Geçebilirsin bile beni hiç belli olmazKıyamam ya :) arkandan geliyorum bekleAllah yardımcınız olsun hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin ayva vr nar da iyi geliyormuş.ben de hurma yiyorum ara ara
Benden 5 gün önde olan arkadaşım geçen hafta doğurdu ben her ağrıyı doğum sancısı sanıyorum.doğuruyorum sanıyorum :) çok heyecanlıyım bakarsın aynı anda doğururzGeçebilirsin bile beni hiç belli olmaz
Aa ayva nar hiç duymadım ama bu ara bol oldugu için yiyordum zaten :))
"ayva ye bebek güzel olur" derler kimi büyükler de onu duymuştum sadece:)))
:)) olabilir belli olmuyor bu bebeklerin ne zaman geleceği , keyiflerini bekliyoruzBenden 5 gün önde olan arkadaşım geçen hafta doğurdu ben her ağrıyı doğum sancısı sanıyorum.doğuruyorum sanıyorum :) çok heyecanlıyım bakarsın aynı anda doğururz
Nazlı bu evlatlar :) bi dahaki hafta alttan muayene dediler ne yapıcam bilmiyorum:)) olabilir belli olmuyor bu bebeklerin ne zaman geleceği , keyiflerini bekliyoruz
Gece sancı, agrı gibi şeyler olunca bende geliyor mu acep diyorum ama sabah hepsi geçmiş oluyor gün içinde hiçbişi yok :)))
Evet 3hafta önce ilk baktı, haftada bir gitmeye başladım zaten , sonraki hafta bakmadı sadece nst istedi , son gittiğimde yani bu haftada yine baktı.Nazlı bu evlatlar :) bi dahaki hafta alttan muayene dediler ne yapıcam bilmiyorumsen naptın baktılar mı sana
Ben de haftada bir gidiyorum erkek benim doktorum hep bu andan korkmustum başıma gelecek sanırım senınkınn bayan mıydı:) hamileliğimin en başında kese görünmemişti doğum evinde alttan muayene olmustum umduğumdan daha kısa ve kolay olmustu:) nst de sancı görünmedi mi hiçEvet 3hafta önce ilk baktı, haftada bir gitmeye başladım zaten , sonraki hafta bakmadı sadece nst istedi , son gittiğimde yani bu haftada yine baktı.
Kendini kasma dayanılmayacak birşey değil zaten kısa sürüyor :)
He aynen bayan benim ki . Ama yapacak birşey yok bikaç dakkaya kalkacam diye düşün içinden ,kısacık sürüyorBen de haftada bir gidiyorum erkek benim doktorum hep bu andan korkmustum başıma gelecek sanırım senınkınn bayan mıydı:) hamileliğimin en başında kese görünmemişti doğum evinde alttan muayene olmustum umduğumdan daha kısa ve kolay olmustu:) nst de sancı görünmedi mi hiç
Hadi hayırlısı bakalım :) Rabbim verir kolaylığını.sırf bu yüzden bayan doktora mı gitsem diye en başta düşünmüştüm hayırlısı artık :)He aynen bayan benim ki . Ama yapacak birşey yok bikaç dakkaya kalkacam diye düşün içinden ,kısacık sürüyor
Vajinal ultrasonla bende muayene olduydum da onda normal sedyede aparatla bakıyordu bana , bunda bacaklar çatalda parmakla bakıyor :dd en azından kısacık sürüyor tek tesellisi , sen büyütme göZünde.
Ya bu çatı muayenesinden sonra nst ye gidince sancı çıkıyor ama ben hissetmiyorum doktorda alttan muayeden kaynaklıdır hissetmiyorsan diyor.
Doktor için normal bi durum sürekli alışkın oldugu , ona göre çekinilecek bişeyde değil çatının durumuna odaklanacak sadece . sende öyle düşünüp gerilme bitecek ztn 30-40 saniyede:)Hadi hayırlısı bakalım :) Rabbim verir kolaylığını.sırf bu yüzden bayan doktora mı gitsem diye en başta düşünmüştüm hayırlısı artık :)
İçimi ferahlattın biraz ya :) sana ne dedi açılma var mı inşallah normal olur minnakDoktor için normal bi durum sürekli alışkın oldugu , ona göre çekinilecek bişeyde değil çatının durumuna odaklanacak sadece . sende öyle düşünüp gerilme bitecek ztn 30-40 saniyede:)
İlk baktıgında çatının duruma baktı normali engelliycek bi durum gözükmüyo dedi. Bu haftada açılmaya baktı yoktu açılma daha :) hayırlısı artık bakalım "bir gece ansızın gelebilirim" diyor heraldeİçimi ferahlattın biraz ya :) sana ne dedi açılma var mı inşallah normal olur minnak
Demekki biraz açılman olsa normal yolla olcak bu iş hadi bakalım:))) İnşallah hayırlısı olsun canımm:)İlk baktıgında çatının duruma baktı normali engelliycek bi durum gözükmüyo dedi. Bu haftada açılmaya baktı yoktu açılma daha :) hayırlısı artık bakalım "bir gece ansızın gelebilirim" diyor heralde
Yani bakalım ,Demekki biraz açılman olsa normal yolla olcak bu iş hadi bakalım:))) İnşallah hayırlısı olsun canımm:)
Ay ne güzel anlatmışsın canım ben de aynı şekilde bi sürü doktor gezdim ama deniz hanımın enerjisi beni çok mutlu ediyor ben başladığımda hamile değildim tedavi başladık onunla şimdi çok başındayım dogumunuz nasıl oldu ?Meraba arkadaşlar mayıs ayında adatıp hastanesinde doğum yaptım. doktorum deniz hanımDı. çok memnun kaldım kesinlikle öneriyorum ondan önce beyhekim de Gülten hanıma gidiyordum ilk muayene iyiydi fakat sonraki muayene de yüzü hep asık ve ilgisizDi neden geldiniz der gibi kontrol sonrası mutlu olacağımıza eve mutsuz dönüyorduk tavsiye üzerine deniz hanıma gittim ve çok memnun kaldım ger sorunuzu cevaplıyor ve güleryüzlü
Ne güzel Allah hayırlı ömür versin :) doğum şekliniz nasıldı bende ona gidiyorum 40. Haftadayız sancı bekliyoruz gelmezse sonuç ne olur belirsiz bu hafta bitince belli olacak artıkMeraba arkadaşlar mayıs ayında adatıp hastanesinde doğum yaptım. doktorum deniz hanımDı. çok memnun kaldım kesinlikle öneriyorum ondan önce beyhekim de Gülten hanıma gidiyordum ilk muayene iyiydi fakat sonraki muayene de yüzü hep asık ve ilgisizDi neden geldiniz der gibi kontrol sonrası mutlu olacağımıza eve mutsuz dönüyorduk tavsiye üzerine deniz hanıma gittim ve çok memnun kaldım ger sorunuzu cevaplıyor ve güleryüzlü
Ben ilk gittiğim zaman sormuştum yani 5-6 ay önce normal 1250 sezeryan 1350 demişlerdi bidaha bu hafta gittiğimde soracagım bakayım değişmiş mi fiyatlar , çok oynamamıştır sanırımAdatip hastanesinde DOĞUM ücreti ne kadar bilginiz var mi arkadaşlar
Ogrenirsen paylaşırsan sevinirimBen ilk gittiğim zaman sormuştum yani 5-6 ay önce normal 1250 sezeryan 1350 demişlerdi bidaha bu hafta gittiğimde soracagım bakayım değişmiş mi fiyatlar , çok oynamamıştır sanırım
Yazarım inŞallahOgrenirsen paylaşırsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?