Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Kendim yaptırmak istiyorum rutin kontrollerde o da var. Peki kalça ultrasonunu nerde çektirdin ?
Bilmem bana daha söylemediler.
Kalça ultrasonu adatıpda yaptırdık . Doktorumuzda orda, ismail beye götürüyorum artık başta da şenay hanımdı .

Selam kuzlar nasil gidiyor bebislerle bizde anca alistik hersey guzel gudiyor
Edacim ismail beyden memnun kaldin mi
Kadin dogumcu ariyorduk o bitti simdi cocuk dr unda memnun kaldiklariniz kimler
Salila sanada hayirli ugurly olsun saglikli bir sekilde buyuturuz insallah
Kalca ultrasanu 1 aylikken cekiliyor galiba
Goz muayenesi be zaman yaptiriliyor sen hangi dr goturuyorsun

Selam seninki ne kadarlık oldu Allah hayırlı evlat etsin :) biz bugün 4.ay aşılarımızı olduk tam 4aylığız :)
Yani ekstra bi şikayetimiz olmadı rutin kontrollere gidiyoruz ismail beye şimdilik memnunuz gayet güzel ilgili her soruyu cevaplıyor uzuun uzun. Telefonunuda verdiydi istersen 10kere ara niye arıyon demem diyor aradıgımızda da yardımcı oldu hep.
Şenay hanım yok evet ama nereye gitti bilgim yok :)

Ne kadar güzel 4 aylık oldunuz benim minigim 5 günlük daha epey yorucu ama bir o kadarda güzel ilgili Dr önemli her yerini muayene ediyormuş şunlar olacak bu ay söylüyor mu bende onu deniyeyim bir

Ne kadar güzel 4 aylık oldunuz benim minigim 5 günlük daha epey yorucu ama bir o kadarda güzel ilgili Dr önemli her yerini muayene ediyormuş şunlar olacak bu ay söylüyor mu bende onu deniyeyim bir
He daha çok yeni ,yorucu ama emin ol her hafta öncekinden daha kolaylaşacak öyle öyle büyüyorlar zaten
Ben ilk başta şenay hanıma gidiyordum sonra konakda bi doktara gittim ismini unuttum genç olan :))) son iki aydır ismail beye gidiyorum yapılacakları söylüyorlar tabi ismail bey şenay hanım kadar yoğun olmadıgından daha ilgili , dediğim gibi standart kontrollerimizi oldugumuz için her doktorun yapacagı şeyler zaten, extra bişey olmadı şükür. Artısı da telefonla arayıp istediğini sorabiliyorsun açık oluyor hep .
Kendin dene bakalım memnun kalırsan devam edersin :)

Senay hanim mobilyacilar caddesinde klinik acmis faaliyete henuz gecmemis bilgibiz olsun arayan olursa
Konaktakinden memnun kalmadinmi canim.

Senay hanim mobilyacilar caddesinde klinik acmis faaliyete henuz gecmemis bilgibiz olsun arayan olursa
Konaktakinden memnun kalmadinmi canim.
şenay hanıma bi türlü gösteremediydim çok yoğun olduğundan vermemişlerdi sıra o ara gittim konak a , yani negatif bişey görmedim dediğim gibi rutin muayeneler de hepsi aynı . Adatıpa götürmek istiyordum o yüzdende ismail beyi seçtim ordanda onla devam ediyoruz.

merhabalar doğumuma 2 ay kaldı daha önce eğitim araştırma hastanesi gidiyordum şimdi doğumum yakın olduğu için özel hastaneye gitmek istiyorum yakın zamanda doğum yapan arkadaşlardan gittiğiniz hastane, doktor ve fiyat hakkında yardımcı olursanız sevinirim ..... normal doğum düşünüyorum

Merhabalar sağlıkla kolay bir doğum olur inş
Adatıp - Deniz ŞEncan Varlıklı- normal doğum- kasım sonuydu benim o zaman 1100 ödedik. 2017 fiyatında az bi yükselme vardır sanırım ondan bilgim yok

Merhabalar sağlıkla kolay bir doğum olur inş
Adatıp - Deniz ŞEncan Varlıklı- normal doğum- kasım sonuydu benim o zaman 1100 ödedik. 2017 fiyatında az bi yükselme vardır sanırım ondan bilgim yok
Çok saol canım benim rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş

Benim on gün sonra kontrolüm adatipta fiyatları da konusucam ayrıca çalıştığım kurumun indirimi varmış konu da ogrenicem bilgi paylaşırım

Benim on gün sonra kontrolüm adatipta fiyatları da konusucam ayrıca çalıştığım kurumun indirimi varmış konu da ogrenicem bilgi paylaşırım
Simdiden Saol canım senin kurumun hangisi benim eşim memur memursene üye bazi hastanelerde indirimi oluyormuş adatıpta varmı bilmiyoruz. Senin gittiğin doktor hangisi memnunmusun?

Simdiden Saol canım senin kurumun hangisi benim eşim memur memursene üye bazi hastanelerde indirimi oluyormuş adatıpta varmı bilmiyoruz. Senin gittiğin doktor hangisi memnunmusun?
Adli personel indirimi var canım eşinden yararlanabiliyo musun bilmiyorum ben ve çocuğum yararlaniyo ama eşim yararlanamiyo malesef deniz hanıma gidiyorum ben de memnunum rahat hissediyorum kendimi

Adli personel indirimi var canım eşinden yararlanabiliyo musun bilmiyorum ben ve çocuğum yararlaniyo ama eşim yararlanamiyo malesef deniz hanıma gidiyorum ben de memnunum rahat hissediyorum kendimi
Ben de yararlanabiliyorumuşum eşimden dolayı, bu zamana kadar hep devlet hastanesine gittim, fiyatlardan haberim yok acaba muayene ücreti ne kadar canım

Ben de yararlanabiliyorumuşum eşimden dolayı, bu zamana kadar hep devlet hastanesine gittim, fiyatlardan haberim yok acaba muayene ücreti ne kadar canım
Kadın doğumda 45 ödüyorum ama kbb ye çıkmıştım 35 idi bide tahlillere hiç para vermedim şimdiye kadar

Kadın doğumda 45 ödüyorum ama kbb ye çıkmıştım 35 idi bide tahlillere hiç para vermedim şimdiye kadar
Hadi ya bu kadar uygun olduğunu hic bilmiyodum izmitte giden akrabalarım vardı onlar 120 falan gidiyordu özel hastaneye baya ıyimis burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…