerek kalmaz diye endişeli bi bekleyişle , sürekli kendimi dinleyerek geçiyor günler bu ara :)
İnşAllah hepİmiz için öyle ilerler sağlıkla alırız kucagımızaİnşallah öyle olur herşey normal ilerlerBol bol yürüyüş yapmayı ve su içmeyi ihmal etmee kolaylaştıracaktır süreci
Amin hepİmiz sağlıkla alalım inşAllah . Sende pozitif düşün pozitif ilerlesin hayırlısıyla geçiyor günler hızlıcaÇok az kalmış canım sağlıkla al kucağına inşallah :) ben de çok yeni öğrendim inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olurdeniz hanıma gidiyodun sen yanılmıyorsam canım doğum için nasıl konuştunuz ?
Heyecan dorukta olmalı sorunsuz al inşallah kucağına canım :)) peki sancin gece gelirse nasıl olacak doktor bişey dedi mi bunun için ?Amin hepİmiz sağlıkla alalım inşAllah . Sende pozitif düşün pozitif ilerlesin hayırlısıyla geçiyor günler hızlıca
Evet deniz hanıma gidiyorum bi aksİlik olmadıkça normal e odaklı ilerliyor , nst çatı muayenelerİni oluyoruz gidip geliyorum sancı beklioz artık :) ilk doğum son ana kadar belli olmuyor ne olacagı hayırlısı artık nasip .
İnşAllah amin sağolasınHeyecan dorukta olmalı sorunsuz al inşallah kucağına canım :)) peki sancin gece gelirse nasıl olacak doktor bişey dedi mi bunun için ?
Herşey hazır hadi hayırlısı olsun canım :) ben daha önce de deni hanım a gidiyodum tedavi de oluyorum bugün sadece kanda baktık artık haftaya kese görmeye giderim inşallah Eylül de bi kötü tecrübem öldü o yüzden tedirginim biraz daİnşAllah amin sağolasın
sen hangi dokktora gidiyorsun ,başladın mı gitmeye yada :) ben ilk 7. Haftamda gitmiştim
Doktor Sancın kasılman 5 dk da bir gelirse , suyun gelirse , yoğun kanaman olursa gecede olsa gel hemen hastaneye dedi sanırım ebeler oluyor doğum başlarsa doktoruda çağırırlar. Az bi kan gelirse o nişan oluyormuş doğumun yaklaştıgını belirtiyomuş ama onun aciliyeti yok sabahıda bekleyebilirsin dedi :)
He aynı doktorumuz , o zaman sende benle aynı yollardan geçeceksin :) tabi her hamİlelik kişiye özel ama doktorun tutumu aynı sonuçta :)Herşey hazır hadi hayırlısı olsun canım :) ben daha önce de deni hanım a gidiyodum tedavi de oluyorum bugün sadece kanda baktık artık haftaya kese görmeye giderim inşallah Eylül de bi kötü tecrübem öldü o yüzden tedirginim biraz da
Kız sen hemen bunları mı düşünmeye başladın benim hiç aklıma gelemedi böyle sorular ya cok pismanim şimdi de sorup olumsuz cevap aldığımda bir ihtimal için doktorumu değiştirmek istemiyorum. Gündüz doğar inşaallah kızımHeyecan dorukta olmalı sorunsuz al inşallah kucağına canım :)) peki sancin gece gelirse nasıl olacak doktor bişey dedi mi bunun için ?
Bende hiç sormadım sırası gelince kendi anlatıyorKız sen hemen bunları mı düşünmeye başladın benim hiç aklıma gelemedi böyle sorular ya cok pismanim şimdi de sorup olumsuz cevap aldığımda bir ihtimal için doktorumu değiştirmek istemiyorum. Gündüz doğar inşaallah kızımbirinden duyduğuma Gore öznur hanım gece gelmiyormus..
Kız ona göre baştan takibe başlarım diye diyorum yoksa daha düşünmüyorum sadece düşmesin istiyorum suanlik sonuna doğru doktorun tavrı nasıl merak ettim gerçi memnunum deniz hanımdan yaklasimindan :) inşallah s nin bebiş mesai saatinde gelir :))Kız sen hemen bunları mı düşünmeye başladın benim hiç aklıma gelemedi böyle sorular ya cok pismanim şimdi de sorup olumsuz cevap aldığımda bir ihtimal için doktorumu değiştirmek istemiyorum. Gündüz doğar inşaallah kızımbirinden duyduğuma Gore öznur hanım gece gelmiyormus..
Ama yok iyi birşey bu şimdiden aklına gelmedi takdir ettim seniKız ona göre baştan takibe başlarım diye diyorum yoksa daha düşünmüyorum sadece düşmesin istiyorum suanlik sonuna doğru doktorun tavrı nasıl merak ettim gerçi memnunum deniz hanımdan yaklasimindan :) inşallah s nin bebiş mesai saatinde gelir :))
Çok şükür canım gerçekten de tam bir yılda geldi sağlıkla da gelsin inşallah bi hafta bana geçmez şimdiAma yok iyi birşey bu şimdiden aklına gelmedi takdir ettim senimerak etme herşey güzel olacak dua saatine denk gelmiş yazışmalar sanki birinci yılda gelecek seninki de inşaallah diyorduk geldi kuzuuu
Kıyamam ya :) arkandan geliyorum bekle39+2 ; hala bekliyoruz
En yakın kankilerim ; hurma ,su ,yürümek
Her arayanda duyduğum soru ; doğurmadın mı hala:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?