Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Merhaba hanimlar bende deniz hanima gidiyorum simdilik memnunum ama tabi önemli olan dogum aninda nasil oldugu
Merhaba canım doğuma pek bişey kalmamış Allah yardım etsin bizimle de paylaşırsın tecrübelerini

Deniz hanıma giden ve dogum yapan iki uc kisiden memnun kaldıklarını duydum rahat olun guzel gecer inşaallah dogumlarınız. Ben normal yaptım ebe hanimdam da doktordan da hemşirelerden de memnjn kaldim. Tabii beklenti ile de ilgili memnuniyet. Ben oyle fazla talepkar degildim açıkçası elbirliği ile dogurduk bebegi diyebilirim

Benim ilk dogumum degil tecrübeliyimde diyemem cünkü her dogum farkli oluyor diger dogumum normaldi ama cok uzun sanci cekiyorum 18saat biri sürdü 15saat digeri nazimi ceker umarim dua edin bana hepimiz bi nefeste kurtulalim

Benim ilk dogumum degil tecrübeliyimde diyemem cünkü her dogum farkli oluyor diger dogumum normaldi ama cok uzun sanci cekiyorum 18saat biri sürdü 15saat digeri nazimi ceker umarim dua edin bana hepimiz bi nefeste kurtulalim
Allah tek nefeste bir avazda kurtarsın inşaallah. Ben kontrole gidip 3 cm aciklik ile yatip 4 saat somra doğum yaptım. Suni sanci da verildi ama sadece son 1 saat aci çektim. Her dogum ayri tabii. Umarım senin bu dogumun kolay geçer.

Ayy inşallah benimde böyle kolay olur Günler yaklaştıkca İnsan dahada bi korkuyor ama kendimi hazırlıklara verdım düşünmemeye çalışıyorum

Ben de öyle beklentisi yüksek biri değilim deniz hanım da çok sakın ağır kanlı iyi geliyo tavrı inşallah senin gibi kolayca doğum nasip olur bize de imrendim sana açıkçası sezeryandan çok korkuyorum düşünmek istemiyorum başıma gelmesin diye suni korkutmuyo narkoz alma fikri ürkütüyor beni

Ayy inşallah benimde böyle kolay olur Günler yaklaştıkca İnsan dahada bi korkuyor ama kendimi hazırlıklara verdım düşünmemeye çalışıyorum
Amin inşaallah

bende sezeryandan korkuyordum senin gibi bugun mutlaka digum olacak deyince doktor suniye raziyim dedim aciklik da cikinca normal yaptik.

Çok sevindim canım, bizde de bi sorun çıkmamıştı. Aşı işini bilmiyorum çünkü brn hiç grip olmadım. Nazar değmesin :)

Merhaba ada tip da kime gittiniz acaba, ben oznur hanıma gidiyojm
Deniz hanıma gittim ben memnun kaldım 40haftamız dolmasına ragmen acele etmedi bekletti 41. Haftada normal doğumla aldık oğlumu kucagımıza :) doğuma kendide geldi.
Doktor hasta elektriği çok önemli bence aynı doktordan bazen biri memnun kalıyor biri kalmıyor.
İçinizin sindiğinden devam edin

Çok tesekkurler derin cevabınız icjn oznur hanıma devam ediyorum simdi yanından çıktım

Sağlıkla büyüt inşAllah :) ne güzel normal doğum oranları artıyor artık
Tabi ki herkes için hangisi hayırlıysa o olsun tıbbi gereklilik de sezeryan da kurtarıcı.

Ben sordum canım sancı cekıyon ya ozaman yanında kalıyor ama doğum odasına aldılarmı seni ozaman eşleri almıyorlarmış
Talep halinde alırlar sanki özel sonuçta , ben istemediğim için net bilmiyorum ama fotografcı girdiydi :)
bana kalsa sancı odasında bile kimseyi istemiyordumda bişe lazım olur diye eşim kaldı

Sağlıkla büyüt inşAllah :) ne güzel normal doğum oranları artıyor artık
Tabi ki herkes için hangisi hayırlıysa o olsun tıbbi gereklilik de sezeryan da kurtarıcı.
Açıklığa bakinca doktorun gözleri parladi resmen. Oznur hanim da normal dogum taraftari sanirim gerekmedikçe sezeryana almıyor. Ben bi oanik oldum dogum aninda hemen sakinlestirdi yazik degil mi buraya kadar gelmis bebek sende kendini ver doguralim güzelce diyerek beni sakinlestirmeye çalıştı hep.

Talep halinde alırlar sanki özel sonuçta , ben istemediğim için net bilmiyorum ama fotografcı girdiydi :)
bana kalsa sancı odasında bile kimseyi istemiyordumda bişe lazım olur diye eşim kaldı
Sanci odasi dedigin dogumdan sonra kalican odada cekiyorsun sanciyi dimi
Bide gittiğin gibi hemen o efil efil olan önlüğümü giydiriyorlar Tecrübeli olarak sana sorayım

İyi işte ne güzel sancı vurunca "beni sezeryana alın" moduna giriyormuş herkes :)) doktorun sakinleştirmeside önemli . Benimde kolay bi doğumdu hızlı ilerledi hersey ilk başta tazeydide şuan unuttum o sancıları gercekten unutuluyor dedikleri doğruymuş :))

Sanci odasi dedigin dogumdan sonra kalican odada cekiyorsun sanciyi dimi
Bide gittiğin gibi hemen o efil efil olan önlüğümü giydiriyorlar Tecrübeli olarak sana sorayım
Doğumdan sonraki oda degil ama içi onun aynısı yine Tek kişilik , doğumhanenin yanında . Doğumdan sonraki odalar alt katta. Önlüğü yatışın yapılınca giydiriyolar direk :)) ara ara doğumhaneye götürüp açılmaya bakıyorlar çünkü

Peki acilmayi doktor mu gelip takip ediyor ebeler mi ? Bide geceye denk gelirse nasıl olacak doktor bulunuyor mu ki gece hastanede ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…