Fotografta mı fiyata dahil öyleyse çok iyi :) bende adatıpda fotograf çektirdim ama artı ücretti tabi.Merhaba ben de deniz hanım a gidiyorum memnunum ben de enerjisini seviyorum açıkçası ama konak hastanesi açıldı bikaç arkadaşım oraya geçtiler hem doğum avantajları yeni doğan yoğun bakim olması nedeniyle falan biraz kafamı karıştırıyorlar açıkçası bide doğum fiyatları aynı ama konakta doğum fotoğrafları ve oda süslemesi yapılıyormuş fiyata dahil
Bende ona gittim doğumumuda yaptım gayet memnun kaldım , hem kendisinden hem tecrübesinden .Arkadaşlar merhaba , ben adatıpta deniz hanıma gidiyorum. Aranız da deniz hanıma giden var mı? Fikirlerinizi merak ediyorum , paylaşırsanız sevinirim.
Ben gayet memnunum şimdilik..
Iki arkadaşım geçti o hastaneye hem yeni doğan yoğun bakim varmış diye hem de doğum kampanyasindan belki de adatipta yapabilir aynen sen dışardan mi ayarladın fotoğrafciyi hastane ilave ücretle yapıyo mu bu tip ekstralarFotografta mı fiyata dahil öyleyse çok iyi :) bende adatıpda fotograf çektirdim ama artı ücretti tabi.
rekabet olur şimdi adatıpda yapar bişeyler :))
Evet ya ben de çok güveniyorum sanki bi aksilik olsa hemen halledecekmis gibi his veriyor bana daBende ona gittim doğumumuda yaptım gayet memnun kaldım , hem kendisinden hem tecrübesinden .
Keşke demeyecegim bi hamilelik ve doğum süreciyle noktaladık .
inş sizde aynı memnuniyetle devam edersinizdoktoruna güvenmek büyük kafa rahatlıgı oluyor :)
Ben fotografçıyı araştırıp bulduydum hastane çekimi daha sonrada yenidoğan çekim yaptırıp onlarla bi albüm istiyodum.Iki arkadaşım geçti o hastaneye hem yeni doğan yoğun bakim varmış diye hem de doğum kampanyasindan belki de adatipta yapabilir aynen sen dışardan mi ayarladın fotoğrafciyi hastane ilave ücretle yapıyo mu bu tip ekstralar
Olmazsa öyle yaparım doktorumu değişmek pek işime gelmez açıkçası herşey de ateş pahasi acaba adatipta yeni doğan yoğun bakim var mı ki hiç duymadım sormadım da zaten erken benim için hayırlısıyla o günlere geleyim deBen fotografçıyı araştırıp bulduydum hastane çekimi daha sonrada yenidoğan çekim yaptırıp onlarla bi albüm istiyodum.
Bulduğum fotografcıda adatıpın anlaşmalı fotografçısıymış meger dışardan değil yani . iyi oldu o çekti hem çocugun doğumda ,ölçümlerde , hemde odada aile çekimini .
Anlaşmalı oldugu için o giriyor sadece ameliyathaneye yada doğumhaneye ,hastaneye sordugunda ona yönlendirirler. sonradan yeni doğan çekimide yapıyor istenirse. Ücreti artı tabi , dahil değil burda
Var diye biliyorum .Olmazsa öyle yaparım doktorumu değişmek pek işime gelmez açıkçası herşey de ateş pahasi acaba adatipta yeni doğan yoğun bakim var mı ki hiç duymadım sormadım da zaten erken benim için hayırlısıyla o günlere geleyim de
Bende ona gittim doğumumuda yaptım gayet memnun kaldım , hem kendisinden hem tecrübesinden .
Keşke demeyecegim bi hamilelik ve doğum süreciyle noktaladık .
inş sizde aynı memnuniyetle devam edersinizdoktoruna güvenmek büyük kafa rahatlıgı oluyor :)
Teşekkürler hepimize inşAllahGeçmiş olsun sağlıklı huzurlu ömür diliyorum bebeğinize ve size.. normal doğum mu yaptınız ?
Teşekkürler hepimize inşAllah
Evet normal oldu ,21günlük olduk bugun şükür :)
İnşAllah sizinde istediğiniz şekilde olur ama en başta hayırlısı hangisiyse o olsun tabikiAy ne güzel normal doğum yapmanız. Darısı başıma :) çok var daha ama olsun..
Bizde görelim o günleri sağlıcakla gece nöbetinde yazışalım inşaallahİnşAllah sizinde istediğiniz şekilde olur ama en başta hayırlısı hangisiyse o olsun tabiki
normal sezeryan hiç önemli değil önemli olan bebegi sağlıkla kucagımıza alabilmek :)
çok var dediğin zaman bi bakacan hiç anlamadan geçmiş bitmiş de gece böyle 4 nöbetinde foruma bakıyorsunzaman çabuk geçiyor :)
Canım sen 4d çekim yaptıracaktin dimi bebeği ne zaman düşünüyorsun ? Adatipta sordun mu ne kadar nasıl oluyo ?B
Bizde görelim o günleri sağlıcakla gece nöbetinde yazışalım inşaallah
Vazgeçtim ben canım ama adatıpta 150 imiş sadece muayene indirimli halı. Benim kız yüzünü hiç göstermiyor ultrasonda biraz da ondan vazgeçtim desem yeridir şimdi o kadar para vereceğim benimki yine elleri yüzüne kapatacakCanım sen 4d çekim yaptıracaktin dimi bebeği ne zaman düşünüyorsun ? Adatipta sordun mu ne kadar nasıl oluyo ?
Ay çok nazlı yüz gorumlugu mu istiyo acep premsesVazgeçtim ben canım ama adatıpta 150 imiş sadece muayene indirimli halı. Benim kız yüzünü hiç göstermiyor ultrasonda biraz da ondan vazgeçtim desem yeridir şimdi o kadar para vereceğim benimki yine elleri yüzüne kapatacak
İnşAllah :)B
Bizde görelim o günleri sağlıcakla gece nöbetinde yazışalım inşaallah
Öncelikle hoşgeldiniz :) adatıp deniz şencan varlıklı yı tavsiye ederim kendi doktorum olarakKızlar selamben 3buçuk aydır sakaryadayım buraya gelin geldim. Hiç doktor falan bilmiyorum. Bebiş de düşünüyoruz inşallah. Bana iyi anlayışlı tatlı dilli bi doktor tavsiye edecek var mı.. zira muayene olmaktan bile korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?