Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Peki acilmayi doktor mu gelip takip ediyor ebeler mi ? Bide geceye denk gelirse nasıl olacak doktor bulunuyor mu ki gece hastanede ?
Ben gece gittim genç ebeler vardı onlar baktı , nst yede bakıp doktorumu arayıp bilgilendirdiler yatışım yapıldı daha süre vardı sabah direk benim yanıma geldi doktor oda baktı açılmaya , doğum yakın olsaydı gece geliyormuş.
Yani Doktorda bakıyor , ebeler de bakıyor herkes bakıyor

Gelen bakıyo giden bakıyo desene ben bi sabah çok erken saatte gördüm deniz hanımı üzerinde ameliyat elbisesi perişan haldeydi demekki dediğin gibi doğuma gelmiş zaten seviyorum yaklaşımını çok rahat hissediyorum konuşurken umarım doğum da aynı rahatlıkla olur

Aynen gelen giden bakıyor zaten doğsunda biran önce başka birşeyi düşünmüyor insan o an :)))
İnş doğumda rahat bi şekilde geçer hayırlısıyla kucagına alırsın

Aynen gelen giden bakıyor zaten doğsunda biran önce başka birşeyi düşünmüyor insan o an :)))
İnş doğumda rahat bi şekilde geçer hayırlısıyla kucagına alırsın
Amin inşallah canım seninle @Salliala nin dogumlarina imreniyorum ikinizin de çok güzel hikayesi darısı bize olsun :)

Tşk ederim insallah
Bide çatı muayenesi nezaman yapıyor bende hala yapmadıda her kontrole hah şimdi yapar diye gidiyorum yapmadı daha
Bendede baya son haftalardaydı ama tam hatırlamıyorum kaçıncı haftaydı 38sen artık bakar sıradaki kontrolde heralde :) . ben 41. Haftada doğum yaptıgım için son haftalarımda uzun sürdü

Bendede baya son haftalardaydı ama tam hatırlamıyorum kaçıncı haftaydı 38sen artık bakar sıradaki kontrolde heralde :) . ben 41. Haftada doğum yaptıgım için son haftalarımda uzun sürdü
Odasında çatalda yok ultrason yaptiği koltuktamı bakıyor

Koltukların altından attak dayamak için yer çıkıyor yattığınız yeri de yükseltiyor çatal görüntüsü gibi oluyor şekil
Bi soru da benden belli ki gece mesaisindesin ben lazeri erteledim bebek için şimdi pişman oldum ya son zaman o işi nasıl halledicez devamlı bi bekleme süresi var hangi hafta nasıl hazır olucaz ki

Bi soru da benden belli ki gece mesaisindesin ben lazeri erteledim bebek için şimdi pişman oldum ya son zaman o işi nasıl halledicez devamlı bi bekleme süresi var hangi hafta nasıl hazır olucaz ki
Ben her kontrole temizleyip gitmiştim. Çok yoktur benim lateks eldivenle alırım hep o yüzden zorlanmadım. 36 da çatı muayenem oldu normalde 37 de yapacaktı kendisi izinli idi o hafta gitmeden yaptı diğer doktora bilgilerimi tam vermek istedi ne olur ne olmaz diye.

Ozaman bu hafta bende büyük gün desenize Ben diğer doğumlarrımı yurtdışında yaptım onlar hamile kaldığın andan itibaren çatı muayenesi yapıyo yani her kontrolde gene burası iyi son haftalarda yapıyorlar aslında zor değil ama insanı ürpertiyor genede

Ben de aynı şekilde hallediyorum dediğin gibi aslında çok rahat seyrek kolay oluyo da işte her dakika hazır olmak isterim diye dedim :)

Çatı muayene de açılmayı tetikleyebiliyorya o yüzden sanırım son haftalara bırakıyor . Benim çatı muayeneden sonra hep sancım oluyordu mesela.
Evet illa ki insan bi geriliyor ister istemez :) kaçıncı doğum sizin normal doğummuydu diğerleri

Benim bu üçüncü evet normal doğumdu ama zor oldular açılmam çok uzun sürdü 18saat biri sürdü 15 saat ikincisi inşallah bu kolay olur diyorum

Sen göz muayenesini nerede yaptırdın?

Benim bu üçüncü evet normal doğumdu ama zor oldular açılmam çok uzun sürdü 18saat biri sürdü 15 saat ikincisi inşallah bu kolay olur diyorum
İnşAllah. Gittikçe daha kolay olur diyorlar inşAllah öyle olur .
Doğum artık yaklaşmış baya ama hurma yiyebilirsin yinede açılmayı hızlandırdıgı söyleniyor ben son ay çok yediydim. Fatma ana otu var bilirmisiniz onuda okuyup suya koyduydum doğuma giderken. Etkileri oldumu bilmem ama çok hızlı gelişti benim açılma -doğum süreci ilk olmasına rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…