Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Hoşbuldukk çok sağolun :) tamam değerlendiricem bunu Sevgilerimle
Ben de deniz hanımın takibindeyim canım özel dışında birini istersen araştırma hastanesinde Nermin Akdemir i kesinlikle tavsiye ederim ona da gidiyorum artık özeldeki gerekecek testler pahalı gelirse diye düşündüm

Sağolun kızlar sağlık sigortam var bir çok hastaneyle anlaşmalı eşime bir sorayım bakayım bahsettiğiniz hastanelerle de anlaşmalıysa hiç sorun yok Acıbadem ve medicalle anlaşmalı, acaba İzmit'e gitsem mi diye düşünüyorum

Kızlar bu 4d ve ayrıntılı başka şeyler dimi? Bi de adatıpta fiyat nedir biliyor musunuz, perinatolog mu yoksa doktor mu yapıyor işlemi

Kızlar adatıpta smear aldıran var mı daha önce ücret hakkında bilgisi olan var mı ? Bi de 32. Haftada çalışabilir raporu almaya gittiğinde nst ye de girdiniz mı ?

Doğurduk şimdi çocuk doktoru kısmına geldik ben de Şenay Hanımdan sıra alıcam nasıl aldın canım İnternetten mı telefonla mı sıra zor alınıyor dıye duymuştum ven beyhekim nursen hanıma gıttım cok tatlı ılgılı bı doktor memnun kaldım ama Şenay hanımı cok övdüler merak ettım randevu alabilirsem gıdıcem ona

Ben olsam hıc düşünmem izmite gidrim.burda özelde yaptım doğum ama hasta bezi bıle vermedıler :) burdakıler kötünün iyisi hepsi öyle bi Acıbadem ve medikal fark atar burdaki özellere

Bicirik sezeryan mi oldun nasildi dojtorun hemen kalktinmi zor mu oluyor beyhekim nasildi bilgi verir misin
Bebisin hayirli ugurlu olsun canim

Ilk dogumum olcak o yuzden insan tedirgin oluyor bizi ne bekliyor bilmiyor herkes biseler diyor kafam karisiyor hayirli dogumlar olur insallah
Senay hanimi arkadaslarimdan biliyorum kotu bise duymadim ama iyi doktordanda randevu almak zor cocuk bitden hastalandi randevu yoksa gidemiyorsun o zaman iyi olmasi ne ise yariyorki
Birde ozel muayenesi olan Zeynep hanim diye biri varmis onun icinde iyi seyler duydum hani kendi muayenesi oldugu icin daha iyi olabilir aciliyetletde

Bicirik sezeryan mi oldun nasildi dojtorun hemen kalktinmi zor mu oluyor beyhekim nasildi bilgi verir misin
Bebisin hayirli ugurlu olsun canim
Sağol canım Allah razı olsun :) çatı darlığı vardı cesaret edemedim sezaryen olsun dedım günümü beklemedim spinal oldum çok rahat geçti çok rahattı
Sonradan bi kaç gün zorlandım ama atlattık.hastane fena değildi ilgiliydi çalışanlar sen de mi orada düşünüyorsun

Ne kadarlık oldu bebek alıştınızmı birbirinize nasıl gidiyor :)
Telden Arayarak alıyorum ama dedikleri gibi çok yogun oldugu için istediğin verimi bulamıyorsun. Çocuk rahatsız oldu bi türlü randevu alıp gösteremedim hiç yardımcıda olmuyorlar . Bende altarnatif arıyorum sürekli şenay hanımla devam edemeyecez sanırım

Bicirik ben adatipta yapicam sezeryan icin ne goturdun hastaneye kac gecelik giydin mesela neler gerekli ifi bunlarida yazar misin

Bicirik ben adatipta yapicam sezeryan icin ne goturdun hastaneye kac gecelik giydin mesela neler gerekli ifi bunlarida yazar misin
3 gecelik koydum ama fazla bile geldi 2 yeter gibi.terlik.iç çamaşırı 3 er tane.kanamam çok olır sandım ama olmadı.
bebeğe 1 takım battaniyeli hastane çıkışı 2 tane 5li hastane çıkışı koydum.bir kaç tane zıbın koydum.kendime dipend koydum hasta bezi hastaneden aldık benimkini olmaz dediler.küçük cam biberon emzik.bebek bezi ıslak mendil.mama kaşığı.ayrıca 2 tane battaniye.kendime çorap koydum.diş fırçası tarak havlu.havlu kağıt.
Bi de hastanede dağıtacaklarımı koydum
Yanında muhakkak limon kolonyosı bulundur.aklıma gelenler bunlar canım.
Rabbim kurtarsın hayrlısıyla :)

Alıştık çok mutluyum:) ama uyku uyumayı da çok özledim nursen hanımı dene istersen canım.siz naptınız minnak nasıl :)

Alıştık çok mutluyum:) ama uyku uyumayı da çok özledim nursen hanımı dene istersen canım.siz naptınız minnak nasıl :)
Uykuyu hiç sorma benimki gündüz hiç uyumuyor nerdeyse yemek bile zor yiyorum hep onla ilgilenecek birisi yorgun uykusuz geçiyor günler :)

Bicirik bilgiler cok yararli olcak tesekkurler
Ooo 40 cikarmalara geldiniz ne guzel
Birde konak hastanesi nasilmis dogum yapan tanidiginiz var mi artilari eksikeri nelermis bir duyumunuz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…