Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

İyi ozaman yakın zaman hemde..Erdal Çili seviyorum ben ya.Adam ilgileniyor

bende 15 haftama kadar erdal çile gidiyordum çok sakin yapılı insana güven veriyor şuan musa yılmaza gidiyorum dörtlü test için biyakınım ona yönlendirdi doğum evindeki en sevdiğim doktor erdal çil ama artık musa gidioyrum

Evet çalışıyorum canım..

Erdal çil bana bebeğin sağlıklı gerek yok ama ben seni yönlendireyim dedi.Hatta detaylıda ultrason fotoları ve açıklayıcı bilgilerin yazdığı bir metinde veriyorlar.Doktor incelerken anlatıyorda..

oh neguzel cnm bebısıde beslemısın ama bellı
cnm pekmezde sadece kecıboynuzu pekmezı 10.3 den 11 e yukseldı benım bı haftada kı 150 adet kan surubu ıcmıstım onlar okadar fayda etmedı
aslında bende sevmemde ıste mecbur ıctık senın su andakı durumun ne dır cnm kansızlık sozkonusumu
ınsalla hakkında hayırlı sağlıklı doğum olur cnm normalı yasamadım ama sezeryandan yana bı sıkıntım olmadı sukur

Musa Yılmazı duydum iyi diye ama hiç gitmedim.Erdal çil sorularına yanıt veriyor ve başından salmıyor insanı

Kanım olması gerekenden biraz azdı en son.ama şimdi kendimde hissediyorum iyi kan depoladım.Kan ilacını sabah akşam içiyorum.Kan üzümüde yiyorum o yüzden sanırım daha iyiyim.Ama bir dahaki kan testinde düşük çıkarsa keçiboynuzu pekmezine başlarım..

nasıl gıdıyo cnm hem hamılelık hem ıs ısın yorucumu

ıyı yapmıssın cnm bende yaptırdım ıcım rahat etmıstı
banda o sekılde dosye verdıler ustunde bı suru usg kagıtları vardı radyolog hep saydı ettı bıseyler yaptı ne yalan dıyım ben bışey anlamadım benım hayalım 4 boyutlu usg gıbıydı hıc bısey anlatmadı cnm sevgı hanım ızahh ettı hepsını sınıfta kaldı adatıp radyolog anlayacagın sosyal boyutta ama ıncelemelrı tatın edıcıydı

ınsalla cnm dengelersın bıde dıkkat et cnm sağlık ocak ve hastanenın sonucları arasında fark oluyo benım 9 larda cıtı sağlık ocakta hastanede 10.3 cıktı sevgı hanım hadı yırttın dedı kan takılmaktan sevındım tabı
sonra bı daha adatıpta yaptırdım 40 dk cıkıyo ve 6 tl

İyi gidiyor şimdilik canım..İşim rahat neyseki masa başındayım..Zaten ofisimizde çark caddesinde.Sabah 9da geliyorum 6da çıkıyorum.Eğer işim varsa yada yorgunsam izin alıyorum sıkıntı olmuyor

İyi gidiyor şimdilik canım..İşim rahat neyseki masa başındayım..Zaten ofisimizde çark caddesinde.Sabah 9da geliyorum 6da çıkıyorum.Eğer işim varsa yada yorgunsam izin alıyorum sıkıntı olmuyor

ohne kadar guzel cnm saatlerınde cok ıyı özel sektor degılmı cnm
donustede bı cark havası oh mıus

benim en son 11,4 tü yanlış hatırlamıyorsam sağlık ocağında..Eğer sıkıntı olursa adatıptada baktırırım

Optımal nasılsın cnm merak ettım kontrolunuz nasıl gectı acaba ufaklıkta sarılık varmı benım ıkı yavruumdada olmadı
sut durumunuz nasıldır ee bıde ben bebısın ısmını bılmıyorum

saol canim..bende kizmda iyiyiz cok sukur..sen ve cocuklarinda iyisinizdir ins..tabi cok sevinirim..nisan 16 sinda nese hanima gidicem sonra da sevgi hanima ugrucam..bi tanisalim bakalim..gerci esim kendi dr.unu bekle izinde olursan git diyo ama cok gec gitmkete istemiyorum..kararsiz kaldim

Arkadaşlar hastaneler hakkında bilgi alayım diye baştan sona kadar okudum sayılır... Yarım saatten fazla oldu hala bu konudan çıkamadım... Ama toplasanız 5-6 kişi doğum anılarından bahsetmiş...hastaneyi ve ebeleri anlatmış...diğer herkes muhabbet etmiş...
canım çıktı yahu...hala kararsızlığım aynı yerde.. Bi değişiklik olmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…