Var diye biliyorum sormadım ama sitesinde gözüme çarptıydı.Edacim dr yinede normali konus hadi gece basladi dogum gelicekmi yoksa kim yaptiricak genelde sezaryan tercih edilmesi gunu saati bellinoldugundan dr tercih ediyor insallah gunduz uygun saatlrrde gelir bebisler
Ilk dogum haberi kimden gelicek merakla bekliyorum saglikli dogumlar olur insallah
Adatipta yeni dogan unitesi var mi ?
VAR MI DOĞUM HABERİ CANIM NASILSINVar diye biliyorum sormadım ama sitesinde gözüme çarptıydı.
normal e odaklı ilerliyoruz zaten bi aksilik olmazsa , bende hep özellerin yada doktorların birçoğunun sezeryancı oldugunu düşünüyordum ama öyle olmadı hiç sezeryana yönlendirme yapmadı şimdiye kadar ki bunun için aslında sebep de vardı elinde , günüm doldu 40 haftayı bitirdik :) yinede sık kontrolle bi hafta daha beklemeyi tercih etti . Sonundada suniyle başlatma yada sezeryan olarak birlikde konuşup ölçümlere bakıp karar veririz dedik.
Doğum olunca mecbur geliyorlar sanırım gecede , çünkü yarın şehir dışında olacagını söyledi ogune denk gelirse gelemeyebilirim ama endişe etme her zaman ekibimiz var burda dedi . Onun dışında rahatsızlık ,kanama felan olaylarında doğumevine yönlendiriyorlar ama doğum olunca geliyorlar demek. Zaten normal doğumdada sancı süresi açılma başlaması uzun bir süreç o aşamalar gecene kadar sabah oluyordur gece gidilse bile :)
Benim ki şimdiye kadar bekledi süprizli gelmeyecek gibi zaten hiç bir atak yok gelme yönünde
Süpriz yaptı kendi sancısıyla doğdu çok şükür dün doğduk daha :) 40+4 de geldiVAR MI DOĞUM HABERİ CANIM NASILSIN
Geçmiş olsun canım, Allah hayırlı uzun ömürler versin eviniz bebek kokucak artık ne güzelSüpriz yaptı kendi sancısıyla doğdu çok şükür dün doğduk daha :) 40+4 de geldi
Sen nasılsın
Yaaa çokkk sevindimm Allah analı babalı büyütsünSüpriz yaptı kendi sancısıyla doğdu çok şükür dün doğduk daha :) 40+4 de geldi
Sen nasılsın
Teşekkür ederim amiin hepimizim bebegine hayırlı ömürler nasip etsinGeçmiş olsun canım, Allah hayırlı uzun ömürler versin eviniz bebek kokucak artık ne güzelne kadar sürdü sancın doğumun ?
Ay ne mutlu canım sana her anı keyifle atlattın ne güzel darısı başımıza inşallahTeşekkür ederim amiin hepimizim bebegine hayırlı ömürler nasip etsin
Benim çok uzun sürmedi ilk doğuma nazaran. P.tesi gecesi hafif hafif başlayıp salı sabah 10 dada doğdu çok şükür :)
TEBRİK EDERİM RABBİM SAĞLIKLI HAYRLI ÖMÜRLER VERSİN GÖZÜNAYDIN ÇOK SEVİNDİM DARISI BİZLERİN BAŞINA BEN İYİYİM ŞÜKÜR BAKALIM DAHA HAREKET YOK BİZİMKİNDEN BEKLİYORUM CUMA EĞİTİM ARAŞTIRMA YA GİDİCEM KONTROLE KAÇ KİLO OLDU PAŞAM BU ARADA SENIN BEBIS KAC KİLO DOĞDUSüpriz yaptı kendi sancısıyla doğdu çok şükür dün doğduk daha :) 40+4 de geldi
Sen nasılsın
Amiin çok sağolYaaa çokkk sevindimm Allah analı babalı büyütsünSağlığı hep yerinde olsun bebişin Müsait olduğunda deneyimlerini heyecanla bekliyoruz
zamanı gelince seninkide ataklar yapmaya başlar merak etme :) inşallah hayırlısıyla vakti zamanında alırsın kucagınaTEBRİK EDERİM RABBİM SAĞLIKLI HAYRLI ÖMÜRLER VERSİN GÖZÜNAYDIN ÇOK SEVİNDİM DARISI BİZLERİN BAŞINA BEN İYİYİM ŞÜKÜR BAKALIM DAHA HAREKET YOK BİZİMKİNDEN BEKLİYORUM CUMA EĞİTİM ARAŞTIRMA YA GİDİCEM KONTROLE KAÇ KİLO OLDU PAŞAM BU ARADA SENIN BEBIS KAC KİLO DOĞDU
AMİN CANIM İNŞAALLAHzamanı gelince seninkide ataklar yapmaya başlar merak etme :) inşallah hayırlısıyla vakti zamanında alırsın kucagına
3700Küsür doğdu :)
Evet geceden gittim gayet iyiydi genç ebeler vardı açılma nst felan bakıp doktorumu aradılar oda yönlendirdi doğuma daha vardı zateb kendide geldiğinde geldş yanıma hemen .Ay ne mutlu canım sana her anı keyifle atlattın ne güzel darısı başımıza inşallahdoğumda hastane ilgisi nasıldı geceden gittin sanırım çokta sıkmak istemem seni fırsat buldukça bizi de bilgilendir canım
Ohh maaşallah gelmiş bebiş sağlıcakla inşaallah gözünüz aydın nasıl adatıp memnun kaldiniz mı ?Süpriz yaptı kendi sancısıyla doğdu çok şükür dün doğduk daha :) 40+4 de geldi
Sen nasılsın
Teşekkürler. Memnun kaldım hiçbi takıldıgım nokta olmadı , şükür :)Ohh maaşallah gelmiş bebiş sağlıcakla inşaallah gözünüz aydın nasıl adatıp memnun kaldiniz mı ?
Çok güzel canım ya sağol bilgi verdiğin için ne mutlu sana hayırlı şekilde atlattın evladın da hayırlı evlat olsun sağlıklı ömrü olsun inşallahEvet geceden gittim gayet iyiydi genç ebeler vardı açılma nst felan bakıp doktorumu aradılar oda yönlendirdi doğuma daha vardı zateb kendide geldiğinde geldş yanıma hemen .
doğumhane bölümünde bi odaya yatırdılar gözlem için doğum gercekleştikten sonra kendi odamıza geçtik. Doğum sırasında doğumu gercekleştiren ebe hanım çok iyiydi , isminide unuttum gözlüklü bi bayan :) hem konuşmasınla hem yönlendirmeleriyle bana çok yardımcı oldu sağolsun. doktorumda vardı doğumda tabi. Ters bi durum yada ters bi kişi yoktu herkes etrafta koşturdu
Darısı başına arkadaş gibi çok güzel şekilde atlat inşallah doğumu canım benimOhh maaşallah gelmiş bebiş sağlıcakla inşaallah gözünüz aydın nasıl adatıp memnun kaldiniz mı ?
İnşaallah canım var benim daha vaktinde sağlıcakla alalım hepimiz kucağımıza bebişlerimiziDarısı başına arkadaş gibi çok güzel şekilde atlat inşallah doğumu canım benim
Amin inşallah bana ne kadar uzun geliyo zaman şuan sağlıkla geçsin deİnşaallah canım var benim daha vaktinde sağlıcakla alalım hepimiz kucağımıza bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?