Cnm yoktun uxun zamandir nasilsin nadil gidiyo gebelik dr icin karar verdinmi
Teşekkür ederim canım.İzmitten aldım canım..Sakaryada çok seçenek yok
kızlar arastırma hastanesınden taze bılgıler var
komsumun arkadası öglen doğum yapmış gercı oda cok bılgıye sahıp degıl ama odalar cok dolu oldugundan odaya yerleşememış hala doğum katındaymış bıkaç saattır cok talep varmış doğum ıcın
ay ınsanda hemen ıster odasına yerleşsın
ben bılgılerı alıp sızlerle paylaşıcam kızlar
evet canım gelemedim şu aralar.dr.a henüz bir karar veremedim hala aynı gittiğim dr.uma gidiyorum.eğer ona devam edersem doğum yeri adatıp diye gözüküyor.ama nedense içimde hep altınova var benim bakalım ne olacak.
bu arada bebişime dr. erkek dediama yinede 17.haftan dolsun falan dedi baaklım 10 gün sonra terkrar gideceğim o zamanda erkek derse erkektir herhalde.senin nasıl gidiyor
evet daha alışverişe başladım şöyle bir göz gezdirmece fiyat analizi falan yapıyorum arada benimde gözüme çok ilginç şeyler takılmadı.allah mutlu ve sağlıklı günlerde kullanmanı nasip etsin canım tekrardan
Hadi ya çok kötü...En iyisi özel ozaman
Cnm erkek dediyse buyuk ihtimal erkektir dr um 11 haftada tahmin etti olede ckti hayirli evlat olsun cnm insalla cnm mobilya sakaryadan dusunuyosan ada pasa mobilyadan aldim kizimin mobilyasini cojta memnun kalfik kiyafetlerimizinde cogu c&a dan ve su an inanilmaz indirimde benim aldiklarim yati fiyatina resmen kacirma derim
aslında mobilya konusunda kararsızım benim evim 2+1 ama yatak odam büyük bayağı bir.bir diyorum 1 yaşına kadar bizim odada yatar sonra odayı boşaltır genç odası tarzına yakın bişey mi alırım diyorum.yada işte an geliyor odayı şimdiden boşaltsam da şimdiden mi alsam diyorum daha bir karara varamadım henüz:44::44:
kıyafet içinde kendimi dizginlemeye çalışıyorum şimdiden başlarsam almaya doğuma akdar dünya eşya alırım gibime geliyor
bu arada ada paşa mob.nerede asemde falan mı
Cnm su an oda alsanda mecbur yatak odanada yatak almak zorundasin cunku gece slk emmk isticek o yuzden seneyede erteleyebilirsin cnm ben sahsen park yatak kullaniyorum kizimida buyuyuncd ayirmistim
Benimde 2.nin cinsiyet farkli olunca dunya kadar kiyafet aldin dogun yapacagim gune kadae iyikide cok almisin kullandik bol bol pasa su an 1 yas giyidihinden kiyaffetlerin cogunu kaldirdik bile
Pasa mobilya serdivanda cnm hem cadde ustunde hemde asemde asemde cesit daha bol
park yataktan memnun musun?onunla bebeği sallayamıyorsun o yüzden kullanışle değil falan diyorlar da.
bende park yatak almak istiyordum öyle duyunca tereddütte kaldım.sonuçta bebeği yatağında sallamak gerekebilir
Cnm ben cok memnunum isteesen bi ara resim eklerim evde ahsap olmasina ragmen ben onu aldim kullaniyorum sallaniyo cnm park yatagmmiz ki genelde hep sallaniyo tavsiye ederim
Cok sukur biz daha hic sallamadik tostosumuzu yatagonda
selam arkadaşlar,ilk gebeliğimden beri kadınlarkulubünün müdavimlerindenim ,oğluşum şimdi 5 yaşında ve ikinciye kısmetse düşünme aşamasındayız:)
Ancak şöyle bir sorunum varki biz daha önce istanbuldaydık ve oradaki şartlar tabi daha farklı ve imkanlar daha çok olduğu için ilk gebeliğimde doğru hekimi ve hastane yi tercih etmem çok da zor olmamıştı.şimdi sakaryadayız ve yeni geldik.gözlemlerim ve araştırmalrım henüz sonuç vermedi özel hastane ler ve devlet şartları çok da farklı değil ve sağlık konusunda 10 yıl geriden gelen bir sistem mevcut.arkadaşlar gebelğini takipve doğumunu sakaryada nereyi tavsiye debilirsiniz,olmazsa acil durumlar için burda hemen görüşebileceğim bir yer doğumuda izmit yada istanbulda olsun diye düşünüyorum:)yorumlarınızı bekliyorum
iyi geceler arkadaşlar,yine ben....doğum korkusu fena halde kafamı yoruyor...en son gelişme 1 martta sadık beye gittiğimde yine epidural normal istediğimi söyledim ,bebğin inip inmediğini sordum ,indiğini söyledi ve normal doğum için olur cevabi aldım,yalnız 10da sabahtan hastanede olmamı alttan kontrol edip açılmaya bakacağını söyledi(çatı muayenesi de ayrı bir korku neyse...)sonra buna ilaveten bebeğin kilosunu 37+5 te 3700 g çıkardı şok oldum,çünkü araştırmada 2 gün önce daha yeni 3000 g olduğunu sedat bey söylemişti.bu hafta yine aynı dr lara çarşamba ve cuma kontrollerim var,bakalım aradaki 700 gramlık küçücük fark ne durumda!Bu arada sanırım sadık bey sabahleyin sezeryana ikna için çağırmış olsa da ben yine normale direnip,artık son kararımı vereceğim...ayrıca araştırmada nstye girdiğimde hemşirelerle konuştum,kızlar epey bilgi verdi,özel odanın olmadığını 2 kişilik odalar olduğunu,doğuma dr,asistan ve stajyer hemşire girdiğini söylediler....bense doğuma dr girmediğini biliyordum.. bu konuda bilgi sahibi olanlar lütfen detayları paylaşsınlar...unutmadan sadık bey bebeğin gelişimini tamamladığını,en geç 10 martta doğum olması gerektiğini söyledi,sata göre 17 mart görünmesine rağmen....Ne olur,hepimiz birbirimiz için bol bol dua edelim,çünkü bizi ancak birbirimizin anladığını düşünüyorum.İnşallah hayırlısıyla mutlu sonu görürüz
Merhabalar, bu konuyu çocuk doktoru ararken tesadüfen gördüm :) Ben de biraz bilgi vereyim dedim. Eylül ayında Altınova'da doğum yaptım doktorum Sami Bey idi. Beni normal doğuma yönlendirdi "çok kolay bir doğum olabilir yapın çok müsait" demişti. Fakat 41.hafta dolunca ve bebek de aşağı inmeyince sezeryan oldum daha fazla beklemenin (8 gün bekledik) risk olduğunu söyledi. Eğer 1 cm açılma olsaydı bana suni sancı vereceklerdi ancak hiç açılma yoktu velhasıl çok istememe rağmen normal doğum yapamadım. Belki daha beklerdin diyeceksiniz ama 1 hafta geçtikten sonra insan korkuyor ya bir şey olursa diye.. Bebeğimi riske atamadım yine de atmam yani pişman değilim.
Kısaca şunu söyleyeyim Sami Bey iyi ve ilgili bir doktordur gereken her şeyi anlatır, samimidir, rahattır. Gereksiz tahliller istemez, ayrıntılı renkli falan hiçbir şey istemedi benden kan sayımlarımı bile aile hekimliğinde yaptırdım. Zaten randevuları her daim doludur. Bir kaç tane arkadaşım daha onda doğum yaptı hepsi sezeryan ama genelde kendileri istediler ya da mecbur kaldılar. Ama normal doğum yaptırdığı biriyle de tanıştım o da çok memnundu.
Sadık Bey için de iyi diyorlar ona giden tanıdıklarım da memnun. Araştırma Hast. kadın doğumcuları hakkında bilgim yok.
Doktorunuza güvenmeniz çok önemli bence. Gerisi bir şekilde hallolacaktır. Bebişleri sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)
iyi geceler arkadaşlar,yine ben....doğum korkusu fena halde kafamı yoruyor...en son gelişme 1 martta sadık beye gittiğimde yine epidural normal istediğimi söyledim ,bebğin inip inmediğini sordum ,indiğini söyledi ve normal doğum için olur cevabi aldım,yalnız 10da sabahtan hastanede olmamı alttan kontrol edip açılmaya bakacağını söyledi(çatı muayenesi de ayrı bir korku neyse...)sonra buna ilaveten bebeğin kilosunu 37+5 te 3700 g çıkardı şok oldum,çünkü araştırmada 2 gün önce daha yeni 3000 g olduğunu sedat bey söylemişti.bu hafta yine aynı dr lara çarşamba ve cuma kontrollerim var,bakalım aradaki 700 gramlık küçücük fark ne durumda!Bu arada sanırım sadık bey sabahleyin sezeryana ikna için çağırmış olsa da ben yine normale direnip,artık son kararımı vereceğim...ayrıca araştırmada nstye girdiğimde hemşirelerle konuştum,kızlar epey bilgi verdi,özel odanın olmadığını 2 kişilik odalar olduğunu,doğuma dr,asistan ve stajyer hemşire girdiğini söylediler....bense doğuma dr girmediğini biliyordum.. bu konuda bilgi sahibi olanlar lütfen detayları paylaşsınlar...unutmadan sadık bey bebeğin gelişimini tamamladığını,en geç 10 martta doğum olması gerektiğini söyledi,sata göre 17 mart görünmesine rağmen....Ne olur,hepimiz birbirimiz için bol bol dua edelim,çünkü bizi ancak birbirimizin anladığını düşünüyorum.İnşallah hayırlısıyla mutlu sonu görürüz
tatlımmsen arkadasları bılgılendırmısken bende sana bılgı vereyım oğlum ıcın 3 cocuk dr na gıttık sonunda aradıgımızı bulduk adatıp hastanesı alı ümıt numanoğlu cnm bız cok memnunuz eger gıdersen aradakı farkı anlıcaksın cnm kızımdadapek cok dr a gıttım bu kafdar detaycısını bu kadar cocuk sevenını görmedım sıddetle tavsıye ederım
canım çok teşekkür ederim. Ali Ümit Bey e de 2 defa kontrol için gitmiştik sonra Şener Bey e devam ettik şimdi ufaklığım biraz hasta kararsız kaldım ben de.. Ama ben de beğenmiştim Ali Ümit Bey'i. İlgili bir doktor. Adatıp bize biraz ters ama olsun gene de ona gideyim ben tekrar teşekkür ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?