Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Amin sizde hayırlısıyla atlatın inşAllah. geçmez sandıgımız 40 hafta bitiyor geçiyor :)
Canım hayırlı olsun tebrik ederim☺ ben de en sın çatı muayenesı oldum biraz dar dedı normal olabilir ama kendını bırakma dedı ben de kendıme guvenemedm yarın sezaryane gırcem nsipse keşke benim de normal olsa ama cesaretm yok sana imrendim maşallah size☺ sağlıklı uzun ömrü olsun minnakın

Edacim kuzucugunu saglikla dogurmussun allah uzun omurler versin hayirli olsun. Ne guzel hersey yolunda gitmis hastsneden memnun kalmanada sevindim bizlere isik oldun bebisinin kilosunada masallah artik zevkli mis kokulu kisimlardasin darisi bizlere olsun
Bicirik seninde insallah hetsey yolunda gider saglikli bir sekilde dogum yaparsin sezeryan bilgilerini bekliyorum bende ole olcam gibi ay mutlu sondasinuz ne kadar guzel

Kızlar ben 4d resmi olsun istiyorum kızımın. Ayrıntılıya devlette gittiğim için yok. Adatıp da ayrı bi doktora mı var o makina öznur hanım da yok çünkü. Onun randevusu ücreti ayrı mı ?

Teşekkür ederim. Herseyin hayırlısı ya senin için demek böylesi hayırlıymış cesaretinde yoksa zaten boşver .
Doğmuştur sanırım senin bebişde iyisindir inşAllah haberdar et bizi

Teşekkür ederim amin inş hayırlısıyla büyürler artık , epey yorucu ama keyifli bu dönemde :)

Kızlar ben 4d resmi olsun istiyorum kızımın. Ayrıntılıya devlette gittiğim için yok. Adatıp da ayrı bi doktora mı var o makina öznur hanım da yok çünkü. Onun randevusu ücreti ayrı mı ?
Ayrı doktor bakıyor detaylı için profesör dr baktıgını söylemişti bana deniz hanım .

He onu bilmiyorum ayrıntılı anladım ben. 4 boyutlu hiç vermedi normal kontrollerde benimki.
Deniz hanım da vermiyor makinasi 4 boyutlu değil sanırım profesöre normal randevu alıp gidiliyir mu bi sorayim perşembe randevum var. Eğer gidiliyir ise 32 de rapor almak için gittiğimde profesöre gidip 4 boyutlu resim hatırası da edinmek istiyorum

Öğren bakalım alırsın sanırım :)

Edacim hastanede ne kadar kaldin odalar nasildi cocuk doktoru gelip muayene ediyor mu normal dogum yapanla sezeryan yapanin hastanede kalma suresi degisiyor mu. Hastane odalari sicak miydi ne tur kiyafet goturdun bunlarla ilgili bilgi verir misin

Memur-sen indirimi onda da var mı acaba baya da pahalı imiş ücreti ben 100 filandir en fazla diye düşünmüştüm
Ben sormuştum canım onda geçerli değilmiş indirim adli personel olarak sordum tabi belki memur-sen anlaşması farklıdır ama bana Prof. De geçerli değil indirimler demişlerdi hatta tahlillerde falan da geçerli değildi

hadi ya epey heves etmiştim oysaki dur bakayım ben bi piyasa araştırması yapayım daha uyguna bulurum başka yerlerde belki

Teşekkür ederim. Herseyin hayırlısı ya senin için demek böylesi hayırlıymış cesaretinde yoksa zaten boşver .
Doğmuştur sanırım senin bebişde iyisindir inşAllah haberdar et bizi
Bi de bide Dogumda kesik attılar mı ? Attılarsa dikerken hissettin mi uyuşturdular mı ?

Salila indirimli ucreti bu ozel gidersen firek 250 demislerdi normal kan tahlilleri seker vs ucret alinmiyor
Sen hangi dr gidiyordun

Edacim hastanede ne kadar kaldin odalar nasildi cocuk doktoru gelip muayene ediyor mu normal dogum yapanla sezeryan yapanin hastanede kalma suresi degisiyor mu. Hastane odalari sicak miydi ne tur kiyafet goturdun bunlarla ilgili bilgi verir misin
Hastanede bir gece kaldım çocuk doktoruda doğumhanede bekliyor zaten ilk muayeneyi ölçümleri benim yanımda yaptılar. Sonrada geziyor servisleri kontrollerini yapıyor onun içinde ayrı ücret yok toplamda 1200 ödedik .
Hastane zaten yeni odalarıda yeni sıfır hersey çok temiz güzel .
Pijama olarak herkes polarda al felan diyoduda hiç gerek yokmuş baya sıcak odalar penye gecelikle bile sıcakladım ben. Alt üst pantolonlu penye takım aldıydım , gecelik tarzı giymedim bi sıkıntısınıda yaşamadım.
Çocuk için 3takım koyduydum bi gecede hepsini kirletti bizimki :)) kustu tuvaletini geçirdi :) tulum tarzları çok kullanışsız oldu , altını açarken özellikle giy çıkar zor . Altına sızdırınca komple çıkarmak gerekti .
Alt üst ayrı takımlardan koymak lazım bol ,onlar daha rahat kullanımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…