Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Ben adatıpa gidiyorum, deniz hanım beni de eray beye gönderdi. Orda yaptırdık ayrıntılı ultrasonu.
Ben de deniz hanıma gidiyorum adatipta da Bülent Turan yapıyormuş o da Prof fiyatta 200 tl acaba neden Eray beye gönderdi ki perinatolog diye mi ? Bide canım ne kadar sürdü ayrıntılı ultrason

Ben de deniz hanıma gidiyorum adatipta da Bülent Turan yapıyormuş o da Prof fiyatta 200 tl acaba neden Eray beye gönderdi ki perinatolog diye mi ? Bide canım ne kadar sürdü ayrıntılı ultrason

Bülent beyin makinası arızalymış, yoksa normalde oraya yönlendiriyormuş.
Eray bey doc. Dr ve pahalı olmasının sebebi de medical parkta diğer kadın doğumcular gibi değil, yani kendi özel muayenehanesi var. Hatta normal kadın doğum katında değil. Bir üst katta.herhangi bi sağlık sigortasıyla anlaşması yokmuş.
Bizimki 15 dakka falan sürdü galiba. Ben çok stresliydim pek anlamadım. Ama herşeyine bakıyo. Eline yüzüne parmaklarına, iç organlarına, kemiklerinin boyuna, kordondaki kan akışına.
Peki sen deniz hanımdan memnun musun? Ben baştan beri ona gidiyorum.

Arıza giderilmis olabilir mi ki yeni aradım yapıyoruz dedi fiyatta verdi 200 tl konakta da 250 tl imiş bide konak yeni normal doktorların ultrasonlarinda bile 3 boyutlu var giden arkadaşlar çok güzel resimler alıyor ama orda da doktor konusunda kimseyi bilmiyorum Evet Eray bey profesör bide perinatolog olduğu için daha uzman ama pahalı geldi diğerlerini sorduğum için sanırım deniz hanıma ben bi senedir gidiyorum nerdeyse başka doktora gitmediğim için açıkçası farkını bilmiyorum ama enerjisi güzel birde araştırmada Nermin hoca var çok tatlı dilli ve özel gibi uzun güzel ilgileniyor sen memnun musun başka doktora gitmiş miydin ?

Ayy canım memnun muydun peki beni Eray caliskana gönderdi medicalpark perinatalog profesör ama pahalı geldi 350 tl
Yani devlette CD resim verilmiyor sadece kendi bakıyor raporunu yazıp veriyor. Oznur hanım yonlendirmedi beni bir yere raporunu gösterdim ona. Ozellerde pahalı oluyor evet

Ben başka doktora gitmedim hiç hamileliğimde. Memnunum değiştirmek de istemiyorum. Evime çok yakın diye seçtim zaten. Konak ' ı da pek övüyolar ama gitmedim hiç.
Arıza giderilmişse zaten deniz hanıma söylersen ona yönlendirir. Boşuna izmite mi gitceksin.Bide eray bey 400 lira olmuş diye biliyorum. Bi ararsın yine fiyat için.

Aradım randevu aldım 9 marta 350 tl dediler ekstra bi fiyat yoksa tabi

Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin
Detayliya gittik canım dediğin gibi 400 olmuş ama çok keyifli oldu herşeyi çok net izledik çok şükür sorun çıkmadı şimdi sıra deniz hanıma sonuçla gitmek bide asimizi olmadık hala grip geçmedi bu halde asi olmak doğru mu bilmiyorum

Ben öznur hanimda dogum yaptım bir ay oldu. Memnun kaldim kendisinden. Kibar ilgili sakin bir kadın.
Canım bir ay oldu bile doğum yapalı darısı başımıza bu aralar ben de rüyalarımda hep doguruyorum doktorumu da görüyorum doğumda

Canım bir ay oldu bile doğum yapalı darısı başımıza bu aralar ben de rüyalarımda hep doguruyorum doktorumu da görüyorum doğumda
Evet cumartesi 40laniyoruz Allah nasip ederse. Ah o ruyalar bitmez bitmez saglicakla inşaallah goz acip kapayana kadar gelip gidiyor bi bakıyorsun kucaginda miniğin boncuk gözleri ile sana bakiyor minik elleri ile parmağını tutuyor

Çok teşekkür ederim gecen sefer deniz hanıma gittim pek sıcak gelmemişti o yuzden ozbur hanıma devam ediyorum çok teşekkür ederim cevabınız icin
Ben deniz hanıma gidiyorum canım öznur hanımı da çok tavsiye eden oldu ama hiç gitmedim

Ay maşallah fistiga yaaa ruyalarimdaki gibi kolayca olsa keşke hiç acı sizi yok ne güzel dogumlar onlar öyle :))) ben ultrasondaki parmaklarına aşık oldum bile heryere resmini koydum sürekli gözüm onda kraker gibi yaaa

Merhaba hanimlar bende deniz hanima gidiyorum simdilik memnunum ama tabi önemli olan dogum aninda nasil oldugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…