Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez :) yaş kaç senin ? Isim olarak ne düşünüyorsunuz :)

Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin ve çok geçmiş olsun
Kötü bir deneyim olmuş doğumda şans işi demek aynı hastane aynı kişiler ama farklı deneyimler yaşamışız.
Bu alandaki kişilerin çok çok hassas ve sabırlı olması lazım insanın bir daha unutamayacağı bir an hayatındaki.

Ebenin kendi rahmi açmaya çalıştıgını nasıl anladın. Benim de çok kısa sürdü bende tereddüt ettim şimdi sen böyle anlatınca benmi farketmedim diye :) ben hastaneye sabah 5de gittim 10 da doğum gerçekleşti. Suni takılacaktı suyum geldi kakasını yapmıştı hızlı ilerledi doğuma aldılar hemen, takılmadı .

28 yaşındayım canım isim Alya olacak inşallah sizin ne olcak nasipse ?
Bende 25 yaşındayım çok güzel bi isim :) Bende iki isim düşünüyorum ilki defne o kesin ama ikincisinde kararsizim ya defne asel yada defne sare :) alya isminide düşünmüştüm sonradan vazgeçtim

Bende 25 yaşındayım çok güzel bi isim :) Bende iki isim düşünüyorum ilki defne o kesin ama ikincisinde kararsizim ya defne asel yada defne sare :) alya isminide düşünmüştüm sonradan vazgeçtim
Ben de aysima dedim Nil dedim başlarda ama son karar Alya kaldım

Şöyleki çataldayım ya çatı muayenesi yapar gibi beklıyo tam sancım geldinde parmağını daha cok bastirip acmaya çalışıyodu hissediyorsun yanı hatta bi ara dediki cocugun kafası bi yere. Takılıyo üç beş sancı daha ceksin gene ıkındırtırız dediler ve odadan çıktılar sonra suyum geldi hemsire vardi yesil oldunu görünce apar topar cagirdi ebeyle doktoru geldi hemen dogurman lazim daha bekliyemezsin dediler 5 dk icinde dogurdum

Hıı süreç hakkında daha tecrübelisin ben ne olacagını bilmiyordum hepsini doğal süreç olarak algıladım. Bi zorluk yaşamadım gerçi geldi geçti.
O an zor geliyor ama şimdi sanki unuttum herseyi gibi tam dönemiyorum o güne :)
Nasip , Allah herkrse kolay ve güzel hatırlayacagı doğumlar nasip etsin diyelim

Bayağı hızlandırılmış hakkaten canım gelmiş geçmiş olsun ben de konaktan sıra aldım epidural normal doğum varmış orda sanırım konusucam bakalım bide Sevilay Bozkurt un sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla hastalariyla arası mesafeli değil çok samimi hoşuma gitti söyle ki ordan bile yazılan sorulara hemen gün içinde cevap veriyor

Sevilay hanimi bende gördüm. netten bakinca samimi ilgili gibi geldi ama ben son haftalarimdaydim ozamanlar oyüzden doktor degisikligi yapmak istemedim keske yapsaymisim ama nasip. Rabbim tüm herkese hayirli dogumlar nasip etsin

Sevilay hanimi bende gördüm. netten bakinca samimi ilgili gibi geldi ama ben son haftalarimdaydim ozamanlar oyüzden doktor degisikligi yapmak istemedim keske yapsaymisim ama nasip. Rabbim tüm herkese hayirli dogumlar nasip etsin
Ben de cesaret edemezdim aslında hep acabam vardı geç olmasın daha da dedim bakayım

Bicirik bilgiler cok yararli olcak tesekkurler
Ooo 40 cikarmalara geldiniz ne guzel
Birde konak hastanesi nasilmis dogum yapan tanidiginiz var mi artilari eksikeri nelermis bir duyumunuz var mi
Benim arkadasım Konak hastanesinde Doğum yaptı uc ay önce çok memnun nornal Doğum olmuş bende hala araştırma aşamasındayım bazi hastanelerde yoğun bakım ünitesi yolmuş o zaman da devlet kadın Doğum hastanesine gonderiyorlarmis

Konak ve adatipta yenidogan yoğun bakim var beyhekim vatan gibi yerlerde yok sanırım

Konak ve adatipta yenidogan yoğun bakim var beyhekim vatan gibi yerlerde yok sanırım
Adatipta gidiyorum şimdilik bir yanımda Konak hastanesi diyor. Çok teşekkür ederim yoğun bakım ünitesinin olup olmadığını bilmiyordum bilgi icin tesekkurler

Adatipta gidiyorum şimdilik bir yanımda Konak hastanesi diyor. Çok teşekkür ederim yoğun bakım ünitesinin olup olmadığını bilmiyordum bilgi icin tesekkurler
Ben de adatipa gidiyodum ama değiştim cuma Konak hastanesinde başlıcam doğum avantajları daha cazip geldi

Ben de adatipa gidiyodum ama değiştim cuma Konak hastanesinde başlıcam doğum avantajları daha cazip geldi
Bugün arkadaşıma gittim ona Konak'ta albüm vermişler vok güzeldi fiyat konusu da hemen hemen ayni Konak'ta ekstra albüm oda süsleme var. Hayırlı olsun canim insallah Konak'ta hayırlı Doğum olur benim eşim değiştirmeyelim diyo benim de hır yanım aslında Konak diyo :))

Evet benim arkadaşımın da var albümü çok güzel ekstra istiyor adatip ben biraz da normal doğumda epidural istiyorum Konak da var adatipta yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…