Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Akıntı çoğalıyo doğuma yakın . Senin de demek normal yolla gelseydi de çok vaktin yoktu en fazla bir hafta içinde gelirdi :)
Iste pazartesiden beri sarı başladı kahveli geldi şimdi şeffaf ama alisildik bişey değil farklı bi akıntı belli biseylerin sinyali artık hayırlısı son günler aylardan uzunmuş meğer

Iste pazartesiden beri sarı başladı kahveli geldi şimdi şeffaf ama alisildik bişey değil farklı bi akıntı belli biseylerin sinyali artık hayırlısı son günler aylardan uzunmuş meğer
Olsun bebekde gelmeye niyetlenmiş böyle sezeryan daha iyi , gelecegi zamanı yine kendi belirlemiş olur sancı başlayıp gitsen bile süreç uzun oluyor zaten doğum başlayana kadar , her türlü sezeryana yetiştirriler

Hamile oldugumu yeni öğrendim,lutfen cabuk randevu alabileceğim doktor onerebilir misiniz? Devlet hastanesi nadil ?sira slinabiliyor mu hemen ?

Merhaba,meraklardayım doğum gerçekletiştimi?bizide haberdar et mutlaka

Çok şükür kavuştuk kızımla ❤ detayları yazıcam inşallah biraz toparlaninca

Hamile oldugumu yeni öğrendim,lutfen cabuk randevu alabileceğim doktor onerebilir misiniz? Devlet hastanesi nadil ?sira slinabiliyor mu hemen ?
Forumdaki yailanlari okuyunca,ve sira bulunca Adatip Deniz hanim a gittim...ilgili,guleryuzlu...
Fakat aklima takilan bır cok konu oldu...
2. Hamileligim ve test yapip oyle gittim,dr hanima bunlari belirttim.bana herhangi bir kan testi yapmadı (betaHcg ye bakmadi,ceya diger degerlere )
Direkt ultrasona aldı.keseyi gordu fakat kalp sesini duyamadi.bu sefer alttan muayene etmeyi teklif etti (hem de birkac kere )
Kabul etmedim,bi kac hafta bekleyebilecegimi soyledim.2 hafta sonraya gun vedi (yani 8 hsftalik olacagim o zaman),ve yaptirmam icin bi kac tane kan testi verdi
En son folik asit kullanmsm gerektiğinden bahsetti, ve beslenme duzenimin nasil oldugunu sordu? Ki 2.dogumum olacagi icin (inşallah) bu konu ile ilgili fazlaca bilgim oldugunu dusunmeliydi bence...
Bilmiyotum 2 hafta sonra tekrar gideceğim, ve kararimi ons gore verecegim...
Dr Deniz hanima muayene olanlar, dogum yapanlar surec sizde de boyle miydi ?
Eda1654 ,formundan okudugum kadari ile Deniz hanimda dogum yapmışsınız, bastan beri hamilelik sureciniz boyle miydi acaba ?Bilgilendirirseniz cook sevinirim: ))

Keseyi gördüğü icin beta deegerini istememiştir bakmamıştır belki de, verdiği kan testlerine gelince onları hasytane de de yaptırabilirsin sonuçta muayene ücreti ödedikten sonra zaten hastanede de ücretsiz yapıyorlar tekrar başka bir hastameye gitmene gerek Yok bende de ayni testleri istemişti bu arada hayirlu olsun

Teşekkürler cevabiniz icin...

Ben deniz hanıma 14 ya da 16. Hafta civarı başladıydım. Ondan önce altınova hastanesine gidiyordum filiz hanıma . İlk muayeneye gittiğimde 7+ lardaydı geç gittiydim ben, keseyi felan gördüydü direk kalp atışınıda duyduk, oda kan testi hcg istemediydi. Zaten ilerlemiş bi hamilelik keseyide gördükleri için gerek duymuyorlar sanırım. Bidaha 1ay sonra kontrole çağırmıştı o zaman kan ve idrar testi getirirsin demişti.
Deniz hanımda belli aralıklarla tam kan sayımı istiyordu benim kan demir düşükdü hep onu takip ediyorduk öncelikli olarak.

1. Hamileligimin takibi Istanbulda basladigi icin,devlet veya ozel hemen kan testi yapıyor. ..o yüzden değişik geldi bu durum...

Herkesin beklentisi farkli oldugu icin memnuniyet seviyesi de farkli oluyor. Bana anlattiklariniz gayet ilgili geldi mesela ne güzel anlatmış . Arkadasin da dedigi gibi kese görüldüğünde beta degerine bakılmıyor. Rutin gebelik tahlillerini istiyorlar kese görülür görülmez kan idrar vs ucretsiz oluyor genelde adatipta da. Ben öznur hanima gittim ama deniz hanima gien 3 4 kisi vardı cevremde hepsi memnundu.

Bende ilk deniz hanıma gittim simdi oznur hanım ile devam ediyorum

1. Hamileligimin takibi Istanbulda basladigi icin,devlet veya ozel hemen kan testi yapıyor. ..o yüzden değişik geldi bu durum...
Eğer kese görünmeyecek kadar erken gidersen kan testi istiyorlar. Benim birde düşüğüm olduydu onda çok erken gittiydim hemen. Kan testiyle bakmıştı gebeliğe doktor. 2 gün arayla takip ediliyordu sürekli kan ver iki kat artacakmı felan , bide devam etmedi . Birdaha hamile olursam geç gidecem dediydim kendi kendime sürekli kan vermekdense. Gec gittim ve kese kalp atışı görüldüğü için zaten kanda gebeliğe bakmaya gerek kalmıyor :) tam tersiymiş beklentilerimiz yani :)

Sağol canım çok şükür herşey yolunda gidiyor sanki yıllardır birlikteymisiz gibi çok başka bir bağla geçiriyoruz günleri ❤
Öyle oluyor :) hiç büyümeyecekmiş gibi geliyor hep öyle uykusuz kalacam , hayatım hep böyle yorgunmu gececek gibi endişeleride başlıyor insanın bi yandan. Ama hep öyle geçmiyor , gün geçtikçe düzen oturuyor :) çabuk büyüyorlar

Kan testinin ucretsiz oldugunu bilmiyordum.aslinda dr hanimin istedigi testleri orada yaptirabilirdim,ama beni direkt saglik ocagina yonlendirdi...

Ben de ilk hamileligimde bunlari yasadim,gec gideyim dedim bu sefer ama,kalp atisini duyamadik...aslinda Deniz Hanim alttan muayene etmek istedi,kalp atış sesi net duyulur dedi,ama ben istemedim...2 hafta sonraya yani 8. Haftaya goruselim o halde dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…