Bilmem bana daha söylemediler.Kendim yaptırmak istiyorum rutin kontrollerde o da var. Peki kalça ultrasonunu nerde çektirdin ?
Selam seninki ne kadarlık oldu Allah hayırlı evlat etsin :) biz bugün 4.ay aşılarımızı olduk tam 4aylığız :)Selam kuzlar nasil gidiyor bebislerle bizde anca alistik hersey guzel gudiyor
Edacim ismail beyden memnun kaldin mi
Kadin dogumcu ariyorduk o bitti simdi cocuk dr unda memnun kaldiklariniz kimler
Salila sanada hayirli ugurly olsun saglikli bir sekilde buyuturuz insallah
Kalca ultrasanu 1 aylikken cekiliyor galiba
Goz muayenesi be zaman yaptiriliyor sen hangi dr goturuyorsun
He daha çok yeni ,yorucu ama emin ol her hafta öncekinden daha kolaylaşacak öyle öyle büyüyorlar zatenNe kadar güzel 4 aylık oldunuz benim minigim 5 günlük daha epey yorucu ama bir o kadarda güzel ilgili Dr önemli her yerini muayene ediyormuş şunlar olacak bu ay söylüyor mu bende onu deniyeyim bir
şenay hanıma bi türlü gösteremediydim çok yoğun olduğundan vermemişlerdi sıra o ara gittim konak a , yani negatif bişey görmedim dediğim gibi rutin muayeneler de hepsi aynı . Adatıpa götürmek istiyordum o yüzdende ismail beyi seçtim ordanda onla devam ediyoruz.Senay hanim mobilyacilar caddesinde klinik acmis faaliyete henuz gecmemis bilgibiz olsun arayan olursa
Konaktakinden memnun kalmadinmi canim.
Merhabalar sağlıkla kolay bir doğum olur inşmerhabalar doğumuma 2 ay kaldı daha önce eğitim araştırma hastanesi gidiyordum şimdi doğumum yakın olduğu için özel hastaneye gitmek istiyorum yakın zamanda doğum yapan arkadaşlardan gittiğiniz hastane, doktor ve fiyat hakkında yardımcı olursanız sevinirim ..... normal doğum düşünüyorum
Çok saol canım benim rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşMerhabalar sağlıkla kolay bir doğum olur inş
Adatıp - Deniz ŞEncan Varlıklı- normal doğum- kasım sonuydu benim o zaman 1100 ödedik. 2017 fiyatında az bi yükselme vardır sanırım ondan bilgim yok
Benim on gün sonra kontrolüm adatipta fiyatları da konusucam ayrıca çalıştığım kurumun indirimi varmış konu da ogrenicem bilgi paylaşırımmerhabalar doğumuma 2 ay kaldı daha önce eğitim araştırma hastanesi gidiyordum şimdi doğumum yakın olduğu için özel hastaneye gitmek istiyorum yakın zamanda doğum yapan arkadaşlardan gittiğiniz hastane, doktor ve fiyat hakkında yardımcı olursanız sevinirim ..... normal doğum düşünüyorum
Simdiden Saol canım senin kurumun hangisi benim eşim memur memursene üye bazi hastanelerde indirimi oluyormuş adatıpta varmı bilmiyoruz. Senin gittiğin doktor hangisi memnunmusun?Benim on gün sonra kontrolüm adatipta fiyatları da konusucam ayrıca çalıştığım kurumun indirimi varmış konu da ogrenicem bilgi paylaşırım
Adli personel indirimi var canım eşinden yararlanabiliyo musun bilmiyorum ben ve çocuğum yararlaniyo ama eşim yararlanamiyo malesef deniz hanıma gidiyorum ben de memnunum rahat hissediyorum kendimiSimdiden Saol canım senin kurumun hangisi benim eşim memur memursene üye bazi hastanelerde indirimi oluyormuş adatıpta varmı bilmiyoruz. Senin gittiğin doktor hangisi memnunmusun?
Ben de yararlanabiliyorumuşum eşimden dolayı, bu zamana kadar hep devlet hastanesine gittim, fiyatlardan haberim yok acaba muayene ücreti ne kadar canımAdli personel indirimi var canım eşinden yararlanabiliyo musun bilmiyorum ben ve çocuğum yararlaniyo ama eşim yararlanamiyo malesef deniz hanıma gidiyorum ben de memnunum rahat hissediyorum kendimi
Kadın doğumda 45 ödüyorum ama kbb ye çıkmıştım 35 idi bide tahlillere hiç para vermedim şimdiye kadarBen de yararlanabiliyorumuşum eşimden dolayı, bu zamana kadar hep devlet hastanesine gittim, fiyatlardan haberim yok acaba muayene ücreti ne kadar canım
Hadi ya bu kadar uygun olduğunu hic bilmiyodum izmitte giden akrabalarım vardı onlar 120 falan gidiyordu özel hastaneye baya ıyimis burasıKadın doğumda 45 ödüyorum ama kbb ye çıkmıştım 35 idi bide tahlillere hiç para vermedim şimdiye kadar
İndirimli hali sanırım muayenelerde , sanırım 73 ödüyordum ben en son :) sizin baya avantajlıKadın doğumda 45 ödüyorum ama kbb ye çıkmıştım 35 idi bide tahlillere hiç para vermedim şimdiye kadar
Evet canım indirimi güzel gerçektenHadi ya bu kadar uygun olduğunu hic bilmiyodum izmitte giden akrabalarım vardı onlar 120 falan gidiyordu özel hastaneye baya ıyimis burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?