Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Eşimin doğuma girmesini - epizyotomi istemediğimi - vajinal muayene olabildiğince az istediğimi - çatala çıkmak istemediğimi - ten tene teması- kısacası olabildiğince müdehalesiz bir doğum istediğimi söyledim o da zaten öyle bir doktor oldugunu söyledi nasıl isterseniz öyle yapalım dedi

Doğru söylüyorsunuz aslında ne kadar az ultrason ne kadar az hastaneye gidiş o kadar iyi

Zaten normal doğum yanlısı hatta sezeryan sonrası normal doğuma da teşvik ediyor inşallah herşey gönlünce olur canım

Ana kucağı ya da oto koltuğu alanınız var mı ? Ben sakarya da yım çok fazla seçenek olan bir mağazada bulamadım Ve 37+1 deyim . Varsa alanınız yardımcı olur musunuz ?

Ana kucağı ya da oto koltuğu alanınız var mı ? Ben sakarya da yım çok fazla seçenek olan bir mağazada bulamadım Ve 37+1 deyim . Varsa alanınız yardımcı olur musunuz ?
Ben travel system aldim kanz kameron onyuzden gerek duymadim baska birşey almaya. Ev tipi anakicago denilen su sallanan seylerden de görümcem verdi yettiler. Magaza olarak isim veremeyecegim ama su cark caddesinin arkasinda bi cadde var hep bebek esyalari satan dukkanlar var oralara bakabilirsin.

Ana kucağı ev tipi olanlardan soruyorsan ben e bebek den tinylove 3in1 modelini almıştım ilk başlarda gündüz uyuyordu içinde yatak gibi oluyor , şimdide oturma pozisyonuna getiriyorum yarım oturma. mutfaga ,balkona onla koyuyorum yanımda hep izliyor etrafı :) tam oturmaya başladığında mama sandalyeside görür sanırım aynı işi.
Oto koltugu almadım bebek arabasını travel aldıydım onu kullanıyoruz şuan.
Salliala nin dediği cadde de bu konuda altarnetifler çok ordan halledebilirsin sanırım. Hiçbirinde bulamazsan da izmit 41burdaavm de bilindik bebek mağazalarının hemen hemen hepsi var ,bize uzak da sayılmaz :)

Aslında oto koltuğu alma niyetindeydik sonrasında bebek arabası alalım diyorduk . Oto koltuğunda da ciddi farklar var fiyatlarında 80 tl ye de var 2000 tl ye de şimdilik 0-13 kg arası hem arabada hem evde kullanabileceğimiz ana kucağı aynı zamanda oto koltuğu olanları önerdiler ama dediğim gibi marka marka değişiyor . Eşim en son dedi ki bence biz arabayı satıp kurtulalım o kadar kararsız kaldık Birde hastanede doğum sonrası hemen süt gelmezse diye aldığınız mamalar var mı ?

Son düzenleme:
Evet oto koltukları epey fiyatlı iyi birşey olsun diyince , bebek arabanınkini kullanıyoruz şuan bizde ama şimdiden küçük gelmeye başladı en fazla 1ay daha idare eder bizi sonra bizde oto koltuğu arayışına gireriz :)) 6aylığız.

Yanıma mama almadım süt sağma makinasını felan aldıydım sanki hemen şakır şakır süt gelecek gibi :)) doğumdan sonra sürekli memedeydi benimki ne uyudu ne çiş yaptı sabah eşim bu çocuk aç diyip hemşirelerden mama istedi onlar da hazırlayıp verdi hastanede oluyor, hemen içti uyudu çocuk. Ama çok yanlış yaptılar ne gelip baktılar ne sağmaya ugraştılar hepsini geçtim bari kaşıkla felan verdirin biberonu dayadılar. Emzirme konusunda hastanenin destek olması önemli bir konu. Eve dönerken evolvia aldıydık eczaneden onu anne sütüne yakın felan dediler iki üç kere verdik sonra haftalık kontrolde doktor kızdı :)) hem emmesini bozacaksın dedi hem ihtiyacı yok tartı kilosunu etkileyeceksin dedi öyle bıraktık birdaha vermedim. Gerekli olursa bile kaşıkla yada şırıngayla ver ki biberonun konforuna emme tarzına alışmasın.

Bu arada bu hafta cuma günü konakta gebe okulu olacak saat 13.00-17.00 arasında . Gelecek olanlar var mı tanışmış oluruz hem Bende doktora soracağım cuma günü hangi mamayı alalım ya da hastanede oluyor mu diye bakalım ne diyecek . Ana kucağı olarakta avionaut kite 0-13 kg a karar verdik ama daha sipariş vermedik hala bakıyoruz

E bebekde indirimdeymiş siteye bakarken denk geldim güzel gibi geldi bana yakından bak istersen. Senin dediğin ana kucagı ters olarak kullanılıyor sanırım sadece , bizimkiler gibi. Bu 9kilodan sonra düzde kullanılıyormuş yatış kademeleri var . Denk geldim biraz inceledim de sen alıcı gözle daha iyi anlarsın :)

Eklentiler

• IMG_9184.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_9185.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 71
kızlar herkese merhaba,çok yeni gebeyim.baştan bir doktora başlayıp ona devam edip doğumda o hastanede olsun istiyorum.rabbim nasip ederse inşallah.ozel hastane olarak tavsiyeniz ve doktor tavsiyeleriniz varsa yazarsanız çok mutlu olurum..

Merhaba, ben adatıpta deniz hanıma gidiyorum başından beri tavsiye ederim.

Ben konakta ki sevilay bozkurtla gidiyorum canım doktordan çok memnunum sevimli çok cana yakın bir kadın istediğin herşeyi sorabiliyorsun gerçekten ilgili burdaki bi kaç kişi daha sevilay hanıma gidiyolar hastane olarakta güzel fiyatlarda makul bende artık sona yaklaşıyorum 38+2 rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin

Ben başından 22 haftaya kadar adatip deniz hanıma gittim ondan da çok memnundum ama bicok arkadaşım sevilay hanıma gidiyordu denemek istedim memnun kaldım özellikle sosyal medyadan mesaj atıyorum hemen dönüş yapıyor olması çok sıcak kanlı ve normal doğum için motive edici olması beni mutlu etti doğumu da konakta düşünüyorum inşallah

kizlar tesekkurler.ben orhan beye gidiyorum aslinda memnunumda aradigimiz zamanlar falanda hep cep telefonunu aciyor.ben ozeline gidiyorum beyhekemin doktoru ama cok fazla tanidigim hastasi yok.bide bu zamanlarda hep bi aratisma icinde oluyo insan.acaba hangi hastaneye gitsem hangi doktora gitsem diye.aslinda benimde aklimda hep bi sevilay hanim var.biraz daha zaman yecsin bakalim olmadi degistiricem.cok sagolun dusunceleriniz yazdiginiz icin

Ona arkadaşım da gidiyordu doğumu onda yaptı beyhekimde yani valla ben hamileligimde çok zorlandım diğer doktorlar ohalden rapor yazmaya korkarken Orhan bey arkadaşımi biraz bitkin görünce seni bi hafta dinlendireyim diyip ara dinlenme dönemleri yapmıştı biz de yıllık izinlerden yedik hep doktoru bilmiyorum ama burdan yola çıkarak ve ulaşabilir olmandan dolayı iyi olduğunu düşünüyorum canım

arkadasiniz normal dogum mu yapti sezaryan mi.benim tanidiklarimin hepsi sezaryan yaptilar.evet benim icin bu dusunceler cok erken olabilir ama hic normal dogum yapanini tanimiyorum.o konuda biraz huzursuzum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…