Çocuk hekimi olarak numanoğlu gerçekten iyi ama kadındoğum olarak adatıp ve hekim netleşmedi yaw
merhabalar.. 13 haftalık hamileyim.. eylülde evlenip geldim aralıkta hamile kaldım. yıllarca çalıştım okul iş derken evde ki hayattan kopuk yaşadım.şimdi dört duvar arasındayım, ailemden uzaktayım burada eşimden başka kimsem yok.. kendimi çok yalnız hissediyorum.. kendimi böyle hissederken yol arkadaşım çıkageldi.. şimdi karnımda bebeğimle ikimiz başbaşayız.. ama çok şaşkın ve deneyimsisiz..
sizlerin tecrübelerini paylaşmak bi yana konuşmak ta bana iyi gelecek..
herşey de bu kadar yeni olduğum için tedirginim, kadın doğum hastanesine gittim çok kalabalık ve doktorlar haliyle ilgisizdi. sonra adatıpta handan hanıma gittiim ama sanki hemen geçiştiriveriyor insanı biraz ilgisiz gibi. Gerçi herşey yolunda olduğundan belki bu kadar üstünde durmuyor ama ben haliyle ilgi, bilgi istiyorum.. daha sonra neşe aşıcıya gittim muayene 15-20 dk sürdü.
herşey hakkında bilgi verdi eşim ve benimle aynı anda konuştu cinselliğe kadar değindi, soracağımız bir soru var mı diye sorduğunda öylece kalakaldım.. çünkü sorabileceğim herşeyi çoktan kendi anlatmıştı.. kısacası onca doktor maceramdan sonra neşe hanım bana bir serap gibi geldi adeta..
yine de ben sizlerin fikirlerini almak isterim. lütfen beni yalnız bırakmayın, doktor konusunda olduğu kadar beni ilerleyen süreçler de neler bekler nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım lütfen paylaşın benimle..
Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum..
Selammm sonunda ayrintili ultrasonumu yaptirdim..hemde dogumevindeson anda bi tanidik bulduk bana radyolojiye sevk al gunu ayarlicaz dediler..dun aksam randevum vardi..rabia hanima gittim bu arada ve tek kelime baayiiillldimmm..cok ilgiliydi sanki ozel hastanedeymisiz gibi ekranda bile gosterdi bebegimi..erdal bey hicbirsey dememisti ve ekrana bakamamistim...ve dr. Sevk vericem onumuzdeki 3 gun icinde randevu versinler dedi..yani tanidiga bile gerek kalmadi..radyolojide p.tesi ye kadar dolu ama dr.acil yazmis yarin sabah gelin ve muayne olun dedi..hepsi bu..bu arada 21+6 gunluktum..18 haftalik gittigimde erdal bey yonlendirmemisti bende gec kalicak falan diyodum ama oyle olmuyomus..zaten sevk kagidinda acil hasta, yakin randevu, normal randevu ibareleri var dr.un isaretledigine gore tarih veriliyor sanirim..benden sonra gidecekler hic slkinti yapmasin..
kizlar bu aksam muayeneye gittim.dr.benim sipaya yine erkek dedi.pasam geliyor.sanirsam
cnm benım sakaryaya topiğimıze hosgeldın bebegını kucagına almak nasıp olsun cnm ınsalla saglıcakla
dr unun gönulune göre olmasına cok sevındım kafanda acaba kalmamasınada
handan hanım gercekten cok ıtıcı gelıyo banada
bende adatıpta sevgı hanıma gıdıyordum
nese hanıma gıden arkadaşlarımızda memnun
tek sıkıntı calışma saatlerı dısında normal doğuma gırmıyomuş cnm
arkadasım yok demışsın cnm kafana takılan her konuda yardımcı olmak ısterım
ikili tarama testi yaptırmam gerekiyor bu hafta.. acaba kadın doğum hastanesinde yapılıyor mu? ek bir ücret alınıyor mu?
ya da diğer devlet hastanelerinde?
arkadaşım merhaba ,ben eğitim araştırmada yaptırmıştım,ücretli değil...kadın doğumu bilmiyorum...
hadı bakalım cnm hayırlı evlat olur yavrum ınsalla yenı nesıl sakarya genclıgını oluşturmaya aşlıyoruz yavastan
ikili tarama testi yaptırmam gerekiyor bu hafta.. acaba kadın doğum hastanesinde yapılıyor mu? ek bir ücret alınıyor mu?
ya da diğer devlet hastanelerinde?
amin canım hepimizin yavrusu hayırlı ve güzel ahlaklı olur inş.evet sakarya gençliği olacak bakalım
doğum evi yapmıyormuş canım bebim drum öyle demişti.araştırma hastanesinde ve özelde falan varmış.
cnm ben ucluyu yaptırdım adatıpta 90 tl ye
cnm nerdeyse doğum yapıcaksın sonuc nedır
cnm benım cok sevındım ıstanbula gıtmek zorunda kalmadıgın ıcın ınan kı benım gözumde buyumuştu ee nasıldı cnm ufaklk herşey yolundamı
bu açılma kendi kendine mi oluyor,nerdeyse 1 haftam kaldı,hiç bir şey yok..anlamadım ben bu işten....normal doğum istiyorum ama hakkımda hayırlısıysa,eğer bebeğimi riske atacaksam sezaryene de bir şey demeyeceğim.....ne bileyim karma karışık herşey,ALLAHIM kimseyi darda bırakma...
ben sordum 145 dediler serdivanda sormuştum çarşı ile aralarında muayene farkı vardı, tam teşekküllü hastane olduğu içinmiş. iki katı çarşıya göre muayene ücreti ama testlerde de fark varmı ya?
bu çok saçma olur..
bu arada gittim araştırma hastanesine yapmadılar 14 haftalık olmuş diye hangi doktora gitsem haftası ile farklı tespitler yapıyorlar.. ultrason cihazlarından farkedermiş, ama şaşkın gibi hastane hastane dolanıyorum..özele gidiyorum 13+1 diyor. test yaptırmaya karar veriyorum.. kadın doğuma gidiyorum 2 gün sonra 15 haftalık diyor aynı gün araştırmaya gidiyorum 14 haftalık diyor!!
:) zaten karman çorman kafam, iyice karıştırıyorlar beni iyi mi!! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?