Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Bir de o fiyatlara herşey dahil mi diye de sorar mısınız Mesela epidural normal de anestezi falan hastanede kalma vs gibi şeyler fiyatın içindedir heralde ama
Sorarım inşAllah.
Hastanede kalma dahildir de normal doğumda epidurale ek ücret ekliyorlar sanırım yada sezeryanda artı bi anestezi istenirse . Öğreniriz bakalım :)

Sorarım inşAllah.
Hastanede kalma dahildir de normal doğumda epidurale ek ücret ekliyorlar sanırım yada sezeryanda artı bi anestezi istenirse . Öğreniriz bakalım :)
Ayyy çok heyecanlı ya sanki ben doğuracam Benim daha coookkk var 12 haftalık olacak cuma günü ama senin için fena heyecanlanıyorum

Sorarım inşAllah.
Dün akşam hasta ziyaretine gittim adatip gerçekten çok güzel şahane olmuş benim de doğum 15 aralık bebek başı DOĞUM yolunda 36 haftalık 3 kilo dediler eğitim araştırma da şimdi doğumu dışardan bi hasta olarak adatip ta düşünsem nasıl olur düzenli bi doktorum da yok orada ilgi alaka fiyat değişir mi bide normal doğum olsun istiyorum nasipse özel de sezeryana ağırlık verirler mi

Evet yenilenince baya güzel oldu yogunluğu bitek sıkıntı işte :)
Şimdiden adatıpdan bi doktora gitmeye başlayıp aklındakileri sorabilirsin içine sinerse geç takip ettim gibi birşeye takılacaklarını sanmıyorum .
Özelde bende hep sezeryancılar düşünüyordum ama sezeryanla normal arasında bi ücret farkıda yok niye sezeryan ısrar etsinler diye düşündüm sonra . ki benim doktorum deniz hanım 40. Haftadayım hiç sezeryandan bahsetmedi bile normal seyrinde gidiyorsa problem olmadıkça öyle ilerliyor ama tabi bi sıkıntı olursa bebek iri olursa 4kiloyu bulursa o zaman risk almıyorlar tabi bu durum devlettede aynı. Nasip işte ilk doğumda doğum şekli son ana kadar belli olmuyor.

DOĞRU DİYORSUN RABBİM HAYRLI SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN SENİN KAÇ KİLO BEBİS BEN YARIN 37 HAFTALIK OLCAM INŞ

DOĞRU DİYORSUN RABBİM HAYRLI SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN SENİN KAÇ KİLO BEBİS BEN YARIN 37 HAFTALIK OLCAM INŞ
3.5 civarıydı en son artık kilo almazmış zaten o civarda doğar nasipse ultrasonda aşşağı yukarı bi rakam veriyor daha az da olabİlir ama 4e gitmedi en azından :)
. Seninkide 4e kadar ilerrlemez sanırım normal doğuma engel olmaz

INŞ

Bizede beklemeye devam kararı çıktı 41. Haftayıda bekleyecez :) yine gelmezse ya suni sancıyla başlatılacak ya da sezeryan o zaman ki duruma göre .
Hayırlısı artık inş doldurmadan kendi gelir :)

ÇOK TEŞEKKÜRLER BILGILENDIRDIGIN İÇİN İNŞAALLAH RABBİM SANA KENDİLİĞİNDEN SAĞLIKLI BİR DOĞUM NASİP ETSİN BEBEĞİNİ SAĞLIKLA AL KUCAĞINA.

ÇOK TEŞEKKÜRLER BILGILENDIRDIGIN İÇİN İNŞAALLAH RABBİM SANA KENDİLİĞİNDEN SAĞLIKLI BİR DOĞUM NASİP ETSİN BEBEĞİNİ SAĞLIKLA AL KUCAĞINA.
Amiim teşekkürler hepimiz vakti zamanında sağlıkla alalım inşAllah

Bizede beklemeye devam kararı çıktı 41. Haftayıda bekleyecez :) yine gelmezse ya suni sancıyla başlatılacak ya da sezeryan o zaman ki duruma göre .
Hayırlısı artık inş doldurmadan kendi gelir :)
İnşaallah kendiliğinden gelir bebeğin

Konak hastaneside açılmış sanırım. Altınovadaki kadın doğumculardan dr filiz dursun ,dr sami kemik orda başlamış. Dr sevilay bozkurt. Sitesinde kadroda gözüküyor

Konak hastaneside açılmış sanırım. Altınovadaki kadın doğumculardan dr filiz dursun ,dr sami kemik orda başlamış. Dr sevilay bozkurt. Sitesinde kadroda gözüküyor
Evet geçen hafta cuma açıldı filiz hanım a gitmiştim bi kere iyidi oda ama doğum deneyimi olarak hastane nasıl daha yeni ya eksiklikleri varmidir bilmiyorum

Evet geçen hafta cuma açıldı filiz hanım a gitmiştim bi kere iyidi oda ama doğum deneyimi olarak hastane nasıl daha yeni ya eksiklikleri varmidir bilmiyorum
He altınovadayken bende filiz hanıma gittiydim ilk bikaç ay ,bende sevdiydim kendisini memnun kaldıydım .
Konak bilinen ve deneyimli bi hastane oldugundan hazır olmadan açılış yapacagını sanmıyorum ama bilemiyoruz tabi yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…