Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Fotografta mı fiyata dahil öyleyse çok iyi :) bende adatıpda fotograf çektirdim ama artı ücretti tabi.
rekabet olur şimdi adatıpda yapar bişeyler :))

Arkadaşlar merhaba , ben adatıpta deniz hanıma gidiyorum. Aranız da deniz hanıma giden var mı? Fikirlerinizi merak ediyorum , paylaşırsanız sevinirim.
Ben gayet memnunum şimdilik..
Bende ona gittim doğumumuda yaptım gayet memnun kaldım , hem kendisinden hem tecrübesinden .
Keşke demeyecegim bi hamilelik ve doğum süreciyle noktaladık .
inş sizde aynı memnuniyetle devam edersiniz doktoruna güvenmek büyük kafa rahatlıgı oluyor :)

Fotografta mı fiyata dahil öyleyse çok iyi :) bende adatıpda fotograf çektirdim ama artı ücretti tabi.
rekabet olur şimdi adatıpda yapar bişeyler :))
Iki arkadaşım geçti o hastaneye hem yeni doğan yoğun bakim varmış diye hem de doğum kampanyasindan belki de adatipta yapabilir aynen sen dışardan mi ayarladın fotoğrafciyi hastane ilave ücretle yapıyo mu bu tip ekstralar

Evet ya ben de çok güveniyorum sanki bi aksilik olsa hemen halledecekmis gibi his veriyor bana da

Ben fotografçıyı araştırıp bulduydum hastane çekimi daha sonrada yenidoğan çekim yaptırıp onlarla bi albüm istiyodum.
Bulduğum fotografcıda adatıpın anlaşmalı fotografçısıymış meger dışardan değil yani . iyi oldu o çekti hem çocugun doğumda ,ölçümlerde , hemde odada aile çekimini .
Anlaşmalı oldugu için o giriyor sadece ameliyathaneye yada doğumhaneye ,hastaneye sordugunda ona yönlendirirler. sonradan yeni doğan çekimide yapıyor istenirse. Ücreti artı tabi , dahil değil burda

Adatıp evime çok yakın. O yüzden orayı tercih ettim. Konak daha açılmamıştı. Yenidoğan yoğun bakımı olması iyi gerçekten. Ama baştan beri de deniz hanıma gidiyorum, değiştirmeyi düşünmedim. Artık hayırlısı

Olmazsa öyle yaparım doktorumu değişmek pek işime gelmez açıkçası herşey de ateş pahasi acaba adatipta yeni doğan yoğun bakim var mı ki hiç duymadım sormadım da zaten erken benim için hayırlısıyla o günlere geleyim de

Var diye biliyorum .
int sitesindede yazıyor birimlerimiz diye yenidoğan yoğun bakım.

Geçmiş olsun sağlıklı huzurlu ömür diliyorum bebeğinize ve size.. normal doğum mu yaptınız ?

Ay ne güzel normal doğum yapmanız. Darısı başıma :) çok var daha ama olsun..
İnşAllah sizinde istediğiniz şekilde olur ama en başta hayırlısı hangisiyse o olsun tabiki
normal sezeryan hiç önemli değil önemli olan bebegi sağlıkla kucagımıza alabilmek :)
çok var dediğin zaman bi bakacan hiç anlamadan geçmiş bitmiş de gece böyle 4 nöbetinde foruma bakıyorsun zaman çabuk geçiyor :)

B
Bizde görelim o günleri sağlıcakla gece nöbetinde yazışalım inşaallah

B

Bizde görelim o günleri sağlıcakla gece nöbetinde yazışalım inşaallah
Canım sen 4d çekim yaptıracaktin dimi bebeği ne zaman düşünüyorsun ? Adatipta sordun mu ne kadar nasıl oluyo ?

Canım sen 4d çekim yaptıracaktin dimi bebeği ne zaman düşünüyorsun ? Adatipta sordun mu ne kadar nasıl oluyo ?
Vazgeçtim ben canım ama adatıpta 150 imiş sadece muayene indirimli halı. Benim kız yüzünü hiç göstermiyor ultrasonda biraz da ondan vazgeçtim desem yeridir şimdi o kadar para vereceğim benimki yine elleri yüzüne kapatacak

Ay çok nazlı yüz gorumlugu mu istiyo acep premses ben de sevgi polikliniginde varmış orda da fiyat sorucam istiyorum ya albüm yapmak için inşallah o günleri görürsem doğum fotoğrafçısı da isterim bak adatipin varmış anlaşmalı düşünürsen onu sor istersen konakta doğumun içinde oda süsleme ve doğum fotoğrafçısı hepsi 1400 muş

Kızlar selam ben 3buçuk aydır sakaryadayım buraya gelin geldim. Hiç doktor falan bilmiyorum. Bebiş de düşünüyoruz inşallah. Bana iyi anlayışlı tatlı dilli bi doktor tavsiye edecek var mı.. zira muayene olmaktan bile korkuyorum

Öncelikle hoşgeldiniz :) adatıp deniz şencan varlıklı yı tavsiye ederim kendi doktorum olarak

Bi ara çocuk doktoru konusu geçmişti o zaman hiç aklıma gelmedi araştırmak demiştim şimdi böyle ortada kaldım, varmı tavsiyesi olan
Adatıpda şenay hanım yaptı ilk muayeneleri ama bidaha sıra almak ne mümkün çocuk rahatsız gibi oldu bi haftadır hiçbişekilde sıra alamadım araya da almıyorlarmış bi cigerini dinleyecek altı üstü . Acil bi durumda ne olacak çocuk müsait zamanmı bekleyecek kendi doktoru güya ama ilgi felan yok sıra yok tamam ,sen naparsan yap .
Konağa götürdüm çok içime sinmedi ordaki doktorda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…