Evet ben de çok duydum Sevilay hanımı giden de çok var bide arkadaş doğum öncesi kurs başlayacak diyodu bi düşüneyim ben de kararsız kaldım iyiceBen daha önce sakarya eğitim ve araştırma has. Gidiyodum ayşe funda zorlara ama doğum orda olmuyomuş çarşıda ki doğum evind e oluyomuş o yüzden orda doğurmak istemedim 31 haftalık hamileyim özele gitmeyi düşünüyorum konakta sevilay bozkurt diye bi doktor varmış çevremdeki bi arkadaş önerdi randevu alıp haftafa gitmeyi düşünüyorum canım
Bende kararsızdım fiyatları falan öğrenince konakta karar kıldım inş. Herşey gönlümüzce olur rabbim kolay doğum nasip etsin inş. Nerde oluyomuş bu kurs ?geçen ay sağlık ocaginda kontrolüm vardı ordaki ebe söylemişti ama o doğum evindeydi ben korucukta oturuyorum gözüm almadı gitmeyiEvet ben de çok duydum Sevilay hanımı giden de çok var bide arkadaş doğum öncesi kurs başlayacak diyodu bi düşüneyim ben de kararsız kaldım iyice
Amin inşallah canım arkadaş Konak hastanesine gidiyor orda olması lazım kursun da o daha 16 haftalıkBende kararsızdım fiyatları falan öğrenince konakta karar kıldım inş. Herşey gönlümüzce olur rabbim kolay doğum nasip etsin inş. Nerde oluyomuş bu kurs ?geçen ay sağlık ocaginda kontrolüm vardı ordaki ebe söylemişti ama o doğum evindeydi ben korucukta oturuyorum gözüm almadı gitmeyi
Evet normal oldu hatta şöyle diyim mesai saati sonuna denk geldim ve hemen eve gidebilmek için suni sancı taktılar acılmam tam olmadan ıkındırtılar 1.5saate doğurdum ama bide bana sor hala daha zorlanmadan dolayı wc sorunu yaşıyorum. Hastanede toplam 20 saat kaldım doğum herşey dahil. Doktorun hiçbir etkisi olmadı sadece dediği ıkınamazsan karnına bastırcam tehdit yaniCanım hayırlı evlat olsun kavusmussun yavruna :) normal doğum muydu ben de deniz hanıma gidiyorum nasıl geçtiğini anlatır misin biraz ?
Adatipta epidural yokmus yapilmiyormus öyle dendi banaSanırım sezeryan ameliyatinda devlet desteği oluyo onun indirimi mi yapılmış acaba dedim ben de normale niye bu kadar zam olmuş bide normalde ağrısız epidural doğum var mi merak ettim onu da ogrenicem bakalım konakta var yazıyo sitede
Geçmiş olsun canım kısa sürede olması tabi güzel ama nasıl muamele olduğu çok çok daha önemli bide daha önce doğum yapmissan daha iyi karsilastirirsin gerçekten ben özelde başka doktora gitmedim belki o yüzden benim için çok iyi geliyo emin değilim şimdi doğum önemli Konak doğum konusunda epey meşhur gerçekten arkadaşım da orda doğum yaptı hatta premature iki hafta kaldı kuvözde çok memnun ilgi alakadan tabi fiyat konusu da konakta daha uygun görünüyor deneme amaçlı bi kontrole gideyim konağa o zamanEvet normal oldu hatta şöyle diyim mesai saati sonuna denk geldim ve hemen eve gidebilmek için suni sancı taktılar acılmam tam olmadan ıkındırtılar 1.5saate doğurdum ama bide bana sor hala daha zorlanmadan dolayı wc sorunu yaşıyorum. Hastanede toplam 20 saat kaldım doğum herşey dahil. Doktorun hiçbir etkisi olmadı sadece dediği ıkınamazsan karnına bastırcam tehdit yaniDoktor bile ebe nederse obu yapiyo etkisiz eleman yani. Bide sürec hakkinda bilgi vermediler bi cataldan digerine cikardilar. Oda bi oda gezdim. Bide deniz hanim bakti 3cm aciklik var daha uzun vakzin var dedi o gitti ebe geldi bide o bakti suni sanci verdirip 1.5saate dogurttu yani diyceksinki ne iyi az sürdü ama bide bana sor ebe parmagiyla acmaya calisti rahmi yani bukadar zor bi dogum hic yapmamistim zaten uzun sürerse atlatamaztim herhalde
Epidural olmayan özel kalmadı nerdeyse sakaryaya ne zaman uğrayacak acabaAdatipta epidural yokmus yapilmiyormus öyle dendi bana
1 buçuk saat az bi saat sana bi anda yüklenmiş ler benim yengeminde açılması falan olmamıştı onada suni sancı verdiler ama sabahın erken saatiydi serumun bitmesi uzun sürdü açılmayı beklediler nst den sürekli kontrol ettiler akşam doğum gerçekleşti sana nasıl böyle birşey yapmışlar allahtan senin sağlığında bebeğinin sağlığında birşey olmamışEvet normal oldu hatta şöyle diyim mesai saati sonuna denk geldim ve hemen eve gidebilmek için suni sancı taktılar acılmam tam olmadan ıkındırtılar 1.5saate doğurdum ama bide bana sor hala daha zorlanmadan dolayı wc sorunu yaşıyorum. Hastanede toplam 20 saat kaldım doğum herşey dahil. Doktorun hiçbir etkisi olmadı sadece dediği ıkınamazsan karnına bastırcam tehdit yaniDoktor bile ebe nederse obu yapiyo etkisiz eleman yani. Bide sürec hakkinda bilgi vermediler bi cataldan digerine cikardilar. Oda bi oda gezdim. Bide deniz hanim bakti 3cm aciklik var daha uzun vakzin var dedi o gitti ebe geldi bide o bakti suni sanci verdirip 1.5saate dogurttu yani diyceksinki ne iyi az sürdü ama bide bana sor ebe parmagiyla acmaya calisti rahmi yani bukadar zor bi dogum hic yapmamistim zaten uzun sürerse atlatamaztim herhalde
Benim duyduğum prensler gibi doğum yapıyormuşsun ilgi alaka çok güzelmiş aynı şekild e bir ay öncede kuzenimin eşi izmitteki konakta doğum yaptı oda çok memnun kaldıGeçmiş olsun canım kısa sürede olması tabi güzel ama nasıl muamele olduğu çok çok daha önemli bide daha önce doğum yapmissan daha iyi karsilastirirsin gerçekten ben özelde başka doktora gitmedim belki o yüzden benim için çok iyi geliyo emin değilim şimdi doğum önemli Konak doğum konusunda epey meşhur gerçekten arkadaşım da orda doğum yaptı hatta premature iki hafta kaldı kuvözde çok memnun ilgi alakadan tabi fiyat konusu da konakta daha uygun görünüyor deneme amaçlı bi kontrole gideyim konağa o zaman
Hadi bakalım hayırlısı olsun bende aldım inş. Memnun kalırızKonakta Sevilay hanıma aldım randevu memnun kalırsam ordan devam ederim artık
Doluymuş da cumaya alabildim zaten taşınıyorum bu arada o işlerim biterHadi bakalım hayırlısı olsun bende aldım inş. Memnun kalırız
Ben 25 inde bulabildim çok doluymuş en erken 24 tü 25 ine aldım saatlerinden dolayıDoluymuş da cumaya alabildim zaten taşınıyorum bu arada o işlerim biter
Ben izinli olduğum için saati çok önemsemedim ilk boş güne aldım o zaman ilk tecrübe benden olcak bakalım :)Ben 25 inde bulabildim çok doluymuş en erken 24 tü 25 ine aldım saatlerinden dolayı
Aynen ilk tecrübe senden olcak memnun olup olmadığını burdan yazarsın artık ben eşimle gideceğim için ona göre ayarlamaya çalıştım o yüzden 25 ine aldım bu arada allah kolaylık versin taşınma zor is dikkat etmen lazım çok yormamaya çalış kendiniBen izinli olduğum için saati çok önemsemedim ilk boş güne aldım o zaman ilk tecrübe benden olcak bakalım :)
Eşime de saat sorunu yok yoksa gelmeden duramaz bide ultrason daha iyiymiş diye bi heveslendi iyice :) yazarım canım nasıl geçti nolduAynen ilk tecrübe senden olcak memnun olup olmadığını burdan yazarsın artık ben eşimle gideceğim için ona göre ayarlamaya çalıştım o yüzden 25 ine aldım bu arada allah kolaylık versin taşınma zor is dikkat etmen lazım çok yormamaya çalış kendini
Benimki daha önce görmedi utrasonda utrason çıktılarını gördü devlet hastanesinde erkekleri muayneye almıyorlar hep dışarıda bekledi beniEşime de saat sorunu yok yoksa gelmeden duramaz bide ultrason daha iyiymiş diye bi heveslendi iyice :) yazarım canım nasıl geçti noldu
Evet ya almıyorlar orda ben de başta gitmiştim sorup duruyordu kıskanıyordu sonra adatipta bide ayrıntılı için medikalparka gittik orda ağzı kulaklarindaydi bide kız olduğunu öğrendiğinde doktor hatta çok mu istiyodunuz kız dedi hep erkek lafı eden adam kızı duyunca kanatlandiBenimki daha önce görmedi utrasonda utrason çıktılarını gördü devlet hastanesinde erkekleri muayneye almıyorlar hep dışarıda bekledi beni
Aaaa seninki de mı kız benimkide kız esim öğrenmeden önce hep oğlum diye severdi ben hep kız dedim içim e öyle doğmuştu öylede oldu duyunca inanamadı kız çocukları babalarına düşkün olurmuş diyip duruyo şimdiEvet ya almıyorlar orda ben de başta gitmiştim sorup duruyordu kıskanıyordu sonra adatipta bide ayrıntılı için medikalparka gittik orda ağzı kulaklarindaydi bide kız olduğunu öğrendiğinde doktor hatta çok mu istiyodunuz kız dedi hep erkek lafı eden adam kızı duyunca kanatlandi
Evet canım bizimki de erkek adamın oğlu olur triplerindeydi sonra baktım kız çocuklarının videolarını izliyor bayıldı onların cilvesine falan doktordan da kızı duyunca adam saatlerce gülümsedi şaşırdım bu kadar çok sevindigine tabi ikisi de bizim için ayrı heyecandi ilk çocuk hayırlısıyla da sagsaglim alalım kucağımızaAaaa seninki de mı kız benimkide kız esim öğrenmeden önce hep oğlum diye severdi ben hep kız dedim içim e öyle doğmuştu öylede oldu duyunca inanamadı kız çocukları babalarına düşkün olurmuş diyip duruyo şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?