Senin doğumun bana pozitif örnek zaten canım inşallah benim de öyle güzel geçerBana yardim etmislerdi emzirmeye hatta ben tekrar çağırdım beceremedik sonrasında. Doğumdaki ebenin edi nevriye mi nedriye mi oyle birseydi tam hatirlayamadim. Orta yaşlı bir bayandı cesaret verici sakin bi hali vardi bana hic hissettirmediler telaşı dogumhaneye alirken bile hep kontrol havasinda idi herşey
Amin inşaallahSenin doğumun bana pozitif örnek zaten canım inşallah benim de öyle güzel geçerbenim kızım da minnoş gidiyo inşallah da seninki gibi yumak olur her yerlerini ısırırım ❤
Insallah canım ah ah görsem o günleriAmin inşaallahkilosunu hic takma sonrasinda büyür annesi sütün yarar benim 4 ayda 4bucuk kio aldı
İyi senin için oda bir artı tanışırsın hayırlısıylaKuzenim anestezide ise başladı onu bulucam bi dahaki kontrolde hem tanistirsin hem belki yardımcı olur hayırlısı inşallah bana hiç az kalmış gibi gelmiyo sanki daha çook zaman var hep böyle hamile kalicakmisim gibi rahat hareket ettiğim günleri unuttum resmen hayırlısıyla atlatalım inşallah biz de
İyi işteBana yardim etmislerdi emzirmeye hatta ben tekrar çağırdım beceremedik sonrasında. Doğumdaki ebenin edi nevriye mi nedriye mi oyle birseydi tam hatirlayamadim. Orta yaşlı bir bayandı cesaret verici sakin bi hali vardi bana hic hissettirmediler telaşı dogumhaneye alirken bile hep kontrol havasinda idi herşey
Bakalım geçti gitti dediğimiz günler de gelsin inşallah çok düşününce de çok yoruluyorum hamilelik ne uzunmuş :)İyi senin için oda bir artı tanışırsın hayırlısıyla
İçindeyken geçmiyor gibi geliyor ama geçip gidiyor hepsi :)
Dimi 9 ay az değil . Benim ki gibi 41. Haftada gelirse hele 10ay nerdeyse Son aylar hazırlıklar bittiği için insan daha çok sanırsızlanıyor biran önce aldıklarının içinde, kucagında görmek istiyor bebeğini :)Bakalım geçti gitti dediğimiz günler de gelsin inşallah çok düşününce de çok yoruluyorum hamilelik ne uzunmuş :)
Canım peki kaç kilo cm doğdu doktorun ultrasonla olctugu farkı nasıldı merak ettimDimi 9 ay az değil . Benim ki gibi 41. Haftada gelirse hele 10ay nerdeyse Son aylar hazırlıklar bittiği için insan daha çok sanırsızlanıyor biran önce aldıklarının içinde, kucagında görmek istiyor bebeğini :)
3800 doğdu pazartesi kontrolüm vardı 3750 civarıydı ultrasonda ,salı sabah da doğum yaptım. Aynı çıktı yani aşşağı yukarı boy 50cm diCanım peki kaç kilo cm doğdu doktorun ultrasonla olctugu farkı nasıldı merak ettim
Maşallah çok güzel almış kilosunu benim bebeğim için de iri değil küçük de değil tam ideal ortalamada dedi 33 haftada 1900 grdi bana minnoş geldi ama hayırlısı :) ay devlette ıkı hafta geri olctuler beni panik yaptılar zaten3800 doğdu pazartesi kontrolüm vardı 3750 civarıydı ultrasonda ,salı sabah da doğum yaptım. Aynı çıktı yani aşşağı yukarı boy 50cm di
Onlar hiç önemli değil daha haftan var alır , doğduktan sonrada hızlı toparlıyor daha minyon olanlar :)Maşallah çok güzel almış kilosunu benim bebeğim için de iri değil küçük de değil tam ideal ortalamada dedi 33 haftada 1900 grdi bana minnoş geldi ama hayırlısı :) ay devlette ıkı hafta geri olctuler beni panik yaptılar zaten
En önemlisi o canım sağlıklı olsun başka duam yokki zaten :) sabırla bekliyoruz bakalımOnlar hiç önemli değil daha haftan var alır , doğduktan sonrada hızlı toparlıyor daha minyon olanlar :)
benimki doğduktan sonra yavaş gitti kilosu mesela , şimdi minyon kilolu değil :) sağlıklı olsunlarda
Canım ben ayın 16 sında doğum yaptım bende çok guvendim doktoruma hastaneye ama malesef istediğim gibi olmadı saatlerce sancı çektim herşey çok güzeldi hastaneye gittiğimde 5cm acılmam vardı 2 3 saati bulmadan 10 cm oldu genç bir ebenin eline kaldım ne bir iğne yaptılar nede lavma yaptılar diğer hastanelerde yapıyolar rahat doğum olabilmesi için söylediğim halde yok dediler iftardan sonra gittim hastaneye saat 7 ye doğru sezeryanla aldılar saatlerce çatıda kaldım ikinmantam mahfoldum çocuğun kafası saçı dahi gözükürken sezeryana alındım doktorun dili çok tatlı ama sadece ona bakmamak lazım herşeyi araştırın benim psikolojimi bozdular geceleri sıçrayarak uyanıyorum dahada çok şey anlatırdım yaşadıklarım da ama seni korkutmak istemem canım rabbim benim yaşadıklarımı yaşatmasın kimseye inş. Istedigin gibi kolay bi doğum olurSakaryali hamisler durumlar nasıl doğuran var mi ? Ben enfeksiyon ve lekeden dolayı muayene oldum çatı muayenesi de yaptı doktorum hiçbişey anlamadım gayet espri ve konuşmayla geçti açıkçası bu konudaki gerginligim de kalmadı doktoruma güvenim daha da arttı
Canım geçmiş gitmiş olsun inşallah hayırlı evlat olsun ❤ çok etkilenmissin gerçektenCanım ben ayın 16 sında doğum yaptım bende çok guvendim doktoruma hastaneye ama malesef istediğim gibi olmadı saatlerce sancı çektim herşey çok güzeldi hastaneye gittiğimde 5cm acılmam vardı 2 3 saati bulmadan 10 cm oldu genç bir ebenin eline kaldım ne bir iğne yaptılar nede lavma yaptılar diğer hastanelerde yapıyolar rahat doğum olabilmesi için söylediğim halde yok dediler iftardan sonra gittim hastaneye saat 7 ye doğru sezeryanla aldılar saatlerce çatıda kaldım ikinmantam mahfoldum çocuğun kafası saçı dahi gözükürken sezeryana alındım doktorun dili çok tatlı ama sadece ona bakmamak lazım herşeyi araştırın benim psikolojimi bozdular geceleri sıçrayarak uyanıyorum dahada çok şey anlatırdım yaşadıklarım da ama seni korkutmak istemem canım rabbim benim yaşadıklarımı yaşatmasın kimseye inş. Istedigin gibi kolay bi doğum olur
Saol canım allah razi olsun kızım sayesinde atlatmaya çalışıyorum inan çok zoruma gitti sadece tek başına yatmak için odaya para verdim canımdan can gitti evet konak hastanesinde yaptım doğumu seni etkilemek istemem ben başımdan geçenlerin bir kısmını anlattım sana o hastanede doğum öncesi neler yapıyolar soruştur doğum kolay olsun diye iğne falan yapıyolarmı benim yakın zamanda izmitte kuzenim yaptı ona iğne falan yapmışlar çok kolay oldu ve bir kaç güne iyileşti biz dediğimiz halde bana yapılmadı sende herşeyi araştırCanım geçmiş gitmiş olsun inşallah hayırlı evlat olsun ❤ çok etkilenmissin gerçektenkonakta mi yaptın doğumu ? Öyleyse orası bana gerçekten ilk izlenimde iyi göründü ama içime sinmeyen bişeyler vardı ben de tekrar adatip deniz hanımla devam ediyorum
Ah canım çok geçmiş olsun adatipta çok olumsuz bişey duymadım ama konakta özellikle Sevilay hanımda çok fazla olumsuz şeyler duymaya başladım doğum öncesi iğne derken epidural mi istemiştin canım ben onu sorduğumda ilk doğumda onermiyorum demişti adatipta zaten yok bu gidişle ben sezeryan olucam gibi sürekli tekrarlayan bi enfeksiyon sorunu yaşıyorum bu şekilde normal doğurmak istemiyorum bebeğe zararı olur diyeSaol canım allah razi olsun kızım sayesinde atlatmaya çalışıyorum inan çok zoruma gitti sadece tek başına yatmak için odaya para verdim canımdan can gitti evet konak hastanesinde yaptım doğumu seni etkilemek istemem ben başımdan geçenlerin bir kısmını anlattım sana o hastanede doğum öncesi neler yapıyolar soruştur doğum kolay olsun diye iğne falan yapıyolarmı benim yakın zamanda izmitte kuzenim yaptı ona iğne falan yapmışlar çok kolay oldu ve bir kaç güne iyileşti biz dediğimiz halde bana yapılmadı sende herşeyi araştır
Uyuşturma değil ya ıkınmayı getittiriyomus dahada kolay yapıyormuşsun doğumu normalden şaşma derim çocukta bi sıkıntı olmadiktan sonra normal yap 2 3 güne ayaklanirsin çocuğuna daha rahat bakarsın bile isteye kestirme kendini ben daha yeni yeni başladım çocuğum la tek başıma ilgilenmeye doğru düzgün alıp emziremedim bileAh canım çok geçmiş olsun adatipta çok olumsuz bişey duymadım ama konakta özellikle Sevilay hanımda çok fazla olumsuz şeyler duymaya başladım doğum öncesi iğne derken epidural mi istemiştin canım ben onu sorduğumda ilk doğumda onermiyorum demişti adatipta zaten yok bu gidişle ben sezeryan olucam gibi sürekli tekrarlayan bi enfeksiyon sorunu yaşıyorum bu şekilde normal doğurmak istemiyorum bebeğe zararı olur diye
Nasip bakalım şimdilik net kararım yok ama enfeksiyon mantarin da bebeğe normal doğumda zararı olur diye endişem doktorumla konuşmadım hala zaman var diye düşündüm artık daraldı hayırlısı inşallahUyuşturma değil ya ıkınmayı getittiriyomus dahada kolay yapıyormuşsun doğumu normalden şaşma derim çocukta bi sıkıntı olmadiktan sonra normal yap 2 3 güne ayaklanirsin çocuğuna daha rahat bakarsın bile isteye kestirme kendini ben daha yeni yeni başladım çocuğum la tek başıma ilgilenmeye doğru düzgün alıp emziremedim bile
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inş. Sağlıklı bir şekilde bebisini kucağına alırsın hayırlı bayramlarNasip bakalım şimdilik net kararım yok ama enfeksiyon mantarin da bebeğe normal doğumda zararı olur diye endişem doktorumla konuşmadım hala zaman var diye düşündüm artık daraldı hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?