Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

internetten sıra al yada direk sabah 8 de git sıra veriyolar randevuluların aralarına sıra veriyolar orda doktor isimleri yazıyo hangisine istersen veriyolar muayene ol ve ayrıntılı ultrason istediğini söyle doktor sana bir kağıt veriyor ultrasona gönderiyor ogünde yapabilir yada sonraki güne sıra verebilirler büyük ihtimal o gün girersin sonucu alıp ordaki doktora sonrada kendi doktorunada gösterebilirsiniz

saol canım internetten randevu almıştım geçen hafta.daha önce hiç kaydım yok doğum evindede o yüzden dedim acaba ilk başta bir yerlere kayıt yaptırmam gerekiyor mu diye

cnm tahmın ettıgım gıbı bende aynı durumu yasadım hıc kanamam olmadı fakat dr um bıtakım kısıtlamalar getırdı cınsel ılıskı ve uzun yol yasagı bu durumda bunlara dıkkat etmen gerekıyo benım bı dahakı ay gıttıgımde bebegın buyumesı ıle bırlıkte yukarıya cıktıgı goruldu bak bu lınk te bılgı alabılcgun dagcı fburak arkadasım var bana cok yardımcı oldular

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/255618-plasenta-previa-540.html
cok korkmanı gerektırıcek durum olmasıda mutlaka takıp edılmesı gereken bı durum arkadasım

Son düzenleme:
saol canım internetten randevu almıştım geçen hafta.daha önce hiç kaydım yok doğum evindede o yüzden dedim acaba ilk başta bir yerlere kayıt yaptırmam gerekiyor mu diye

tatlım merhaba dayımın esı bugun gıttı erdal beye gıtmıs dr um ayrıntılı usg ıstedı demıs hemen bı kagıt yazmıs sanırım radyolojı bolumune gıtmıs ordan 15 gun sonraya gun vermısler su an 21 haftalık 23 haftalıkkken gırıcek nasıp olursa
dr guleryuzlu bı dr mus cnm sorun cıkarmamıs

Doğumevine ilk gidiyorsan girişte kayıt yaptırıyorsun canım.Eğer kaydın yoksa doktorun yanındaki hemşire seni yönlendiriyor. Bende ilk öyle olmuştu

he bak onu bılemedım bak ben bı kere kalca usg ıcın bıde ısıtme testı ııcın gıttım ogluma bı yerde esım kayıt yaptırmıstı

iyi bari canım yaa sevindim bende 20.haftadayım 2-3 hafta sonrata randevu verecekler o zaman neyse sağlık olsun hayırlısıyla olsunda

yaa birşey daha soracağım buna karından ultrasonla bakılıyor değil mi

iyi bari canım yaa sevindim bende 20.haftadayım 2-3 hafta sonrata randevu verecekler o zaman neyse sağlık olsun hayırlısıyla olsunda

yaa birşey daha soracağım buna karından ultrasonla bakılıyor değil mi

evet tatlım karanlık bı odada karından bakıyolar organlarını tek tek ıncelıyo ben bısey anlamadım sahsen adam saydı cızdı falan
bu gercektn cok onemlı aslında arkadasımın bebgının bobregınde sorun cıktı dopar doğmaz hemen kucuk bı operasyın gecırdı yoksa hastalıgın belırtı vermesı 9 yasını bulup bobrek kaybına neden oluyormus

kızlar gittim bugün erdal çile bugün geldim.anammm nekadar kalabalık doğum evi sanki herkes hamile

ama bana böyle çokta ilgili bir adammış gibi gelmedi.şikayetin neydi dedi.gebelik takibi için geldim dedim ultrasona aldı baktı.plesanta yukarıda (o neyse yada edemekse anlamadım:44::44:)suuyun normal dedi.makat büyüklüğüne göre 20.hafta dedi.seni birde ayrıntılıya gönderelim dedi elime bir kağıt verdiler.gittim randevu aldım

ayrıntılı için 16 nisana gün verdiler.sonuç itibariyle amacıma ulaştım

gerek yok muayene olmadan önce gebe izleme gidip tansiyon ve kilona bakıyolar orda bir kağıda bilgilerini yazıyolar direk gidip sıran gelince muayene oluyorsun başkada bişey yok canım

Yarın adatıp neşe hanıma doktora gidicem ne dicem ben şimdi :/ biri sevgi hanım demişti ama arkadasım benım için sıra almış o anda bayan tek doktor neşe hanım varmış oda ona almış,neşe aşıcı, yarın 15:45 te randevum,

basıma gelen olayı mı anlatıp mı söylesem yoksa direk ben "kızlık zarına baktırmak istiyorum mu" diyim? ne zor bişey miş bu allahım yaaaa ya benı azarlarsa nasıl sorulu nasıl nedir bu allahım bana güc kuvvet ver

Beyhekim de Neşe Hanım ve Altınovadaki Filiz hanım hakkındaki düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar?

Canım devlette ilgi bu kadar oluyor.Seni ultrasona alıp hiçbirşey söylemeden yollayanlar var

İlk gittiğim doktor ultrasonla bakmıştı.Yanımdan çıkarken bişey mırıldandı.Efendim dedim birkaç kez canlı gebelik dedi.Bu kadar..Onun yanında Erdal Çil ilgili anlayacağın

Neşe çakmakçı, filiz dursun, sevgi damar ve neşe açıcı arasından hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar?Şimdiye kadar filiz hanıma gidiyodum son iki kontrolde neşe çakmakçıya gittim. çatın uygun değile sezaryen yaparız dedi bebek önden gidiyo, bebek artık olmuş deyince biraz endişelendim , ben sonuna kadar normal doğum istiyorum , 37. haftadayım tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Yaren sevgi hanımda doğum yaptı sanırım..Çokta memnundu..

tatlım merhabalar bu saydıgn dr lar arasında normal doguma sadece sevgı hanım gelıyo her saatte benım 7 senelık dr um her sartta kefılım kendısıne

tatılım nese hanıma gıden ıkı arkadas var memnun
ama ben gıttııgımde elektrıık alamadım gecen haftada arkadasım gıttı bıdaha gıtmem dıyo
ama bu konu cok hassas bı konu emının sana hassas davranıcaktır
buu arada sevgı hanımın haftasonu muaynesı yok

tatlım merhabalar bu saydıgn dr lar arasında normal doguma sadece sevgı hanım gelıyo her saatte benım 7 senelık dr um her sartta kefılım kendısıne

Yaren 2007 teşekkür ederim .Adatıpta ücretler nasıl doktor doğuma gelince artı bir ücret oluyor mu? doğumevyle ilgili ne düşünüyorsun?

Yaren 2007 teşekkür ederim .Adatıpta ücretler nasıl doktor doğuma gelince artı bir ücret oluyor mu? doğumevyle ilgili ne düşünüyorsun?

tatlım muayne 42 tl
ben sezeryan oldum 1000 tl odedım
sevgı hanım ablama ve bı arkadasıma doğuma gırdıgınde ektra ucret almadı ama su an durum nasıl bılmıyorum
aklına takılan baska sey varsa cevaplayabılırım cnm

yanı doğum evı hakkında cokta olumlu dusunmuyorum cnm en son burdan arkadas doğum yaptı pısman oldu cokmemnun kaldıgı soylenemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…