Hıı bilemiyorum ki ne desem yanlış olabilir.Valla kafamda deli sorular öyle şiddetli sancı bi daha olmadı ama hafif sanciyla ishal devam etti az önce de peçeteye sarı bayağı akıntı geldi leke kan falan yok kasılmalar var karnımda hayırlısı diyorum söylenen beş dakikada bir sancı olmadıkça gitmek istemiyorum belki açılma falan derler normal doğumu denerim herşey yolunda ilerledikçe diye
Tam da dediğini yapmıştım canım daha iyiyim tekrar vurmadı ama belimdeki ağrı devam ediyo arada bosluklarima vuruyor hayırlısı inşallahİshal icin bir tatlı kaşığı Türk kahvesine limon damlatıp ye canim iyi gelir ishali keser kasılmalar konusunda bir şey diyemeyeceğim cunku hiç bilgim Yok Allah yardımcın olsun insallah hayırlısıyla vaktinde gelir Bebis sağlıklı sihhatli
Numarası yok bana herhangi biseyde buraya gel bana ulaşırlar demişti şimdilik belimde ağrı var arada bosluklarima vuruyor hayırlısı bakalım beklemedeyimHıı bilemiyorum ki ne desem yanlış olabilir.
bende kan geldi baya boşaldı birden , sonra başladıydı kuvvetli sancılar.
Doktoru arayıp bilgilendirebilirsin daha doğru bi yönlendirme olur
Ebe yada hemşireler oluyor hastanede onlar ilgilenip arıyor. Hayırlısı artık daha kötü olursan zaten gidersinNumarası yok bana herhangi biseyde buraya gel bana ulaşırlar demişti şimdilik belimde ağrı var arada bosluklarima vuruyor hayırlısı bakalım beklemedeyim
Dün biraz uyumuşum sonrasında daha iyiydim ama arada sarı şeffaf akintim oluyor belimde adet sancisi var hala hafiften çarşamba kontrol var diye şimdilik bekliyorum hazırlık sancıları sanki bunlarelmol nasıl oldun
Olabilir hayırlısı artık :) zaten gününe de az kaldıDün biraz uyumuşum sonrasında daha iyiydim ama arada sarı şeffaf akintim oluyor belimde adet sancisi var hala hafiften çarşamba kontrol var diye şimdilik bekliyorum hazırlık sancıları sanki bunlar
Evet canım ya saat tutuyorum dengesiz gelip gidiyo hazırlık sancıları belli ki pazardan beri böyleyiz bakalım bide iki defa benden koyu sarı tutkal gibi uzayan akıntı geldi nisan olduğunu düşünüyorum pazartesi sezeryan günü sürpriz olmazsa bakalım :) sağlıkla gelsin eve başka bişey istemiyorum şuan canımelmol canım benim bir hafta sürdü senin gibi sancılarım gelip gidiyordu hep dakika tuttum sonra geçiyordu hiç birşey yokmuş gibi oluyodu bir cumadan diğer cumaya kadar hep böyle devam etti sonra bi anda sıklaştı şiddetlendi anlarsın zaten hastaneye gittiğimde 5cm acılmam vardı rabbim kolaylığını versin canım sağlıkla al yavrunu kucağına
Bendede aynısı oldu annem yanındaydı o gösterdim nisan o değil dedi bildiğimiz kan gibi oluyomuş benim nisanım gelmedi suyumda gelmedi ebe kendi patlattı suyumu rabbim gönlüne göre nasip etsin doğumunu ama ben normal doğumdan sezeryana geçtim kendi ustegim dışında bana kalsa normal en iyisi 1 ay olucak pazar günü ama hala toparlanamadım dik yürüyemiyorum az birşey yapsam belim ağrıyo doktor bıraksaydı normal olması için daha da çabalardım ama nasip olmadı bile bile kendini kestirme derim ama nasip tabiki herşeyEvet canım ya saat tutuyorum dengesiz gelip gidiyo hazırlık sancıları belli ki pazardan beri böyleyiz bakalım bide iki defa benden koyu sarı tutkal gibi uzayan akıntı geldi nisan olduğunu düşünüyorum pazartesi sezeryan günü sürpriz olmazsa bakalım :) sağlıkla gelsin eve başka bişey istemiyorum şuan canım
Canım kordon dolanmış doğum başlamadan bilinmez ama bebeğin aşağı inmesini zorluyor doğumu uzatıyor bebeği de riske sokabiliyor ki ben de öyle doğmuşum yoğun bakıma alinmisim üstelik 22 saat sürmüş doğum hayırlısı normal başlarsa denerim diye düşünüyorum hayırlısı atlatalım inşallah sana da çok geçmiş olsun bu kadar uzadı düzelme sürecinBendede aynısı oldu annem yanındaydı o gösterdim nisan o değil dedi bildiğimiz kan gibi oluyomuş benim nisanım gelmedi suyumda gelmedi ebe kendi patlattı suyumu rabbim gönlüne göre nasip etsin doğumunu ama ben normal doğumdan sezeryana geçtim kendi ustegim dışında bana kalsa normal en iyisi 1 ay olucak pazar günü ama hala toparlanamadım dik yürüyemiyorum az birşey yapsam belim ağrıyo doktor bıraksaydı normal olması için daha da çabalardım ama nasip olmadı bile bile kendini kestirme derim ama nasip tabiki herşey
Bende nişanda kendi geldi suda kendi :)) nişan gece 2 bucuk gibi yatarken bişe boşaldı hissettim bi miktar kan gelmişti az degil ama epeyce. Ve o az az devam etti hep gelip durmadı. Suda sabah 10a doğru boşaldı .10:10 gecede doğdu :) nişana kadar düzensiz sancılar bendede oluyordu ama nişandan sonra anlaşılabilecek şekilde şiddetlendi ve saatli vurmaya başladıydı. nişan olsa devam ederdi sanki, yinede herkesin farklı hamileliğide ilerleyişide o yüzden bilemiyoruz kendi yaşadıklarımızla :)Evet canım ya saat tutuyorum dengesiz gelip gidiyo hazırlık sancıları belli ki pazardan beri böyleyiz bakalım bide iki defa benden koyu sarı tutkal gibi uzayan akıntı geldi nisan olduğunu düşünüyorum pazartesi sezeryan günü sürpriz olmazsa bakalım :) sağlıkla gelsin eve başka bişey istemiyorum şuan canım
Dün kontroldeydik 3300 gr 50 cm olmuş 38+1 de beklesek epey kilo da alacak galiba :) nstde bi tane 80 üstü çıktı o da kaydadeger değil zaten iyi hissediyodum kendimi akintiyi söyledim kan leke yok tabi sancılar da düzensiz zaten dediğin gibi hazırlık galiba kordon boynundaydi hala pazartesi inşallah sezeryan olucaz hayırlısıyla atlatalım şu süreci deBende nişanda kendi geldi suda kendi :)) nişan gece 2 bucuk gibi yatarken bişe boşaldı hissettim bi miktar kan gelmişti az degil ama epeyce. Ve o az az devam etti hep gelip durmadı. Suda sabah 10a doğru boşaldı .10:10 gecede doğdu :) nişana kadar düzensiz sancılar bendede oluyordu ama nişandan sonra anlaşılabilecek şekilde şiddetlendi ve saatli vurmaya başladıydı. nişan olsa devam ederdi sanki, yinede herkesin farklı hamileliğide ilerleyişide o yüzden bilemiyoruz kendi yaşadıklarımızla :)
MaşAllah yeter, iyi kilosu :) son bir iki haftada çok almıyor zaten 39 haftada da doğacak nasipse :)Dün kontroldeydik 3300 gr 50 cm olmuş 38+1 de beklesek epey kilo da alacak galiba :) nstde bi tane 80 üstü çıktı o da kaydadeger değil zaten iyi hissediyodum kendimi akintiyi söyledim kan leke yok tabi sancılar da düzensiz zaten dediğin gibi hazırlık galiba kordon boynundaydi hala pazartesi inşallah sezeryan olucaz hayırlısıyla atlatalım şu süreci de
Dün kontroldeydik 3300 gr 50 cm olmuş 38+1 de beklesek epey kilo da alacak galiba :) nstde bi tane 80 üstü çıktı o da kaydadeger değil zaten iyi hissediyodum kendimi akintiyi söyledim kan leke yok tabi sancılar da düzensiz zaten dediğin gibi hazırlık galiba kordon boynundaydi hala pazartesi inşallah sezeryan olucaz hayırlısıyla atlatalım şu süreci de
Yok canım benim en ufak inadım yok hiç risk almam tek istedigim zaten nazikçe çıksın kızım ordan daha çok benim tercihim doktora bıraksam saksıda yetişse keşke bence diyoMaşAllah yeter, iyi kilosu :) son bir iki haftada çok almıyor zaten 39 haftada da doğacak nasipse :)
doktor sezeryan daha uygun diyorsa inada gerek yok bence , ben cesaret edemezdim inatla normali denemeye kimisi deniyor ama riske atmaya gerek yok sağlıkla gelsinde hangi şekilde ona uygunsa öyle gelsin
Merhaba canım sağol inşallah sağ salim alalım kucağımızamerhaba,rabbim sağlıgıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İki gün daha dayansın :)Yine jöle gibi akıntı geldi ama bu defa kahve puturler var bebek çok sert hareketler ediyo hayırlısı bakalım ben yine beklemede
Evet canım kahve geldi biraz sonra tekrar şeffaf yoğun bi akıntı devam arada adet ağrısı gibi yine düzensiz ağrılar geliyo alıştım artık :)İki gün daha dayansın :)
Akıntı çoğalıyo doğuma yakın . Senin de demek normal yolla gelseydi de çok vaktin yoktu en fazla bir hafta içinde gelirdi :)Evet canım kahve geldi biraz sonra tekrar şeffaf yoğun bi akıntı devam arada adet ağrısı gibi yine düzensiz ağrılar geliyo alıştım artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?