Evet kesinlikle katiliyorum yan bende cok menunum saglikocagindan..aile dr.umun hemsiresi degismis tanismak icin yanina ugradigimda oyle iyi ilgilendiki..en kisa zamnda gel kontrolunu yapalim dedim..hatta bana cep numarasini verdi gunun her saati bi ihtiyacin olursa ara diye..
17 ocakta altınova hastanesinde spinal sezaryenle oğlumu kucağıma aldım drum sami kemik di hersey çok güzeldi drumdanda hastaneden de çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim . drumu zaten çok sevmiştim ameliyat da iyi geçti . hastane çok temizdi bakım çok iyiydi ben memnun kaldım darısı da bekleyenlerin başına allah tüm hamileleri kazasız belasız kurtarsın sağlıkla yavrusuna kavuştursun inşallah.
tatlım ne yaptın bugun kontrolun vardı konuştunmu dr unla
bende bugun adatıptaydım ufaklıgın kontrolu vardı
Gittim canim dun konustum..evet mesai saatleri disi gelmiyomus..ama 3 haftada bir nobetciyim ozman oluyorum zaten dedi..peki dedim ogleden sonra calisiyosunuz nasil olucak..ben sabah burda oluyom dedi..tup bebeklede ugrastigim icin randevularim ogleden sonra dedi..aslinda ilk dogugum gibi olursa diye devm etmek istiyorum ama benim birde dpgum zamani dr.umun izinde olma durumda var..bu yuzden 2 hafta sonra sevgi hanima gidicem olur ya belki ona da isinirimolmadi mayisa kadar 15 gunde bir bi nese hanima bi sevgi hanima gidicem...bu arada bebegimin cibsiyetonide ogrendim..bi kizim olucak ins.
cnm benı okudum okudum bıraz uzuldum gönlune göre olmadıgına ama en azından cokta gec kalmadıgını duşundum son zamanda daha zor olabılırdı ınşalla cnm sevgı hanımla uyum ıcerısınde guzel bı doğumun olur
olumsuz haberde sonra sonunda bı kızım olcak yazmışsın cok sevındım cnm bırde oğlun vardı dımı cnm
ay ne hoş cnm ya
Evet canim oglum var simdi de kizim olucak ins..sevginhanimdan randevu almak zor mu..2 hafta sonra diye dusunuyodum ama erken gidicem sanirim bu belirsizlik beni strese sokuyor..bir de sen ayrintili ult. Nerede yaptirdin..burda radyoloji merkezi yokmus...nese hanim dogum evinde var ama randevu almak biraz zor tanidiginiz varsa daha kolay olur dedi
cnm sevgı hanım sabah 10 ıle 16 saatlerı arası calışıyo ben 2 gun önceden alıyorum cok sıkıntı olmuyo
ben adatıpta yaptırdım cnm radyolg var sevımsız bışey renklı degıl ama doğum evdekı gıbı aynı tek tek tum organları ıncelıyo
42 tl
beyhekımde var ordakının tek r-farklı renklı olması
saglık yonunden duşundugumden dırek adatıptakıne gıttım cnm
sende benım gıbısın cnm bende belırsızık sevmem hemen halledeyım yoluna sokayım konuşucaklarımı konuşayım ısterım cnm
kafamda kurmak cok sıkıcı benım ıcın
Aa aa nese hanim bana burda yok dedi adatipta yanihatta sakarya da radyoloji merkezi bile yok istanbul a gidebilirsin dedi yakin bikac yer daha soyledi..birde dogumevini dedi iste..ondanda randevu almak zor dedi..acaba adatiptaki renkli olmadigi icin mi oyle dedi..yani nese hanim oglumda tip fakultesinden istiyodu mutlaka perinatoloji uzmani bakicak demisti simdi radyoloji merkezide olur dedi ama neden adatipta yok dedi anlamadim simdi..
Bu arada Sevgi hanimda randevu sorunu olmamasina sevindim..nese hanimicin bugun arasan ancak15 gun sonraya alabiliyosun bende hep oyle oldu..sehir disina gitme durumum oldugundan randevulari dengeleyebilmek icin 6 subati beklicem sanirim..cunku 15 gunde bir bi sevgi hanima bi nese hanima gidicem
Evet canim oglum var simdi de kizim olucak ins..sevginhanimdan randevu almak zor mu..2 hafta sonra diye dusunuyodum ama erken gidicem sanirim bu belirsizlik beni strese sokuyor..bir de sen ayrintili ult. Nerede yaptirdin..burda radyoloji merkezi yokmus...nese hanim dogum evinde var ama randevu almak biraz zor tanidiginiz varsa daha kolay olur dedi
hamileliğim 39. haftaya ulaştı. bebeğim doğum kanalına girmedi maalesef.. artık girmesi de zor görünüyor. zaten baş çapı normal doğum için artık uygun değil...
bu zamana kadar hep normal doğurmak istedim. zaman zaman korktum ama artıları daha fazlaydı bana göre.
altınova hast. sami kemik'e gidiyorum. cerrah eli hakkında kaygım kalmadı. herkes iyi olduğundan bahsediyor. epidural sezeryan istiyorum. yarın öğleden sonra ameliyata gireceğim. iyleşme süreci, anestesizt ve operasyon süresi deneyimi olan varsa lütfen anlatsın((
hamileliğim 39. haftaya ulaştı. bebeğim doğum kanalına girmedi maalesef.. artık girmesi de zor görünüyor. zaten baş çapı normal doğum için artık uygun değil...
bu zamana kadar hep normal doğurmak istedim. zaman zaman korktum ama artıları daha fazlaydı bana göre.
altınova hast. sami kemik'e gidiyorum. cerrah eli hakkında kaygım kalmadı. herkes iyi olduğundan bahsediyor. epidural sezeryan istiyorum. yarın öğleden sonra ameliyata gireceğim. iyleşme süreci, anestesizt ve operasyon süresi deneyimi olan varsa lütfen anlatsın((
Ayrıntılı ultrason için adatıpı aradım geçen hafta ver dediler..Ama yarenin dediği gibi renkli değilse sinir olurumSamar görüntüleme merkezinde varmış 4 boyutlu..24 haftalık olunca diğer randevum ozaman konuşalım dedi Sadık bey..Hatta en iyi 4 boyutlu doğunca dedi eşime..Sanırım gerek yok diyebilir..Ama ben hatıra olarak istiyorum..Renkli olsun CD versinler istiyorum..24. haftada Sadık beyle konuşup karar verecem..
tatlım aynen dedıgım gıı sıyah beyaz hatta dr da sıyah beyaz ıfadesız bı dr
ama Allah ıcın tek tek ınceledı organları konsantre oldu saglık anlamında tatmın ettı ama sosyal boyut sıfırdı tab
4 boyutlu usg ye gelınce sınır oluyorum sakaryada hıc bı hastanede yok ızmıtte konak hastanede tum dr ların odaında 4 boyutlu usg var
ve kocaman lcd ekrandan ızlıyosun
cnm ayrıntılıyı beyhekımdede yapıyolar senın ıstedgın sartlarda 4 boyutlu cd de verıyolar
Adatıpın bu konuda geri kalmasıda ilginç yani..Normal ultrasonları bile karlı :))
Doktorumla konuştuktan sonra beyhekimi arıyayım bakayım..
Bu arada Sevgi hanimda randevu sorunu olmamasina sevindim..nese hanimicin bugun arasan ancak15 gun sonraya alabiliyosun bende hep oyle oldu..sehir disina gitme durumum oldugundan randevulari dengeleyebilmek icin 6 subati beklicem sanirim..cunku 15 gunde bir bi sevgi hanima bi nese hanima gidicem
cnm adatıpı bırak hıcbır hastanede yok sakaryada 4 boyutlu usg dr odalarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?