Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

cnm benım hakkında hayırlısı oldun ama normal doğum ıstıyosan sartlarını zorla ıcınde kalmasın sancın olmazsa sunı sancı verırler
genelde bı gunde bıkac saat ıcınde gelısebılıyo doğum ondan dolayı zamanının dolmasını bekle ccnm

Canim neden okadar cok dr.a cikiyorsun hemde ayni anda.iclerinden sana en yakin geleni secip devamli ona gitsen senin icinde daha iyi olur dusuncesindeyim

Canim neden okadar cok dr.a cikiyorsun hemde ayni anda.iclerinden sana en yakin geleni secip devamli ona gitsen senin icinde daha iyi olur dusuncesindeyim

aslına bakarsan drumu seçtim adatıpta neşe hanıma görünüyorum artık ama ikili taramayı özelde yaptırmadım, kadın doğum yapar sandım randevu alıp gittim ancak araştırmada yapıldığını söylediler ve oraya yönlendirildim tabii böylece 2 gün içinde 3 farklı dr baktı ve 3ü de farklı haftalar söyledi ama ayrıntılı tetkik etmesi açısından neşe hanıma güveniyorum hastalıklarımı adet düzensizliğimi değerlendirerek hesaplıyor maalesef devlet hastanelerindeki doktorlar bu denli ilgilenmiyorlar.

Sizin doktorunuz kimdi acaba?

cnm bugun dr aa gıdıcektın gelışmelerı yazabılırmısın

arkadaşlar iyi geceler....bugün adatıpa muayeneye gittim,saat 4 gibi,nst de sancı 100 çıktı,doğum sancısıymış ama ben bir şey hissetmiyordum.kalp atışlarımız da iyiyimiş.fakat çatı muayenesinde yine açılma yokmuş,ve bebek çok yukarıdaymış..ayrıca ebe moralimi bozdu,senin yapın normale müsait değil,kemiğin öne doğru bebeğin başı da zor doğar dedi,ama yine bir kaç günün var inerse yapa da bilirsin dedi,bence sezaryene kendini hazırla dedi....sonra yaklaşık 1 saat önce sancım var diye tekrar hastaneye gittim farklı bir ebe yine muayene etti...o da inmediğini,açıklık olmadığını söyledi,ama biraz daha rahatlatıcı oldu,çünkü belki açılma olur dedi,ama kalça kemiğinin ölçümünün dr tarafından yapılmasını söyledi,çünkü bebeğin kafa ölçümü 36 ideal oluyor,eğer senin kalça kemiğin 35 ise normal doğumun zor olur dedi...tüm bu sonuçları sadık beye söyleyince perşembeye kadar süre verdi,perşembe ultrasona bakıp tekrar değerlendiririz dedi,bu arada saat itibariyle 39+2 deyim ve gece bakan ebe doğum için sancın var,hiç belli olmaz,her ana doğumun gerçekleşebilir dedi...hakkımızda hayırlısı....

Bu bekleyişte zor canım ya..Allah kurtarsın..

Sadık Bey sezeryana yönlendiriyormu yoksa önce normalmi diyor...Yada senin diretmenlemi bekliyorlar

merhaba arkadaşlar
sizin kadar tebrübeli değilim yeni hamileyim ama
tecrübelerinizden faydalanmak isterim
Sakarya'dan birilerini arıyordum bende

araştırma hastanesinde doğum yapmaya karar veren var mı yada yapan
tavsiye eden doğum evini düşünmüyorum
yada diğer özel hastanelerde doğum tecrübeleri yada ücretleri hakkında bilgi verebilecekler
şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba..benim dr.umda nese hanim..bende kendisinden cok menunum.. Bu ikinci gebeligim hatta oglumda da dr.um nese hanimdi..

Aslinda guncel fiyatlari biliyorum..fikir olmasi acisindan yazmak istedim 2010 nisan ayinda adatipta normal dogum 550 liraydi..ben epidural normal yaptim ve 850 lira verdim..ancak herseye hazirlikli olmak gerekiyor ozel hastanede oglum dogumdan sonra biraz solumun slkintisi yasamisti ve 2 saat kuvezde kalmisti..toplam 1100 odemistik

dr.unu belli etmen güzel güvendiğin dr.un takibini dikkate al bence cihazdan cihaza dr.dan dr.a değişiyor

benim dr.um Ersin Gürsel canım şuan özel muayenehanesi var herhangi bir hastaneye bağlı değil ama doğumu ada tıp ya da beyhekimde yaptırtabiliyor.Ben hamile kalamdan öncede kendisine gidiyordum o yüzden artık o beni tanıyor ben onu yanıyorum diye değiştirmek istemiyorum kısmet

arkadaşım Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse mevlam onu nasip etsin sana .sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş. geri kalanı yavrunun kokusunu içine çekince unutursun yada hoş bir anı olarak kalır diye umut ediyorum

Kimbilir belki de bebeiniz dogmustur yanliz merak ettim..dr.yonlendirmesiye gitmiyor musunuz..nasil oluyorda ebeler bu denle yorum yapiyorlar..ben erken acilma yuzunden cok slk nst ve tuse ye gittim..dr.um elime kagit verip yolluyordu ve sadece acilma var mi yumusama ya da sanci var mi diye yorum yapiyorlardi..yok inenmemis yok catin uygun degil..biraksinlarda buna dr. Karar versin dimi ama..

çok teşekkür ederim cevabın için
aslında şöyle bişey deniliyor hep işte özelde ne kadar normal doğum yapılıyor ki
işte kadın doğumdaki ebeler kadar tecrübeli olamazlar gibi türlü türlü
efsaneler herkesin bi kadın doğum hayranlığı
kafamı iyice karıştırdı
ben ise oradan ürküyorum yani sancı çeken onca insanın doğum yapan onca insanın alındığı aynı oda
elinde olsa doğurmaktan vazgeçer insanın psikolojisi bozulur :18:
araştırma hastanesinin bu konuda çok iyi olduğunu duymuştum daha rahat daha sakin bi ortam varmış

bi arkadaşım 15. doğum yapacak orada eğer memnun kalırsa burada da yazarım referans adına
çünkü bende araştırma hastanesini düşünüyorum

...

tatlım benım öncelıkle gebelıgın hayırlı olsun rabbım kucagınada nasıp etsın

bende burada arastırmma hastane hakkında olumlu seyler duydugumu söylemıstm takı 10 gun önce komsumun akrabası doğum yapana kadar hastane cok yoğun 12 de doğum yapıp saat 5 e kadar oda bosalmasını beklemısler doğumhnede arastırma olduundan doğuma gıren cıkan bellı degıl

doğumevı olayına hıc gırmeyelım cnm pek cok vaka ecreyrey vardı oda normal doğum ıstedıgı ıcın doğum evınde normal yaptı cokta guzel doğpum hıkayesı yokmuss

ben 19 ekımde adatıp hastanesınde doğum yaptım dr um 7 yıllı dr um eger normal doğum dusunuyosan gece gunduz doğumada gırıyo hastaneden saetlardanda gayet memnun kaldım kı sımdı odalar sıfırlandı oğlumuda cocuk dr na oraya göturuyorum

ben sezeryan ıle doğumu 1000 tl ye yaptım cnm bunun ıcıne 1 hafta sonra 40 gun sora olan kontrolum bebegın 1 hafta sonrakı kontrolu dahıldı cnm

cnm sen dr ısını ne yaptın

cnm zorlu bekleyıs basladı desene ay su sadık bey kendı muayne etsede bı yorum yapsa cnm benım bıldgım dr yapmalı cnm ebeler doğum anında hakım olmaLI GIDISATA sancın olup hıssetmemen ıyı cnm

Bu bekleyişte zor canım ya..Allah kurtarsın..

Sadık Bey sezeryana yönlendiriyormu yoksa önce normalmi diyor...Yada senin diretmenlemi bekliyorlar

teşekkür ederim canım,sadık bey doğum hakkında hiç yorum yapmadı,ben bir kaç haftadır ısrarla epidural normal istediğimi söyledim,yapabilmemde bir sakınca var mı diye sordum, o da yok dedi,yapabilirsin dedi...bunun üzerine son 2 haftadır nst ve alttan muayeneye gönderiyor,bu arada vajinal kontrolü ebeler yapıyor,sadık beyin yapmasını istemezdim de..bu çok iyi oldu,ebeler telefonla sonucu ona bildiriyorlar....sadık beye sezeryancı diyorlar ama beni doğrudan sezeryana yönlendirmedi,bu perşembeyi bekleyelim dedi,sanırım kızım aşağı inmez ve açılma olmazsa bu kez haklı olarak sezeryan isteyecektir.açıkçası ben de artık normal diye direnmeyeceğim,bebeğimin sağlığı herşeyden önemli..bu arada dün gece 00.30 da acilden adatıpa gittim sancım vardı yine nst ve alttan muayene oldum,sonucu ebeler yine telefonla sadık beye yönlendirdiler,o da yine perşembeye yönlendirdi...yani sağolsun ben olmasam da hastane ona bir şekilde ulaşıyor ve hastası hakkında bilgi veriyor...yani gece de olsa sadık bey telefonla bile olsa durumdan haberdardı...zaten acil bir durumda geliyormuş...

cnm zorlu bekleyıs basladı desene ay su sadık bey kendı muayne etsede bı yorum yapsa cnm benım bıldgım dr yapmalı cnm ebeler doğum anında hakım olmaLI GIDISATA sancın olup hıssetmemen ıyı cnm

yarenciğim gerçekten zor bir süreç,ama ben ebelerin de doğum şeklinde etkili olduklarını biliyorum,ebelerin muayenesi benim için daha iyi çünkü insan utanabiliyor.sadık bey perşembe günü ayrıntılı muayene edeceğini söyledi,hakkımda hayırlısı,süre geçtikçe insan giderek telaşlanıyor...

çok teşekkürler canım benim
şaşırdım şimdi araştırma hakkında duyduklarımdan sonra bunlar kobay olarak mı kullanılıyoruz orda yani
stajerler gelir bak nasıl doğum yapılıyor sizde görün gibi
ben canımla uğraşıcam onlar beni kullanıcak kusura bakmayın da yuh diyorum

arkadaşımda 15.de orada doğuma girecek onuda uyarmam gerekiyor sanırım

Normal doğuma Sadık Bey girmiyormuş sanırım.Senin bilgin varmı bu konuda..Birde Sadık Bey yoğun falan ama adam işin ehli güven veriyor.Eğer sezeryan diyede baştan diretmiyorsa dahada iyi..
Kendin cebini aradığında ulaşabiliyormusun peki?
Bende herşey yolunda dediği için meraktan birde farklı bir doktora görüneyim dedim.Cuma doğum evinde Erdal Çile gidecem.

cnm ıkı ebe farklı konustu dedın ya o yuzden dedım belkı dr görse kesı bısey söyler dıye
hersey olacagına varır cnm mesela ben normalden korktum dırek sezeryan ıcın dr mu ıkna ettım ıkıncısı zaten 37 haftalık acıl sezeryan oldu catı muayne hıc olmadım ama yınede gözumde buyuyen bı olay cnm
su anda sadece bıkac gun önce bebegının olacagını ona kavusacagını dusun cnm eger sezeryan kararı verlırse mutlaka yaz cnm bı ıkı tavsıyem olur belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…