arkadaşlar bende çok kararsızım şuana kadar doğum evine gittim ama doğumumu özelde istiyorum hala karar veremedim orhan solakoğlunun methini çok duydum ama sadece vatan hastanesine gidiyormuş o hastaneyide beğenmiyorum.aslında özellerin içinde en iyi altınova oda yeni doğan ünitesi olduğu için orda şenol şafağı düşünüyodum ama onunle ilgili geçen bir yakımın pek iyi şeyler söylemedi bide doğum ücretleri ne kadar altınovada ?
kızlar bugun bı arkadasımı sevgı hanıma göturdum benı o kadar sıcak karsıladıkı cok mutlu oldum sohpet ettık bıraz
orda bı suru gebe vardı bıde hep kuskyla baktım optımal savas boswer bı arkaqdasım daha var nese hanıma gıden bak onun adını yazamadım görurmuyum dıye dusunmedım degıl ama görsemde nasış tanıcaksam
Selam.. Pazartesi son kontrole gidiyoruz.. Adatipta nese hnm doktorumuz.. Fena heyecanliyim.. İnsallah iyi haberlerle doneriz..
Selam.. Pazartesi son kontrole gidiyoruz.. Adatipta nese hnm doktorumuz.. Fena heyecanliyim.. İnsallah iyi haberlerle doneriz..
benim doğumumda altınovada olacak inş ama doğum ücretleri hakkında bi bilgim yok niyeyse hiç sormadım,benim doktorum şenol bey değil ama onun hakkında hiç kötü şeyler duymadım ben herkes çok iyi olduğunu söylüyor
Ben ptesi doğumevinde girecem ayrıntılıya...Sırf merakıma giriyorum.Sadık beyde,Erdal Çilde Sağlıklı bir bebek gerek yok dediler..
bende merak ediyorum.birde ben hamile kalmadan önce akciğer filmi çektirmiştim.dr.uma sordum ilk başta yumurtlamadan önce o bişey olmaz dedi.ama yinede içimde bir inceden bir tereddüt var emin olmak istiyorum yada allah göstermesin bir terslik falan olursa doğumunda belki bir önlem yada doğum sonrası falan olur.
kaçıncı haftada yapıyorlar bu ayrıntılıyı belirli bir zamanı var mı
inş. sende güzel sonuçlarla dönersin canım
kızlar merhaba ben 30.10.2012 de altınovada spinal sezeryan oldum doktorum sami kemikti harika bir doktor hastane anaestezi uzmanı hemşireler hepsi çok iyiydi ben çok memnunum herhangi bir özel sorunuz olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya hazırım kesinlikle tavsiye ederim hastanedende doktordan da çok m emnunum rabbim hepinize sağlıkla evlatlarınza kavuşmayı nasip eder inşallah...
kızlar bugun bı arkadasımı sevgı hanıma göturdum benı o kadar sıcak karsıladıkı cok mutlu oldum sohpet ettık bıraz
orda bı suru gebe vardı bıde hep kuskyla baktım optımal savas boswer bı arkaqdasım daha var nese hanıma gıden bak onun adını yazamadım görurmuyum dıye dusunmedım degıl ama görsemde nasış tanıcaksam
tatlım merhaba benım hakkında duydugum olumsuz olan tek sey arkadasıma oruc tutabılırsın demıstı
tum gun ac kalıp yemee yukleme yapınca bırden tansıyomu 20 nın uzerıne cıktı 6.5 aylık doğum yaptı onun dısında baska sey duymadım cnm
altınovada ısrarcıysan samı kemıkten genelde memnunlar cnm
güle güle büyüt bebeğini,benim doktorumda sami bey şimdilik normal doğum gözüküyor salı günü kontrolüm var bakalım bi değişiklik olacakmı, doğum kanalına girmemişti en son ağrılarımda başladı ufaktan ama sezeryan kararı verirse sorularım olur herhalde :) şimdiden çok teşekkürler
kızlar birşey soracağım sizler daha önce araştırmıştınız
bu ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor ve sakarya da nerelerde yaptırılıyordu:26:
arkadaşlar merhaba,40+2 de ,19 martta adatıpta sadık bey denetiminde kızımı tam anesteziyle kucağıma aldım.....Rabbim büyük sıkıntılardan kurtardı,ve çok şükür ki eğitim araştırmada doğum yapmadım,çünkü bebeğim gerçekten de iri bebekmiş 4 kilonun üzerinde sağlıklıca dünyaya geldi....Onun melek kokusunu içime çekmek gerçekten de mucize gibiydi..Tam ibretlik bir doğum hikayem var ama anlatacak vaktim yok şu an için...kızım izin verdiğinde tüm detayları aktarmak isterim...Sadece şunu söyleyeyim bilenler hatırlarlar adatıp ve araştırma hastanesi arasında çok kararsızdım,iyi ki adatıpa karar vermişim,bunlar yazarken de ağlayarak yazıyorum,çünkü araştırma hastanesinde bebğime küçük bile dediler ve beni normale zorlayacaklardı,ALLAHIM YARDIM ETTİ DE KIZIMA ZARAR GELMEDİ çünkü kızımı normal doğurmak için çok bekledim çatı yapım darmış,bebek aşağı inmemişti,eğer kızımı normal yolla doğurtsalardı hayati tehlikeye girip doğum kanalında sıkışacakmış ve vakum kullanılıp BEBEĞİMİN BEYNİ ZARAR görecekmiş, ben de aşırı olarak yırtılacakmışım....bebek kilosu ve annenin anotomik yapısı uyumlu olmalı...Sakın sakın benim gibi normal diye diretmeyin,hem bebeğiniz hem kendiniz için en hayırlısı için dua edin......evet araştırmanın teknolojisi iyi ama o teknoloji kocaman bebeğin kilosunu bilemedi ve beni yanlış yönlendirdiler,yılların doktoru Sadık beyin eski püskü ultrasonu ve deneyimi herşeyin üzerinde bizim hayatımızı kurtardı diyebilirim...Ayrıca sadık bey sezeryancı da değil çünkü beni 41. haftanın ortasına kadar bekledi,baktı bebek inmiyor ve kilosu da var artık apar topar aniden doğuma girdim,çünkü hamilelik boyunca 9-6 ve 10-6 gibi olan tansiyonum son 2 günde aniden 16-9 a fırlamıştı ve ben Allahtan bunu farkedebildim....özel hastaneler sezeryana yönlendiriyor paronoyasına sakın inanmayın,bende tam tersi sezeryan resmen bebğimi bana bağışladı...ya yanlış br kararla araştırmada normale zorlasalardı düşünmek bile saatlerce ağlama nöbetleri geçirmeme neden oluyor...Özetle Allaha en hayırlısı için dua edin,önemli olan sağlıkla kucağa almak,bebeğime zarar geleceğine ben acı çekerim daha iyi.....hepinize sağlıklıca hayırlısıyla doğum yapmayı diliyorum,tüm acılar bebeğiniz kucağınızdayken hafifliyor....ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN...
arkadaşlar merhaba,40+2 de ,19 martta adatıpta sadık bey denetiminde kızımı tam anesteziyle kucağıma aldım.....Rabbim büyük sıkıntılardan kurtardı,ve çok şükür ki eğitim araştırmada doğum yapmadım,çünkü bebeğim gerçekten de iri bebekmiş 4 kilonun üzerinde sağlıklıca dünyaya geldi....Onun melek kokusunu içime çekmek gerçekten de mucize gibiydi..Tam ibretlik bir doğum hikayem var ama anlatacak vaktim yok şu an için...kızım izin verdiğinde tüm detayları aktarmak isterim...Sadece şunu söyleyeyim bilenler hatırlarlar adatıp ve araştırma hastanesi arasında çok kararsızdım,iyi ki adatıpa karar vermişim,bunlar yazarken de ağlayarak yazıyorum,çünkü araştırma hastanesinde bebğime küçük bile dediler ve beni normale zorlayacaklardı,ALLAHIM YARDIM ETTİ DE KIZIMA ZARAR GELMEDİ çünkü kızımı normal doğurmak için çok bekledim çatı yapım darmış,bebek aşağı inmemişti,eğer kızımı normal yolla doğurtsalardı hayati tehlikeye girip doğum kanalında sıkışacakmış ve vakum kullanılıp BEBEĞİMİN BEYNİ ZARAR görecekmiş, ben de aşırı olarak yırtılacakmışım....bebek kilosu ve annenin anotomik yapısı uyumlu olmalı...Sakın sakın benim gibi normal diye diretmeyin,hem bebeğiniz hem kendiniz için en hayırlısı için dua edin......evet araştırmanın teknolojisi iyi ama o teknoloji kocaman bebeğin kilosunu bilemedi ve beni yanlış yönlendirdiler,yılların doktoru Sadık beyin eski püskü ultrasonu ve deneyimi herşeyin üzerinde bizim hayatımızı kurtardı diyebilirim...Ayrıca sadık bey sezeryancı da değil çünkü beni 41. haftanın ortasına kadar bekledi,baktı bebek inmiyor ve kilosu da var artık apar topar aniden doğuma girdim,çünkü hamilelik boyunca 9-6 ve 10-6 gibi olan tansiyonum son 2 günde aniden 16-9 a fırlamıştı ve ben Allahtan bunu farkedebildim....özel hastaneler sezeryana yönlendiriyor paronoyasına sakın inanmayın,bende tam tersi sezeryan resmen bebğimi bana bağışladı...ya yanlış br kararla araştırmada normale zorlasalardı düşünmek bile saatlerce ağlama nöbetleri geçirmeme neden oluyor...Özetle Allaha en hayırlısı için dua edin,önemli olan sağlıkla kucağa almak,bebeğime zarar geleceğine ben acı çekerim daha iyi.....hepinize sağlıklıca hayırlısıyla doğum yapmayı diliyorum,tüm acılar bebeğiniz kucağınızdayken hafifliyor....ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN...
18- 24. haftalarda yapiliyor..aslinda 26. haftaya kadar yapilabilirmis ancak dr.lar bebek cok buyudugu icin 26.haftayi uygunulmuyorlar..yani benim gittigim 2 dr. da bunu soyledi bana..ben dogumevinde yaptirdim..dr.um dogum evi ya da radyoloji merkezi demisti..ama burada radyoloji merkezi yok..adatip ta yapiliyor ve beyhekim hastanesinde de..beyhekim hastanesinde mart basi radyoloji dr.u yoktu yenisi gelmistir sanirim..
Sanırım 24. haftadan sonra detaylıya girmeye başlıyorlar..
Saolasın inşallah sıkıntı çıkmaz doğumevinde bana göstermezler ama yinede içim rahatlar diye düşündüm
benimde bir arkadaşım altınovada filiz hanıma gidiyordu onada oruç tutabilirsin demiş oda tutmuştu ilk ayalrıydı .peki arkadaşınızın bebeği yaşadımı sağlıklımı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?