Merhaba dmrz. Ben konak hastanesinde filiz hanıma birkaç kez muayene oldum, gebeliğimin 10. haftasımdayım şuan ve benim de sizin gibi tüp bebek gebeliği. Ben filiz hanımdan memnun kalmadım. Yeterince ilgilenmediğini düşünüyorum. Bir an önce muayene ol git der gibi bir tavır var, acaba bu her doktorda mı böyle? Ben de gebelik takibimi yapacak iyi bir doktor arıyorum. Fikir verirseniz çok sevinirim.Yani kendime uygun dr u bulmak için sanırım biraz bi kaç dr denemem gerekiyor benim anladığım teşekkür ederim ilginiz için Bu arada filiz hanım Konak'ta mı
Hayırlı olsun canım gebeliğin ben daha burda bir dr a girmedim yarın istanbuldaki dr umla son kontrolüm olucak sonrasında burada bi dr a gidicem ama karar veremedim daha sami kemik emi gitsem Sevilay Bozkurt'a mı gitsem bilmiyorumMerhaba dmrz. Ben konak hastanesinde filiz hanıma birkaç kez muayene oldum, gebeliğimin 10. haftasımdayım şuan ve benim de sizin gibi tüp bebek gebeliği. Ben filiz hanımdan memnun kalmadım. Yeterince ilgilenmediğini düşünüyorum. Bir an önce muayene ol git der gibi bir tavır var, acaba bu her doktorda mı böyle? Ben de gebelik takibimi yapacak iyi bir doktor arıyorum. Fikir verirseniz çok sevinirim.
Hayırlısıyla inşAllah hersey yolunda gider duyarsınız kalp atışınıdaBen de ilk hamileligimde bunlari yasadim,gec gideyim dedim bu sefer ama,kalp atisini duyamadik...aslinda Deniz Hanim alttan muayene etmek istedi,kalp atış sesi net duyulur dedi,ama ben istemedim...2 hafta sonraya yani 8. Haftaya goruselim o halde dedi...
Ben de ilk hamileligimde bunlari yasadim,gec gideyim dedim bu sefer ama,kalp atisini duyamadik...aslinda Deniz Hanim alttan muayene etmek istedi,kalp atış sesi net duyulur dedi,ama ben istemedim...2 hafta sonraya yani 8. Haftaya goruselim o halde dedi...
Cok tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin...kafamda daha bir suru sorular var Deniz hanimla ilgili...mesela (basit bi durum ama takildi kafama )kilo olcumunu kendi yapmadi,direkt sordu,tansiyon ,ates olcumleri de yapilmadi....Merhaba;
Ben gebeliğimi adatıpta kan testiyle öğrendim ve hemen randevu için boş olan doktor sorduğumuzda cevap Deniz Hanımdı.
İlk baktıgında kese duzensız dedı( kesem yuvarlak değil uzun inceydi) ve haftaya tekrar gel dedi.Haftaya gittğimde kese büyümüş ama düzensiz bu sağlıklı bir gebelik olmaz cumaya kadar bekleyelim alalım dedi.Aynı gun başka doktora gittigimde kese içinde yolk var ama evet bebege dair birsey yok bekleyelim dedi ve 15 gun sonra kalp atişini duyduk..Deniz hanımı dinleyeseydik 2 hafta beklemeyi göze almadı benim operasyonum zor olur gibi saçma bir cümle kurdu.
Eğer içinizde bir sorun olursa kesinlikle tek doktora bağlı kalmayın derim
Beyhekimde Ertan Çelik'e gidiyordum ama ordan ayrılmış şuan nerde olduğunuda bilmiyorum ve rutin kontrol için doktora gitmem lazım Sami Kemik dusunuyordum ama 5 dakkada bakıyorsa başka doktora mi gitsem diye kararsız kaldım.İlgili doktor önerisi olan varmı?
Sevilay Bozkurt'a hamilelik oncesınde Polikistık Over oldugum için gitmiştim ozaman ilgilenmemis hatta Tsh 6 civarındayken bence normal ama istersen Dahiliyeye gözük dedi ve sadece çocuk yapmaya yönlendirdiği için onunlada hoş anılarım kalmadı.
Tsh 6 ya normal demek.. benim bildigim bebek sahibi olmayi bile etkiliyor 4 un üstü. Ben öznur hanima gidiyordum adatiptan. Kilo bakıyordu. Tansiyon son haftalarda takip etti sadece.Beyhekimde Ertan Çelik'e gidiyordum ama ordan ayrılmış şuan nerde olduğunuda bilmiyorum ve rutin kontrol için doktora gitmem lazım Sami Kemik dusunuyordum ama 5 dakkada bakıyorsa başka doktora mi gitsem diye kararsız kaldım.İlgili doktor önerisi olan varmı?
Sevilay Bozkurt'a hamilelik oncesınde Polikistık Over oldugum için gitmiştim ozaman ilgilenmemis hatta Tsh 6 civarındayken bence normal ama istersen Dahiliyeye gözük dedi ve sadece çocuk yapmaya yönlendirdiği için onunlada hoş anılarım kalmadı.
Sevilay hanımda normal Doğum yaptırıcam derken milleti ölümden döndürdüğü olmuş ve çok kalabalık ben şimdi sağlık müdürlüğünde çalışan bir arkadaşımdan adatıpda Reyhan hanımın adını aldım ona bi gidip görüşmeyi düşünüyorum
Adatipta gidiyorum şimdilik bir yanımda Konak hastanesi diyor. Çok teşekkür ederim yoğun bakım ünitesinin olup olmadığını bilmiyordum bilgi icin tesekkurler
Oznur hanıma gidiyordum ama o da muayene acıyormuş Yen'i hastaneden ayrılacakmış simdi bu hafta cuma Konak hastanesi filiz hanıma gidecegim onunla devam etmeyi dusunuyorumİyi günler, acaba ada tıpta doktorunuz kim?
Sağolun, peki adatıptaki reyhan hanım hakkında bir fikriniz var mı? İnternetten randevu almak için baktım öznur ve reyhan hanıma muayene göstermiyordu dediğimiz gibi, bende acaba izindeler mi diye düşünmüştümOznur hanıma gidiyordum ama o da muayene acıyormuş Yen'i hastaneden ayrılacakmış simdi bu hafta cuma Konak hastanesi filiz hanıma gidecegim onunla devam etmeyi dusunuyorum
Reyhan Hanıma kuzenim gidiyordu genel olarak memnundu kendisinden.2 hafta önce bir tahlil sonucu için sıra beklemiş dışarda ondan sonra gelen birini almış onada asistanı ile sonucu yollayıp bişey yok dediği için biraz bozuldu değiştirdi
Sağolun, insan kimi seçeceğine bir türlü karar veremiyor. Aklımda şimdilik reyhan hanım var hayırlısı bakalım
Doktor bulmak çok zor ama hangi doktorla enerjiniz uyduguna inanaıyorsanız onunla devam edin derim.Birine iyi gelenle siz anlaşamıyorsunuz ya da beklentiler farklı olabiliyor.Allah yardımcımız olsun
Öyle tabi ki, Allah nasip ederse bu benim 2. Doğumum olacak ilkinde çeşitli sebeplerden dr ve hastane değiştirdim ama nasip bu ya doğumu plansızca doğumevinde reyhan hanım yaptırdı. Biraz riskli, ani bir sezeryan oldu. Çok şükür güzel geçti bundan sebep bir reyhan hanıma gideyim diyorum
Oznur hanım hem senelik izine çıkacaktı bende ayrılacak hastaneden o yuzden Randevusu kapalı görünüyordur. Reyhan hanımı tanımıyorum ama herkese her doktor iyi gelmiyor birinin iyi dediğini bazen sen beğenmiyorsun doktor ile iletişimin o elektriği yakalamak önemli dene istersen Reyhan hanımı. Hiç bilgim Yok onun hakkındaSağolun, peki adatıptaki reyhan hanım hakkında bir fikriniz var mı? İnternetten randevu almak için baktım öznur ve reyhan hanıma muayene göstermiyordu dediğimiz gibi, bende acaba izindeler mi diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?