Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Bende şuan hastane olarak Konak hastanesini düşünüyorum ama ordada Sevilay Bozkurt'tan başka kim var bilmiyorum
ya aslinda doktor olayi biraz karmasik bi durum.ayni doktordan biri cok memnun biri cok sikayetci olabiliyo.dedigim gibi ben cok arastirms yaptim.sami bey var cok fazla hastasida var hatta sezaryanci bi doktor.sevilay hanimi ilk zaman bende dusunmustum ama sonradan vazgectim.cep nosunuda vermiyo bildigim kadariyla.filiz hanim var bide kendi doktorum konakla anlasma yapmaz ise son 2 ay kendisine gitmeyi dusunuyorum.tabi suanlik dusuncelerim bunlar.zaten hamilelikte fikirler sik sik degisiyor.

Ebe , hemşire, kendi doktorum, hasta bakıcı, artı çocuk doktoru vardı bende . Hepsi bayandı ama çocuk doktoru da şenay hanımdı şimdi gitti adatıpdan.
O an bi şekilde doğsunda gözü hiçbişey görmüyo insanın :))

Yani kendime uygun dr u bulmak için sanırım biraz bi kaç dr denemem gerekiyor benim anladığım teşekkür ederim ilginiz için Bu arada filiz hanım Konak'ta mı

Benin iş sezeryana döndü şimdi derdim sonda takılması oldu :)

Hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin. Gün de belli olunca daha heyecanlı olur beklemek :)
Valla şuan hala farkında değilim gibi yaklaştıkça heyecan basar mı bakicaz sağlıkla gelsin inşallah tek duam :)

Valla şuan hala farkında değilim gibi yaklaştıkça heyecan basar mı bakicaz sağlıkla gelsin inşallah tek duam :)
En önemlisi o zaten
O gün de gelir bi bakmışın büyür de , zaman akıyor .
İlk günlerin zorlugunda insan psikolojisi "hayatım hep böyle mi olacak" diye lohusa depresyonuna yanaşıyor. İçinden sadece şunu düşün "büyüyecek". O kadar çabuk geçiyorki günler ben doğumu bekliyordum bu sayfada şimdi 7 aylık olduk bile :)

Evet bayağı da bekletmisti seni :) darısı başıma olsun valla geldik sona doğru zaten uykusuz geceler ağrılar sizilar hat safhada doğsun ki yorgunluğuma kızımın büyümesi kokusu eklensin ❤

Evet bayağı da bekletmisti seni :) darısı başıma olsun valla geldik sona doğru zaten uykusuz geceler ağrılar sizilar hat safhada doğsun ki yorgunluğuma kızımın büyümesi kokusu eklensin ❤
Aynen eklensin bakalım yorgunluğa değecek o zaman :)

Aynen eklensin bakalım yorgunluğa değecek o zaman :)
Bişey de sorucam ya benim nstde 60 80 lerde sancım çıktı beğenmedi sanırım serum takıldım tekrar çekildi bu defa daha fazla çıkmıştı ama hiçbişey hissetmiyodum karnım sürekli sertleşiyor bu kasılma mi sancı mi çözemiyorum bana hareketlerini takip et en ufak şüphede gel dedi doktor boynunda da bi tur kordon dolanmış ağrısız kasilmayi nasıl anlicam bebek toplanıyor gibi geliyor bana hep

Bende çok anlamıyordum sancıyı nst de çıkıyordu ben birşey hissetmiyordum. Bazen anlık heyecandan da nst de sancı gözüküyor. Kasılma da karnın semsert oluyor o sıra bebek hareketi olmuyor toplanıyo dediğimiz kasılma ama bu erken haftalardan başlıyor zaten kasılma olması normal bi durum doğum başlıyor anlamına gelmiyor benim nerdeyse 25-26. Haftalarda başlamıştı.
doğum hani çok hızlı seyretmediği için sancılar başlasa bile sezeryana yetişirsin rahat bence. Yine tabi doktorun daha sağlıklı bilgileri verir.

Zaten kontrolleri sıklaştırmıştır bi sıkıntı görürse gerekirse sezeryanı erkene alır. Sende huzursuz oldugun ya da hareketleri hissetmediğin olursa gidersin hemen ultrason nst , en fazla birşey yok diyip geri gönderir için rahatlamış olur bişe kaybetmezsin

Aynısını dedi doktor içine bi şüphe düşerse gel en fazla bişey yok der göndeririz dedi bebeğin hareketleri artık daha çok toplanma şeklinde dediğin gibi sürekli karnım sertleşiyor komple hareket etmek bile zorlaşıyor bazen sancı da çıkıyor nstde en son epey çıkmıştı ama eve gönderdi hareketleri takip etmemi söyledi benim normalde adetlerim çok sancılı olur mutlaka serum iğne yerim ilk gün bakalım anlarım herhalde öyle bi ağrıyı

Yani anlarsın yalancı sancılar kasılmalar vardır şimdi doğuma hazırlıyor rahmi onlarda. Son hafta bende de hep nst de sancı çıkıyordu ama hissetmediğim ve artmadıgı için önemsizdiler . Doğum sancısı düzenli ve giderek arttığı için anlarsın illaki anlamama ihtimalin yok :) Benimde adetlerim öyleydi çok sancılı yerimde duramazdım. işten, okuldan hep izin alırdım ilk günler. Doğumdan sonra geçti o sancılar şimdi hafif bi karın agrısıyla geçiyor adet, inşAllah seninde öyle olur :)"

Dün gece adet sancısı gibi hafif sancıdan pek uyuyamadım öğlen bir gibi o hafif sancı inanılmaz şiddetlendi ne yapsam geçmedi bikaç dakika sonra azalarak geçti hatta hiç sancı kalmadı bu arada karnım sürekli sertleşiyor yarım saat önce aynı sancı tekrar başladı beraberinde ishal ve kusma oldu şimdi rahatladım gibi ama hafif sırtımda ağrı var napsam bi gitsem mi hastaneye kafam karıştı

Alala doğum sancısı olsa geçmez devam eder bişeymi dokundu acaba ishal kusma da var diyorsun. İstersen git kendini iyi hissetmiyorsan.

Alala doğum sancısı olsa geçmez devam eder bişeymi dokundu acaba ishal kusma da var diyorsun. İstersen git kendini iyi hissetmiyorsan.
Valla kafamda deli sorular öyle şiddetli sancı bi daha olmadı ama hafif sanciyla ishal devam etti az önce de peçeteye sarı bayağı akıntı geldi leke kan falan yok kasılmalar var karnımda hayırlısı diyorum söylenen beş dakikada bir sancı olmadıkça gitmek istemiyorum belki açılma falan derler normal doğumu denerim herşey yolunda ilerledikçe diye

İshal icin bir tatlı kaşığı Türk kahvesine limon damlatıp ye canim iyi gelir ishali keser kasılmalar konusunda bir şey diyemeyeceğim cunku hiç bilgim Yok Allah yardımcın olsun insallah hayırlısıyla vaktinde gelir Bebis sağlıklı sihhatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…