Ah ah aynen,cocuk doktoru sıkıntı özelde.adatıptaki tum doktorları denedik.tamam bu dedigim olmadı ama kötu degller.ismail bey mesela cok detaylı,ne istersen anlatır o yönü iyiBi ara çocuk doktoru konusu geçmişti o zaman hiç aklıma gelmedi araştırmak demiştim şimdi böyle ortada kaldım, varmı tavsiyesi olan
Adatıpda şenay hanım yaptı ilk muayeneleri ama bidaha sıra almak ne mümkün çocuk rahatsız gibi oldu bi haftadır hiçbişekilde sıra alamadım araya da almıyorlarmış bi cigerini dinleyecek altı üstü . Acil bi durumda ne olacak çocuk müsait zamanmı bekleyecek kendi doktoru güya ama ilgi felan yok sıra yok tamam ,sen naparsan yap .
Konağa götürdüm çok içime sinmedi ordaki doktorda.
Hiçbişey sadece rutin yıkadık :)40 için ne yaptın var mı öyle adetiniz :)
Aynen Allah düşürmesin. Dediğim gibi benim oğlum adatıpda doğdu şenay hanımdı ilk doktoru ama şuan çocuk 1.5aylık oldu 1. Ay kontrolüne sıra alamadım . Bugunde aradım Şubata verebilirlermiş en erken şaka gibi :) 2aylık olacak çocuk o zamana :) hasta olsa yandık bide sünnet ettirmek istiyorum küçükken , onu soracam tavsiye ediyorlsrmı diye .Ah ah aynen,cocuk doktoru sıkıntı özelde.adatıptaki tum doktorları denedik.tamam bu dedigim olmadı ama kötu degller.ismail bey mesela cok detaylı,ne istersen anlatır o yönü iyi
Bir de yenikent devlette erbil sak var,gayet iyi.
8.aydan sonra bıraktım artık göturmuyorum ama allah düşürmesin hastanelere,mecbur kalmayız inş.
Bence senay hanıma gitmeyin.ilk ay kontrolleri önemli,sıra bulamamak nedir artık abartıyorlar,hem de eskisi gibi ilgilenmedigini duydumAynen Allah düşürmesin. Dediğim gibi benim oğlum adatıpda doğdu şenay hanımdı ilk doktoru ama şuan çocuk 1.5aylık oldu 1. Ay kontrolüne sıra alamadım . Bugunde aradım Şubata verebilirlermiş en erken şaka gibi :) 2aylık olacak çocuk o zamana :) hasta olsa yandık bide sünnet ettirmek istiyorum küçükken , onu soracam tavsiye ediyorlsrmı diye .
Devleti hiç denemedim oraya gitmek lazım özellerden bi hayır göremedim
Zaten böyle olduktan sonra iyi doktorluğununda bi faydası kalmıyor. Adatıp İsmail beyden aldım randevu şimdilik , bakalım hiç tanımıyorum da bu ay bi deneyeyimBence senay hanıma gitmeyin.ilk ay kontrolleri önemli,sıra bulamamak nedir artık abartıyorlar,hem de eskisi gibi ilgilenmedigini duydum
Bende az önce konu açtım adapazarın da doktor için ,burayı görsem açmazdım :) ben 14. haftadayım hala doktor bulamadım. normal doğum istiyorum çok.en son ada tıp remzi erene gittim ama ısınamadım bir türlü,birde 37. haftada hiç bir sorunu olmayan arkadsımı suni sancı ile doğuma almak isteyince vazgectim daha gitmicem.
ne olur bana normali destekleyen bir doktor önerin gece de olsa doğuma gelsin
Sami kemik!konak hastanesinde,arkadasım gece telefon etmis doktor da yönlendirmis.ertesi gun normal dogum gerceklesti.doguma gelmis yani.remzi eren de iyidir aslında,ben de dogumdan sonra kontrollerime gitmistim remzi beyeBende az önce konu açtım adapazarın da doktor için ,burayı görsem açmazdım :) ben 14. haftadayım hala doktor bulamadım. normal doğum istiyorum çok.en son ada tıp remzi erene gittim ama ısınamadım bir türlü,birde 37. haftada hiç bir sorunu olmayan arkadsımı suni sancı ile doğuma almak isteyince vazgectim daha gitmicem.
ne olur bana normali destekleyen bir doktor önerin gece de olsa doğuma gelsin
Beyhekimde kasim ayinda kardesim normal dogum yapti. Doktoru gece doguma geldi ama genel olarak hastaneden ve hizmetten memnun kalmadi.personel cok ilgili degildiBeyhekim hakkında bilgisi olan var mı*
Beyhekimde kasim ayinda kardesim normal dogum yapti. Doktoru gece doguma geldi ama genel olarak hastaneden ve hizmetten memnun kalmadi.personel cok ilgili degildi
Ertan çelikteşekkür ederim , doktoru kimdi acaba ?
Altınovada çalıştıgı dönem gitmiştim ona , gayet iyi ilgiliydi ben sevmiştim .daha sonra altınova kapanınca adatıpdan devam ettim :)Konak hastanesindeki Filiz dursun nasıl acaba?bir arkadaşım onu önerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?