haha orasıda doğru sen sevı hanımı gördunmu cnm masalla kadın sadık beyden ırı kocaman bı kadın tam doğurtacak tıp
1 saat gec gıtmk mantıklı omuş cnm bıde bıkac kışı gırmeyede formul bulsan tam olck kendısı bashekım oldugundan cnm sanırım zaman problemı var her gıdısımde heryerde
sızde görmedıysenız kız oldugu tescllenmış bız görmuştk bızımkının fazlalıgı
Valla kız değil erkek derse şak diye bayılırım.Kuzumun odasını bile aldım
ay tabıkıde tatlım dusunsene ıkı aydır kızım dıye sevıyosun
o arkadasım cok sevınmıştı cunku 5 aylık bı oğlu vardı zaten yeterınce yıkık durumdaydı bıde 2.nın erkek degılde kız oldugunu ögrenınce cok sevındı
odanızı aldınız cnm demek gule gule kullanın cnm nasııl aldınız
cnm benım benım bebegım 37 haftalık yanı senın ölçuden 2 gun sonra 3780 olarak dunyaya geldı senın bebışte demekkı ırı bebek yada ıkı usg arasında farklar olabılıyo cnm bı an dedımkı acaba sadık bey sezeryan ıcınmı dedı dıye ama cocuk dooğunca ortaya cıkıcak sonucunda
bence ıkısındende bagımsız bı dr a gıt derım ama kafanda nrmal doğumu planladıysan eger ıkısı arasından sedat beye gıt sadık bey normal doğuma gırmıyo ben adatıp hastanesınden memnun kaldım ama zaten 2.oldugundan bıde acıl szeryana alındıgımdan kaygılarım yoktu
yenı hastane ıcın cok guzel şeyler duyuyorum cevremdem
cnmmmmm cok beyendım gercekten cok guzel rabbım huzurlu guler nasıp etsın cnm odasında
beyaz almakla cok ıyı yapmıssın cnm buyudugundede rahatlıkla kullanılabılır resım evınızden mı cnm kuruldumu
Arkadaşlar ben kararsızlığa devam edeyim, artık son hafta karar veririm gibi geliyor,inanın çok zor son 20 gün kalmışken,2 dr' a gitmek hem çok iyi hem de kararsızlığa neden oluyor,dediğim gibi sadık bey yılların doktoru ve çok tecrübeli,sedat beyi düşünenlere de şiddetle tavsiye ediyorum,ekranı size çevirip bebeğin burun deliklerini bile gösteriyor,ilgili,şikayetin varsa ayrıntılı olarak dinliyor,ilaç takibini düzgün yapıyor,kilo,tansiyon nst takibi yapıyor,genç bir doktor ama tipik devlet hastanesi doktorlarına benzemiyor,ben öğretmenim izne ayrılma konusunda da gerekli evraklara yardımcı oluyor,ayrıca bu haftadan itibaren randevusuz gelebileceğimi söyleyip ,hasta dosyamı bana verdi......yani anlayacağınız araştırmada da sanki özelmiş gibi tek dr a gittim....hayırlısı olsun diyelim
Arkadaşlar ben kararsızlığa devam edeyim, artık son hafta karar veririm gibi geliyor,inanın çok zor son 20 gün kalmışken,2 dr' a gitmek hem çok iyi hem de kararsızlığa neden oluyor,dediğim gibi sadık bey yılların doktoru ve çok tecrübeli,sedat beyi düşünenlere de şiddetle tavsiye ediyorum,ekranı size çevirip bebeğin burun deliklerini bile gösteriyor,ilgili,şikayetin varsa ayrıntılı olarak dinliyor,ilaç takibini düzgün yapıyor,kilo,tansiyon nst takibi yapıyor,genç bir doktor ama tipik devlet hastanesi doktorlarına benzemiyor,ben öğretmenim izne ayrılma konusunda da gerekli evraklara yardımcı oluyor,ayrıca bu haftadan itibaren randevusuz gelebileceğimi söyleyip ,hasta dosyamı bana verdi......yani anlayacağınız araştırmada da sanki özelmiş gibi tek dr a gittim....hayırlısı olsun diyelim
merhaba arkadaşlar bende araştırma yaparken buldum bu sayfayı optimal arkadaşım seninle tam olarak aynı durumdayız 38+4üm bende sami beye gidiyorum altınovada ama çatı muayenesi bile yapmadan sen normal doğum yapamazsın dedi gerekçeside şimdiye kadar hiç sancım yada kasılmam olmaması bana garip geldi. hamileliğimin ilk zamanları eğitim araştırmada sühha beye gidiyordum ve doğumu orda yapmaya karar vermiştim ama o bıraktı eğitim araştırmayı bende altınovaya karar verdim ama sami beyin direk öyle demesi korkuttu beni sami beye güveniyorum rahatlatıcı bi doktor ama kararsız kaldım imdaaaattt yani :) sende kararını paylaşırsan sevinirimarkadaşlar iyi geceler,kafam çok karışık fikir almak isterim sizlerden,daha önce de söylediğim gibi sadık beyin hastasıyım,cuma günü gittim 36+5 te ölçüm yapıp bebek 3300 dedi,şok oldum...çünkü ben ultrasonları kıyaslamak için ve doğuma karar vermek için araştırmada sedat umura da gidiyorum ve ondan da çok memnunum...işin ilginci geçen çarşamba da ona randevum vardı 36+3 te de o ölçüm yaptı bebek 2800 dedi.yani 2 günde 500 g alması imkansız.ayrıca ikisinin verdiği ultrason verileri ac ölçüsü hariç paralel gidiyor,ac de sedat bey 1 hafta geri çıkardı,sadık bey de 2 hafta ileri....bu farktan da kilo farkı doğdu.......kafam şundan ötürü karıştı,sadık beye epidural normal istediğimi söylediğimde,epidural olacağı kesin de...... gerisini söylemedi....her ikisi de haftaya kontrole gel dedi,ve ben hala doğumu nerede yapacağıma karar veremiyorum.araştırmanın teknolojik donanımına ve temizliğine,sadık beyin de hekimlik bilgisine güveniyorum,ayrıca araştırmada son ana kadar normale yönlendirken,sadık beyin sezaryenci olduğu söyleniyor....sizce ne yapmak mantıklı,eşimle işin içinden çıkamıyoruz....böyle bir konuda arada kalmak çok zor..Allahım hepimizin hakında hayırlı olan nasip olsun...fikirlerinize ihtiyacım var....
merhaba arkadaşlar bende araştırma yaparken buldum bu sayfayı optimal arkadaşım seninle tam olarak aynı durumdayız 38+4üm bende sami beye gidiyorum altınovada ama çatı muayenesi bile yapmadan sen normal doğum yapamazsın dedi gerekçeside şimdiye kadar hiç sancım yada kasılmam olmaması bana garip geldi. hamileliğimin ilk zamanları eğitim araştırmada sühha beye gidiyordum ve doğumu orda yapmaya karar vermiştim ama o bıraktı eğitim araştırmayı bende altınovaya karar verdim ama sami beyin direk öyle demesi korkuttu beni sami beye güveniyorum rahatlatıcı bi doktor ama kararsız kaldım imdaaaattt yani :) sende kararını paylaşırsan sevinirim
bu başlığı görmem çok iyi oldu şu sıralar benimde aklımda birsürü sorular var sizlerdende fikir edinmiş olucam, buarada bende altınovada sami beye gidiyorum şimdilik normal doğum gözüküyor banada çatı muayenesi yapmadan bebek çok iri değil bu tür bebekleri normal doğuma bırakıyoruz dedi korkmama rağmen normal istiyorum inş yapabilirim bi arkadaş normal doğum yapamazsın dedi diye yazmış sami beyin sezeryan yanlısı olduğunu düşünmüyorum ben söylediyse bi bildiği vardır muhakkak, bana yapamazsın derse ısrarcı olmucam
canım odan çok güzel maşallahmevlam sağlıkla vu huzurla büyütmeni nasip etsin inş.
sakaryadan değil mi bu mobilya?
canım odan çok güzel maşallahmevlam sağlıkla vu huzurla büyütmeni nasip etsin inş.
sakaryadan değil mi bu mobilya?
Selam arkadaslar..nasilsiniz..kabusa donen ayrintili ultrasonum bi aksilik olmazsa p.tesi son bulacak..ist.a gidiyorum..son kontrolumde beyhekim has.den bahsettim dr.uma o da bana istedigin yerde yaptirabilirsin ama o dr.larin islerinde ne kadar iyi oldugunu bilemem ve sorumluluk o dr.larda olur dediist. Gitmekle ugrasmayayimdiye beyhekim hastanesini aradim ama randevu veremiyorlarmis cunku dr.gidiyomus yeni dr.un ne zaman gelecegide belli degilmis ayrica ult. Nasil yaptiklarinida sordum renkli mi siyah beyaz mi diye ult.hemsiresi aynen sunlari soyledi..siyah beyaz ult. Bakiyoruz renkli ult.tamamen sov amacli bikac resim veriyoruz baya acik sozluydy yani..
Selam arkadaslar..nasilsiniz..kabusa donen ayrintili ultrasonum bi aksilik olmazsa p.tesi son bulacak..ist.a gidiyorum..son kontrolumde beyhekim has.den bahsettim dr.uma o da bana istedigin yerde yaptirabilirsin ama o dr.larin islerinde ne kadar iyi oldugunu bilemem ve sorumluluk o dr.larda olur dediist. Gitmekle ugrasmayayimdiye beyhekim hastanesini aradim ama randevu veremiyorlarmis cunku dr.gidiyomus yeni dr.un ne zaman gelecegide belli degilmis ayrica ult. Nasil yaptiklarinida sordum renkli mi siyah beyaz mi diye ult.hemsiresi aynen sunlari soyledi..siyah beyaz ult. Bakiyoruz renkli ult.tamamen sov amacli bikac resim veriyoruz baya acik sozluydy yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?