Evet indirimli ücret bu şekilde doğumda da varmış indirim onu konusucam bakalım kontroldeİndirimli hali sanırım muayenelerde , sanırım 73 ödüyordum ben en son :) sizin baya avantajlı
Çok iyiEvet indirimli ücret bu şekilde doğumda da varmış indirim onu konusucam bakalım kontrolde
Bakalım hala devam ediyor mu doğum indirimi bu arada fotoğraf ve oda süsleme var miydi adatipta ? Ekstra ücret mi varsa daÇok iyidoğumda bu oranda düşerse uygun bi fiyat çıkarırlar.
Ekstra ücretli , fiyata dahil değildi bende.Bakalım hala devam ediyor mu doğum indirimi bu arada fotoğraf ve oda süsleme var miydi adatipta ? Ekstra ücret mi varsa da
Oda suslemeyi zaten gereksiz buluyorum da şu ilk fotoğraflar güzel oluyo hemen her özel hastane yapıyo fotograflandirmayi konakta hastanenin hediyesi onu da bi sorayım belki rekabetten getirmiştir :) gerçi feda olsun ya kaç kere yaşıyoruz :) senin bebek kocaman oldu artık ne güzel darısı başımızaEkstra ücretli , fiyata dahil değildi bende.
Fotografçı bende tutmuştum onla ayrı görüştüydüm internetten bulup , meğer adatıpın anlaşmalı fotografçısıymış zaten denk geldiydi :) istersen hastane çekimlerini sadece yapıyor istersende yenidoğan çekimide yapıp hikaye şeklinde albüm yapıyor ,ben öyle yaptırdıydım güzel bi anı oldu .
Bende oda süsleme yaptırmadım . çikolata ve kadife kutuda şekerleme yaptırdıydım gelene ikram etmelik o kadar. Olabilir belki adatıpda birşeyler yapmıştır sor bakalım :)Oda suslemeyi zaten gereksiz buluyorum da şu ilk fotoğraflar güzel oluyo hemen her özel hastane yapıyo fotograflandirmayi konakta hastanenin hediyesi onu da bi sorayım belki rekabetten getirmiştir :) gerçi feda olsun ya kaç kere yaşıyoruz :) senin bebek kocaman oldu artık ne güzel darısı başımıza
Ay aminnn inşallah bayılıyorum bebek kokan evlere :))) peki ne kadardı bu albüm çekimler ?Bende oda süsleme yaptırmadım . çikolata ve kadife kutuda şekerleme yaptırdıydım gelene ikram etmelik o kadar. Olabilir belki adatıpda birşeyler yapmıştır sor bakalım :)
fotografa bende önem veriyorum ilk günlerimiz o kadar yogun telaşeli geçti ki bendede var profesyonel makine ama hiç çekemedim bile çocugu. Albüm hatıra kaldı iyi oldu :) hem yeni doğdugundaki çekimler , hem aile çekimi yaptı hastanede, bide 20günlükken de yeni doğan çekimi yapıp hepsinin karması bi albüm oluşturdu , çocuk içinde iyi bi hatıra .
Evet büyüdü 4ay 1haftalığız artık darısı size
Hepsi bölüm bölüm sadece hastane istersen 300mü 350 mi neydi. Yeni doğan çekimi artı albüm le 900-1000 i buluyor tamda fiyat hatırlamıyorum eşim ilgilendiydi o gün :) iletişim bilgilerini yazarım özelden , ilgilenirsen sorarsınAy aminnn inşallah bayılıyorum bebek kokan evlere :))) peki ne kadardı bu albüm çekimler ?
Olur canım konuşurum hastaneye gidince de sorucam hepsini gorusucem bakalımHepsi bölüm bölüm sadece hastane istersen 300mü 350 mi neydi. Yeni doğan çekimi artı albüm le 900-1000 i buluyor tamda fiyat hatırlamıyorum eşim ilgilendiydi o gün :) iletişim bilgilerini yazarım özelden , ilgilenirsen sorarsın
Adatipta 06.04 de dogum yaptim Deniz şencandı doktorum 1380tl ödedimmerhabalar doğumuma 2 ay kaldı daha önce eğitim araştırma hastanesi gidiyordum şimdi doğumum yakın olduğu için özel hastaneye gitmek istiyorum yakın zamanda doğum yapan arkadaşlardan gittiğiniz hastane, doktor ve fiyat hakkında yardımcı olursanız sevinirim ..... normal doğum düşünüyorum
Canım hayırlı evlat olsun kavusmussun yavruna :) normal doğum muydu ben de deniz hanıma gidiyorum nasıl geçtiğini anlatır misin biraz ?Adatipta 06.04 de dogum yaptim Deniz şencandı doktorum 1380tl ödedim
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. Canım ben adatıpı aradım telde normal doğumu 1650 tl dediler sezaryan 1350 dediler senin doğumun nasıl oldu ?Adatipta 06.04 de dogum yaptim Deniz şencandı doktorum 1380tl ödedim
Aa normalin daha ucuz olması gerekmiyo mu ? Bende öyleydi.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. Canım ben adatıpı aradım telde normal doğumu 1650 tl dediler sezaryan 1350 dediler senin doğumun nasıl oldu ?
Bende ona çok şaşırdım sonuçta normal doğumu anne daha çok uğraşıyo ebedense tabi sezaryan ayrı bi konu onun acısı daha farklıdır herhalde ama arada bu kadar fiyat farkının olması beni çok şaşırttı her hastanede normal doğum fiyatı sezeryandan daha uygun oluyoduAa normalin daha ucuz olması gerekmiyo mu ? Bende öyleydi.
Hem bi ameliyat gideri olmuyor , hem hastanede bir gece kalınıyor buna ragmen ücret daha fazlaysa bi mantıksız olmuş :)
29kasımda 1100 normal 1200 sezeryandi ne kadar çok zam yapmışlar .
Sanırım sezeryan ameliyatinda devlet desteği oluyo onun indirimi mi yapılmış acaba dedim ben de normale niye bu kadar zam olmuş bide normalde ağrısız epidural doğum var mi merak ettim onu da ogrenicem bakalım konakta var yazıyo sitedeAa normalin daha ucuz olması gerekmiyo mu ? Bende öyleydi.
Hem bi ameliyat gideri olmuyor , hem hastanede bir gece kalınıyor buna ragmen ücret daha fazlaysa bi mantıksız olmuş :)
29kasımda 1100 normal 1200 sezeryandi ne kadar çok zam yapmışlar .
Eşim bi ara sordu konak hastanesinde fiyatı eşim memur-sen li indirimli haliyle 1400 tl demişler ama içind e bebek albümü oda süsleme falanda varmış haftaya bi gidip konusucaz onuda sorarımSanırım sezeryan ameliyatinda devlet desteği oluyo onun indirimi mi yapılmış acaba dedim ben de normale niye bu kadar zam olmuş bide normalde ağrısız epidural doğum var mi merak ettim onu da ogrenicem bakalım konakta var yazıyo sitede
Evet onun fiyatı o şekilde öğrenmiştim ben de adatip a haftaya ben de gidicem sorucam herşeyi umarım indirimi vardırEşim bi ara sordu konak hastanesinde fiyatı eşim memur-sen li indirimli haliyle 1400 tl demişler ama içind e bebek albümü oda süsleme falanda varmış haftaya bi gidip konusucaz onuda sorarım
Bi sor bakalım inş. Vardır ben fiyat öğrendikten sonra adatıpı pek düşünmüyorum o yüzden konağa gitmeyi düşünüyorum adatıpla konak arasında fiyat farklı çok var vede adatıpta fiyat içind e hiçbirşey yok konakta oda süsleme ve albümde varEvet onun fiyatı o şekilde öğrenmiştim ben de adatip a haftaya ben de gidicem sorucam herşeyi umarım indirimi vardır
Hangi doktora gidiyosun canım ben baştan beri adatiptayim deniz hanıma gidiyorum memnunum gerçi başka özele de gitmedim aslında 26. haftadayim doktor değiştirmek nasıl olur ona da takılıyorumBi sor bakalım inş. Vardır ben fiyat öğrendikten sonra adatıpı pek düşünmüyorum o yüzden konağa gitmeyi düşünüyorum adatıpla konak arasında fiyat farklı çok var vede adatıpta fiyat içind e hiçbirşey yok konakta oda süsleme ve albümde var
Ben daha önce sakarya eğitim ve araştırma has. Gidiyodum ayşe funda zorlara ama doğum orda olmuyomuş çarşıda ki doğum evind e oluyomuş o yüzden orda doğurmak istemedim 31 haftalık hamileyim özele gitmeyi düşünüyorum konakta sevilay bozkurt diye bi doktor varmış çevremdeki bi arkadaş önerdi randevu alıp haftafa gitmeyi düşünüyorum canımHangi doktora gidiyosun canım ben baştan beri adatiptayim deniz hanıma gidiyorum memnunum gerçi başka özele de gitmedim aslında 26. haftadayim doktor değiştirmek nasıl olur ona da takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?