Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Senin doğumun bana pozitif örnek zaten canım inşallah benim de öyle güzel geçer benim kızım da minnoş gidiyo inşallah da seninki gibi yumak olur her yerlerini ısırırım ❤

Senin doğumun bana pozitif örnek zaten canım inşallah benim de öyle güzel geçer benim kızım da minnoş gidiyo inşallah da seninki gibi yumak olur her yerlerini ısırırım ❤
Amin inşaallah kilosunu hic takma sonrasinda büyür annesi sütün yarar benim 4 ayda 4bucuk kio aldı

İyi senin için oda bir artı tanışırsın hayırlısıyla
İçindeyken geçmiyor gibi geliyor ama geçip gidiyor hepsi :)

İyi işte bana bikere gösterdiler emzirmeyi sonradan bizde çağırmadık onlarda emiyomu bu çocuk bakmadılar , sabaha kadar uyumayınca sabah mama istedi eşim hemen yapıp verdiler biberon eşim vermiş onlara doldurmuşlar :) aslında mama vermekde yanlış , biberonla vermememiz gerektiğini de uyarmaları gerekiyordu o da yanlış.
ben doğum sonrası haliyle çok olaya dahil olmadıydım sonradan sonradan aklıma geldi hata oldugu yaptıklarımızın hiç olmadı gelip sağmaları onu kaşıkla vermeleri gerekiyordu bence. Neyse ki mamaya alışmadık eve dönünce devam ettik emzirmeyle. Onun dışında bende memnun kaldım doğumdanda doktorumdanda ebelerdende . Emzirme de biraz bizim de cahilliğimiz oldu onlarında yönlendirmemesi

İyi senin için oda bir artı tanışırsın hayırlısıyla
İçindeyken geçmiyor gibi geliyor ama geçip gidiyor hepsi :)
Bakalım geçti gitti dediğimiz günler de gelsin inşallah çok düşününce de çok yoruluyorum hamilelik ne uzunmuş :)

Bakalım geçti gitti dediğimiz günler de gelsin inşallah çok düşününce de çok yoruluyorum hamilelik ne uzunmuş :)
Dimi 9 ay az değil . Benim ki gibi 41. Haftada gelirse hele 10ay nerdeyse Son aylar hazırlıklar bittiği için insan daha çok sanırsızlanıyor biran önce aldıklarının içinde, kucagında görmek istiyor bebeğini :)

Canım peki kaç kilo cm doğdu doktorun ultrasonla olctugu farkı nasıldı merak ettim

Canım peki kaç kilo cm doğdu doktorun ultrasonla olctugu farkı nasıldı merak ettim
3800 doğdu pazartesi kontrolüm vardı 3750 civarıydı ultrasonda ,salı sabah da doğum yaptım. Aynı çıktı yani aşşağı yukarı boy 50cm di

3800 doğdu pazartesi kontrolüm vardı 3750 civarıydı ultrasonda ,salı sabah da doğum yaptım. Aynı çıktı yani aşşağı yukarı boy 50cm di
Maşallah çok güzel almış kilosunu benim bebeğim için de iri değil küçük de değil tam ideal ortalamada dedi 33 haftada 1900 grdi bana minnoş geldi ama hayırlısı :) ay devlette ıkı hafta geri olctuler beni panik yaptılar zaten

Onlar hiç önemli değil daha haftan var alır , doğduktan sonrada hızlı toparlıyor daha minyon olanlar :)
benimki doğduktan sonra yavaş gitti kilosu mesela , şimdi minyon kilolu değil :) sağlıklı olsunlarda

En önemlisi o canım sağlıklı olsun başka duam yokki zaten :) sabırla bekliyoruz bakalım

Sakaryali hamisler durumlar nasıl doğuran var mi ? Ben enfeksiyon ve lekeden dolayı muayene oldum çatı muayenesi de yaptı doktorum hiçbişey anlamadım gayet espri ve konuşmayla geçti açıkçası bu konudaki gerginligim de kalmadı doktoruma güvenim daha da arttı

Canım ben ayın 16 sında doğum yaptım bende çok guvendim doktoruma hastaneye ama malesef istediğim gibi olmadı saatlerce sancı çektim herşey çok güzeldi hastaneye gittiğimde 5cm acılmam vardı 2 3 saati bulmadan 10 cm oldu genç bir ebenin eline kaldım ne bir iğne yaptılar nede lavma yaptılar diğer hastanelerde yapıyolar rahat doğum olabilmesi için söylediğim halde yok dediler iftardan sonra gittim hastaneye saat 7 ye doğru sezeryanla aldılar saatlerce çatıda kaldım ikinmantam mahfoldum çocuğun kafası saçı dahi gözükürken sezeryana alındım doktorun dili çok tatlı ama sadece ona bakmamak lazım herşeyi araştırın benim psikolojimi bozdular geceleri sıçrayarak uyanıyorum dahada çok şey anlatırdım yaşadıklarım da ama seni korkutmak istemem canım rabbim benim yaşadıklarımı yaşatmasın kimseye inş. Istedigin gibi kolay bi doğum olur

Canım geçmiş gitmiş olsun inşallah hayırlı evlat olsun ❤ çok etkilenmissin gerçekten konakta mi yaptın doğumu ? Öyleyse orası bana gerçekten ilk izlenimde iyi göründü ama içime sinmeyen bişeyler vardı ben de tekrar adatip deniz hanımla devam ediyorum

Saol canım allah razi olsun kızım sayesinde atlatmaya çalışıyorum inan çok zoruma gitti sadece tek başına yatmak için odaya para verdim canımdan can gitti evet konak hastanesinde yaptım doğumu seni etkilemek istemem ben başımdan geçenlerin bir kısmını anlattım sana o hastanede doğum öncesi neler yapıyolar soruştur doğum kolay olsun diye iğne falan yapıyolarmı benim yakın zamanda izmitte kuzenim yaptı ona iğne falan yapmışlar çok kolay oldu ve bir kaç güne iyileşti biz dediğimiz halde bana yapılmadı sende herşeyi araştır

Ah canım çok geçmiş olsun adatipta çok olumsuz bişey duymadım ama konakta özellikle Sevilay hanımda çok fazla olumsuz şeyler duymaya başladım doğum öncesi iğne derken epidural mi istemiştin canım ben onu sorduğumda ilk doğumda onermiyorum demişti adatipta zaten yok bu gidişle ben sezeryan olucam gibi sürekli tekrarlayan bi enfeksiyon sorunu yaşıyorum bu şekilde normal doğurmak istemiyorum bebeğe zararı olur diye

Uyuşturma değil ya ıkınmayı getittiriyomus dahada kolay yapıyormuşsun doğumu normalden şaşma derim çocukta bi sıkıntı olmadiktan sonra normal yap 2 3 güne ayaklanirsin çocuğuna daha rahat bakarsın bile isteye kestirme kendini ben daha yeni yeni başladım çocuğum la tek başıma ilgilenmeye doğru düzgün alıp emziremedim bile

Nasip bakalım şimdilik net kararım yok ama enfeksiyon mantarin da bebeğe normal doğumda zararı olur diye endişem doktorumla konuşmadım hala zaman var diye düşündüm artık daraldı hayırlısı inşallah

Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inş. Sağlıklı bir şekilde bebisini kucağına alırsın hayırlı bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…