Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Evet benim arkadaşımın da var albümü çok güzel ekstra istiyor adatip ben biraz da normal doğumda epidural istiyorum Konak da var adatipta yokmuş
Not: benim ilk hamileliğim o yuzden daha Doğum çeşitlerini bilmiuorum itiraf edeyim bir sezeryan birde nornal Doğum var bildiğim (

Not: benim ilk hamileliğim o yuzden daha Doğum çeşitlerini bilmiuorum itiraf edeyim bir sezeryan birde nornal Doğum var bildiğim (
Söyle ki normal doğum sancilarin başlayınca 4 cm acilmada uyusturuluyo belden aşağısı doktor ebe yönlendirmesiyle ikiniyosun bebiş ağrısız doğuyor :) arkadaşım ikinci bebeğini bu şekilde yaptı ilkinde araştırıp böyle yapsaydım keşke dedi tavsiye ediyor çünkü sancilardan bebeğin çıkma zamanı ikinmaya halim kalmamıştı uzadı doğum dedi ama ikincide gücüm halim yerindeydi ve hemen doğum oldu diyor kendisi bide doğum acı sancı korkusu için de tercih edilebilir bi yöntem umarım iyice aciklamisimdir

Çok guzrl açıkladın teşekkür ederim daha ben 11 haftalığım o yuzden araştırmadım
Hiç sayende öğrenmiş oldum sagol canim

Çok guzrl açıkladın teşekkür ederim daha ben 11 haftalığım o yuzden araştırmadım
Hiç sayende öğrenmiş oldum sagol canim
Inşallah sağlıkla kucağına aldığın günler de gelir canım ben de hafta hafta herşeyi okurdum ama son zamanlarda doğumu araştırmaya başladım

Inşallah sağlıkla kucağına aldığın günler de gelir canım ben de hafta hafta herşeyi okurdum ama son zamanlarda doğumu araştırmaya başladım
Bende hafta hafta herşeyi okuyorum tip gelişmeleri haftaya ikili testim var insallah. Onsallaj hep beraber sağlıklı sıhhatli kavusuruz bebislerimize

Ada tıpta normal dogumda eş girebiliyorken sezeryanda giremiyormuş konakta bu durum nasıl bilen var mı ?

Canım merak ettim gittin mı doktora nasıl geçti ?
Evet gittim canım memnun kaldım naif bi bayan kızım 35 cm 850 gr olmuş ince uzun bi kız olcak dedi epidural normal doğumu sordum ilk doğum için tavsiye etmiyorum dedi hastane güzel doğum için aksilik olmadıkça net kararım orası

Maşallah küçük prensese :) sevindim memnun kalmana inş. Bende memnun kalırım salı gününü heycanla bekliyorum :)) ilkte niye tavsiye etmiyo acaba bi sıkıntımı oluyo ki kimisinde bel ağrısı kalıyormuş diye duymuştum acaba ondan mi ki

Doğumu geciktiriyor tavsiye etmiyoruz dedi ama tabi istiyorum ben onu o zaman konuşuruz dedim diğer kontrolde daha detaylı konuşucam canım hastane ortamını beğendim canım içime sindi benim

Doğumu geciktiriyor tavsiye etmiyoruz dedi ama tabi istiyorum ben onu o zaman konuşuruz dedim diğer kontrolde daha detaylı konuşucam canım hastane ortamını beğendim canım içime sindi benim
Hmm.. Bende bi konuşurum o zaman senin sindiyse benim de sinerbüyük bi ihtimalle canım :) salı günü gidicem ya hastaneye de soracağım çok şey var aklımda bi ton soru :))

Hmm.. Bende bi konuşurum o zaman senin sindiyse benim de sinerbüyük bi ihtimalle canım :) salı günü gidicem ya hastaneye de soracağım çok şey var aklımda bi ton soru :))
Tamam canım sen de paylaş neler olduğunu ben pek bişey sormadım :)

elmol bende sanırım konağa geçeceğim diger ay adatip sezeryan öneriyormuş hep doktorum ve gece Doğum olursa çocuğu olduğu icin gelemeyebiliyor diye duydum tabii pazartesi randevum
Var soracağım yine de ama doger ay Konak'ta başlayacağım gün alip

Normal doğum yapanlar da oldu adatipta ama ben şimdi Konak hastanesiyle kiyaslayinca burayı daha çok beğendim burdan devam edicem bakalım

Bende konak a gittim dün sevilay hanıma iyi bir bayana benziyor her istediğime tamam dedi sağolsun Konakta da sezeryana eşler giremiyormuş . Normal dogum 1500 sezeryan 1600 imiş epidural istersen +400 oluyormuş fotograf içinde diyorlar ama 11 poz sadece . Ayrı istersen 350 tl ye bi album daha yapıyormus ama . Beni düşündüren tek şey şuan 35 haftalık gebeyim ve bana 3 hafta sonra kontrole gel dedi . 38 olucam yani o zamana kadar gitmemem normal mi sizce ? Bildiğim son haftalarda her hafta cagırıyor doktorlar

Son haftalarda 15 günde bir geleceksin demisti benim doktorum ben sorduğumda başta aylık gelirsin sonra yaklaştığında 15 günde bir gelirsin demisti belki herşey normal gidiyorsa o yuzden doktor öyle demiştir stres yapma

Ben de 27 haftada gitmiştim bana 30 31 gibi gel dedi ayrıca sosyal medyadan ulaşabilirsin ve gelmek istediğinde sıra alamazsan da sabah dokuzda gel alırım seni de dedi tahlil sonuclarimi sosyal medyadan mesaj attım hemen cevap verdi ne yapacağımı yazdı soru sordukca cevapladı benim çok hoşuma gitti açıkçası sen neler istedin ? Ben epidurali sordum normal doğumda ilk doğum için tavsiye etmiyorum dedi bana da bakalım ne gösterecek zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…