Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

sonunda burayada gelebildim altınovada sami kemikte dogum yaptım hafta sonu bile kalkıp geldi ziyarete doktur ameliyata girerken genel anestezi istedim hemsiler kandırdı beni sütüne gecer anestezi hem tüm vücüdün uyusmus oluyor beyninde dolasıyla bebekte uyur filan yarım anestezide sadece his kaybın olur acı hissetmezsin bebek uyusmaz hemen emzirebilirsin sütün temiz olur filan dediler eger cok fena olursan genele ceviririz sen rahat ol dediler kandırdılar beni ve sadece belden asagısı uyusturuldu cok korktum ameliyathaneden aglayarak girdim cok titredim üc kisi beni tuttu igne vurulurken 3 tane sakinlestiri vurdular cok agladım bagırdım hic agrı hissetmedim o ortam beni korkttu bebegim aglarak cıktı etkilenmisti ameliyathanede kızlar saclarımı oksadı teselli ettiler ama ben cok fena oldum :)

hemsereler güleryüzlüydü ilgiliydi doktorum zaten bir numara pisman degilim o hastanede olduguma pisman eden hic bir sey olmadı aksine otel hizmeti icin aldıkları parayı hakediyorlar ve otel hizmetide cok önemliymis 2 gün yattım o günlerin rahat gecmesi cok önemliymis

dikislerimden sorunum olmadı agrım bile olmadı cok rahattım ama anesteziden dolayı kendimi cok kastıgımdan bas agrısı ve boyun agrısını cok cektim dayanamadım serum takıldı öyle gecti

benden bu kadar aklıma gelenler :)

bu tür uygulamalar doktordan doktara değişiyor mu acaba? sedat beyin bi bildiği vardır herhalde o yüzden istememiştir

herşeyin güzel gitmesine sevindim mandalina sana sormak istediğim şeyler var mesela sami bey normal doğuma giriyor mu bilgin var mı? ben doğum ücretlerini öğrendim altınovadan ama her yattığımız gün ekstradan ücret ödenecek mi acaba sen ne kadar ödemiştin ücret? anestezi baş ağrısı yapıyormuş onu bende duymuştum anestezi doktorun kimdi peki. ne kadar çok sordum dimi

sami normale girmiyor yani eger hastanede oldugu gün ise giriyor ama gece filan gelirsen gelmiyor 2 gün tam pansiyon 1020 tl ödedik ekstra birsey ödemedik zaten hersey dahildi ihtiyacımız olan anestezidoktounun adını unuttum sarapcı tipi vardı ama komikti :) hemde ne agrı yapıyor anlatamam

genelde bütün hastanelerde bu şekilde normal olunca gelmiyorlar ancak sezseryana. bende sorduğumda ücreti öyle söylediler ama acaba fazladan kalınırsa ücret değişir mi diye merak ettim. o anda komik birine ihtiyaç duyar herhalde insan rahatlamak için

kızlar arkadasımı akrabası arastırma hastanesınde normal doğum yapmış oda zıyaretıne gıtmış yattıgı oda tek kışılık cok gzuel bı odaymış cok memnnun kalmış hastaneden buılgılerınıze

Mandalina kızına kavuştun darısı başımıza artık..

Minimini seninde az kalmış.Tüm hastanelerden aldınmı fiyat..Aldıysan bizimlede paylaşırmısın..Ben normal doğummu sezeryanmı kararsızım.Ne yapacam bilmiyorum..

Yaren araştırmada doğum yapan arkadaşın özel odadamı kalmış

tatlımarkadasımın arkadaşı orda doğum yapmış detayını bılmıyorum
sen adtıptan vazmıgectın tatlım

arkadaşlar iyi geceler,kafam çok karışık fikir almak isterim sizlerden,daha önce de söylediğim gibi sadık beyin hastasıyım,cuma günü gittim 36+5 te ölçüm yapıp bebek 3300 dedi,şok oldum...çünkü ben ultrasonları kıyaslamak için ve doğuma karar vermek için araştırmada sedat umura da gidiyorum ve ondan da çok memnunum...işin ilginci geçen çarşamba da ona randevum vardı 36+3 te de o ölçüm yaptı bebek 2800 dedi.yani 2 günde 500 g alması imkansız.ayrıca ikisinin verdiği ultrason verileri ac ölçüsü hariç paralel gidiyor,ac de sedat bey 1 hafta geri çıkardı,sadık bey de 2 hafta ileri....bu farktan da kilo farkı doğdu.......kafam şundan ötürü karıştı,sadık beye epidural normal istediğimi söylediğimde,epidural olacağı kesin de...... gerisini söylemedi....her ikisi de haftaya kontrole gel dedi,ve ben hala doğumu nerede yapacağıma karar veremiyorum.araştırmanın teknolojik donanımına ve temizliğine,sadık beyin de hekimlik bilgisine güveniyorum,ayrıca araştırmada son ana kadar normale yönlendirken,sadık beyin sezaryenci olduğu söyleniyor....sizce ne yapmak mantıklı,eşimle işin içinden çıkamıyoruz....böyle bir konuda arada kalmak çok zor..Allahım hepimizin hakında hayırlı olan nasip olsun...fikirlerinize ihtiyacım var....

cnm benım benım bebegım 37 haftalık yanı senın ölçuden 2 gun sonra 3780 olarak dunyaya geldı senın bebışte demekkı ırı bebek yada ıkı usg arasında farklar olabılıyo cnm bı an dedımkı acaba sadık bey sezeryan ıcınmı dedı dıye ama cocuk dooğunca ortaya cıkıcak sonucunda
bence ıkısındende bagımsız bı dr a gıt derım ama kafanda nrmal doğumu planladıysan eger ıkısı arasından sedat beye gıt sadık bey normal doğuma gırmıyo ben adatıp hastanesınden memnun kaldım ama zaten 2.oldugundan bıde acıl szeryana alındıgımdan kaygılarım yoktu

yenı hastane ıcın cok guzel şeyler duyuyorum cevremdem

Bende Sadık beyin hastasıyım..Benimde Sadık Bey'de içime sinmeyen.Birkaç hasta birlikte içeri alıyor. Diken üstünde soru soruyorsun ister istemez.. Ben normal yada sezeryan diye düşünmedim daha ama Araştırma hastanesini iyi diye duydum.Akrabamız Müdür yardımcısı birde orda..Sizin yazınızı okuyunca hemen randevu almak istedim ama bulamadım malesef Daha önceden Erdal Çile gitmiştim memnun kalmıştım..Doğum evinden sıra aldım bende..
Doğum için net kararını ve doğum sonrasını paylaşşırsan sevinirim

tatlım bı kac hasta bırden ıcerıye gırme cok gerıde kalmış bı olay hem para verıp hem bu şartlarda muayne olmak hoş degıl
ben muayneye bı gırdıgımde en az 15 dk kalıyodum dr kızımı merakını bıle gıderıyodu
ben dayımın eşıne sedat umurdan randavu aldım cok memnun kaldı cnm mutlka on randavu al derım 2 hafta önceden alamak gerekıyo yada oraya gıttıgındede zaman zaman bulabılıyosun
kalp atışı dınletmış usg kagıdı vermış bebegın cınsıyetını söylemış benım hastam dıye dosya acmış oldukca memnun kalmış bı arkadaşım daha memnun kaldı cnm

Sadık bey hem çok bekletiyor hemde dediğim gibi birkaç hasta birlikte alıyor içeri ...

Erdal çil için almıştım 28'ine Doğum evinden.Değiştireyimde Sedat Umura alayım 13 mart vardı..

Sadık bey hem çok bekletiyor hemde dediğim gibi birkaç hasta birlikte alıyor içeri ...

Erdal çil için almıştım 28'ine Doğum evinden.Değiştireyimde Sedat Umura alayım 13 mart vardı..
Oooo bence de cnm sedat umura al hem hic beklememus hemde tek hasta olarak girmis kg tansiyon takibide yapmis genc ve bilgili bi dr mus onunda 3.dr cnm artik hep ona devam edip dogumuda orda yapick cnm

Oooo bence de cnm sedat umura al hem hic beklememus hemde tek hasta olarak girmis kg tansiyon takibide yapmis genc ve bilgili bi dr mus onunda 3.dr cnm artik hep ona devam edip dogumuda orda yapick cnm

Kafam allak bullak oldu.Ne zormuş şu doktor ve hastane seçmek yahu :)
Sedat Umura bir randevu alayım denemekte yarar var

Kafam allak bullak oldu.Ne zormuş şu doktor ve hastane seçmek yahu :)
Sedat Umura bir randevu alayım denemekte yarar var

tatlımmkeske ılk bastan bıde benım dr mu deneseydın ınankı bız esımle cok takıntılıyız ama hıc bızde soru ısaretı bırakmadı

mesela cocuk dr da bızde senın yasadıgın zorlugu yaşadık sımdı bu gıttıgımız 3.dr ama gercekten aradıgımıza degmiş cok memnunuz bebış oldugunda tavsıye ederım cnm mutlka

Bayan doktor bana hiç cazip gelmiyor ondan denemedim aslında senin doktoru.. Sadık beyi kim duysa çok iyi diyor ama belkide ben çok takıntılıyım..Adamın odasının önünde kuyruk oluyor resmen..Bu kadar insan boşa gelmiyor herhalde

cnm nıye öyle dusundun acaba ben mesela tesadufen gıtmıştım sevgı hanıma arastırmadan ama memnun kaldım hanı kadın erkek farketmıyo
sadık beyde ıyı cnm gıden memnun ama ben beklemekten cok darlanan bırıyım
cok uzun sure beklemem ıcın derdımın dermanını sadece o dr bulucaksa gıderım cnm
dıger dr da bebışe kız dedı dımı cnm sadık bey arkadasıma erkek demıştı dıger ay pıpı duşmus dedı kızmış meger

Ne bileyim doktor olunca güçlü kuvvetli olması gerektiğini düşünüyorumda ben..

Aslında bekleme konusunda çözdüm olayı randevu saatinden 1 saat sonra gidiyorum

Sadık bey söyledi kız olduğunu o zamandan beri başka doktora gitmiyorum.2 aydır kız diyor..Ama bende gördüm bacak arasını fazlalık yok yani

haha orasıda doğru sen sevı hanımı gördunmu cnm masalla kadın sadık beyden ırı kocaman bı kadın tam doğurtacak tıp
1 saat gec gıtmk mantıklı omuş cnm bıde bıkac kışı gırmeyede formul bulsan tam olck kendısı bashekım oldugundan cnm sanırım zaman problemı var her gıdısımde heryerde

sızde görmedıysenız kız oldugu tescllenmış bız görmuştk bızımkının fazlalıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…