İlk doğumum olacak çok heyecanlıyım on dört günüm kaldı, Altınova mı beyhekim mi adatıp hastanesi mi çok kararsız kaldım.
Normal doğum istiyorum neşe çakmakçı çatın uygun normal olabilirsin ama hiç belli olmaz sezaryen de olabilir dedi.En iyisi ben sevgi hanıma gideyim. Sizin doğumlarınız nasıl oldu ?Bir de normal doğumda epidural oluyor mu?Yani uyuşturma yapılıyor mu?
tatılım nese hanıma gıden ıkı arkadas var memnun
ama ben gıttııgımde elektrıık alamadım gecen haftada arkadasım gıttı bıdaha gıtmem dıyo
ama bu konu cok hassas bı konu emının sana hassas davranıcaktır
buu arada sevgı hanımın haftasonu muaynesı yok
bugün tam yola çıkarken adet oldum, gidemedim doktora malesef hastalıgım geçince de sevgi hanıma gidicem doktorun numarası olaydı da sen bakar mısınız diye bir soraydın yaaa çok korkuyorum azarlar vs. diye ama sevgi hanıma haftaya sıra alıcam inş. :)
hah tatlım korkulucak bısy yok hatan yok kusurum yok kadın doğum dr u tabıkıde bakar cnm benım bence bosuna stres edıyorsun ıster nese hanıma ıster sevgı hanıma gıt senın durumunu anlıyacaklardır
kızlar ben adatıpta nurhan özdemire gidiyordum. son 1 ay kaldı doğuma telefon numaranızı alabilirmiyim acil bişey olur falan onun için dedim hastalarıma numaramı vermiyorum demezmi onca ay boşuna gitmişim. neşe aşıcıyı çok önerdikleri için bende 8 nisan günü için ondan randevu aldım. umarım memnun kalırım telefon numarasını veriyor mu yine ters cevap almiyim özele gidiyoruz devlete gidiyomuş gibi muamele görüyoruz.
sen sevgi hanıma daha iyi olarak anlattıgın için bende sevgi hanıma alıcam dün gidememem de de var bi hayr işte, bu arada nerede oturuyorsun arkadasım sen ?
merhaba cnm
doğuma baya az kalmıs bır ıkı arkadas godoyo cnm nese hanıma onlar memnunlar
ama nese hanım tel verıyormu bılmyorum
ama normal doğum dusunuorsan oda mesaı saatlerı dısında doğuma gırmıyo tatlım
sımdıden sonra dr nu degıstırmek zor olmalı
aslında acıl durumda ebeler haber verıyo kendısıne
benım ılk gebelıgımde sevgı hanım numarasını vermıstı ama sımdı durum nasıl bılmıyrom
evet korkuyorum ya neşe hanım ilgilenmezse diye malum son ayımda gidicem. bakalım yarın ola hayrola :26:
Tatlim iki arkadas var buradsn ona giden cok memnunlar keske buraya gelseler cevaplasalar
Sahsen ben cok zaman once gittiginde kendini rahat hissetmedim
Gecen hafta bi arkadasim gittu rahat soru soramadim bi daha gitmem dedi
Keske johnson gelse o cok guzel bahsetti nese hanimdan insalla sende memnun kalirsin cnm
Olmadi bide sevgi hanimi denersin oda benim dr un
acaba insanına göre mi davranıyo ne biliyim kimi doktorlar türbanlılara farklı davranıyo açıklara farklı öyle biri mi acaba
tatlım ben erenlerde oturuyorum
ama etkı altında kalmanı ıstemem ben elektrık alamadım arkadasımda aynıu sekılde
ama bu topikten ıkı arkadasımız cok memnun nese hanımdan
Yaren biz yakınmışız birbirimize :)
aa gercektenmı cnm ben dılmen mahalledeyım yaptas halı sagını bılıyormusun
ya sen ay belkıde komsuyuz haha ben bı gebelerı gozden gecıreyım en ıyısı
Bende Beyhekim civarındayım
cok yakınız tatlım vasıta ıle 5 dk ka beyhekıme gıtmemene sevındım bu arada
benım hıc mutlu eden bı hastane degıl
bekarlıgın ne taraftan cnm
Bekarlığım Sedat kirtetepe cad. de canım..Sen ne taraftaydın
ben yenı arastırma hastanesının ordan cnm
ay sedat kırtetepde 3 senem gectı tıcaret lısesı mevzunuyum
bu arada kac yasındasın cnm ben 85 doğumluyum
Cmm ben kapalim ama gecen hafta giden arkadasim acikti
Insaalla cnm gonlune gore olur
Gercektn cok zor bi durum bu dr olayi
Sen normal dogummu disunuyosun cnm
Su anda tek bildigim nese hanimin mesai saatleei disinda doguma girmedigi
Ondan memnin olan bi arkadas bu sebepten benim dr mada gitmeye karae verdi 7/24 doguma girdigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?