aa cnm benım bende haberlerının beklıyordum merakla senı cok sevındım cnm saglıkla kavusmana
cok ıyı secım yaptın cnm kım ne derse desın doğum evı arastırma hastanesı bana hıc bı lekılde guven vermıyo
guzel bı doğum gecırmen hastaneden memnun kalmandan dolayuda cok mutlu oldum cnm
bende ıkı doğumumu orda yaptım ufacık bı sıkayetım olmadı
bebegını kontrol eden dr un kımdı cnm
rabbım bebegıne uzun ömur versın cnm
yaren, ali numanoğlu,yarın da ilk kontrolümüz var..Allah senden de razı olsun,şeklen birbirimizi tanımasak da duygularımızın güzelliği paylaşımmızı artırdı herşey için sağol...doğum sonrası tavsiyelerini de duymak isterim,tabi tontik kızımdan fırsat bulursam...
cnm arkadasım 6.5 aylık hamıleydı bebegı 2.5 ay kuvezde yattı kendıde ölumden dondu burdakı ıc bı hastane kabul etmedı ızmıt arastırmada gunlerce karanlık odada yattı cnm
Optimal gözün aydın canım kavuşmuşsun bebeğine..
Savaş bugün renkli ultrasona girdim doğumevinde.Bana ultrasonu göstermediler ama incelerken güler yüzlüydüler.Bir rapor yapdılar.Ultrason kağıtlarıyla verdiler.Herşeyimiz normal çok şükür
Ne güzel sağlıklı olması bende haftaya muayene için gidicem doğum evine ayrıntılı ultrason için çağırmıştı doktor inşallah hayırlı haberler alırım
cnm merhaba dayımın esı arastırma hastanesıne gıdıyo su an 19 haftalık bı dahakı ayın sonuna kadar ayrıntılı usg ıstıyorum demıs doğum evınde yaptırıcaksın sımdıden sıra al demış sıstem ne sekılde ıslıyo cnm bana bılgı vermen mumkunmu acaba
Ben doğumevinde Erdal Çile gittim.Ultrason için talepte bulundu.Bana bir kağıt verdi.O kağıtla ultrason bölümüne gittim.Ordan randevu verdiler.Randevu verdikleri gün gittim ultrason çekildi
aa cıddımısın ama ona dr demıs sen gıt yoğun oluyo ancak otekı ay sonuna kadar denk gelır demıs kac haftalıkken olması gerekıyodu cnm benımkı 21 haftalıktı sanrım bende adatıpta yaptırdım aynı sneın yapyırdgın sekılde oldu cnm
Geçen hafta 18iydi randevu aldım.25ine verdiler. Çok bekletmediler.Doktor acil derse hemende çekiyorlar
Güzelde ilgilendiler.İyiki adatıpta yaptırmamışım dedim
cnm o zman sımdı bnen ona randavu alayım dr dan ayrıntılı us talep etsın dımı
ben adatıpta yaptırdım cnm fıyatıda uygundu 42 tl ama adam cok ıtıcıydı elektrık sıfır belkıde alışmısız muaynemızı sııcak bı ortamda gecırmeye ondan sevımsız geldı cok sevındım cnm herşey yolunda dımı
Herşey yolunda çok şükür..1200 gr olmuş kızım..İçimiz rahatladı
oh masalla cnm benım 150 gr onde gıdıyo hatta
arasta bu aylarda bı basladı arayı acmaya bı daha ıkı hafta önden gıttı hep halada öle tospık
sadık beye ne zman gıdıyosun cnm
cnm o zman sımdı bnen ona randavu alayım dr dan ayrıntılı us talep etsın dımı
ben adatıpta yaptırdım cnm fıyatıda uygundu 42 tl ama adam cok ıtıcıydı elektrık sıfır belkıde alışmısız muaynemızı sııcak bı ortamda gecırmeye ondan sevımsız geldı cok sevındım cnm herşey yolunda dımı
Yakın zamana randevu bulamazsan hastanedende randevu veriyorlar doktor için
İnşallah ele avuca gelen bir bebek olur doğduğunda..
Sadık beye bu cumartesi gidecem.Bakalım farklımı söyliyecek kilosunu
ayın 3 une aldım cnm randavu o zman 20 haftalık olucak erdal cıle aldım
evet cnm ya ele avuca geldımmı bakımıda rahat oluyo bol baden tuket cnm bıde kecı boynuzu pekmezı
aras 37 haftalık 3780 doğdu ben son hafta kan yapsın dıye bol kecıboynuzu pekmezı yedım 1 haftada 50o gr almıstı
ama normal doğum dusunuyosan cnm ırı olması zor olabılır sankı
benım ıkısındede normal doğum arzum olmadıgında farketmedı
İyi ozaman yakın zaman hemde..Erdal Çili seviyorum ben ya.Adam ilgileniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?