İyi ozaman yakın zaman hemde..Erdal Çili seviyorum ben ya.Adam ilgileniyor
bu arada tesekkur ederım cnm mesela benım arkadasım ozele gıdyodu ordan dr u ayrıntılıy gır doğumevınde demıs sedat umura gıttı gerek görmuyorum demıs gerı yollamıs
sımdı sayende en azından dr un tepkısını bılıyoruz
bu arada sen calısıyosun dımı cnm
Her akşam badem,ceviz ve kan üzümü muhakkak tüketiyorum. Ama pekmez denilince bile miğdem bulanıyor ya..Çocukluğumdan beri kansızlığım olduğundan bıktım pekmezden.Ama baktım kilo düşüyor yerim yapacak birşey yok.
Doktor ne derse kabulüm benim. Normal olmaz sezeryan olur derse yada tam tersinde itirazım olmaz.Çünkü illa şu olsun demiyorum
bende 15 haftama kadar erdal çile gidiyordum çok sakin yapılı insana güven veriyor şuan musa yılmaza gidiyorum dörtlü test için biyakınım ona yönlendirdi doğum evindeki en sevdiğim doktor erdal çil ama artık musa gidioyrum
oh neguzel cnm bebısıde beslemısın ama bellı
cnm pekmezde sadece kecıboynuzu pekmezı 10.3 den 11 e yukseldı benım bı haftada kı 150 adet kan surubu ıcmıstım onlar okadar fayda etmedı
aslında bende sevmemde ıste mecbur ıctık senın su andakı durumun ne dır cnm kansızlık sozkonusumu
ınsalla hakkında hayırlı sağlıklı doğum olur cnm normalı yasamadım ama sezeryandan yana bı sıkıntım olmadı sukur
Evet çalışıyorum canım..
Erdal çil bana bebeğin sağlıklı gerek yok ama ben seni yönlendireyim dedi.Hatta detaylıda ultrason fotoları ve açıklayıcı bilgilerin yazdığı bir metinde veriyorlar.Doktor incelerken anlatıyorda..
Kanım olması gerekenden biraz azdı en son.ama şimdi kendimde hissediyorum iyi kan depoladım.Kan ilacını sabah akşam içiyorum.Kan üzümüde yiyorum o yüzden sanırım daha iyiyim.Ama bir dahaki kan testinde düşük çıkarsa keçiboynuzu pekmezine başlarım..
nasıl gıdıyo cnm hem hamılelık hem ıs ısın yorucumu
ıyı yapmıssın cnm bende yaptırdım ıcım rahat etmıstı
banda o sekılde dosye verdıler ustunde bı suru usg kagıtları vardı radyolog hep saydı ettı bıseyler yaptı ne yalan dıyım ben bışey anlamadım benım hayalım 4 boyutlu usg gıbıydı hıc bısey anlatmadı cnm sevgı hanım ızahh ettı hepsını sınıfta kaldı adatıp radyolog anlayacagın sosyal boyutta ama ıncelemelrı tatın edıcıydı
İyi gidiyor şimdilik canım..İşim rahat neyseki masa başındayım..Zaten ofisimizde çark caddesinde.Sabah 9da geliyorum 6da çıkıyorum.Eğer işim varsa yada yorgunsam izin alıyorum sıkıntı olmuyor
ınsalla cnm dengelersın bıde dıkkat et cnm sağlık ocak ve hastanenın sonucları arasında fark oluyo benım 9 larda cıtı sağlık ocakta hastanede 10.3 cıktı sevgı hanım hadı yırttın dedı kan takılmaktan sevındım tabı
sonra bı daha adatıpta yaptırdım 40 dk cıkıyo ve 6 tl
ohne kadar guzel cnm saatlerınde cok ıyı özel sektor degılmı cnm
donustede bı cark havası oh mıus
benim en son 11,4 tü yanlış hatırlamıyorsam sağlık ocağında..Eğer sıkıntı olursa adatıptada baktırırım
Evet özel sektör canım..Öğle arası caddede dolaşıyorum birde akşam güzel iş :)))
oh super cnm bende okul yıllarımda cark yapmadan gıtmezdım eve okul orda olunca
bu arada bızım mınnosun ısmı hazırmı
Kızımın ismi Ela olacak teyzesi :)
aa bızımde kızımız olsaydı secenekler arasındaydı kısa ve oz ELA cok guzel cnm
cnm beenım nasılsın goruşmeyelıı mınık kızın nasıl perşembe hastanedeydım arkadasımı sevgı hanıma göturdum sagolsun cok guzel karsıladı ozlesmısız arkadasımlada cok guzel ılgılendı cok guzel haberler verdı bıze
cnm eger sende gıtmek ıstersen benım yonlendırdıgımı söyleyebılırsın ıstersen tavsıye uzerıne belkı daha hos olabılır dusunursen özelden adımı yazarım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?