Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Benim hamilelik sürecim sıkıntılı geçiyor biraz hiperemesiz yaşıyorum 5 . Haftada başladı şuan 10+3 üm hala devam ediyor devamlı yatıyorum aşırı bulantı acım oluyor . O yüzden doğumun güzel geçmesi için herşeyi yapayım bari o güzel geçsin diyorum Daha oraya yazamadıklarım bile var düşünün o kadar sorun var Bakalım şubat ayına kadar sakaryaya gitmeyecegim gider gitmez doktorla tanısıp öğrenip sizlerlede paylaşmak isterim

En önemlisi yatakta doğum sadece doktor için kolay oluyor eğilip kalkmıyor anne için ise zor bir yöntem . Yer çekimi şansımız varken neden onu kullanmayalım ve çömelerek yapmayalım ki her doktor yapmıyor onu . Kesikte hem doktor hem anne için kolaylık sadece kısa sürüyor doğum kesik olmadan da olabilir doğum tabi nadir durumları kasdetmiyorum . Kesik olunca sonrası çok kötü geçiyor . Ve o kesikleri dikerken tamamıyla uyusturmalı doktor yine çok acıyormuş . Ten teması da inanılmaz önemliymiş anneyle mümkün olmadıgı durumlarda babayla yapılmalı bebek dogar doğmaz annenin kucagına verilmeli Epidural hakkında da sanki gizli bşymiş gibi bilgi yok anlatan yok . Benim arastırmalarıma göre de anestezi uzmanı iyiyse sorun yok ama bakalım umarım adatıpın iyidir .

F Firstmoon01 Yani mantıklı zaten kafada soru işaretlerinle girmemek en güzeli hepsini öğrenip ona göre seçim yapman. İnşAllah hamileliğinin bundan sonrasıda , doğumunda gönlünce geçer
ben sona gelince gelsinde artık nasıl gelirse gelsin psikolojisine büründüm biraz , biçok kişide oluyormuş banada ugradı o ruh hali :))

Doğuma ne kadar kaldı ? Heyecan var mı heyecan

Doğuma ne kadar kaldı ? Heyecan var mı heyecan
Yarın 39+0 son haftaya giriyoruz , daha bekliyoruz bi atak yok :) heyecandan ziyade inşAllah kendi sancım gelirde suni ye felan gerek kalmaz diye endişeli bi bekleyişle , sürekli kendimi dinleyerek geçiyor günler bu ara :)

İnşallah öyle olur herşey normal ilerler Bol bol yürüyüş yapmayı ve su içmeyi ihmal etmee kolaylaştıracaktır süreci

Yarın 39+0 son haftaya giriyoruz , daha bekliyoruz bi atak yok :) heyecandan ziyade inşAllah kendi sancım gelirde suni ye felan gerek kalmaz diye endişeli bi bekleyişle , sürekli kendimi dinleyerek geçiyor günler bu ara :)
Çok az kalmış canım sağlıkla al kucağına inşallah :) ben de çok yeni öğrendim inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur deniz hanıma gidiyodun sen yanılmıyorsam canım doğum için nasıl konuştunuz ?

İnşallah öyle olur herşey normal ilerler Bol bol yürüyüş yapmayı ve su içmeyi ihmal etmee kolaylaştıracaktır süreci
İnşAllah hepİmiz için öyle ilerler sağlıkla alırız kucagımıza
Yürüyüş yapmaya çalışıyorum genel olarak hareketliyim hep ama tabi daha öncesine göre artık yorucu oluyor alt kısımlara kasıklara agırlıkdan dolayı sancılar vuruyor :)
su baştan beri çok içiyorum şişe hep yanımda sizlerde öyle yapın , şçünkü bu sebepden mi bilmem ama ödemim olmadı mesela hiç yüzüm gözüm ayaklarım şişmedi ben suya bağlıyorum

Amin hepİmiz sağlıkla alalım inşAllah . Sende pozitif düşün pozitif ilerlesin hayırlısıyla geçiyor günler hızlıca
Evet deniz hanıma gidiyorum bi aksİlik olmadıkça normal e odaklı ilerliyor , nst çatı muayenelerİni oluyoruz gidip geliyorum sancı beklioz artık :) ilk doğum son ana kadar belli olmuyor ne olacagı hayırlısı artık nasip .

Heyecan dorukta olmalı sorunsuz al inşallah kucağına canım :)) peki sancin gece gelirse nasıl olacak doktor bişey dedi mi bunun için ?

Heyecan dorukta olmalı sorunsuz al inşallah kucağına canım :)) peki sancin gece gelirse nasıl olacak doktor bişey dedi mi bunun için ?
İnşAllah amin sağolasın
sen hangi dokktora gidiyorsun ,başladın mı gitmeye yada :) ben ilk 7. Haftamda gitmiştim
Doktor Sancın kasılman 5 dk da bir gelirse , suyun gelirse , yoğun kanaman olursa gecede olsa gel hemen hastaneye dedi sanırım ebeler oluyor doğum başlarsa doktoruda çağırırlar. Az bi kan gelirse o nişan oluyormuş doğumun yaklaştıgını belirtiyomuş ama onun aciliyeti yok sabahıda bekleyebilirsin dedi :)

Herşey hazır hadi hayırlısı olsun canım :) ben daha önce de deni hanım a gidiyodum tedavi de oluyorum bugün sadece kanda baktık artık haftaya kese görmeye giderim inşallah Eylül de bi kötü tecrübem öldü o yüzden tedirginim biraz da

He aynı doktorumuz , o zaman sende benle aynı yollardan geçeceksin :) tabi her hamİlelik kişiye özel ama doktorun tutumu aynı sonuçta :)
Düşük yada kimyasalsa eğer o kötü tecrübe bendede oldu ,sonrakinde haliyle daha endişeli oluyor insan kendini inandırmak istemiyor bitürlü yine üzülürsem diye korumaya alıyor ama çoğunluklada sonrakiler sağlıkla devam ediyor , hayırlısıyla kalp atışını duydunmu sonrasında için biraz daha rahat eder

Kız sen hemen bunları mı düşünmeye başladın benim hiç aklıma gelemedi böyle sorular ya cok pismanim şimdi de sorup olumsuz cevap aldığımda bir ihtimal için doktorumu değiştirmek istemiyorum. Gündüz doğar inşaallah kızım birinden duyduğuma Gore öznur hanım gece gelmiyormus..

Bende hiç sormadım sırası gelince kendi anlatıyor sadece gece de degil hafta sonu gelme ihtimalleri de var bu bebeklerin ne bilsinler mesai dimi

Kız ona göre baştan takibe başlarım diye diyorum yoksa daha düşünmüyorum sadece düşmesin istiyorum suanlik sonuna doğru doktorun tavrı nasıl merak ettim gerçi memnunum deniz hanımdan yaklasimindan :) inşallah s nin bebiş mesai saatinde gelir :))

Ama yok iyi birşey bu şimdiden aklına gelmedi takdir ettim seni merak etme herşey güzel olacak dua saatine denk gelmiş yazışmalar sanki birinci yılda gelecek seninki de inşaallah diyorduk geldi kuzuuu

Ama yok iyi birşey bu şimdiden aklına gelmedi takdir ettim seni merak etme herşey güzel olacak dua saatine denk gelmiş yazışmalar sanki birinci yılda gelecek seninki de inşaallah diyorduk geldi kuzuuu
Çok şükür canım gerçekten de tam bir yılda geldi sağlıkla da gelsin inşallah bi hafta bana geçmez şimdi

39+2 ; hala bekliyoruz
En yakın kankilerim ; hurma ,su ,yürümek
Her arayanda duyduğum soru ; doğurmadın mı hala :)

39+2 ; hala bekliyoruz
En yakın kankilerim ; hurma ,su ,yürümek
Her arayanda duyduğum soru ; doğurmadın mı hala :)
Kıyamam ya :) arkandan geliyorum bekle Allah yardımcınız olsun hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin ayva vr nar da iyi geliyormuş.ben de hurma yiyorum ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…