altınovada muayene olan hamişler nst için ücret ödediniz mi bilgisi olan var mı?
çok sık giremiyorum bu aralara maalesef girdiğimde de hemen bi göz atıp çıkıyorum mecburen. bebiş iyi çok şükür kontrollerimiz haftalığa düştü her hafta gidiyoruz. zaman geçsin diye dua ediyorummerhaba cnm nasılsın uzun zamandır gözukmuyodunnn nasılsın bebış nasıl
altınova bılmıyorum ama adatıpta ben vermedım gercı 2 kere gırdımm dr aışlem yaptırıcammmı dedım oda yok benım yolladıgımı söyle dedı burdada okudugum kadarıyla genel olarak ucret veren yok tatlım
çok sık giremiyorum bu aralara maalesef girdiğimde de hemen bi göz atıp çıkıyorum mecburen. bebiş iyi çok şükür kontrollerimiz haftalığa düştü her hafta gidiyoruz. zaman geçsin diye dua ediyorumsenin sevgi hanımla aran baya iyiydi ya belki sana torpil yapmıştır neyse gidince öğreniriz bakalım
geçen doğumevinde girdim ben nst ye yatmak sıkıcı ama kalp atışlarını dinlemek çok güzeltatım bıde benı durumum acıldı ondan dırek göndermış olabılır ama buradan okudugum kadarıyla veren yok
ay bana nst cok sıkıcı gelmıştı cnm belkı sorun oldugundan da olabılır
geçen doğumevinde girdim ben nst ye yatmak sıkıcı ama kalp atışlarını dinlemek çok güzel
Ayrıntılı ultrason için adatıpı aradım geçen hafta ver dediler..Ama yarenin dediği gibi renkli değilse sinir olurumSamar görüntüleme merkezinde varmış 4 boyutlu..24 haftalık olunca diğer randevum ozaman konuşalım dedi Sadık bey..Hatta en iyi 4 boyutlu doğunca dedi eşime..Sanırım gerek yok diyebilir..Ama ben hatıra olarak istiyorum..Renkli olsun CD versinler istiyorum..24. haftada Sadık beyle konuşup karar verecem..
tatlım ne yaptın randavu aldınmı
Dogum evinde ayrintili ultrason yaptiran var miydi arkadaslar..randevu alabilir miyim diye bi sansimi denedim p.tesi erdal cil ( di sanirim ) diye bi dr.dan randevu aldimonce dr.a muayne olmak lazimmis..o yollayacakmis bisey dememe gerek varmi ki..kendi yollar mi ayrintiliya..birde dr.um 10 subat 10 mart arasi dedi bundan bahsetsem mi..nasil tirsiyosam devlet dr.larindan artik ne dicemi bile bilmiyorum :26:
Cok tesekkur edrim unutmayip ilgilendigin icin...henuz almadim sevgi hanimdan randevu yani su ayrintiliyi ve seker yuklemesini atlatayim dedim 2 dr.a da ayri ayri yapmayayim diye..umarim 24-28 ince haftadan sonra sevgi hanim beni kabul eder
tabi beklenmedik bi durum olunca insan gerilir ister istemez benim rutin olduğu için ben baya keyif aldım diyebilirimdoğrudur cnm
bızım kalp atışları beklenenden yuksek olunca aynı sekılde benımde kalbım kut kut attı ıkımızdede carpıntı coktu pufff
rabbım saglıcakla almanızı nasıp etsın cnm kucagınıza
doğumu nerde yapıcaksın cnm arastırma hakkında duyduklarım cok guzel
h
canım ben doğumevinde yaptırdım dediğin gibi bi doktora randevu aldım muayene oldum gerçi onada muayene denirse 1 dk bile sürmedi hiç bişey söylemedi ben direk detaylı ultrason için geldim randevu alacağım dedim oda bana kağıt yazdı gittim radyolojiden detaylı ultrason randevumu aldım ben biraz erken gitmiştim randevu bulunmaz diye iyikide öyle gitmişim nerdeyse bir ay sonrasına veriyorlar randevu sende detaylı ultrason tarihinden 2-3 hafta önce git randevunu al bana kalırsa sıkışmasın sonraDogum evinde ayrintili ultrason yaptiran var miydi arkadaslar..randevu alabilir miyim diye bi sansimi denedim p.tesi erdal cil ( di sanirim ) diye bi dr.dan randevu aldimonce dr.a muayne olmak lazimmis..o yollayacakmis bisey dememe gerek varmi ki..kendi yollar mi ayrintiliya..birde dr.um 10 subat 10 mart arasi dedi bundan bahsetsem mi..nasil tirsiyosam devlet dr.larindan artik ne dicemi bile bilmiyorum :26:
banada doktorum bizim ultrasonlarda bebeğin herşeyini göremiyoruz detaylı çektirmelisin mutlaka diye söylemişti hatta allah korusun bebeğin organlarında bi sıkıntı olursa detaylıda görülüyor ve belki anne karnında müdahale edilebilecek bi durumsa daha kolay atlatılıyor sorun demiştitatlım merhaba 2 hafta önce arkadaşımın dr uda ıstedı altınovadakı dr u oda erman severe randavu aldı arastırma hastanesınde
oda normal usg ıle muayne etmış bız normal usg de sorun olmadıgı taktırde ayrıntılıya sokmuyoruz demış ve sokmamış
yıne kendın bılırsın cnm ama yaşanan olay aynı cevabıda acık ortada
bı arkadasımın bebegının bacak boyunu kısa görup o şekılde sokmuşlardı
bence ıstanbule gıtme cnm adatıptakı de gercekten tek tek ıncelıyo
o tatmın etmezse beyhekımde hocada yapıyo 4 boytlu ıle
bende devlet dr larından nedense cekınıyodu cnm
ama gecen hafta özelde gıttıgım cılt dr na guvenmeyıp arastırmaya göturdum oğlumu mukemmel ılgılendı
banada doktorum bizim ultrasonlarda bebeğin herşeyini göremiyoruz detaylı çektirmelisin mutlaka diye söylemişti hatta allah korusun bebeğin organlarında bi sıkıntı olursa detaylıda görülüyor ve belki anne karnında müdahale edilebilecek bi durumsa daha kolay atlatılıyor sorun demişti
slm herekse slm
benim çevremde ne kadar hamile varsa hepsi detaylıyı yaptırdı valla. canım ben mehmet sühha bostancıya gidiyordum ama o bi eğitim için istanbula gitti hastalarını sedat umur diye bi doktora yönlendirdi oan gidiyorum ve çok memnun kaldım aklıma ne geliyorsa soruyorum hepsine cevap verdi eğitim araştırmadan bende çok memnunum sadece randevu sıkıntı iştetatlım doğru söyşuyosun arasın tum organlarına tek tek baktılar
sen hangı dr a gıdıyosun cnm baksana her dr farklı konuşuyı ıysakı her dr da aynı sey gecerlı olmalı
senın dr un hangısıydı cnm
ben arastırma hastanesını sevdım cnm özeldekı r a guvenmeyıp bıde oraya cıldıyeye göturdum ılgı alaka cok guzeldı
kontole cagırdı takıp ıcın özeldekı dr 3 aylık bebegın kullanamayacagı cok agır kortızonlu kremler vermış
benim çevremde ne kadar hamile varsa hepsi detaylıyı yaptırdı valla. canım ben mehmet sühha bostancıya gidiyordum ama o bi eğitim için istanbula gitti hastalarını sedat umur diye bi doktora yönlendirdi oan gidiyorum ve çok memnun kaldım aklıma ne geliyorsa soruyorum hepsine cevap verdi eğitim araştırmadan bende çok memnunum sadece randevu sıkıntı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?