Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

İlk doğumum olacak çok heyecanlıyım on dört günüm kaldı, Altınova mı beyhekim mi adatıp hastanesi mi çok kararsız kaldım.
Normal doğum istiyorum neşe çakmakçı çatın uygun normal olabilirsin ama hiç belli olmaz sezaryen de olabilir dedi.En iyisi ben sevgi hanıma gideyim. Sizin doğumlarınız nasıl oldu?

Son düzenleme:

cnm endıselerınde haklısın
benım ıkı doğumumda sezeryan oldu sevgı hanım ılkınd yapabılırsın demesıne ragmen
nese cakmakcı hakkında sezeryana yoneltıyo gıbı seyler okudum ama yasadıgım bı tecrubem yok tabı
ben dr umdan hastaneden oldukca memnun kaldım cnm
hastanede epudural doğum yapılıyo cnm ama bence yola cıkmısken epudural alma derım zamanınız uzamasına vakumla cekılmesıne kadar uzayabılıyo zaten hastane olabıldıkce doğum konforunu saglıyo
eger normal doğumda kararlıysan gece gunduz dr unun doğumuna gelmesı gercekten cok guven verıcı ablamda sabaha karsı gelmıstı sevgı hanım daha rahat hıssettık doğumda ben kapıdaydım oldukca motıve edıcıydı hadı geldı gelıyo derken aglama sesı ve bebegımız doğdu
doğumuna a kalmıs cnm bence ılkfırsatta gıt derım ben 37 haftalık doğum yaptım dr unla kaynaşmıs olursunuz

Son düzenleme:

bugün tam yola çıkarken adet oldum, gidemedim doktora malesef hastalıgım geçince de sevgi hanıma gidicem doktorun numarası olaydı da sen bakar mısınız diye bir soraydın yaaa çok korkuyorum azarlar vs. diye ama sevgi hanıma haftaya sıra alıcam inş. :)

hah tatlım korkulucak bısy yok hatan yok kusurum yok kadın doğum dr u tabıkıde bakar cnm benım bence bosuna stres edıyorsun ıster nese hanıma ıster sevgı hanıma gıt senın durumunu anlıyacaklardır

hah tatlım korkulucak bısy yok hatan yok kusurum yok kadın doğum dr u tabıkıde bakar cnm benım bence bosuna stres edıyorsun ıster nese hanıma ıster sevgı hanıma gıt senın durumunu anlıyacaklardır

sen sevgi hanıma daha iyi olarak anlattıgın için bende sevgi hanıma alıcam dün gidememem de de var bi hayr işte, bu arada nerede oturuyorsun arkadasım sen ?

kızlar ben adatıpta nurhan özdemire gidiyordum. son 1 ay kaldı doğuma telefon numaranızı alabilirmiyim acil bişey olur falan onun için dedim hastalarıma numaramı vermiyorum demezmi onca ay boşuna gitmişim. neşe aşıcıyı çok önerdikleri için bende 8 nisan günü için ondan randevu aldım. umarım memnun kalırım telefon numarasını veriyor mu yine ters cevap almiyim özele gidiyoruz devlete gidiyomuş gibi muamele görüyoruz.

merhaba cnm
doğuma baya az kalmıs bır ıkı arkadas godoyo cnm nese hanıma onlar memnunlar
ama nese hanım tel verıyormu bılmyorum
ama normal doğum dusunuorsan oda mesaı saatlerı dısında doğuma gırmıyo tatlım
sımdıden sonra dr nu degıstırmek zor olmalı
aslında acıl durumda ebeler haber verıyo kendısıne
benım ılk gebelıgımde sevgı hanım numarasını vermıstı ama sımdı durum nasıl bılmıyrom

Son düzenleme:
sen sevgi hanıma daha iyi olarak anlattıgın için bende sevgi hanıma alıcam dün gidememem de de var bi hayr işte, bu arada nerede oturuyorsun arkadasım sen ?

tatlım ben erenlerde oturuyorum
ama etkı altında kalmanı ıstemem ben elektrık alamadım arkadasımda aynıu sekılde
ama bu topikten ıkı arkadasımız cok memnun nese hanımdan

evet korkuyorum ya neşe hanım ilgilenmezse diye malum son ayımda gidicem. bakalım yarın ola hayrola :26:

evet korkuyorum ya neşe hanım ilgilenmezse diye malum son ayımda gidicem. bakalım yarın ola hayrola :26:

Tatlim iki arkadas var buradsn ona giden cok memnunlar keske buraya gelseler cevaplasalar
Sahsen ben cok zaman once gittiginde kendini rahat hissetmedim
Gecen hafta bi arkadasim gittu rahat soru soramadim bi daha gitmem dedi
Keske johnson gelse o cok guzel bahsetti nese hanimdan insalla sende memnun kalirsin cnm
Olmadi bide sevgi hanimi denersin oda benim dr un

acaba insanına göre mi davranıyo ne biliyim kimi doktorlar türbanlılara farklı davranıyo açıklara farklı öyle biri mi acaba

acaba insanına göre mi davranıyo ne biliyim kimi doktorlar türbanlılara farklı davranıyo açıklara farklı öyle biri mi acaba

Cmm ben kapalim ama gecen hafta giden arkadasim acikti
Insaalla cnm gonlune gore olur
Gercektn cok zor bi durum bu dr olayi
Sen normal dogummu disunuyosun cnm
Su anda tek bildigim nese hanimin mesai saatleei disinda doguma girmedigi
Ondan memnin olan bi arkadas bu sebepten benim dr mada gitmeye karae verdi 7/24 doguma girdigi icin

bende kapalıyım canım. normal doğum düşünüyorum off ne saçma ya bütün doktorlar girse hastalarının doğumlarına ne olur yani hadi devlette anlarım da özel buu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…