Sezeryan oldu canım normal doğumu Sevilay hanim çok destekliyorarkadasiniz normal dogum mu yapti sezaryan mi.benim tanidiklarimin hepsi sezaryan yaptilar.evet benim icin bu dusunceler cok erken olabilir ama hic normal dogum yapanini tanimiyorum.o konuda biraz huzursuzum sadece.
Ben 26 ve 30 haftada Sevilay hanıma gittim o zamana kadar deniz hanıma gitmiştim şimdi tekrar deniz hanıma gidiyorum iyiki de dönmüşüm diyorum Sevilay hanımın çok fazla methinden çok olumlu düşüncelerle gittim ama aynı enerjiyi alamadigimi hissettim bikaç kişiden de oldukça olumsuz tecrübeler duydum hatta yeni tanıştığım bi hamile doğumuna çok az kalmış kan değeri 9 ben bu şekilde senin doğumunu yapmam sevk ederim yukselmezse demiş iki sene önce arkadaşımda gebelik tansiyonu çıktı onu da hemen sevk etti o da izmite özel hastaneye gidip acil sezeryan oldu duyduğum hep normal seyrinde giden hamileler memnun aksilik yaşayan herkesi hemen sevk ediyorbende başından beri deniz hanıma gidiyordum 21. haftam ama bundan sonra sevilay hanıma gitmeyi düşünüyorum.
Ben 26 ve 30 haftada Sevilay hanıma gittim o zamana kadar deniz hanıma gitmiştim şimdi tekrar deniz hanıma gidiyorum iyiki de dönmüşüm diyorum Sevilay hanımın çok fazla methinden çok olumlu düşüncelerle gittim ama aynı enerjiyi alamadigimi hissettim bikaç kişiden de oldukça olumsuz tecrübeler duydum hatta yeni tanıştığım bi hamile doğumuna çok az kalmış kan değeri 9 ben bu şekilde senin doğumunu yapmam sevk ederim yukselmezse demiş iki sene önce arkadaşımda gebelik tansiyonu çıktı onu da hemen sevk etti o da izmite özel hastaneye gidip acil sezeryan oldu duyduğum hep normal seyrinde giden hamileler memnun aksilik yaşayan herkesi hemen sevk ediyor
Beni ayrintilida Eray caliskana yönlendirdi çoğu arkadaşımda zaten ona gitmişti ben de gittim zaten göndermeden önce de uzman bi göz değerlendirmesi benim için çok önemli demişti hatta cinsiyet için bile en garanti ayrıntılı olur demişti benimki tahmin dedi ayrıntılı sonrası netlestik diyebilirim ben araştırmaya her gittiğimde ayrı bi sinir harbi yaşıyorum 32 haftada gittim bebeği 30 hafta olctuler hemen özele gittim çok şükür haftasiyla gayet uyumluydu kolay kolay tekrar gitmeyi düşünmüyorum oraya da Sevilay hanim için de evet çok fazla olumlu yorum var ama ben aynı rahatlığı alamadım bikaç kişiden de olumsuz tecrübeler duydum deniz hanım yakın tarihte riskli bi doğum yaptırdı yakinimiza çok çok memnun kaldılar ozeldeki çoğu doktor geri cevirmisken o hemen müdahale ettiAllah Allah çok olumlu yorumlar duymuştum aslında Sevilay hanım hakkında. Deniz hanımdan şu son randevuya kadar çok memnundum. Ayrıntılıda doktor olumsuz birşey gördüğünü yazmış kağıda deniz hanımda ben de görmüştüm de söylemedim dedi benim için orda bitti. Ki gördükleri şeyde doğru değilmiş hemen Araştırmada Selçuk bey var riskli gebeliklere bakıyor sadece bilirsiniz belki ona göründüm yok öyle birşey gayet sağlıklı bir bebek dedi. Güvenim sarsıldı o yüzden Deniz Hanıma.
Beni ayrintilida Eray caliskana yönlendirdi çoğu arkadaşımda zaten ona gitmişti ben de gittim zaten göndermeden önce de uzman bi göz değerlendirmesi benim için çok önemli demişti hatta cinsiyet için bile en garanti ayrıntılı olur demişti benimki tahmin dedi ayrıntılı sonrası netlestik diyebilirim ben araştırmaya her gittiğimde ayrı bi sinir harbi yaşıyorum 32 haftada gittim bebeği 30 hafta olctuler hemen özele gittim çok şükür haftasiyla gayet uyumluydu kolay kolay tekrar gitmeyi düşünmüyorum oraya da Sevilay hanim için de evet çok fazla olumlu yorum var ama ben aynı rahatlığı alamadım bikaç kişiden de olumsuz tecrübeler duydum deniz hanım yakın tarihte riskli bi doğum yaptırdı yakinimiza çok çok memnun kaldılar ozeldeki çoğu doktor geri cevirmisken o hemen müdahale etti
Bende Sevilay hanıma geçecektim ama son iki muayenede doktorumla bağım daha güçlendi sanki oznur hanıma gidiyorum adatip da devam edeceğim onunla
Daha önce Bülent hoca bizim işyerimden ayrıntılıya gidenler olmuş pek memnun kalmadılar o yuzden bende adatipa gitmeyeceğim Eray bey iyi diye duydum dbeni yine adatıptaki bülent duran'a yönlendirdi onun elektriğini hiç sevmedim zaten ki kalp odacıklarını bile göremedi selçuk bey gördü. İkiside çok tedirgin etti beni o gün. Ama haftaya eray çalışkandan randevu aldım birde ona yaptırcm ayrıntılı. O yüzden bilemiyorum tekrar deniz hanıma mı gitmeliyim yoksa başka doktora mı? doktora güvenmek doğumda falanda çok önemli diyorlar.
Evet oznur hanım söyledi ama ondan is yerindeki arkadaşlarım da memnun degil devlet yada Eray bey aklımda su an uyarın icin sagol canim yinedeayrıntılıyı bülent duran'a yaptırma derim. Adatıp'ta diye onu söylerler sana da.
Beni direk Eray hocaya yönlendirdi hiç kendi hastanesine falan demedi ama Eray bey gerçekten çok iyiydi iki defa geçti herşeyin üstünden yirmi dkka falan sürdü zaten kızımda uygun şekilde duruyodu iki defa baktı herşeye çok memnun kaldım tavsiye ederim verilen videolar da inanılmaz güzeldi o da ekstrasi oldu bizim için :) yani doktor önemli enerjinin tutması lazım ben devlette de özelde de farklı doktorları gezdim ama deniz hanım hep önde oldu inşallah doğumu da onunla yapıcambeni yine adatıptaki bülent duran'a yönlendirdi onun elektriğini hiç sevmedim zaten ki kalp odacıklarını bile göremedi selçuk bey gördü. İkiside çok tedirgin etti beni o gün. Ama haftaya eray çalışkandan randevu aldım birde ona yaptırcm ayrıntılı. O yüzden bilemiyorum tekrar deniz hanıma mı gitmeliyim yoksa başka doktora mı? doktora güvenmek doğumda falanda çok önemli diyorlar.
Beni direk Eray hocaya yönlendirdi hiç kendi hastanesine falan demedi ama Eray bey gerçekten çok iyiydi iki defa geçti herşeyin üstünden yirmi dkka falan sürdü zaten kızımda uygun şekilde duruyodu iki defa baktı herşeye çok memnun kaldım tavsiye ederim verilen videolar da inanılmaz güzeldi o da ekstrasi oldu bizim için :) yani doktor önemli enerjinin tutması lazım ben devlette de özelde de farklı doktorları gezdim ama deniz hanım hep önde oldu inşallah doğumu da onunla yapıcam
Öyle yap bakalım canım inşallah gönlünce olur bebekte sorun olmasın da daha vakitte var karar verirsinolmadı selçuk bey ve eray beyin ayrıntılı sonuçlarıyla deniz hanıma gideyim bakıyım ne diyor. onun açıklamasına göre değiştirip değiştirmeyeceğime karar veririm teşekkür ederim cnm yorumların için
Öyle yap bakalım canım inşallah gönlünce olur bebekte sorun olmasın da daha vakitte var karar verirsin
Sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım yavrularimizi kucağımızasağol canım benim. senin çok az kalmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşşş.
Insallah bize de sağlıkla almak nasip olur katılıyorum canım benim elektrigim de en iyi deniz hanımla tuttu bide ebeler de önemli aslında tanışmak istiyorum bi dahaki kontrolümde bakalımSağlıkla kucagınıza alın inşAllah bütün bebek bekleyenlerbende deniz hanımda yaptım doğumumu bi olumsuzluk yaşamadım memnun kaldım sevdim de .
Elektriğiniz hangi doktorla tutuyorsa önemli olan o bence. Aynı doktoru iki kişi farklı anlatabiliyor her tecrübe ve her hamilelik farklı.
eger iletişiminiz hangi doktorla iyiyse , hangi doktorun söylediklerine sorgulamadan güveniyorsanız, hanginle elektriğiniz tutuyorsa onla devam bence :)
Az kalmış çabucak geçer kalan günler :)Insallah bize de sağlıkla almak nasip olur katılıyorum canım benim elektrigim de en iyi deniz hanımla tuttu bide ebeler de önemli aslında tanışmak istiyorum bi dahaki kontrolümde bakalım
Kuzenim anestezide ise başladı onu bulucam bi dahaki kontrolde hem tanistirsin hem belki yardımcı olur hayırlısı inşallah bana hiç az kalmış gibi gelmiyo sanki daha çook zaman var hep böyle hamile kalicakmisim gibi rahat hareket ettiğim günleri unuttum resmen hayırlısıyla atlatalım inşallah biz deAz kalmış çabucak geçer kalan günler :)
Yani ebeden de ben memnun kaldıydım genel olarak hastaneden bi şikayetim olmadı sadece emzirme konusunda yardımcı olmadılar onu daha sonra farkettim tabi o mutluluk telaşeden hiçbi hemşirenin gelip emzirmenin nasıl gittiğine bakmadıgını esgeçtik :)
oda konuşulur ilgilenirler ,senin aklında olsun ben atladım :)
Bana yardim etmislerdi emzirmeye hatta ben tekrar çağırdım beceremedik sonrasında. Doğumdaki ebenin edi nevriye mi nedriye mi oyle birseydi tam hatirlayamadim. Orta yaşlı bir bayandı cesaret verici sakin bi hali vardi bana hic hissettirmediler telaşı dogumhaneye alirken bile hep kontrol havasinda idi herşeyKuzenim anestezide ise başladı onu bulucam bi dahaki kontrolde hem tanistirsin hem belki yardımcı olur hayırlısı inşallah bana hiç az kalmış gibi gelmiyo sanki daha çook zaman var hep böyle hamile kalicakmisim gibi rahat hareket ettiğim günleri unuttum resmen hayırlısıyla atlatalım inşallah biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?