aycan merhaba cnm nasıl gıdıyo gebelık ılk bebekmı
Kızlar merhaba öncelikle soracagım soru üzerinde lütfen yargılamayın...
Kurban bayramından ben kasıklarıma şiddetli bir darbe aldım altımdan kan geldi..yumurtalıklarımdan dır dedim ama bir arkadasıma bunu söylediğimde ya kızlık zarına birşey olduysa dedi. o gün bugün bende korktum kimse ile birlikte olmadım ama netten araştırdıklarıma göre olma ihtimali de varmış kendimden eminim ama insanın içine bi kurt düştümü malum, cahil biri de değilim okumuş ücretli öğretmenlik yapan,25 yasında bekar biriyim...
uzun zaman geçti üzerinden ama yinede içim içimi kemiriyor şeytan girdi aklıma bir kere, bu durumu baktıra bileceğim doktor var mıdır sizce? var sa da kimi önerirsiniz? lütfen yardım edin hafta içi gitmeyi düşünüyorum çünkü...
Tatkim sen bu konuda topik acmistin cok iyi hatirliyorum orda adatip hastanesi sevgi damar kucuk azayi tavsiye etmistim seni anlicak yapida bi dr guvenle gidebilirsi cnm
evet canım topik açmıştım çok teşekkür ederim hala güvenımı yerıne getiremediğim için gidemedim ama kafama koydum hafta içi gidicem inş. terslemelerinden korkuyoumevet o doktora netten baktım umarım dediğin gibi dir çok teşekkürler yadımın için...
yanı cnm bıde sıkıntın cok farklı onca zaman nasıl dayandın ben catlardım
ama onemlı olan aılevı problemlerını cözdunmu bu ıhtımalı dusunduren cok can sıkıcı bı olaydı cunku
babam panik atak hastası normalda dünyalar iyisi evlatları için ölen birisidir ama oldu işte öyle bişey allah affetsin ne diyim baba yani,herzaman olan bişey değil...herzaman olan bişey olsaydı zaten ben dayanamazdım gözarfı asla etmezdim ömrü hayatımda 1 kere oldu işte,keşke olmasaydı tabi ama onun pişmanlıgını hala onda gördüğüm için nefret yok içimde...babam o gün bugün yüzüme bakamıyor benden çekindiği için en önemlisi yaptıgına pişman oldugu için...onun karakterini ben biliyorum küçükken her gece uykumuzda öpmeden yatmazdı.her sabah paramızı uyurken baş ucumuza bırakırdı öyle bir baba hala ama yaptıgı çookk büyük bişey oldugu için kendide kendisini affedeemiyor bunu çook iyi görüyorum...
ozamandan beri gidemedim cesaret toplayamaadım birde doktorlar tersler diye düşündüm ne bileyim gidemedim işte,koydum kafam inş. gidicem hafta içi sevgi hanıma...
destegin için çok tesekkür ediyorum, hayırlı haberler yazıcam inş. haft içi :)görüşmek üzere...
BOSWER canım ne soracağım sen erdal çile dilek gidip ayrıntılı ultrason mu istiyorum dedin.bende perşembe günü randevu aldım aynı dr.a da direk konuyamı gireyim bilemedim tepkisi ne olur diye.
kendi dr.um doğum evinde yaptırtabilirsin dedi.beyhekimde hala radyolog yokmuş beyhekimde ki radyolog mukaddes hanım ayın biri itibariyle adatıp a başlayacakmış.ama özelde sana 200 lirayı bulur gibi bişey dedi.yok renkli görüntü yok cd falan derken 200 lirayı bulur dedi.doğum evinde görüntü vermezler ama rapor yeter dedi.
gerçi ben şuan bir gerek duymuyorum ayrıntılı çin herşey normal gözüküyor ama yinede git madem için rahatlasın falan dedi işte
cnm benım bencede renklıye 200 tl vermene gerek yok doğum evınde yaptrı sevgı hanım renkı ıcın sosyal anlamda tatmun edıyo dedı
ama bızım bekledıgımız bebegn saglıklı olduguna daır bulgular dedı kı doğumevındekıde adatıptakı radyologun yaptıgının aynısı
erdal beye dıyınce yonlendırıyomus cnm bende ayın 3 une dayımınnesıne aldım cnm randavu senden once ben sana aktarırım dr un tepkısını
BOSWER canım ne soracağım sen erdal çile dilek gidip ayrıntılı ultrason mu istiyorum dedin.bende perşembe günü randevu aldım aynı dr.a da direk konuyamı gireyim bilemedim tepkisi ne olur diye.
kendi dr.um doğum evinde yaptırtabilirsin dedi.beyhekimde hala radyolog yokmuş beyhekimde ki radyolog mukaddes hanım ayın biri itibariyle adatıp a başlayacakmış.ama özelde sana 200 lirayı bulur gibi bişey dedi.yok renkli görüntü yok cd falan derken 200 lirayı bulur dedi.doğum evinde görüntü vermezler ama rapor yeter dedi.
gerçi ben şuan bir gerek duymuyorum ayrıntılı çin herşey normal gözüküyor ama yinede git madem için rahatlasın falan dedi işte
ben bugun direk gittim 8 de doğum evine rastgele remzi erene sıra aldım muayene oldum kan idrar testi sonuçlarımı gösterdim 15 gün önce birgece hastanede yatmıştım onu söyledim ayrıntılı ultrason istiyorum dedim kağıt verdi ultrasona gittim direk gün falan vermediler ultarasonda herşeyine baktı kağıdı verdi bidaha doktora gittim sonucu gösterdim çok şükür bebek iyi sadece bebeğin eşi aşağıda kanaman olabilir dedi ultrasonu çeken doktor
merhaba yarencim evet ilk bebeğim olucak ama ikinci hamileliğim ilki gelişmedi bundada düşük tehlikem oldu arada hala ilaç kullanıyorum haftaya doktora randevum var ayrıntılı için gidicem inş iyi çıkar herşey dua ediyorum
tatlım merhaab bu 21.haftada bende yasadım ayı sorunu bunun takıbını mutlaka yapsın cnm dr um
dr um bebek buyudukce yukarya cıkar dedı 1 ay sonra normalde dondu kanama yasamadım
cınsel ılıskı ve uzun yolculugu yasakladı dr um mutlaka kendı dr na bu durumdan behset cnm plesanta prevıa gorunuyo anlattıgın olayda
tatlım bu yazını yen okudum kusura bakma
ınsalla ıkıncı bebegını hayırlısıyla alıcaksın kucagına dusuk tehtıdın kanama ıle mı farkedıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?