Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

yok yarenciğim ben artık stresten mi doğuramıyorum bilemiyorum ama sanki hep içimde kalacak gibi geliyor,çok moralim bozukkkk:-(

tatşım benım kımım ıcınde kalmıskı senın kalsın cok az kaldı cnm benım
ama 2 gun sonra gunun doluyo dımı cnm aman salı gunene kadar gelmezse sezeryan ıle doğum yap cnm beklemek artık anlamsız
bıde dun gıttın neler yasadın bebegın ırıydı kac kg olmus normal doğum ıcın uygunmu cnm

merhaba canım,ya gerçekten böyle içimden bağıra çağıra ağlamak geliyor,annem ve eşim de beni böyle görünce üzülüyor,onları üzmemek için de susmak zorunda kalıyorum.....dün sabahtan nst ye bağlandım sancı az çıktı,muayenede parmak ucu açıklığı çıktı,yani 1 cm bile değil,bebeğin başı yine yukardaymış,sadık paşa yine toplantıdaymış,muayene edemedi ona da kızmadım değil,telefon bağlantısında salıya gel dedi,artık salı günü kesinleşir diyorum çünkü 40+2 olacak....ben de vazgeçmek üzereyim normalden,çünkü kafası inmeyince suni sancı açılma yapsa da dr eliyle yukardan çekip çıkarıyormuş ve çok dikiş oluyormuş...salı günü beyefendiyi bulabilirsem anlatacağım derdimi....ne yapayım, bebişin kalbi iyi,suyu çok olunca endişeye gerek yok diyor sadık efendi... :--(

Kafasnin inme ihtimali yok mu birksc gune kadar.onemli olan senin ve bebeginin sagligi mevlam bur avazda kurtasin ins.

Kizlar bursey sormak istiyorum adatipta epidural normal yapiyorlar mi ki

cnm benım yA KIYAMAM sana ay bı an okuyunca dedım kı benım 37 haftada acıl sezeryan olmam bu streslerı yasamaktan kurtarmıs olmalı benı
cnm sadık efendıye kızgınız sanırım bıraz
ee haklı yonlerınde cok cnm ama oda bashekım oldugundan dolayı yoğun sqnırım
ama senınde en önemlı ve aydınlatılmaya rahatlamaya en cok ıhtıyacın olan dönem
mesela benım son zamanlarım bayram zamanına denk gelıyodu normalde ve ya dr um olmazsa dıye kaygılarım vardı
bunu dr ma dıle getırdım cok stres oldumu anladı bayram olsun önemı yok dedı en fazla ıstanbuka oğlumun yanına gıderım bısey olursa gelırım dedı nasıl raqhatladım anlatamam

Kafasnin inme ihtimali yok mu birksc gune kadar.onemli olan senin ve bebeginin sagligi mevlam bur avazda kurtasin ins.

Kizlar bursey sormak istiyorum adatipta epidural normal yapiyorlar mi ki

yapılıyor,sadık bey ben istediğim için epidural normal için bekletiyor zaten...ama bana sanırım nasip olmayacak gibi görünüyor...

yapılıyor,sadık bey ben istediğim için epidural normal için bekletiyor zaten...ama bana sanırım nasip olmayacak gibi görünüyor...

nasip olur ins.canim hakkimizda hayirlisi haftasonu da gecsin bakalim hersey guzel olacak annesi bebwgini ve kendini uzme.

kızlar bı denk gelsekte sohpet etsek hıc denk gelemıyoruz hep farklı zamanlarda gırıyoruz

Optimal bugun gelmemis ne yapti acaba:18:
İns.hayirlidlsiyla bebegine kavusmustur ins.

optımal cnm senı cok merak edıyoru bugun dr a gıdıcektın bıseey yazmadın
dogumun oldumu acaba perşembe bende hastanede olucam eger orda olursan ufak bı zıyaret etmek ısterdım cnm senı kk ya gırdıgınde yazarsan sevınırım cnm

kızlar birşey soracağım sizler daha önce araştırmıştınız

bu ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor ve sakarya da nerelerde yaptırılıyordu:26:

doğumu nerde yapacağım diye düşünürken hafif bir kanamayala acilen altınovaya sami beye gittim çatı muayenesinde normale uygun olmadığımı söyledi zaten açılma ve sancım yoktu hemen o gün spinal sezeryan yaptı beni sami bey herşey çok çabuk ve güzel oldu doktorum zaten rahatlatan biri o konuda rahattım ama hemşireler gerçekten çok ilgiliydi odama kaç hemşirenin gelip gittiğini bilmiyorum oğlumu emzirebilmem için az çabalamadılar ve oğlumun şekeri düştüğü için devamlı hemşireleri odamıza çağırdık her defasında güler yüzle geldiler sağolsunlar şimdi 15 günlük olduk birbirimize alıştık oğlumla sormak istediğiniz bişey olursa hastaneyle ilgili girdikçe cevaplarım malum oğlum pek müsaade etmiyor bu aralar hep onunla ilgileneyim istiyor

arkadaşlar bende çok kararsızım şuana kadar doğum evine gittim ama doğumumu özelde istiyorum hala karar veremedim orhan solakoğlunun methini çok duydum ama sadece vatan hastanesine gidiyormuş o hastaneyide beğenmiyorum.aslında özellerin içinde en iyi altınova oda yeni doğan ünitesi olduğu için orda şenol şafağı düşünüyodum ama onunle ilgili geçen bir yakımın pek iyi şeyler söylemedi bide doğum ücretleri ne kadar altınovada ?

benim doğumumda altınovada olacak inş ama doğum ücretleri hakkında bi bilgim yok niyeyse hiç sormadım,benim doktorum şenol bey değil ama onun hakkında hiç kötü şeyler duymadım ben herkes çok iyi olduğunu söylüyor

tatlım merhaba benım hakkında duydugum olumsuz olan tek sey arkadasıma oruc tutabılırsın demıstı
tum gun ac kalıp yemee yukleme yapınca bırden tansıyomu 20 nın uzerıne cıktı 6.5 aylık doğum yaptı onun dısında baska sey duymadım cnm

altınovada ısrarcıysan samı kemıkten genelde memnunlar cnm

kızlar bugun bı arkadasımı sevgı hanıma göturdum benı o kadar sıcak karsıladıkı cok mutlu oldum sohpet ettık bıraz
orda bı suru gebe vardı bıde hep kuskyla baktım optımal savas boswer bı arkaqdasım daha var nese hanıma gıden bak onun adını yazamadım görurmuyum dıye dusunmedım degıl ama görsemde nasış tanıcaksam

Selam.. Pazartesi son kontrole gidiyoruz.. Adatipta nese hnm doktorumuz.. Fena heyecanliyim.. İnsallah iyi haberlerle doneriz..

kızlar birşey soracağım sizler daha önce araştırmıştınız

bu ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor ve sakarya da nerelerde yaptırılıyordu:26:

Ben ptesi doğumevinde girecem ayrıntılıya...Sırf merakıma giriyorum.Sadık beyde,Erdal Çilde Sağlıklı bir bebek gerek yok dediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…