- 4 Nisan 2017
- 42
- 11
- 3
- 33
Sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez :) yaş kaç senin ? Isim olarak ne düşünüyorsunuz :)Evet canım bizimki de erkek adamın oğlu olur triplerindeydi sonra baktım kız çocuklarının videolarını izliyor bayıldı onların cilvesine falan doktordan da kızı duyunca adam saatlerce gülümsedi şaşırdım bu kadar çok sevindigine tabi ikisi de bizim için ayrı heyecandi ilk çocuk hayırlısıyla da sagsaglim alalım kucağımıza
Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin ve çok geçmiş olsunEvet normal oldu hatta şöyle diyim mesai saati sonuna denk geldim ve hemen eve gidebilmek için suni sancı taktılar acılmam tam olmadan ıkındırtılar 1.5saate doğurdum ama bide bana sor hala daha zorlanmadan dolayı wc sorunu yaşıyorum. Hastanede toplam 20 saat kaldım doğum herşey dahil. Doktorun hiçbir etkisi olmadı sadece dediği ıkınamazsan karnına bastırcam tehdit yaniDoktor bile ebe nederse obu yapiyo etkisiz eleman yani. Bide sürec hakkinda bilgi vermediler bi cataldan digerine cikardilar. Oda bi oda gezdim. Bide deniz hanim bakti 3cm aciklik var daha uzun vakzin var dedi o gitti ebe geldi bide o bakti suni sanci verdirip 1.5saate dogurttu yani diyceksinki ne iyi az sürdü ama bide bana sor ebe parmagiyla acmaya calisti rahmi yani bukadar zor bi dogum hic yapmamistim zaten uzun sürerse atlatamaztim herhalde
Ebenin kendi rahmi açmaya çalıştıgını nasıl anladın. Benim de çok kısa sürdü bende tereddüt ettim şimdi sen böyle anlatınca benmi farketmedim diye :) ben hastaneye sabah 5de gittim 10 da doğum gerçekleşti. Suni takılacaktı suyum geldi kakasını yapmıştı hızlı ilerledi doğuma aldılar hemen, takılmadı .Evet normal oldu hatta şöyle diyim mesai saati sonuna denk geldim ve hemen eve gidebilmek için suni sancı taktılar acılmam tam olmadan ıkındırtılar 1.5saate doğurdum ama bide bana sor hala daha zorlanmadan dolayı wc sorunu yaşıyorum. Hastanede toplam 20 saat kaldım doğum herşey dahil. Doktorun hiçbir etkisi olmadı sadece dediği ıkınamazsan karnına bastırcam tehdit yaniDoktor bile ebe nederse obu yapiyo etkisiz eleman yani. Bide sürec hakkinda bilgi vermediler bi cataldan digerine cikardilar. Oda bi oda gezdim. Bide deniz hanim bakti 3cm aciklik var daha uzun vakzin var dedi o gitti ebe geldi bide o bakti suni sanci verdirip 1.5saate dogurttu yani diyceksinki ne iyi az sürdü ama bide bana sor ebe parmagiyla acmaya calisti rahmi yani bukadar zor bi dogum hic yapmamistim zaten uzun sürerse atlatamaztim herhalde
28 yaşındayım canım isim Alya olacak inşallah sizin ne olcak nasipse ?Sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez :) yaş kaç senin ? Isim olarak ne düşünüyorsunuz :)
Bende 25 yaşındayım çok güzel bi isim :) Bende iki isim düşünüyorum ilki defne o kesin ama ikincisinde kararsizim ya defne asel yada defne sare :) alya isminide düşünmüştüm sonradan vazgeçtim28 yaşındayım canım isim Alya olacak inşallah sizin ne olcak nasipse ?
Ben de aysima dedim Nil dedim başlarda ama son karar Alya kaldımBende 25 yaşındayım çok güzel bi isim :) Bende iki isim düşünüyorum ilki defne o kesin ama ikincisinde kararsizim ya defne asel yada defne sare :) alya isminide düşünmüştüm sonradan vazgeçtim
Guzel bi isimde karar kılmışsın :) Rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inş. :)Ben de aysima dedim Nil dedim başlarda ama son karar Alya kaldım
Amin inşallah isimleri gibi bantları da güzel olsunGuzel bi isimde karar kılmışsın :) Rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inş. :)
Amin inş. Canım :)Amin inşallah isimleri gibi bantları da güzel olsun
Şöyleki çataldayım ya çatı muayenesi yapar gibi beklıyo tam sancım geldinde parmağını daha cok bastirip acmaya çalışıyodu hissediyorsun yanı hatta bi ara dediki cocugun kafası bi yere. Takılıyo üç beş sancı daha ceksin gene ıkındırtırız dediler ve odadan çıktılar sonra suyum geldi hemsire vardi yesil oldunu görünce apar topar cagirdi ebeyle doktoru geldi hemen dogurman lazim daha bekliyemezsin dediler 5 dk icinde dogurdumEbenin kendi rahmi açmaya çalıştıgını nasıl anladın. Benim de çok kısa sürdü bende tereddüt ettim şimdi sen böyle anlatınca benmi farketmedim diye :) ben hastaneye sabah 5de gittim 10 da doğum gerçekleşti. Suni takılacaktı suyum geldi kakasını yapmıştı hızlı ilerledi doğuma aldılar hemen, takılmadı .
Hıı süreç hakkında daha tecrübelisin ben ne olacagını bilmiyordum hepsini doğal süreç olarak algıladım. Bi zorluk yaşamadım gerçi geldi geçti.Şöyleki çataldayım ya çatı muayenesi yapar gibi beklıyo tam sancım geldinde parmağını daha cok bastirip acmaya çalışıyodu hissediyorsun yanı hatta bi ara dediki cocugun kafası bi yere. Takılıyo üç beş sancı daha ceksin gene ıkındırtırız dediler ve odadan çıktılar sonra suyum geldi hemsire vardi yesil oldunu görünce apar topar cagirdi ebeyle doktoru geldi hemen dogurman lazim daha bekliyemezsin dediler 5 dk icinde dogurdum
Bayağı hızlandırılmış hakkaten canım gelmiş geçmiş olsun ben de konaktan sıra aldım epidural normal doğum varmış orda sanırım konusucam bakalım bide Sevilay Bozkurt un sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla hastalariyla arası mesafeli değil çok samimi hoşuma gitti söyle ki ordan bile yazılan sorulara hemen gün içinde cevap veriyorŞöyleki çataldayım ya çatı muayenesi yapar gibi beklıyo tam sancım geldinde parmağını daha cok bastirip acmaya çalışıyodu hissediyorsun yanı hatta bi ara dediki cocugun kafası bi yere. Takılıyo üç beş sancı daha ceksin gene ıkındırtırız dediler ve odadan çıktılar sonra suyum geldi hemsire vardi yesil oldunu görünce apar topar cagirdi ebeyle doktoru geldi hemen dogurman lazim daha bekliyemezsin dediler 5 dk icinde dogurdum
Sevilay hanimi bende gördüm. netten bakinca samimi ilgili gibi geldi ama ben son haftalarimdaydim ozamanlar oyüzden doktor degisikligi yapmak istemedim keske yapsaymisim ama nasip. Rabbim tüm herkese hayirli dogumlar nasip etsinBayağı hızlandırılmış hakkaten canım gelmiş geçmiş olsun ben de konaktan sıra aldım epidural normal doğum varmış orda sanırım konusucam bakalım bide Sevilay Bozkurt un sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla hastalariyla arası mesafeli değil çok samimi hoşuma gitti söyle ki ordan bile yazılan sorulara hemen gün içinde cevap veriyor
Ben de cesaret edemezdim aslında hep acabam vardı geç olmasın daha da dedim bakayımSevilay hanimi bende gördüm. netten bakinca samimi ilgili gibi geldi ama ben son haftalarimdaydim ozamanlar oyüzden doktor degisikligi yapmak istemedim keske yapsaymisim ama nasip. Rabbim tüm herkese hayirli dogumlar nasip etsin
Benim arkadasım Konak hastanesinde Doğum yaptı uc ay önce çok memnun nornal Doğum olmuş bende hala araştırma aşamasındayım bazi hastanelerde yoğun bakım ünitesi yolmuş o zaman da devlet kadın Doğum hastanesine gonderiyorlarmisBicirik bilgiler cok yararli olcak tesekkurler
Ooo 40 cikarmalara geldiniz ne guzel
Birde konak hastanesi nasilmis dogum yapan tanidiginiz var mi artilari eksikeri nelermis bir duyumunuz var mi
Konak ve adatipta yenidogan yoğun bakim var beyhekim vatan gibi yerlerde yok sanırımBenim arkadasım Konak hastanesinde Doğum yaptı uc ay önce çok memnun nornal Doğum olmuş bende hala araştırma aşamasındayım bazi hastanelerde yoğun bakım ünitesi yolmuş o zaman da devlet kadın Doğum hastanesine gonderiyorlarmis
Adatipta gidiyorum şimdilik bir yanımda Konak hastanesi diyor. Çok teşekkür ederim yoğun bakım ünitesinin olup olmadığını bilmiyordum bilgi icin tesekkurlerKonak ve adatipta yenidogan yoğun bakim var beyhekim vatan gibi yerlerde yok sanırım
Ben de adatipa gidiyodum ama değiştim cuma Konak hastanesinde başlıcam doğum avantajları daha cazip geldiAdatipta gidiyorum şimdilik bir yanımda Konak hastanesi diyor. Çok teşekkür ederim yoğun bakım ünitesinin olup olmadığını bilmiyordum bilgi icin tesekkurler
Bugün arkadaşıma gittim ona Konak'ta albüm vermişler vok güzeldi fiyat konusu da hemen hemen ayni Konak'ta ekstra albüm oda süsleme var. Hayırlı olsun canim insallah Konak'ta hayırlı Doğum olur benim eşim değiştirmeyelim diyo benim de hır yanım aslında Konak diyo :))Ben de adatipa gidiyodum ama değiştim cuma Konak hastanesinde başlıcam doğum avantajları daha cazip geldi
Evet benim arkadaşımın da var albümü çok güzel ekstra istiyor adatip ben biraz da normal doğumda epidural istiyorum Konak da var adatipta yokmuşBugün arkadaşıma gittim ona Konak'ta albüm vermişler vok güzeldi fiyat konusu da hemen hemen ayni Konak'ta ekstra albüm oda süsleme var. Hayırlı olsun canim insallah Konak'ta hayırlı Doğum olur benim eşim değiştirmeyelim diyo benim de hır yanım aslında Konak diyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?