Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Valla kız değil erkek derse şak diye bayılırım.Kuzumun odasını bile aldım

Valla kız değil erkek derse şak diye bayılırım.Kuzumun odasını bile aldım

ay tabıkıde tatlım dusunsene ıkı aydır kızım dıye sevıyosun
o arkadasım cok sevınmıştı cunku 5 aylık bı oğlu vardı zaten yeterınce yıkık durumdaydı bıde 2.nın erkek degılde kız oldugunu ögrenınce cok sevındı

odanızı aldınız cnm demek gule gule kullanın cnm nasııl aldınız

Eki Görüntüle 641527

Bunu aldık canım

çok teşekkürler yaren sen doğum yaptın demek,ben o kısmı kaçırmışım,hayırlı olsun,sağlıkla büyüt

Arkadaşlar ben kararsızlığa devam edeyim, artık son hafta karar veririm gibi geliyor,inanın çok zor son 20 gün kalmışken,2 dr' a gitmek hem çok iyi hem de kararsızlığa neden oluyor,dediğim gibi sadık bey yılların doktoru ve çok tecrübeli,sedat beyi düşünenlere de şiddetle tavsiye ediyorum,ekranı size çevirip bebeğin burun deliklerini bile gösteriyor,ilgili,şikayetin varsa ayrıntılı olarak dinliyor,ilaç takibini düzgün yapıyor,kilo,tansiyon nst takibi yapıyor,genç bir doktor ama tipik devlet hastanesi doktorlarına benzemiyor,ben öğretmenim izne ayrılma konusunda da gerekli evraklara yardımcı oluyor,ayrıca bu haftadan itibaren randevusuz gelebileceğimi söyleyip ,hasta dosyamı bana verdi......yani anlayacağınız araştırmada da sanki özelmiş gibi tek dr a gittim....hayırlısı olsun diyelim

cnmmmmm cok beyendım gercekten cok guzel rabbım huzurlu guler nasıp etsın cnm odasında
beyaz almakla cok ıyı yapmıssın cnm buyudugundede rahatlıkla kullanılabılır resım evınızden mı cnm kuruldumu

Resimi mağazada çektim.Eve nisan sonunda gelecek canım.Odamızıda boşaltmamız lazım..

Canım bizimle kararını paylaşmayı unutma olurmu

yanı aslında sadık bey bı kac kısı alıp uzun sure beklıyoken bıde normal doğum konusunda destek vermezken ona gıtmenın bı anlamı yok cnm
anlattıgın kadarıyla sedat bey özel sadık bey devlet konumunda olmş
benım fıkrımce sedat beye devam et derım

ben adatıpta sevgı hanımla doğumumu yyaptım hersey guzeldı

merhaba arkadaşlar bende araştırma yaparken buldum bu sayfayı optimal arkadaşım seninle tam olarak aynı durumdayız 38+4üm bende sami beye gidiyorum altınovada ama çatı muayenesi bile yapmadan sen normal doğum yapamazsın dedi gerekçeside şimdiye kadar hiç sancım yada kasılmam olmaması bana garip geldi. hamileliğimin ilk zamanları eğitim araştırmada sühha beye gidiyordum ve doğumu orda yapmaya karar vermiştim ama o bıraktı eğitim araştırmayı bende altınovaya karar verdim ama sami beyin direk öyle demesi korkuttu beni sami beye güveniyorum rahatlatıcı bi doktor ama kararsız kaldım imdaaaattt yani :) sende kararını paylaşırsan sevinirim

tatlım sımdı okuyı-uncada anladım kı samı beye gıdıpte normal doğumu gerceklestırmış bı arkadaşımız yok
sonucta sen 38 haftalık gebesın sancın yada kasılman olası sart degıl zaten bırden gelışen bı olay sevgı hanım kızımda ılk hamılelıgımde doğuma kadar hıc sancım kasılmam olmamasına ragmen normal doğum yapabılrısın dıyodu catında uygunsa dıyoduben sezeryan ıstedım sezeryan oldum orası ayrı
ama normal doğum duşunuyosan cnm arastırmada doğum yapanların memnun oldugunu duydum sedat umur hakkındadA GUZEL SEYLER DUYDUM
samı bey normal doğuma mesaı saatlerı dışında gelmıyo cnm

bu başlığı görmem çok iyi oldu şu sıralar benimde aklımda birsürü sorular var sizlerdende fikir edinmiş olucam, buarada bende altınovada sami beye gidiyorum şimdilik normal doğum gözüküyor banada çatı muayenesi yapmadan bebek çok iri değil bu tür bebekleri normal doğuma bırakıyoruz dedi korkmama rağmen normal istiyorum inş yapabilirim bi arkadaş normal doğum yapamazsın dedi diye yazmış sami beyin sezeryan yanlısı olduğunu düşünmüyorum ben söylediyse bi bildiği vardır muhakkak, bana yapamazsın derse ısrarcı olmucam

Tatlim nerhaba hosgeldin topige
insalla gore bi dogum olur sanirim son zamanlarda konusuluyo kedinlesiyo dogum sekli o zaman belurtiyolar sebep genekdede dr lar sezeryana yoneltiyolar

Selam arkadaslar..nasilsiniz..kabusa donen ayrintili ultrasonum bi aksilik olmazsa p.tesi son bulacak..ist.a gidiyorum..son kontrolumde beyhekim has.den bahsettim dr.uma o da bana istedigin yerde yaptirabilirsin ama o dr.larin islerinde ne kadar iyi oldugunu bilemem ve sorumluluk o dr.larda olur dedi ist. Gitmekle ugrasmayayimdiye beyhekim hastanesini aradim ama randevu veremiyorlarmis cunku dr.gidiyomus yeni dr.un ne zaman gelecegide belli degilmis ayrica ult. Nasil yaptiklarinida sordum renkli mi siyah beyaz mi diye ult.hemsiresi aynen sunlari soyledi..siyah beyaz ult. Bakiyoruz renkli ult.tamamen sov amacli bikac resim veriyoruz baya acik sozluydy yani..

Ben ayrıntılı yaptırmadım..Sadık Bey gerek görmüyor..Bende ısrarcı olmadım açıkcası..Dediğin gibi Sakaryada imkanlar kısıtlıysa isabet olmuş bu düşüncem

kızlar arastırma hastanesınden taze bılgıler var
komsumun arkadası öglen doğum yapmış gercı oda cok bılgıye sahıp degıl ama odalar cok dolu oldugundan odaya yerleşememış hala doğum katındaymış bıkaç saattır cok talep varmış doğum ıcın
ay ınsanda hemen ıster odasına yerleşsın
ben bılgılerı alıp sızlerle paylaşıcam kızlar

cnm sonucları yazarsan sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…