Optimal gözün aydın canım kavuşmuşsun bebeğine..
Savaş bugün renkli ultrasona girdim doğumevinde.Bana ultrasonu göstermediler ama incelerken güler yüzlüydüler.Bir rapor yapdılar.Ultrason kağıtlarıyla verdiler.Herşeyimiz normal çok şükür
sorun çıkmamasına çok sevindim canım.kızını sağlıkla kucağına alırsın inş.
adatıpta yaptırınca acaba bize görüntü gösteriyrolar mı ve acaba şuanki fiyatları nasıl bilen varmı acaba bendemi doğ um evinden
sıra alsamki.19 .haftadayım 20 yada21.haftaya sıra bulsam 22-23 gibide ayrıntılıya falan sıra verirler ancak denk gelir
Arkadaşlar hastaneler hakkında bilgi alayım diye baştan sona kadar okudum sayılır... Yarım saatten fazla oldu hala bu konudan çıkamadım... Ama toplasanız 5-6 kişi doğum anılarından bahsetmiş...hastaneyi ve ebeleri anlatmış...diğer herkes muhabbet etmiş...
canım çıktı yahu...hala kararsızlığım aynı yerde.. Bi değişiklik olmadı yani
Arkadaşlar hastaneler hakkında bilgi alayım diye baştan sona kadar okudum sayılır... Yarım saatten fazla oldu hala bu konudan çıkamadım... Ama toplasanız 5-6 kişi doğum anılarından bahsetmiş...hastaneyi ve ebeleri anlatmış...diğer herkes muhabbet etmiş...
merhabalar..
öncelikle sizi çok iyi anlıyorum.. ben de sizin gibi ne yapacağımı şaşırmış bir durumda sürekli araştırmaya ve okumaya başladım.. evet aradığınız sorulara cevap bulamamak okuduğunuzda normal ama burada sorduğunuz her soruyu mutlaka bir üye içtenlikle cevaplıyor.. size de yanıt veren bir arkadaş gibi özelden yazılırsa eğer sizin ve benim gibiler malesef forumda aradığını bulamıyor.. öncelikle bunun için forumda herkese açık yanıtların verilmesi gerektiği kanaatindeyim ben..
aramızda sizinle sanırım iki ay var ve ben neredeyse tüm hastanelere gittim özel ve devlet olmak üzere..(altınova hariç) tüm doktorları denedim..en son adatıpta neşe aşıcıdan memnun kaldım ve kararımı bu yönde verdim.. sanırım bu zamanlarda tüm annelerin beklediği ilgi.. ve sorularına yanıt bulabilmek.. dediğim gibi diğerlerin de bulamadığım bu özelliği neşe hanımla tanıştığımda buldum.. çok ayrıntılı tetkik etti her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceledi ve beni yönlendirdi..onda tüm sorularıma cevap buldum
tabii insan deneyimleri çok başka..ve bunları duymak istiyorsunuz.. burada sorduklarınıza yanıt bulabilirsiniz, herkes tavsiye de bulunabilir.. ben de en az sizin kadar yeniyim ve sakaryanın da yabancısıyım.. yine de elimden geldiğince, bildiklerim kadar size yardımcı olmaya çalışırım.. hepimiz anne ve ya anne adayıyız.. birbirimizi en iyi biz anlarız.. tekrar görüşmek üzere..
tatlım öncelıkle aramıza hosgeldın sayfalarca okuyacagına dırrek sorsaydın tatlım yorulmazdın sanırım konu baya eskı bu sene daha akıfvhale gelmıs burası
oncelıkle ben ıkı doğumumuda adatıp hastanesınde yaptım hala oglumu o hastaneye göturuyorum rutın kontrollerınde gerek kontrollerımde gerek doğumlarımda hıcbır sıkıntı yasamadım
ben acıl sezeryan oldum oğlumun carpıntısı oldugu ıcın 37 haftalıkkken
acıl durumda cocuk dr u ve kardıyolog amelıyatıma gırdı
amelayathaneler dolu oldugu ıcın acıl bı amelıyathane hazırlandı hemen doğum gerceklestırılmesıyle bırlıkte bebegımın kuveze alınaraqk beslendı ve tum degerlerı dıkkatlıce ıncelendı
bunları anlatmamım sbebı hastane hakkınd bılgı ıstemıssın cnm normal yolunda gıde bı durumda her hastanede rahatlıkla yapılabılır
benım sorunlu oldugundan dolayı belkı sana bı katkısı olur cnm anlattıklarımın
2.olarak dr um sevgı damar kucukazay kızımdan berı kendısıne gıderım ıstedıgım zman ararım sorun oldugunda hıc suratsız olduguna yada tersledıgıne rastlamadım oldukc rahatlatıcı bır dr tahlıllerımın hepsını sağlık ocakta yaptırıp göturdum hepsı kabulu
he son olarak normal dogum dusunuyosan ılk basta dr unu ona göre belırle cnm
cogu dr mesaı saattlerı dısında doğuma gırmıyo sevgı hanım sabhaın 4 ude olsa doğuma gırıyo
aklına takılan ufaacık bısey olursa hemen buraya yaz cnm ben hergun bakıyorum bıkac defa hatta sana hızlı bı sekılde gerı dönerım
ınan dr bulmanız zor oldugunu cocuk dr unda anladım 3.dr da karar kıldık
hemen herkese cevap veriyorsunuz.. Hem de ayrıntısıyla, bu yönünüzü çok seviyorum..
saol canim..bende kizmda iyiyiz cok sukur..sen ve cocuklarinda iyisinizdir ins..tabi cok sevinirim..nisan 16 sinda nese hanima gidicem sonra da sevgi hanima ugrucam..bi tanisalim bakalim..gerci esim kendi dr.unu bekle izinde olursan git diyo ama cok gec gitmkete istemiyorum..kararsiz kaldim
Optımal nasılsın cnm merak ettım kontrolunuz nasıl gectı acaba ufaklıkta sarılık varmı benım ıkı yavruumdada olmadı
sut durumunuz nasıldır ee bıde ben bebısın ısmını bılmıyorum
mrb canım,iyiyiz teyzesi senin rumuzla adaş kızım. Zeynep Yaren adı.dOKTOR ali ümit bey nasıldır?bilgi verir misin?bıngıldağı biraz küçük dedi,kapanmaması için d vitamini vermeyelim dedi,biraz endişelendik..bıngıldak olayını kafama takıp üzülmemek için herşeyi yapıyorum,inşallah sorun olmaz...ara ara nete girince görüşürüz...bye
tatlım mrhaba nasılsın ne zaman kafana takılan bısey olursa yardımcı olmaya hazırım
ufacık sorudaa olsa kafanda buyutme benım bılgım olmasa arkadaslarımda cevaplar
ya ne zamandır ben şunu sorucam aslında bu konuda çok çaresizim ve tavsiye alabilecek kimse yok etrafımda..
epilasyon işini ne yapıyorsunuz.. temiz güvenilir bir yer var mı bildiğiniz..
bu konuda yardımcı olun lütfeeeennn!!
cnm ben epılasyon olayını evde halledıyorum ama yakın arkadasımın gıttıgı bı yer var ben yarın ögrenır mutlaka dönerım sana
çoook teşekkür ederim.. evlenmeden önce yaşadığım yerde sürekli gittiğim bir yer vardı. evlendim evleneli malesef bulamadığımdan başka yöntemler denedim.. kendim zaten mümkün değil yapamıyorum.. şimdi birde gebelik dönemi ve alışmadığımdan çok rahatsız edici.. arkadaşınız da hamileyken gitti mi acaba?
biraz hassas bi dönem takdir ederseniz ondan bu kadar çok soru soruyorum..
cok zor olmalı cnm yenı duzenı bırakıp yenı bı yerde duzen kurmak
arkadasım bekar cnm ama emınım guvenılır bı yerdır
bıde boswer ın fıkrını almak lazım oda gebeyken gıttıgı bı yer varsa bılgı verebılırı bıze
evet çok zorlanıyorum allahtan sizler varsınız sorabileceğim.. aksi halde ne yapardım bilmiyorum.. umarım bowser okur ve yanıtlar..
çok teşekkür ederim yanıtınız için.. yine de aklınız da olsun olur mu? bir yerden duyarsanız ve bana aktarırsınız çok sevinirim..
tekrar teşekkürler..
cnm ben epılasyon olayını evde halledıyorum ama yakın arkadasımın gıttıgı bı yer var ben yarın ögrenır mutlaka dönerım sana
cok zor olmalı cnm yenı duzenı bırakıp yenı bı yerde duzen kurmak
arkadasım bekar cnm ama emınım guvenılır bı yerdır
bıde boswer ın fıkrını almak lazım oda gebeyken gıttıgı bı yer varsa bılgı verebılırı bıze
ya ne zamandır ben şunu sorucam aslında bu konuda çok çaresizim ve tavsiye alabilecek kimse yok etrafımda..
epilasyon işini ne yapıyorsunuz.. temiz güvenilir bir yer var mı bildiğiniz..
bu konuda yardımcı olun lütfeeeennn!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?