Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Bende atatürk lisesindeydim. 81 liyim bende

hımmm anladım cnm yakın okullar ay olayıda hıc bıtmezdı ataturkun tıcaretın
baktım bu arada doğuma gıtgıde yaklasıyorsun nasıl gıdıyo hamılelık hazırlıklar toparlandımı
dr randavun vardı yanlıs hatırlamıyosam adatıpta nasıl gectı

bende kapalıyım canım. normal doğum düşünüyorum off ne saçma ya bütün doktorlar girse hastalarının doğumlarına ne olur yani hadi devlette anlarım da özel buu.

ya bencede ttatlım geken dr nasıl gelıyosa hepsı gelmelı
aslında ılk bastan arastırmalı bu konuları kım gelıyo gelmıyo dıye
ama sakaryada ben cokta duymuyorum benım dr ma alkıs

Son düzenleme:
ya bencede ttatlım geken dr nasıl gelıyosa hepsı gelmelı
aslında ılk bastan arastırmalı bu konuları kım gelıyo gelmıyo dıye
ama sakaryada ben cokta duymuyorum benım dr ma alkıs

işte ben hem buranın yabancısıyım hem de ilk çocuk cahillik ettik nurhan hanımdan randevu bulduk hemen ona gittik en başta neşe hanımı önermişlerdi

Evet canım az kaldı. Aslına bakarsan çoğu şeyimiz hazır.Ufak tefek değişiklikler dışında.Odamızı aldık.Ama Nisan sonu gelecek.Daha oda boşaltılıp boyanacak..Oda gelince kıyafetlerimiz yıkanıp ütülenecek. Artık Mayıs ayı onlarla uğraşırım..

30 marttaydı randevum gayet güzel gelişimimiz önde..Doğum 11 hazirana kadar düştü..20 Nisanda çalışabilir izni almak için gidecem bakalım ne kadar oldu kızım nasılmış..Artık geçsin günlerde alayım kızımı kucağıma sabırsızlanıyorum..

Sen büyüttün oğlunu.Sıra bizde artık

neşe hanıma gittim bugün gayet güzel ilgilendi çok beğendim keşke en baştan ona gitseydm

Oh cnm benim masalla bebisine
Ay cnm o kucuk kiyafetleri yikamak utulemek o kadar zevk veriyoki dunyanin en tatli guzel duygusu seni bekliyo
Zaman okadae cabuk geciyoki oglum 1o gun sonra 6 aylik olucak
Rabb saglikla kucagina almk nasip etsun tostos ELa ni

Son düzenleme:
yarın sevgi hanıma gidiyorum arkadaşlar , gelişmeleri aktarırım sizlere.

Aa cok sevindim.cnm yabi yerdende uzuldum keskebastan ona gitseymissin
Eee bebis nasilmis
Bide telefonu verdimi cnm

bebeğim sağlıklı hatta 1 hafta önden gdiyomuş :)
telefon numarasını verdi hiç tereddüt etmeden zaten çok çok önemli birşey olmadan aramam ben son zamanlar olduğu için işte bulunsun diye istiyorum. özel kartvizit bastırmış öyle verdi yani :) nurhan hanıma da hııhh hastalarını kaybeder böyle davranırsa.

oh oh cnm ya en azından doğğumunu guven ellerde gerceklestırıceksın
hem masalla annesı tostos mu olcak benım oglum gbı
artık haftada bır dımı cnm kontrol bızım 36 dan sonra haftada bıre dusmustu kı dusmeseydı rabbım korusun kotu seyler yasayabılırdık

kızlarr bakın benım oğlum arasss

belkı bıgun karsılasırsak oğlumdan tanırsınız

Son düzenleme:

evet cnm 17 nisanda tekrar kontrol var çatı muayenesi ve doğum şeklini konuşucaz. bu arada oğlun çoook tatlııymış benmkide böyle olucak sanırım renkli ve sarışın çnkü eşimle ikimiz öyleyiz hehe :) yerim ya yavrum :)

Ay hadi bakalim cnm insalla gonlune gore bi fogum sekli olur tatlim
Muaynende rahat gecer insalla
Acaba hastanenin yeni odalari acildimiki
Aras icin tesekkurler teyzesi simdilik gozlee mavi dr amcamiz degismick diyo ama merakla bekliyoruz insalla bebisini burdan goruruz cnm

Geçen hafta doğum evinde Mustafa GÜDER' e gittim. Bir daha gitmem. 2 kelime konuştu. 3.sü odaya gelen Sinan ZORSU ile kilo almaları hakkındaydı.
Bu benim tecrübem,kimse hakkında bir kere de kesin yargıya varılmaz elbette.

Sami KEMİK'i ablamın iki hamileliğinden ve doğumlarından biliyorum. Kontrollerine hep ben de gidiyordum.
Olumlu izlenimlerim var. Net bir doktor.
Gerçekçi, dikkatli yine de her şeyin elinde olmadığını belirten.
Ablamı hamile kalmadan önce 1 yıl yumurta takibiyle izledi. Öncesinde testleri de yaptı.
Söylemleri hep biz belli bir yere getirebiliriz, sonuçta taktir Allah'ındır şeklindeydi.

Normal doğum yaptırdığı hastası var mı bilmiyorum ?

Filiz Dursun'u da birinci defa ablamın doğumu için hastanede beklerken bir hastasıyla gördüm. Hastayı sancı odasına aldı, normal doğum gerçekleşti ve bebeği babasına çıkarıp gösterdi. Bunların hepsi 20 dk içinde oldu. O sırada ablam sezaryandaydı.
İkinci kez de odasından acil çıkarken gördüm. Sancı odasında doğumu bekleyen bir hastasının yanına gidiyordu, doğumu tamamlatmak için.
Ben iki kere Filiz Hanım'ın normal doğum gerçekleştirdiğini gördüm.

Perşembe günü Şenol ŞAFAK' a gideceğim. Tecrübe olması açısından.
Kesin yargıya varılmaz tabi ama gözlemlerimi yazarım.

Son düzenleme:

normal istiyorumm inşallah öyle olur.
ben odaları gezmek istiyorum aslında ama kime sölicem kim ilgileniyo bilmiyorum danışmadaki kızlar mı ilgileniyo ?
değişmez ya bence baya büyümüşş :) benmki de sağlıkla doğsun ele avuca gelsin çekerim fotolarını :)

tatlım benım ınsaalla yenı odalar olmustur
dr una soyle cnm ben sevgı hanıma odamı secmek ıstıyorum dedım sezeryan olacagı ıcın tabıkıde dedı ama ben acıl sezeryan oldugum ıcın secemedım
sen dr na soyle o senı yonlendırır senın normal sozkonusu oldugu ıcın oda ayırtman mumkun olmaz bak burda bı arkadasımız odaları doğum haneyı bıle gezdıgını soylemıstı en doğal hakkın

hım bu arada ınsalla dogum sonrası kontrolunde umıt bey olur cocuk dr u olarak harıka bı dr benı sansıma o gelmedı 3 dr sonrası kendısını bulduk rutın kontrollerımıze hep ona gıdıyoruz

ınsalla gonlune gore olur cnm memnun klırsın dr undan fılız hanım muayne saatlerınde doğuma gırıyormus
bu arada ne kadarlık hamılesın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…