Normal doğuma Sadık Bey girmiyormuş sanırım.Senin bilgin varmı bu konuda..Birde Sadık Bey yoğun falan ama adam işin ehli güven veriyor.Eğer sezeryan diyede baştan diretmiyorsa dahada iyi..
Kendin cebini aradığında ulaşabiliyormusun peki?
Bende herşey yolunda dediği için meraktan birde farklı bir doktora görüneyim dedim.Cuma doğum evinde Erdal Çile gidecem.
çok teşekkürler canım benim
şaşırdım şimdi araştırma hakkında duyduklarımdan sonra bunlar kobay olarak mı kullanılıyoruz orda yani
stajerler gelir bak nasıl doğum yapılıyor sizde görün gibi
ben canımla uğraşıcam onlar beni kullanıcak kusura bakmayın da yuh diyorum
arkadaşımda 15.de orada doğuma girecek onuda uyarmam gerekiyor sanırım
cnm sadık bey telını vermedımı sana cnm sorman gerekn bısey olursa hastane dısında nasıl ulaşıyosun
cnm bıde dr undan memnunsan bence kafanı bulandırma derım
ama bı fıkrım var cnm eger ozele gıdıyosam ve normal doğum dusunuyosam kesınlıkle gece gunduz dr umun mutlaka doğumuma gırmesını ısterım ınan gecenıon bı yarısı o dr geldıgınde okadar guven hıssedıyosun ve o kadsr motıve edıyokı anlatammam ablamın doğumunda bırebır sahıl oldum
cnm belkı onun sansınadır bılemıyorum ama saatlerce oda beklemk can sıkıcı cnm arkadasın sezerynmı olucak ayın 15 ı demıssın o zaman odası falan hazırda olur
sen hangı dr a gıdıyosun cnnm bbısın cınsıyetı nedır
arastırmada sedat umurd ıyı
Merhaba..benim dr.umda nese hanim..bende kendisinden cok menunum.. Bu ikinci gebeligim hatta oglumda da dr.um nese hanimdi..
arkadaşlar iyi geceler....bugün adatıpa muayeneye gittim,saat 4 gibi,nst de sancı 100 çıktı,doğum sancısıymış ama ben bir şey hissetmiyordum.kalp atışlarımız da iyiyimiş.fakat çatı muayenesinde yine açılma yokmuş,ve bebek çok yukarıdaymış..ayrıca ebe moralimi bozdu,senin yapın normale müsait değil,kemiğin öne doğru bebeğin başı da zor doğar dedi,ama yine bir kaç günün var inerse yapa da bilirsin dedi,bence sezaryene kendini hazırla dedi....sonra yaklaşık 1 saat önce sancım var diye tekrar hastaneye gittim farklı bir ebe yine muayene etti...o da inmediğini,açıklık olmadığını söyledi,ama biraz daha rahatlatıcı oldu,çünkü belki açılma olur dedi,ama kalça kemiğinin ölçümünün dr tarafından yapılmasını söyledi,çünkü bebeğin kafa ölçümü 36 ideal oluyor,eğer senin kalça kemiğin 35 ise normal doğumun zor olur dedi...tüm bu sonuçları sadık beye söyleyince perşembeye kadar süre verdi,perşembe ultrasona bakıp tekrar değerlendiririz dedi,bu arada saat itibariyle 39+2 deyim ve gece bakan ebe doğum için sancın var,hiç belli olmaz,her ana doğumun gerçekleşebilir dedi...hakkımızda hayırlısı....
çok sevindim ben daha bir kere karşılaştım ama sonsuz bir güven duydum ve bağlandım sorun da bu zaten doğum günü geldiğinde eğere nöbette varsa ben girerim ya da mesai saatleri içersinde olursa dedi.. ben duygusal ve çekingen bir insanım ondan başka bir dr asla düşünemem bir daha ki randevumda onunla bu konuyu konuşmalıyım. belki ekstra bir ücretle falan acaba olabilir mi diye ama sormaya da çekinmiyor değilim. bana bir akıl verir misin canım çok sevinirim..
bir de keşke buradaki anne ve anne adaylarıyla bir araya gelme fırsatımız olsa. tanışsak kaynaşsak ne iyi olur. özellikle benim gibi hayatında ilk defa buraya gelmiş ve burda yaşamaya alışmak durumunda olanlar için.
eşim de ben de burda yabancıyız. o burda çalışmaya başladı ve ağustosta evlenip burda yaşamaya başladık. çok yabancıyım yani anlaşıldığı gibi.
o nedenle sizlerle tanışmak çok hoşuma giderdi. buradakinden daha sıcak olacağı kesin..
cnm sen dr ısını ne yaptın
Canim bu ayki randevumda kesin seker yuklemesini ister dr.um..ondan sonra ayarlayip sevgi hanima gidicem bi goruseyim en azindan..nese hanim izinde olursa ona giderim cunku..diger bayan dr.a acil muayne olmustum gebelikte once pek aciklamayapmayan bi dr.du..
handan hanımamı cnm ay hıc elektrık alamadıgım bı kadın ablamla bı kere ablam gebeyken seneler önce gıtmıştık cok soguk ıfadesız ınsan
gecen nese hanımı gördum avm de cok seker ıkı oğlu vardı peşlerınde kosturuyodu
çok sevindim ben daha bir kere karşılaştım ama sonsuz bir güven duydum ve bağlandım sorun da bu zaten doğum günü geldiğinde eğere nöbette varsa ben girerim ya da mesai saatleri içersinde olursa dedi.. ben duygusal ve çekingen bir insanım ondan başka bir dr asla düşünemem bir daha ki randevumda onunla bu konuyu konuşmalıyım. belki ekstra bir ücretle falan acaba olabilir mi diye ama sormaya da çekinmiyor değilim. bana bir akıl verir misin canım çok sevinirim..
bir de keşke buradaki anne ve anne adaylarıyla bir araya gelme fırsatımız olsa. tanışsak kaynaşsak ne iyi olur. özellikle benim gibi hayatında ilk defa buraya gelmiş ve burda yaşamaya alışmak durumunda olanlar için.
eşim de ben de burda yabancıyız. o burda çalışmaya başladı ve ağustosta evlenip burda yaşamaya başladık. çok yabancıyım yani anlaşıldığı gibi.
o nedenle sizlerle tanışmak çok hoşuma giderdi. buradakinden daha sıcak olacağı kesin..
canım asıl memleket neresiydi?hem evlilik hem şehir değiştirmek stresli bir süreç olsa gerek
aslen izmirliyim
antalyaya taşınalı da 2 sene omuştu ki ben evlendim annemden babamdan uzak kaldım..
eşim dünya tatlısı o olmasa çekilmez bu hayat. çünkü çok zor.. hiçbir yeri bilmiyorum.. hiçbir yere çıkmıyorum yapayalnız 4 duvar arasındayım.. eşimde yabancı, ee aracımızda yok burada ulaşım çok problem.. vs. vs..
öyle işte.. bi sorsanız saatlerce burda yazarım.. hiç canınızı sıkmayayım..
ama sahiden çok zor. düşünsenize başka kimse yok, komşum bile yok, kaldı ki arkadaşım olsun..
evet canım zor bir durum mevlam bebişini bari bekeltmeden vermiş sana destek olur.sakarya da nerede oturuyorsunuz
sağol çok teşekkür ederim..evet zor oluyor sahiden, bir de okuldan mezun olduğumdan beri çalışma hayatının içindeydim, işim iyiydi, çevrem genişti..buraya gelince de arayışa girdim ama biraz seçici oluyor insan yıllar geçtikçe.. tam istediğim gibi bir yer buldum çalışmaya başlayacaktım ki bebeğim çıkageldi... ben de vazgeçtim.. çünkü drlar bana tedavisiz hamile kalamazsın demişlerdi.poli kistik over sendromum vardı.. ama oldu işte, bebeğim düşüverdi karnıma biraz riskli olduğundan ben de çalışmaktan vazgeçtim.. ama yıllardır alışınca böyle çok zor geliyor.. bir de tanımadığın bilmediğin bir yer.. zor oluyor haliyle...tunahan sitelerinde oturuyoruz..aslında çarşıya ulaşım kolay ama yollarda ki kasisler çok rahatsız ediyor beni.. e bir de eşim olmadan yalnız bi yere gitmek istemiyorum açıkcası..
optımal naptın bugun yoksam doğurdunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?