Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Ah ah aynen,cocuk doktoru sıkıntı özelde.adatıptaki tum doktorları denedik.tamam bu dedigim olmadı ama kötu degller.ismail bey mesela cok detaylı,ne istersen anlatır o yönü iyi
Bir de yenikent devlette erbil sak var,gayet iyi.
8.aydan sonra bıraktım artık göturmuyorum ama allah düşürmesin hastanelere,mecbur kalmayız inş.

Kızlar çocuk doktorunda doğum evinde Zuhal karali sanırım ismi ondan memnun görümcem belki fikir olur

40 için ne yaptın var mı öyle adetiniz :)
Hiçbişey sadece rutin yıkadık :)
ben adetlere takılmıyorum dinen varsa birşey ona dikkat ediyorum dinende yokmuş sadaka verebilirsin dediler onu ayırdım o kadar :)
Siz kaç günlük oldunuz :)

Aynen Allah düşürmesin. Dediğim gibi benim oğlum adatıpda doğdu şenay hanımdı ilk doktoru ama şuan çocuk 1.5aylık oldu 1. Ay kontrolüne sıra alamadım . Bugunde aradım Şubata verebilirlermiş en erken şaka gibi :) 2aylık olacak çocuk o zamana :) hasta olsa yandık bide sünnet ettirmek istiyorum küçükken , onu soracam tavsiye ediyorlsrmı diye .
Devleti hiç denemedim oraya gitmek lazım özellerden bi hayır göremedim

Bence senay hanıma gitmeyin.ilk ay kontrolleri önemli,sıra bulamamak nedir artık abartıyorlar,hem de eskisi gibi ilgilenmedigini duydum

Bence senay hanıma gitmeyin.ilk ay kontrolleri önemli,sıra bulamamak nedir artık abartıyorlar,hem de eskisi gibi ilgilenmedigini duydum
Zaten böyle olduktan sonra iyi doktorluğununda bi faydası kalmıyor. Adatıp İsmail beyden aldım randevu şimdilik , bakalım hiç tanımıyorum da bu ay bi deneyeyim

Bende az önce konu açtım adapazarın da doktor için ,burayı görsem açmazdım :) ben 14. haftadayım hala doktor bulamadım. normal doğum istiyorum çok.en son ada tıp remzi erene gittim ama ısınamadım bir türlü,birde 37. haftada hiç bir sorunu olmayan arkadsımı suni sancı ile doğuma almak isteyince vazgectim daha gitmicem.

ne olur bana normali destekleyen bir doktor önerin gece de olsa doğuma gelsin

Sakaryada gece doğuma giren özel hastane doktoru varmıdır acaba?bunu ben de çok merak ediyorum. Ben de adatıp a deniz şencan varlıklıya gidiyorum. Memnunum şimdilik.

Sami kemik!konak hastanesinde,arkadasım gece telefon etmis doktor da yönlendirmis.ertesi gun normal dogum gerceklesti.doguma gelmis yani.remzi eren de iyidir aslında,ben de dogumdan sonra kontrollerime gitmistim remzi beye
Dogumevinde yenidogan ünitesi var diye tercih ettim.musa bey de gayet iyi ve normal d.taraftarı

beyazyalan seninbenimgibi
Benim sancılarım gece başladı gittim hastaneye doktorumu deniz hanımı arayıp sonuçları gönderdiler hemen.
Oda yönlendirdi daha süre vardı sabahda erkenden geldi hemen yanıma , doğuma da girdi. Adatıp.
Ama normal doğumda zaten bütün iş ebede ve ordaki ebede çok iyi ,tecrübeli bir bayan.

Merhaba yıllar sonra bu siteye tekrar girmek guzel.benim ikinci gebeligim 34 haftalik hamileyim doktorum sami kemik ilk gebeligimde de doktorum sami beydi. Doktorumdan cok cok memnunum. Bence doktor ozellikle gebelik takibi yapan doktor ile elektrik uyması onemli. Konak hastanesinde gece doguma geliyor doktorlar. Ben simdiye kadar sıkıntı yasamadim doktorum ile alakali. Insallah herkes yavrusunu saglikla sag salim kucagina alir.

Arkadaşlar doğum için konak ya da adatıptan hangisini önerirsiniz Bir de normal doğum konusunda hassas olan bayan bir doktor arıyorum tavsiyeleriniz neler?

Kızlar ayrıntılı ultrasonu nasıl yaptınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…