Merhaba canım doğuma pek bişey kalmamış Allah yardım etsin bizimle de paylaşırsın tecrübeleriniMerhaba hanimlar bende deniz hanima gidiyorum simdilik memnunum ama tabi önemli olan dogum aninda nasil oldugu
Allah tek nefeste bir avazda kurtarsın inşaallah. Ben kontrole gidip 3 cm aciklik ile yatip 4 saat somra doğum yaptım. Suni sanci da verildi ama sadece son 1 saat aci çektim. Her dogum ayri tabii. Umarım senin bu dogumun kolay geçer.Benim ilk dogumum degil tecrübeliyimde diyemem cünkü her dogum farkli oluyor diger dogumum normaldi ama cok uzun sanci cekiyorum 18saat biri sürdü 15saat digeri nazimi ceker umarim dua edin bana hepimiz bi nefeste kurtulalim
Ayy inşallah benimde böyle kolay olurAllah tek nefeste bir avazda kurtarsın inşaallah. Ben kontrole gidip 3 cm aciklik ile yatip 4 saat somra doğum yaptım. Suni sanci da verildi ama sadece son 1 saat aci çektim. Her dogum ayri tabii. Umarım senin bu dogumun kolay geçer.
Ben de öyle beklentisi yüksek biri değilim deniz hanım da çok sakın ağır kanlı iyi geliyo tavrı inşallah senin gibi kolayca doğum nasip olur bize de imrendim sana açıkçası sezeryandan çok korkuyorum düşünmek istemiyorum başıma gelmesin diye suni korkutmuyo narkoz alma fikri ürkütüyor beniDeniz hanıma giden ve dogum yapan iki uc kisiden memnun kaldıklarını duydum rahat olun guzel gecer inşaallah dogumlarınız. Ben normal yaptım ebe hanimdam da doktordan da hemşirelerden de memnjn kaldim. Tabii beklenti ile de ilgili memnuniyet. Ben oyle fazla talepkar degildim açıkçası elbirliği ile dogurduk bebegi diyebilirim
Amin inşaallahAyy inşallah benimde böyle kolay olurGünler yaklaştıkca İnsan dahada bi korkuyor ama kendimi hazırlıklara verdım düşünmemeye çalışıyorum
bende sezeryandan korkuyordum senin gibi bugun mutlaka digum olacak deyince doktor suniye raziyim dedim aciklik da cikinca normal yaptik.Ben de öyle beklentisi yüksek biri değilim deniz hanım da çok sakın ağır kanlı iyi geliyo tavrı inşallah senin gibi kolayca doğum nasip olur bize de imrendim sana açıkçası sezeryandan çok korkuyorum düşünmek istemiyorum başıma gelmesin diye suni korkutmuyo narkoz alma fikri ürkütüyor beni
Detayliya gittik canım dediğin gibi 400 olmuş ama çok keyifli oldu herşeyi çok net izledik çok şükür sorun çıkmadı şimdi sıra deniz hanıma sonuçla gitmek bide asimizi olmadık hala grip geçmedi bu halde asi olmak doğru mu bilmiyorum
Cumartesi gidicem doğumla ilgili de fikir alıcam neler var fiyatlar falan haber veririm yine burdanAdatıpta eşler doğuma girebiliyor mu, bilen var mı?
Deniz hanıma gittim ben memnun kaldım 40haftamız dolmasına ragmen acele etmedi bekletti 41. Haftada normal doğumla aldık oğlumu kucagımıza :) doğuma kendide geldi.Merhaba ada tip da kime gittiniz acaba, ben oznur hanıma gidiyojm
Ben sordum canım sancı cekıyon ya ozaman yanında kalıyor ama doğum odasına aldılarmı seni ozaman eşleri almıyorlarmışAdatıpta eşler doğuma girebiliyor mu, bilen var mı?
Çok tesekkurler derin cevabınız icjn oznur hanıma devam ediyorum simdi yanından çıktımDeniz hanıma gittim ben memnun kaldım 40haftamız dolmasına ragmen acele etmedi bekletti 41. Haftada normal doğumla aldık oğlumu kucagımıza :) doğuma kendide geldi.
Doktor hasta elektriği çok önemli bence aynı doktordan bazen biri memnun kalıyor biri kalmıyor.
İçinizin sindiğinden devam edin
Sağlıkla büyüt inşAllah :) ne güzel normal doğum oranları artıyor artıkDeniz hanıma giden ve dogum yapan iki uc kisiden memnun kaldıklarını duydum rahat olun guzel gecer inşaallah dogumlarınız. Ben normal yaptım ebe hanimdam da doktordan da hemşirelerden de memnjn kaldim. Tabii beklenti ile de ilgili memnuniyet. Ben oyle fazla talepkar degildim açıkçası elbirliği ile dogurduk bebegi diyebilirim
Talep halinde alırlar sanki özel sonuçta , ben istemediğim için net bilmiyorum ama fotografcı girdiydi :)Ben sordum canım sancı cekıyon ya ozaman yanında kalıyor ama doğum odasına aldılarmı seni ozaman eşleri almıyorlarmış
Açıklığa bakinca doktorun gözleri parladi resmen. Oznur hanim da normal dogum taraftari sanirim gerekmedikçe sezeryana almıyor. Ben bi oanik oldum dogum aninda hemen sakinlestirdi yazik degil mi buraya kadar gelmis bebek sende kendini ver doguralim güzelce diyerek beni sakinlestirmeye çalıştı hep.Sağlıkla büyüt inşAllah :) ne güzel normal doğum oranları artıyor artık
Tabi ki herkes için hangisi hayırlıysa o olsun tıbbi gereklilik de sezeryan da kurtarıcı.
Sanci odasi dedigin dogumdan sonra kalican odada cekiyorsun sanciyi dimiTalep halinde alırlar sanki özel sonuçta , ben istemediğim için net bilmiyorum ama fotografcı girdiydi :)
bana kalsa sancı odasında bile kimseyi istemiyordumda bişe lazım olur diye eşim kaldı
İyi işte ne güzelAçıklığa bakinca doktorun gözleri parladi resmen. Oznur hanim da normal dogum taraftari sanirim gerekmedikçe sezeryana almıyor. Ben bi oanik oldum dogum aninda hemen sakinlestirdi yazik degil mi buraya kadar gelmis bebek sende kendini ver doguralim güzelce diyerek beni sakinlestirmeye çalıştı hep.
Doğumdan sonraki oda degil ama içi onun aynısı yine Tek kişilik , doğumhanenin yanında . Doğumdan sonraki odalar alt katta. Önlüğü yatışın yapılınca giydiriyolar direk :)) ara ara doğumhaneye götürüp açılmaya bakıyorlar çünküSanci odasi dedigin dogumdan sonra kalican odada cekiyorsun sanciyi dimi
Bide gittiğin gibi hemen o efil efil olan önlüğümü giydiriyorlarTecrübeli olarak sana sorayım
Peki acilmayi doktor mu gelip takip ediyor ebeler mi ? Bide geceye denk gelirse nasıl olacak doktor bulunuyor mu ki gece hastanede ?Doğumdan sonraki oda degil ama içi onun aynısı yine Tek kişilik , doğumhanenin yanında . Doğumdan sonraki odalar alt katta. Önlüğü yatışın yapılınca giydiriyolar direk :)) ara ara doğumhaneye götürüp açılmaya bakıyorlar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?