Sezeryan 2geceEdacim hastanede ne kadar kaldin odalar nasildi cocuk doktoru gelip muayene ediyor mu normal dogum yapanla sezeryan yapanin hastanede kalma suresi degisiyor mu. Hastane odalari sicak miydi ne tur kiyafet goturdun bunlarla ilgili bilgi verir misin
Kesik attılar dikişlerim var. Ebe hanım çok tecrübeli ilgili biriydi onun yönlendirmesine güvendim . Sancı sürecince kakasını yaptı benimki yeşil suyum geldi , dogumhaneye kısa sürede alındım.Bi de bide Dogumda kesik attılar mı ? Attılarsa dikerken hissettin mi uyuşturdular mı ?
Ben deniz hanım a gidiyorum canım.Salila indirimli ucreti bu ozel gidersen firek 250 demislerdi normal kan tahlilleri seker vs ucret alinmiyor
Sen hangi dr gidiyordun
CANIM dikisi ebe mi atıyor doktor girmedi mi doğumunaKesik attılar dikişlerim var. Ebe hanım çok tecrübeli ilgili biriydi onun yönlendirmesine güvendim . Sancı sürecince kakasını yaptı benimki yeşil suyum geldi , dogumhaneye kısa sürede alındım.
en maximum acı çocuk çıkarken sonra herşey bıçak gibi kesiliyor sancı, agrı. Plesantanın çıkışı dikişler onlarda bişe hissetmedim uyuşturdular sanırım iğne gördüm bi ara elinde ebenin :)) . çocugun muayenesi yapılıyordu yanımda onu izliyordum :)) birazda kaka yutmuş midesi yıkandı , zaten kaka yaptıktan hemen sonrasında doğum gerçekleştiği için çok şükür bi problem olmadı getirdiler hemen yanıma .
Doktorda vardı da işin çoğu ebede oluyor normalde sanırım. Dikişleride ebe attı.CANIM dikisi ebe mi atıyor doktor girmedi mi doğumuna
Egitim arastırmada doğum yaptırıyolarmı doğumevinde sadece biliyordum. Seninde birşey kalmamış heran gelebilir bebek :)Eda1654 BEN HALA EĞİTİM ARAŞTIRMA YA GİDİYORUM BAKALIM DOĞUM EVİNE GİTMEDİM HİÇ BAKALIM DOĞUMUM NERDE OLACAK
Sanırım yaptırmıyolar yani normal doğum olmuyo riskli doğumları alıyorlar. Hayırlısı INŞ. Gelsin paşam ÖZLEDİKEgitim arastırmada doğum yaptırıyolarmı doğumevinde sadece biliyordum. Seninde birşey kalmamış heran gelebilir bebek :)
Yani araştırmalar öyle oluyor.Sanırım yaptırmıyolar yani normal doğum olmuyo riskli doğumları alıyorlar. Hayırlısı INŞ. Gelsin paşam ÖZLEDİK
Normal düşünüyorum inşaallah bir aksilik olmazsaEdacim bilgiler cok guzel tesekkurler. bebisin nasil alistiniz mi kolay geciyor galiba. Sezeryanda 2 gun yatinca fiyat artiyormuki. Ne guzel normal yaptin
Salila normal mi dusunuyorsun sezeryan mi
100 lira farkediyormuş sezeryanda 1300.Edacim bilgiler cok guzel tesekkurler. bebisin nasil alistiniz mi kolay geciyor galiba. Sezeryanda 2 gun yatinca fiyat artiyormuki. Ne guzel normal yaptin
Salila normal mi dusunuyorsun sezeryan mi
Benim 29+0 tam bugün. Az kaldı denilebilecek gunler geldi yani. Amin inşaallah cümlemizin gönlüne göre olsun gelsin bebisler sağlıcaklaBen 24. Haftamdayim gonlum normal, cesaretim sezeryan diyorcatimda darmis ondan normalden korkuyorum buyuk olasilikla sezeryan olcam gibi
Bakalim bizler ne yapacagiz ay nasil olcak cok merak ediyorum daha isim bile bulamadik
Bicirik ne yapti acaba hersey yolunda gitmistir umarim
Salila insallah hersey istefigin gibi gelisir sen kacinci haftandasin
Hayırlısı neyse o olsunBen 24. Haftamdayim gonlum normal, cesaretim sezeryan diyorcatimda darmis ondan normalden korkuyorum buyuk olasilikla sezeryan olcam gibi
Bakalim bizler ne yapacagiz ay nasil olcak cok merak ediyorum daha isim bile bulamadik
Bicirik ne yapti acaba hersey yolunda gitmistir umarim
Salila insallah hersey istefigin gibi gelisir sen kacinci haftandasin
Merhaba ben de deniz hanım a gidiyorum memnunum ben de enerjisini seviyorum açıkçası ama konak hastanesi açıldı bikaç arkadaşım oraya geçtiler hem doğum avantajları yeni doğan yoğun bakim olması nedeniyle falan biraz kafamı karıştırıyorlar açıkçası bide doğum fiyatları aynı ama konakta doğum fotoğrafları ve oda süslemesi yapılıyormuş fiyata dahilArkadaşlar merhaba , ben adatıpta deniz hanıma gidiyorum. Aranız da deniz hanıma giden var mı? Fikirlerinizi merak ediyorum , paylaşırsanız sevinirim.
Ben gayet memnunum şimdilik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?