Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Orhan Solakoğlu benim bildiğim Beyhekimede gidiyor.2 yeğeniminde doğumunu o yaptı.Vatan hastanesinde.Bir sıkıntıyla karşılaşmadılar..
Sezeryan yaptı geçenlerde burdan bir arkadaş Sami Bey'de (Altınova) 1020 lira..

Dimi birilerini görürmüyüm diye insan bakınıyor nasıl tanıyacaksak

Selam.. Pazartesi son kontrole gidiyoruz.. Adatipta nese hnm doktorumuz.. Fena heyecanliyim.. İnsallah iyi haberlerle doneriz..

Allah kurtarsın canım..Bu heyecanları bende yaşamak istiyorum biran önce

Selam.. Pazartesi son kontrole gidiyoruz.. Adatipta nese hnm doktorumuz.. Fena heyecanliyim.. İnsallah iyi haberlerle doneriz..

cnm benım rabbım hayırlısyla kucagına almayı nasıp etsın ınsalla normal doğum sanıryorumkı degılmı
cnm sezeryan olursan ebelerden belıne amerıkan bezı ıste mutlka sevgı hanım dısında dıger dr lar yapmıyo cok rahat edersın

kızlar merhaba ben 30.10.2012 de altınovada spinal sezeryan oldum doktorum sami kemikti harika bir doktor hastane anaestezi uzmanı hemşireler hepsi çok iyiydi ben çok memnunum herhangi bir özel sorunuz olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya hazırım kesinlikle tavsiye ederim hastanedende doktordan da çok m emnunum rabbim hepinize sağlıkla evlatlarınza kavuşmayı nasip eder inşallah...

Ben ptesi doğumevinde girecem ayrıntılıya...Sırf merakıma giriyorum.Sadık beyde,Erdal Çilde Sağlıklı bir bebek gerek yok dediler..

bende merak ediyorum.birde ben hamile kalmadan önce akciğer filmi çektirmiştim.dr.uma sordum ilk başta yumurtlamadan önce o bişey olmaz dedi.ama yinede içimde bir inceden bir tereddüt var emin olmak istiyorum yada allah göstermesin bir terslik falan olursa doğumunda belki bir önlem yada doğum sonrası falan olur.
kaçıncı haftada yapıyorlar bu ayrıntılıyı belirli bir zamanı var mı

inş. sende güzel sonuçlarla dönersin canım

Son düzenleme:

Sanırım 24. haftadan sonra detaylıya girmeye başlıyorlar..

Saolasın inşallah sıkıntı çıkmaz doğumevinde bana göstermezler ama yinede içim rahatlar diye düşündüm

güle güle büyüt bebeğini,benim doktorumda sami bey şimdilik normal doğum gözüküyor salı günü kontrolüm var bakalım bi değişiklik olacakmı, doğum kanalına girmemişti en son ağrılarımda başladı ufaktan ama sezeryan kararı verirse sorularım olur herhalde :) şimdiden çok teşekkürler

o bir arkadaş beniiiiiim!! bildim hemen kendimi :)

ya ben hep diyorum bi araya gelelim tanışalım konuşalım, sohbet edelim..

dışarıda buluşsak hep birlikte buradakinden daha sıcak olur eminim, ama kimsenin sesi çıkmadı ((

benimde bir arkadaşım altınovada filiz hanıma gidiyordu onada oruç tutabilirsin demiş oda tutmuştu ilk ayalrıydı .peki arkadaşınızın bebeği yaşadımı sağlıklımı merak ettim

arkadaşlar merhaba,40+2 de ,19 martta adatıpta sadık bey denetiminde kızımı tam anesteziyle kucağıma aldım.....Rabbim büyük sıkıntılardan kurtardı,ve çok şükür ki eğitim araştırmada doğum yapmadım,çünkü bebeğim gerçekten de iri bebekmiş 4 kilonun üzerinde sağlıklıca dünyaya geldi....Onun melek kokusunu içime çekmek gerçekten de mucize gibiydi..Tam ibretlik bir doğum hikayem var ama anlatacak vaktim yok şu an için...kızım izin verdiğinde tüm detayları aktarmak isterim...Sadece şunu söyleyeyim bilenler hatırlarlar adatıp ve araştırma hastanesi arasında çok kararsızdım,iyi ki adatıpa karar vermişim,bunlar yazarken de ağlayarak yazıyorum,çünkü araştırma hastanesinde bebğime küçük bile dediler ve beni normale zorlayacaklardı,ALLAHIM YARDIM ETTİ DE KIZIMA ZARAR GELMEDİ çünkü kızımı normal doğurmak için çok bekledim çatı yapım darmış,bebek aşağı inmemişti,eğer kızımı normal yolla doğurtsalardı hayati tehlikeye girip doğum kanalında sıkışacakmış ve vakum kullanılıp BEBEĞİMİN BEYNİ ZARAR görecekmiş, ben de aşırı olarak yırtılacakmışım....bebek kilosu ve annenin anotomik yapısı uyumlu olmalı...Sakın sakın benim gibi normal diye diretmeyin,hem bebeğiniz hem kendiniz için en hayırlısı için dua edin......evet araştırmanın teknolojisi iyi ama o teknoloji kocaman bebeğin kilosunu bilemedi ve beni yanlış yönlendirdiler,yılların doktoru Sadık beyin eski püskü ultrasonu ve deneyimi herşeyin üzerinde bizim hayatımızı kurtardı diyebilirim...Ayrıca sadık bey sezeryancı da değil çünkü beni 41. haftanın ortasına kadar bekledi,baktı bebek inmiyor ve kilosu da var artık apar topar aniden doğuma girdim,çünkü hamilelik boyunca 9-6 ve 10-6 gibi olan tansiyonum son 2 günde aniden 16-9 a fırlamıştı ve ben Allahtan bunu farkedebildim....özel hastaneler sezeryana yönlendiriyor paronoyasına sakın inanmayın,bende tam tersi sezeryan resmen bebğimi bana bağışladı...ya yanlış br kararla araştırmada normale zorlasalardı düşünmek bile saatlerce ağlama nöbetleri geçirmeme neden oluyor...Özetle Allaha en hayırlısı için dua edin,önemli olan sağlıkla kucağa almak,bebeğime zarar geleceğine ben acı çekerim daha iyi.....hepinize sağlıklıca hayırlısıyla doğum yapmayı diliyorum,tüm acılar bebeğiniz kucağınızdayken hafifliyor....ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN...

Arkadaşım Allah hayırlısınla sağlıklı bir şekilde bebeğini büyütmeyi nasip etsin insan hamileliğinde kendinden çok bebeği için en doğrusu ve iyi olanı seçmek istiyor imkanlarımızın en doğrusunu seçmek için bazen böyle kararsızlıklar oluyor rabbim bizlerede siizn gibi hayırlısınla sağlıklı bir şekilde evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Allah yardımcın olsun arkadaşım inşalah sorunsuz sağ salim evladına kavuşursun

kızlar birşey soracağım sizler daha önce araştırmıştınız

bu ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor ve sakarya da nerelerde yaptırılıyordu:26:

18- 24. haftalarda yapiliyor..aslinda 26. haftaya kadar yapilabilirmis ancak dr.lar bebek cok buyudugu icin 26.haftayi uygunulmuyorlar..yani benim gittigim 2 dr. da bunu soyledi bana..ben dogumevinde yaptirdim..dr.um dogum evi ya da radyoloji merkezi demisti..ama burada radyoloji merkezi yok..adatip ta yapiliyor ve beyhekim hastanesinde de..beyhekim hastanesinde mart basi radyoloji dr.u yoktu yenisi gelmistir sanirim..

adapazarında oturan anneler yardımınıza ihtiyacım var adapazarında kiralık ev arıyorum emlaktanda kiralamak istemiyorum akyazıdan taşınacağım bildiğiniz boş kiralık ev varsa bana özelden ulaşabilir misiniz lütfen

ya ne kadar güzel bi haber.. herşey istediğiniz gibi olmuş.. ne çok sevindim anlatamam.. umarım hep böyle hikayeler duyarız.. prenses kim bilir ne kadar güzeldir.. benim için de koklaya koklaya öp..

bu arada ben de bugün adatıpta doğumhaneyi ve odaları gezdim.. özellikle ebeleri çok çok beğendim. yaklaşımları çok güzeldi..bu arada dpoktorum ayrıntılı ultrasonun onlarda da olduğunu ama ancak incelemeler de resmi bir bilgi veremiyorlarmış sanırım onun gibi birşey söyledi.. kadın doğuma ve araştırma hastanesine yönlendirdi..bunu değerlendirecek doktorların uzmanlık alanı ile ilgili sanırım bu.. izmitte ki özellerde de bulabileceğimizi söyledi.. benim bildiklerim bu.. sizler de paylaşırsanız sevinirim..

aa cnm benım bende haberlerının beklıyordum merakla senı cok sevındım cnm saglıkla kavusmana
cok ıyı secım yaptın cnm kım ne derse desın doğum evı arastırma hastanesı bana hıc bı lekılde guven vermıyo
guzel bı doğum gecırmen hastaneden memnun kalmandan dolayuda cok mutlu oldum cnm
bende ıkı doğumumu orda yaptım ufacık bı sıkayetım olmadı
bebegını kontrol eden dr un kımdı cnm

rabbım bebegıne uzun ömur versın cnm

cnm beenım nasılsın goruşmeyelıı mınık kızın nasıl perşembe hastanedeydım arkadasımı sevgı hanıma göturdum sagolsun cok guzel karsıladı ozlesmısız arkadasımlada cok guzel ılgılendı cok guzel haberler verdı bıze

cnm eger sende gıtmek ıstersen benım yonlendırdıgımı söyleyebılırsın ıstersen tavsıye uzerıne belkı daha hos olabılır dusunursen özelden adımı yazarım cnm

Sanırım 24. haftadan sonra detaylıya girmeye başlıyorlar..

Saolasın inşallah sıkıntı çıkmaz doğumevinde bana göstermezler ama yinede içim rahatlar diye düşündüm

yani evet göstermelerşnden ziyade sağlıklı olup olmadığını söylesinler oda yeter.ben bu hafta 19.haftadayım.kontrolüm var hafta sonuna doğru.dr.la bir konuşayı bakalım ne diyecek bende ona göre ayrıntılı istiyroum

canımm çok sevindim bebeğini sağlıkla kucağına almana.Allah uzun hayurlı ömürler versin yavrunu.ikinizinde sağlıpının yerinde olması en önemli şey zaten

benimde bir arkadaşım altınovada filiz hanıma gidiyordu onada oruç tutabilirsin demiş oda tutmuştu ilk ayalrıydı .peki arkadaşınızın bebeği yaşadımı sağlıklımı merak ettim

cnm arkadasım 6.5 aylık hamıleydı bebegı 2.5 ay kuvezde yattı kendıde ölumden dondu burdakı ıc bı hastane kabul etmedı ızmıt arastırmada gunlerce karanlık odada yattı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…