Sağol canım size de iyi bayramlar bayram sekerinle :)Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inş. Sağlıklı bir şekilde bebisini kucağına alırsın hayırlı bayramlar
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inş. Sağlıklı bir şekilde bebisini kucağına alırsın hayırlı bayramlar
Bu soruları bende merak ediyorum insallah bilen çıkar.Adatipta doğum yapan arkadaşlar dogumhane ortamı nasıldı ? Giren çıkan çok mu ? Film izler gibi bakan gözler var mı ? Işıklandırma nasıl ? Mahremiyet nasıldı ? Bicok kişinin şikayet ettiği konular diye soruyorum
Ben dogum yaparken tek idim 2 hemsire kere ebe gördüm. Baska kimse girmedi. RahattıAdatipta doğum yapan arkadaşlar dogumhane ortamı nasıldı ? Giren çıkan çok mu ? Film izler gibi bakan gözler var mı ? Işıklandırma nasıl ? Mahremiyet nasıldı ? Bicok kişinin şikayet ettiği konular diye soruyorum
Arkadaşımı hasta bakıcı film gibi izlemiş sinir olmuş tabi yalovada oluyo bu olay be i çok stres yapmış bide ışık yakmışlar orasına iyi bari burda mahremiyet güzelBen dogum yaparken tek idim 2 hemsire kere ebe gördüm. Baska kimse girmedi. Rahattı
Çarşamba kontrolümde konusucam canım doğumu kafam çok karışık ve çok fazla zorlanıyorum artık hakkımızda hayırlısı inşallah senin doktorun kimdi ? Randevun ne zaman ?elmol sen normal Doğum mu sezeryan mi belli mi sanırım bir ay kala belli oluyor dediler. İnsallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucagina alırsın. Arkadasım İzmit'te Doğum yaptı bir iğne varmış normal Doğum yaparken rahat ikinmayi sağlıyormuş onu soracağım bende randevumda
Benim doktorum oznur hanım ayın 15i gibi gidecegim kontrole. Allah yardımcın olsun canimÇarşamba kontrolümde konusucam canım doğumu kafam çok karışık ve çok fazla zorlanıyorum artık hakkımızda hayırlısı inşallah senin doktorun kimdi ? Randevun ne zaman ?
Ben sevilay bozkurta gitmiştim canımmerhaba,rabbim sağlığıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah.konak hastanesinde hangi doktıra gitmiştin acaba?ben konak hastenesine kara vermek üzereyimde.
Hayırlısı olsun canim okuyunca bir an heyecanlandım son 11 gün. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucagina alırsın insallah meleğiniBen bugün 17 temmuza sezeryan günü aldım kızlar adatip deniz hanım doktorum
Hayırlı olsun öncelikle benim doktorum ada tıpta oznur hanım takibimi o yapiyorMerhaba bayanlar bende 5haftalık Yen'i hamileyim adapazarında takibimi yapıcak ve inşallah doğumumu da yaptıracak dr arayışı içindeyim önerilerinizi alabilirmiyim
Hem heyecanlı hem hala çok uzun zaman varmış gibi kızımın boynuna kordon dolanmış ben zaten en ufak riski istemiyorum sezeryan dedim acil bişey olursa da bakıcam artık her türlü sağlıkla gelsin istiyorum sadeceHayırlısı olsun canim okuyunca bir an heyecanlandım son 11 gün. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucagina alırsın insallah meleğini
Memnunmusunuz peki nasıl ilgisi benim ilk hamileliğim ve 5yılın ardından tüp bebekle zor kavuştuğumuz için biraz tedirginim anlıyacağınız :)Hayırlı olsun öncelikle benim doktorum ada tıpta oznur hanım takibimi o yapiyor
merhaba,ilk basta bende cok doktor arastirmistim.kendim orhan solakogluna gidiyorum.cark caddesinde muaynanesi var.ve gayet memnunum.cok konuskan.aklina gelebilecek butun sorularo sorabilecegin biri.cep tel nosuni direk veriyo ve surekli telefonunu acan bi dktor.ulasamama gibi bi durum soz konusu degil.ultrason makineside cok iyi.ilk basta dedigim gibi cok celiskide kalmistim ben ama suan cok memnunum.sadece ben dogumumu konak hastanesinde yapmak istiyorum.orda bi teredduttum var.ama saglam kaynaklardan konakla anlasmak uzere oldugunu duydum.ben kendisine basladigimda beyhekimin doktoruydu.bence hastane arastirmasi yapip doktoruna ona gore karar verebilirsin hastanede cok onemli cunkuMemnunmusunuz peki nasıl ilgisi benim ilk hamileliğim ve 5yılın ardından tüp bebekle zor kavuştuğumuz için biraz tedirginim anlıyacağınız :)
Genel olarak memnunum ama su an randevusu dolu diye sıra alamadım bir hafta sonraya atıyorlar randevuyu. Hayırlısı artık insallah aklına yatan doktor bulursun canimMemnunmusunuz peki nasıl ilgisi benim ilk hamileliğim ve 5yılın ardından tüp bebekle zor kavuştuğumuz için biraz tedirginim anlıyacağınız :)
rabbim sagligiyla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.Ben bugün 17 temmuza sezeryan günü aldım kızlar adatip deniz hanım doktorum
Bende şuan hastane olarak Konak hastanesini düşünüyorum ama ordada Sevilay Bozkurt'tan başka kim var bilmiyorummerhaba,ilk basta bende cok doktor arastirmistim.kendim orhan solakogluna gidiyorum.cark caddesinde muaynanesi var.ve gayet memnunum.cok konuskan.aklina gelebilecek butun sorularo sorabilecegin biri.cep tel nosuni direk veriyo ve surekli telefonunu acan bi dktor.ulasamama gibi bi durum soz konusu degil.ultrason makineside cok iyi.ilk basta dedigim gibi cok celiskide kalmistim ben ama suan cok memnunum.sadece ben dogumumu konak hastanesinde yapmak istiyorum.orda bi teredduttum var.ama saglam kaynaklardan konakla anlasmak uzere oldugunu duydum.ben kendisine basladigimda beyhekimin doktoruydu.bence hastane arastirmasi yapip doktoruna ona gore karar verebilirsin hastanede cok onemli cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?